★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 139 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 133 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Diane N. Miles
tollából Ma 06:01-kor Mallory Duval
tollából Ma 05:27-kor Yelyzaveta Kravchenko
tollából Ma 00:29-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 23:13-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 22:35-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 21:52-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:39-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:35-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:52-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Nathaniel Castle Szer. Dec. 13 2017, 13:49 |
| Nathaniel Castle If crazy equals genius then I'm a fucking arsonist Karakter típusa: saját Teljes név: Nathaniel Edgar Castle Becenevek: Nate Születési hely, idő:1989. 02. 08, Brooklyn Kor: 28 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: magányos farkas Csoport: Oktatás Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: kimaradt az életemből Ha dolgozik//Munkabeosztás: olyan dolgokat tanítok gyerekeknek, amikről nem biztos, hogy én is tudok Ha dolgozik// Munkahely: átmeneti tanárbácsi, aztán kitudja Hobbi: a nővérem profin űzött idegesítése, egy 7 éves kislány játszótársa lenni
Kezdjük azzal, hogy nincs pofám fényezni magamat, mert még én is melegebb éghajlatra küldeném személyemet, majd folytassuk inkább a nővérem szavaival. A következőben leírt sorok az átlagosnál három oktávval feljebb hangzanának el, merő gúnnyal és megvetéssel megspékelve. Megértésükhöz egy üveg whiskyt ajánlok és valami füldugót. Lássuk hát: Nathanieeeel! Te semmirekellő, naplopó gyerek. Nem megmondtam, hogy a koszos edényeket ne a mosogató mellé rakd, hanem bele a mosogatógépbe?! Hány éves vagy egyáltalán? Anya jól mondta, hogy a kanapé fogja felvenni a hátsód formáját, amit szívesen szétrúgnék most! Zara is felfogja, hogy mit hova rakjon, pedig még csak 7 éves... vagy negyvennel több vagy, akkor te miért nem?? Hatásszünet. A nővérem fújtat egyet, gondolkozik, a hangja lassan nyugodtabbá válik. Egyik füldugó ki..kellemes percek következnek hölgyeim és uraim! Nate.. Tudod, hogy imádom azt az idióta fejedet, és nem gondoltam komolyan, hogy bántanálak, még ha még mindig itt boldogítasz minket, de legalább segítesz...vagy hátráltatsz. Már nem is tudom. Zara imádja ezt a bolondos énedet, és fogalmam sincsen honnan jön ez a sok energia, ami belőled árad...erről jut eszembe! Megjavítottad már az ugrálóvárat? Újabb csend. Emily ismét dührohamot kap. Figyeljenek! Ez a kedvenc részem. Nem értem, Castle. Néha nevet váltanék, annyira dilinyós vagy. Mégis hogy gondoltad, hogy belemászol a magassarkúmmal az ugrálóvárba? Tudom, hogy Zara imádja, amikor kitöröd a cipőm sarkait, de baszki..felnőtt férfi vagy, könyörgöm! Legalább tíz halálra rémült szülőt kellett megnyugtatnom, hogy a gyereke nem repült el a picsába..miattad. Felfogtad mennyi időt spóroltam volna meg, ha nem kell magyarázkodnom, és elmondanom, hogy az öcsém már felnőtt, csak az agya valahol elmenekült tőle? Honnan tudhatnád? Nem tudom haver mik a terveid, de ideje lenne felemelni a züllött hátsódat, és világot látni, mert ez így nem állapot. Istenem, már ennyi az idő?! Értekezletem lesz, Zara meg épp végez. Elmennél érte? Ismét csend lesz. Emily az esélyeivel játszik. Bocsánatot kérjen vagy sem? Nagy a dilemma kedves olvasók, mert a nővérem makacs egy nőstény. Nem kér csak úgy elnézést, de mégiscsak Zaráról van szó. Felvetődik az ötmilliós kérdés: a női Castle meghajol az elvei előtt vagy felhívja a lepedőakrobata-partnerét, aki miatt órákig bőg a konyhapultnál, mert bűntudata van, amiért befeküdt alá. Hm, nehéz ez, de öt perc elmélkedési idő után az ismerős sóhaj jelzi, hogy megszületett a döntés. Öcskös, bocsánat, csak feszült vagyok. A munka, Zara meg a gyerekek, és most itt van Kyle is. Néha te vagy az élő bokszzsákom, de szeretlek és a lányom is, és nálad jobb testvért nem is kérhetnék. Tudod, hogy veled jobban szeret hazajönni, mert tetszik neki az összefilcezett karod. Elmondod neki valamikor, hogy nem lemosható vagy megvárod, amíg ledörzsöli az egész karod vagy ő is akar egyet magának? Mert akkor esküszöm..tök mindegy. A mondat félbe marad, mert a folytatás kockázatos lenne. Apró lábdobogások visszhangzanak a padlón, amiket sietős kapkodások követnek. Táska tartalma a pultra, majd szekrény nyitódik. Elvetett cipőválasztékok hátra maradt hangja hasít a készülődésbe, ami végül egy mérges fújtatásba fullad ki. NATHANIEL EDGAR CASTLE!! Hol a francba van a magassarkú bokacsizmám már megint??! A végeredményt már úgy is tudják, a bocsánatkérés pedig másodpercek alatt semmivé foszlik, amikor Emily felfedezi Zara ágya alatt a cipője túlélő