Ó , hogy az a retkes.... Nem, nem káromkodsz Ada, még magadban sem, de ezt az egész felesleges cécót megúszhattuk volna, ha egy percig is képes azt tenni amit mondok, tudom, tudom, nő vagyok és ráadásul zsaru is, ezt már nem veszi be a gyomra, de mivel jobb a falnak kenődni azért mert sosem képes rám hallgatni?! Persze, Ő nagyfiú és majd megoldja egyedül, hát nagyon sikeresen össze jött, gratulálok... Most legszívesebben üvöltenék és toporzékolnék, hogy mindezt simán elkerülhettük volna és már rég szabadok lehetnénk, igaz, útban a mentővel a kórház felé, de akkor sem arccal a téglafalban, ha csak egy picit enged és megérti, hogy ezen a téren itt és most nekem van hatalmam. - Minden rendben van, civil, fuldokolva találtam rá a padlón, kórházba kell vinni! Igyekeztem a lehető legkevesebb remegéssel a hangomban átadni a határozott kérésem, ami inkább már utasítás, sőt simán nevezhetjük annak. Vennem kellett pár mély levegőt amíg az értetlenül álló ügynök nem értette a körülötte kialakuló helyzetet. - Rajta, engedd már el, mielőtt megfullad ott szerencsétlen, először a füst és most a fal szorítja a mellkasát. Nem szokásom imádkozni, de most magamban hallkan mormolgattam, hogy kérlek, kezdj már el köhécselni, legyen már hiteles is ami elhagyja a számat, különben nem csak a hitelem, de az állásom is elveszíthetem, mert szöktetni próbálok valakit, akit gyanúsnak ítélt meg egy másik társam. - Köszönöm, majd én kiviszem. Bólintottam felé, ahogy lassan távozott, továbbra is szemmel tartva minket. - Kérlek, most tedd amit mondok, támaszkodj a vállamra, takard el az arcod, és próbálj meg úgy tenni, mint aki piszkosul szenved, mivel lebuktunk, csak így van esélyed, hogy ne a kihallgatóban töltsd az éjszakát, hidd el végre nekem, kérlek. Szerencsére minden nagyobb balhéhoz ki van rendelve pár mentőautó is, hogyha esetleg civil vagy rendőr sérül azonnali ellátásban tudják részesíteni, vagy kórházba szállítani. - Civil, a padlón találtam rá, füst gránát. Manhattan - i kórházba kell vinni. Nem szoktam túlmagyarázni semmilyen információt, csak egymás idejét rabolnánk ezzel. - Vele kell mennem, hogy ha jobban van felvegyem a vallomását, igen, igen, ez sajnos muszáj. Remélem mindenki kíváncsiságát kielégítettem egy időre, Zack pedig egyelőre úgysem tud tiltakozni, a tömény oxigéntől a képében és ez nekem most csak jól jön...