Ha Jesie meg én vagyunk a család ördögfiókái, te vagy a mi szöges ellentétünk, kedves nővérem.
Mintapéldája vagy a sikernek a millió diplomáddal és jól menő állásoddal, meg a házassággal, ami bár javarészt el volt rendezve számodra a kedves anyós meg após által, a szüleink teljes mértékű támogatásával, mégis mindig azzal villogsz, hogy milyen sokra vitted.
Szereted megmondani nekünk, hogyan kellene élnünk az életünket, valószínűleg azért, mert a színfalak mögött korántsem vagy boldog azzal, ami kijutott neked. Intelligens vagy és rettentő jólelkű, ezért sem kellett volna hagynod, hogy elintézzék neked a házasságodat. Sokkal többre vihetted volna, ha nem mész férjhez, így ugyanis hiába vagy jó a munkádban, nem leszel több puszta feleségnél.
Rettentő jó anyuka lesz belőled, ha úgy alakul, hogy gyerekeid lesznek, de személy szerint úgy érzem, te többre vagy hivatott, mint hogy sárgarépapürés bemelegítőben rohanj a lurkóid után a játszótéren, miközben a férjed két naponta látogat csak haza, mert "sok a munkája".
Esküszöm kibírom, hogy tíz percenként valamilyen kritikát vágsz a fejemhez az életvitelemmel kapcsolatban, csak térj már észhez a saját házasságoddal kapcsolatban, jó?
// Az ikrekkel ellentétben itt tényleg egy céltudatos, komoly lányról van szó, aki a foglalkozását tekintve intelligens, de a magánéletében segítségre szorul. Bray előszeretettel a kisördög a vállán a válással kapcsolatban, de eddig nem igen járt sikerrel a kampánya. Mást nem igen szabnék meg konkrétan a karakterrel kapcsolatban, sőt ha bármilyen egyéb kérdés, óhaj, sóhaj vagy ötlet felmerülne, azokat szívesen várom PM-ben, ha megérkezett a leányzó. Addig is nagyon-nagyon várom!
livin' in new york
Jesie Yang
Szabad
Play by
Park Jiwon/Megan Park
Születési hely
Las Vegas, Nevada
Kor
24
Lakhely
valószínűleg még Queens
Szexuális beállítottság
a szexualitás egy spektrum
Családi állapot
oda bízom
Csoport
diákok(?)
Történetünk
Tudod, ha lett volna beleszólásom, tuti nem kérem, hogy Te legyél az ikertestvérem. Sőt, ikret sem kértem volna magam mellé, mert túlságosan szeretem a figyelmet.
Melletted állandóan én voltam a rossz gyerek, akinek járt a tasli, csak mert amikor megkérdezték, hogy ki húzta meg a lányok copfját a játszótéren, a te kezed gyorsabban lendült felém. Meg amúgy is, ki hinné el, hogy egy akkora kislány, mint te, terrorizálja a szomszéd kölyköket? Pedig téged sem kell ám félteni, Jeszörnyeteg. Mindketten tudjuk, hogy te voltál a hunyó.
Lehet, hogy én rábeszéltelek, hogy egyél homokot, mert a közel-keleti országokban is ezt csinálják és finomságnak számít, de te sem haboztál, hogy rám kend, hogy lelöktelek a mászókáról, amikor valójában magadtól estél le. Ha rajtad múlt volna, több időt töltök szobafogságban, mint óvodában. Sőt, személy szerint úgy gondolom miattad van, hogy nem nőtt még be a fejem lágya, mert amennyit kaptam a fejemre miattad, hát nem is történhetett volna meg.
Kis korunkban külön-külön is olyanok voltunk, mint két kisördög - akik közül az egyik angyalnak adja ki magát, ami talán még veszélyesebb -, de ahogy felnőttünk, rá kellett jönnünk, hogy együtt még erősebbek vagyunk. Néha magam is megijedek, hogy mennyire hasonlítasz rám. Olyan, mintha egy aggyal gondolkoznánk, csak te lány testet kaptál az ördögszarvacskáid mellé.
Válogatottabban káromkodsz, mint egy kocsis, rendszeresen legyőzöd a haverjaimat Fifában - mert nekem már van annyi eszem, hogy nem állok ki ellened, csak melletted -, alig éred el a vidámparkban a megfelelő magasságot, de jobban tudsz verekedni, mint illene. Tuti, hogy nem cseréltek el a kórházban, mert túlságosan hasonlítunk, igaz hugicám?