darabjait. I'm a rocket scientist if crazy equals genius - Jól van anyucii..mindjárt kész vagyok, csak az egyik hajszálam huncutkodik. Ajakbiggyesztés a hatás kedvéért, Zara pedig kuncog a müzlis tálja felett, melynek eredményeként egy fülessel leszek gazdagabb a nővérem jóvoltából. - Nem vagyok az anyád. És megígérted, hogy megpróbálod. Tartom a hátamat érted, ezt vedd figyelembe! - figyelmeztetően rám szegezi mutatóujját, majd mikor elhagyja a konyhát, kiparodizálom őt Zarának, aki lesz olyan kedves, hogy telibe rám köpi a tejet, végül jóízű nevetésbe tör ki. Emily egyből visszarohan, a tej beborít mindent, leginkább az én felsőmet. - Ne is lássalak az indulásig. - nekem rugaszkodva igyekszik lelökni a székről, én pedig megfeszítem lábaimat, hogy megakadályozzam őt ebben, majd az utolsó pillanatban engedek ezen és elkapom, mielőtt orral üdvözölné a konyha kövét. - Tűnés! - rivall rám ismét, én meg nem hergelem tovább az alvó oroszlánt, hanem kisétálok a helyiségből, hogy fél óra leforgása alatt a harmadik felsőmbe bújjak bele.. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy személyem miért csak fél információkkal eteti az olvasókat, így talán kezdjük is a legelején.. A Tyrannosaurus, a theropoda dinoszauruszok egyik neme. A Tyrannosaurus rex faj, melyet gyakran T. rex-ként rövidítenek, az egyik legismertebb dinoszaurusz a populáris kultúrában. Maradványaira a mai Észak-Amerika nyugati részén bukkantak rá, más tyrannosauridákénál nagyobb elterjedési területen, különböző geológiai formációkban, melyek kora a kréta időszak utolsó három millió évére, a körülbelül 68–65,5 millió évvel ezelőtti maastrichti korszakra tehető; tehát a kréta–tercier kihalási esemény előtt élt utolsó röpképtelen dinoszauruszok kortársa volt..Talán mégsem ennyire az elején, így ugorjunk arra az időszakra, amikor jól nevelt fiókaként kirepültünk a családi fészekből, majd a nővérem nyakán ragadtam mintegy járulékos veszteség formájában. Oszlassuk el gyorsan a tévhiteket: nem voltam én mindig ilyen idegesítően haszontalan némber. Egykoron a jó tanuló, kiváló magatartással rendelkező ifjú voltam, aki úgy 18. életévemet betöltve úgy döntött, hogy beint egyet és magamra hagy. Megvan a magamhoz való eszem, csak elviselhetetlennek kifizetődőbb lenni, ha az ember nem akar univerzumokba nyúló intelligenciával nyilatkozni másoknak a valahol tömegszerencsétlenséget szenvedett életéről. Egyszerű a képlet: nincs mit mondanom, így jobbnak látom, ha a nővérem idegeit cincálom és lealacsonyodok egy hét éves szintjére, aki nem túl meglepően, de lassan okosabb nálam. Nem mintha bánnám, hogy szórakoztatom a kis ördögfiókát, de a belső gyermeki énem ilyenkor olyan méreteket ölt, hogy simán pofán vágja felnőttnek hitt vázát, aztán beül a homokozóba és a lapáttal sújt le társaira. De még a kérdés mindig ott lebeg a levegőben: mi a jó büdös lócitrom maga az ígéret? Emily a fejébe vette, hogy tisztességes és felelősségteljes felnőttet varázsol belőlem, amire voltam annyira hülye, hogy rábólintottam. Valahol abban reménykedtem, hogy magához híven elfelejti mindezt, de amikor a napokban beállított azzal az örömhírrel, hogy a munkahelyén megüresedett tanári állás átmenetileg az enyém, olyan szinten képen röhögtem, hogy a szomszéd rémülten sietett át, hogy nem kellene valaki életét megmenteni a fulladástól. Az enyémet biztosan, de az ígéret már visszavonhatatlan volt, Emily meg hajthatatlan. Valami igazgatóról papolt, meg hogy le van fixálva, és ha nem tolom be a seggemet az első napra, kereshetek magamnak másik lakást, mert neki bőven elég egy gyereket nevelnie.. És hát itt tartunk. Tejben ázva, elcsigázottan és egyáltalán nem készen állva tanári munkám első napjára, miközben képzeletben élet-halál meccset vívok az ígérgetős ökör énemmel. Eddig úgy tűnik a rohadék áll nyerésre! - Nathaniel, a kocsiba. Indulunk! Emily az alsó szintről kiabál, én pedig az üdítős dobozt valami erősebb itallal megtöltve rongyolok le a lépcsőn, és mosolygok a nővéremre, mintha nem most vágott volna bele önkényesen a cápákkal teli medencébe. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Nathaniel Castle Szer. Dec. 27 2017, 15:39 |
| Gratulálok, üdv nálunk! Drága Nate, igyekeztem ide érni minél korábban, de végül sikerült! Hol is kezdjem, már most minden tagunk oda van az arcdért. Különleges választás, mit ne mondjak. Aztán a jellemed annyira egyedi lett, nagyon szimpatikusnak találtam. Kihitte volna, hogy egy tanárbácsi ennyire jó fej is lehet. A története annyira kedves volt, hogy legszívesebben olvastam volna tovább, hogy is zajlik egy ilyen családi reggeli és készülődés. De nem pofázok tovább. Foglalkozz és hódítsd meg a játékteret. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Nathaniel Castle | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |