New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something

• a városhatár átlépése •
üdvözlünk •
new yorkban
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
• szavak sokasága •
csicseregj csak •
kedvedre

• Ismerõs idegenek •
éppen jelenlévõ •
lakosaink
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (125 fő) Vas. Aug. 14, 2022 9:03 pm-kor volt itt.
• népszámlálás •
csoportjaink •
képviselõi
Csoport neve
Bûnüldözés
7
14
Diákok
28
19
Egészségügy
15
9
Hivatal
3
7
Média
15
21
Munkások
24
16
Oktatás
6
5
Törvényszegõk
10
18
Üzlet
12
19
Összesen
120
128

We gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ]
TémanyitásRe: We gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ]
We gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ] EmptyHétf. Szept. 05, 2022 9:47 am

Hazel & Aida

Vagy ötször kérdeztem meg a férjemet azzal kapcsolatban, hogy szerinte furcsán nézek-e ki, mivel mikor megjelentem, már több alkalommal is kaptam tőle olyan oldalpillantásokat, amikhez nem voltam hozzászokva. Valószínűleg éppen annyira nem, mint amennyire ő sem gyakran lát ilyen szettben. Hiába csináltam meg a hajam rendesen, és viseltem egy-egy kiegészítőt, értettem a pillantása lényegét. Már vagy két év eltelt azóta, hogy a szülés után elmentem vele olykor futni és sikeresen leadtam a felszaladt kilókat. Azóta a kisfiunk az beszél, ráadásul mivel vendégségbe megyünk az unokatestvéremhez, őt is vinnünk kell magunkkal, mert Ira is biztosított róla, hogy mindenképp vinnünk kell a kisfiunkat és nem adhatjuk nagyiőrizetben. Pont ezért is szóltam Taeyangnak, hogy próbálja majd kiszedni belőle ennek az okát annak ellenére is, hogy voltak sejtéseim. Egy olyan pár, mint Hazel és Ira, nehezen vállalhatják a terhesség kockázatát, szóval talán Ira azért akar egy babával lenni, mert hiányzik neki az időszak, amikor még Ronnie is pici volt.
- Elfogadom, köszönöm – mosolyodtam el, mert pontosan tudtam milyen szerepben kell most Hazie-nek otthonosan mozognia. Ha ők, vagy más – bár nem volt annyira gyakori, hogy mi vendéget fogadjunk a szűk családi körön és pár barátunkon kívül – jöttek át hozzánk, én is így viselkedtem. Nyilvánvalóan, ha meghívást kapunk valakitől, akkor vannak elsősorban magunk felé támasztott elvárások, amiknek egyszerűen muszáj megfelelnünk annak érdekében, hogy nyugodt szívvel feküdjünk le aludni. Én sem szívesen adtam volna elő a kellemetlen vendéglátást nekik, de még Dannak sem. Ha a férjemmel egymás torkának ugrottunk, azt igyekeztünk olyan alkalmakra időzíteni, ha csak ketten voltunk otthon. Szerencsére ez a házasságunk előrehaladtával megritkult, bár valójában talán Mitchie születése lehet az oka.
- Jól vagyok köszönöm – mosolyodtam el – Az évfordulónk óta hivatalosan is Na lettem. Úgy gondoltam, hogy jó évfordulós ajándék lesz a férjemnek, hogy végre felveszem a nevét, de valójában egy agyrém a hivatali dolgokat illetően.
Halkan nevettem el magam, aztán csóváltam meg a fejem és tűrtem a fülem mögé azt a pár tincset, ami kilógott az összefogott hajamból. Valószínűleg Hazel tökéletesen tisztában van azzal, hogy mennyire tartottam magam a házasságunk kezdetén ahhoz, hogy a saját nevem az enyém és nem fogom felvenni soha a férjemét. Ezt azzal indokoltam előtte, hogy nem ezen fog múlni az, hogy mennyire erős a kapcsolatunk, meg amúgy sem jellemző a nevek felvétele az otthoni hagyományok szerint, szóval nekem is tisztelnem kell a családnevem. Az utóbbi időben viszont sokkal inkább érzem azt, hogy a mi kis családunk valamilyen szinten elszigetelődött az enyémtől. A tény, hogy az öcsémet sem látom mindennap, hogy anya egyáltalán nem hív annyira gyakran videochaten, mint a férjemet keresi a családja… Ezek összességében azt eredményezték, hogy már én is inkább tartoztam azokhoz az emberekhez, akiket gyakrabban látom. Elfogadtam, mert mindenkinek dolga van és nem szomorkodtam, mert a mostani időszaka az életemnek boldogabb volt, mint eddig bármelyik. Úgy éreztem, hogy innen már csak előre van, a családom pedig tudja, hogy ha szükségük van rám, akkor itt leszek nekik.
- Persze, menjünk csak. Valamikor átjöhetnétek ti is hozzánk, mert nálam is vannak új növények – ezen a ponton már bele is karoltam az unokatestvérembe, hogy kimehessünk a kertbe. Sokan mondták azt, hogy valójában a mi kapcsolatunknak szorosabbnak kellene lennie, ráadásul nem is feltétlenül unokatestvéreknek, inkább nővérnek és húgnak nézünk ki, mert meglepően hasonlítottunk egymásra.
- Nos, részben azért is vagyok itt, hogy segítsek behozni a lemaradást, nem? – mosolyodtam el – Legalább így mindig van itthon egy kis munka. Az a jobb, ha tudunk foglalkozni a kerttel, mert legalább nem veszítjük el a lehetőséget a kikapcsolódásra.
Yang mindig arról kérdezgetett engem, hogy nem fáradtság-e nekem maga a kertészkedés. Nyilvánvalóan voltak olyan alkalmak, amikor kis fákat ültettünk és a segítségét kellett kérnem, de alapvetően ő annyira nem volt oda ezért az egészért, mint én.
- Persze! Miket rendeltél? – nem voltam annyira egoista, hogy azt higgyem, hogy ismerni fogom az összes növényt, amit megrendelt, de azért reménykedtem benne, hogy pár olyat mond, ami számomra sem teljesen idegen. Annyi féle ilyen csoda létezett a világon, hogy lehetetlenség lett volna a világ összes növényét összegyűjteni.
- Jaj, ne is mondd, nem győzzük ruházni azt a gyereket – nevettem el magam – Szerintem ebben az apjára hasonlíthat. Meg persze igyekszünk megadni mindent neki, hogy megfelelően fejlődhessen.
Szerencsére a férjem nem azon férfiak köreibe tartozott, aki nem volt teljesen tisztában azzal, hogy pontosan mit kell kezdeni a gyerekével. Tudta, hogy mit eszik meg, hogy milyen vitaminokat szed, vagy milyen gyógyszernek kell otthon lennie, ha szükség lenne rá, emiatt pedig abszolút el tudott menni egyedül bevásárolni, ha mondjuk nekem jött közbe valami. Én pedig büszke voltam rá, hogy Taeyang nem olyan, mint egyes férfitársai.
- Jól viseli szerencsére, az utolsó évben már nem voltam vele otthon, hanem beadtuk egy kicsit bölcsődébe, hogy szocializáljuk. Kedves gyerekek közé jár és egyáltalán nem sír, ha otthagyjuk. Talán azért, mert már megszenvedtünk ezzel a bölcsiben korábban – nevettem el magam, aztán a pillantásomat a kertre vezettem. Nem tudom pontosan miről beszélt, mert nagyon szép volt a kert annak ellenére is, hogy elvileg nem haladt vele jól.
- Szerintem jól haladtál a kerttel. Milyen terveid vannak még? – tettem fel az első kérdésem, aztán utána újra rápillantottam és inkább arra kezdtem el terelni a szót, ami már egy ideje motoszkált a fejemben – Hogy van az egészséged?
kinézet 858 szó megyek megyek  szívecske  