// Ezen kívül nem nagyon szabnék meg semmit, a lényeg, hogy egy nagyszájú és rosszcsont lányról van szó, aki mellé nem kell testőr, hogy megvédje magát, két lábbal áll a földön és mindenről megvan a maga véleménye, nem mellesleg élvezi is az életét. A PB a hasonlóság miatt tök jó lenne, ha maradna, komolyan, nézz rájuk. Ha esetleg megtetszett a karakter, ne habozz beregisztrálni, én nagyon-nagyon várom a leányzót! Bármilyen egyéb kérdés, óhaj, sóhaj, ötlet kapcsán nyitott vagyok.
livin' in new york
In the backseat In New York, in the fall
You look to your left and you ask Is it possible to be happy? Due to chaos and the bruises you get on the way down And I think I'm addicted to pain now Tell me you love me, I love how you sound But the city's so loud that our voices get drowned I can't hear you right now
Legendary swag,Young God, stay drippin'
Spillin' champagne on a boat, big pimpin' Life is but a dream, look bitch, stop trippin'
You know what it is, you know what it isn't
Ay girl, what it do do If you got friends, Coolbring a few through No fun if the homies can't have noneGoddamn, girl you so fine, I'd fall in love again Gettin' faded is my favorite rush You ain't got to say less
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ foglalkozás ★ :
〖 építészmérnök hallgató 〗
★ play by ★ :
〖 Hwang Hyunjin 〗
★ szükségem van rád ★ :
She would always Pick Me Upwhen I break down
I knew her secrets, we both from the same town She was the only one down for me, whoa
You get her number, better call her, damn
★ hozzászólások száma ★ :
136
★ :
Re: Yang lányok
Csüt. Szept. 15 2022, 21:05
Mona Yang
Szabad
Play by
Seo Ji Hye
Születési hely
Szöul, Dél-Korea
Kor
27
Lakhely
rád bízom
Szexuális beállítottság
heteroszexuális
Családi állapot
házas
Csoport
hivatal
Történetünk
Amikor a Yang családhoz kerültem, minden bizonnyal téged is eléggé meglepett a tény, hogy lett még egy öcséd, de felnőtt emberként - meg talán komoly ügyvédként is - ezt az egészet jobban tudtad kezelni, mint a kisebb testvéreid. Te és az édesanyád voltatok azok, akik minden bizonnyal szenvedtek attól, hogy rám kellett néznetek, de ugyanakkor azt gondolhattad, hogy ugyanúgy áldozat lehetek, mint ti is voltatok. Emiatt kedves voltál velem és volt benned szándék, hogy megismerj, de mindez annyira jól nem sült el. Túlságosan félénk gyerek volt és talán mind a kettőnk számára kényelmetlen volt az a bizonyos szituáció, ami miatt a családba kerültem. Ezért bár próbáltál nyitni felém, a kapcsolatunk még nem lett teljesen az igazi, mivel ahány ajtót nyitottál ki, én legalább annyit csuktam be. Furcsa volt számomra, hogy valaki anyáskodni kezdett felettem alaptalanul, mivel hasonlót az eddigi életem során sosem tapasztaltam. Összességében semmi rosszat nem tettél ellenem, én mégis zavarban érzem magam amiatt, hogy ennyire kedves vagy és minden hibám ellenére elfogadsz. Veled ellentétben én nem vagyok csodálatos gyerek, nem vagyok okos, nagyon tehetséges sem, emiatt folyamatosan attól félek, hogy mit gondolhatsz rólam még akkor is, ha az általad alkotott kép nem olyan szörnyű, mint ahogyan azt én gondolom. Ennek ellenére szükségem van a kitartásodra ahhoz, hogy egyszer tényleg tiszta lappal tudjunk indulni egymásnál. Talán neked sem olyan egyszerű mindez, én pedig egyáltalán nem könnyítem meg, de bizonyos szokásaimon egyszerűen nem tudok változtatni bármennyire szeretnék.
// Sajnos Mona és Sky kapcsolata nem igazán lett kikövezve, de talán pont itt az ideje, hogy Te legyél a tökéletes személy, akivel mindezen tudunk majd változtatni. Nyitott vagyok mindenre, és szerintem a kapcsolatuk könnyedén javulhat idővel, de ha ennek pont az ellenkezőjét szeretnéd, arra is látok reális utat, de miért akarnál egy olyan fiúval rosszban lenni, mint amilyen én vagyok? Szóval, ha érkezel kérlek majd dobj meg egy pm-mel és megbeszéljük a továbbiakat, kíváncsian várom a Te ötleteidet is!
livin' in new york
can you feel my heart?
can you hear the silence, can you see the dark? can you fix the broken? can you feel...?
I wanna dance till my legs break, I wanna love till my heart aches, I want the cause of my death, and I'll laugh with my last breath ❝ let's grow old, and die young ❞