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Let me know your love
You shine light into the darkness that surrounds me, I am blinded by you once again, I don't mind, I need your love, shine on me again, the light towards me
mind álarcot viselünk
Aida Jae-ah Na
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
We gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ] EjzJNw4
We gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ] 9gvd5Iw
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
We are like movie, I feel out of breath
Talking about the old days makes me toss and turn again, while I know there's nothing I can do, I'm reminded once again as I hesitate after seeing pieces of you
♫ :
And July - Heize ft. Dean
I drink cold water, I drink bitter coffee, but it’s so sweet, why? I said it’s killin me softly From A to Z, all of your past, I know everything, so why am I being like this? I can’t even say anything, I’m about to explode, it’s too late to say, that I’m saying this out of heat so I’m only lingering around you
★ családi állapot ★ :
We gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ] IdJKJNN
We're like a broken cup, it can never mend
It's okay even if the flame died out, it's okay to pretend that it's love, I don't care if I get hurt, it'll hurt more if I'm no longer in your mind
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
We gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ] SZvxArC
★ foglalkozás ★ :
CEO at Écarlate Cosmétique
★ play by ★ :
Jung Soo Jung
★ hozzászólások száma ★ :
65
★ :
We gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ] LGjHXe9
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásWe gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ]
We gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ] EmptyHétf. Jún. 13, 2022 12:00 am

Jae-ah & Ye-eun

Szeretem a környéket, ahol élünk. A szomszédokkal együtt, akiket talán Ira meg én nem ismerünk egytől egyig részletesen, de mégis mosolyogva köszönünk oda nekik, mert fura lenne, ha nem tennénk. Jó érzés tudni, hogy ha szükségünk van valamire, mondjuk tanácsra azzal kapcsolatban, hogy melyik szakembert hívjuk a környékről, aki villámgyorsan megszereli a garázs ajtót, vagy kicseréli az elromlott mosógép egy alkatrészét, van kit megkérdezni. A gyerekeink együtt járják a környéket halloween-kor és sok szülővel rendszeresen találkozunk az iskolai rendezvényeken, ahová a gyerekeink miatt megyünk. Kellemes ezeknek az embereknek a közelében élni, de nem ugyanolyan, mint amikor a tágabban értelmezett családunkkal töltjük az időnket.
Még ha Aida és a férje - illetve ha már itt tartunk Aiden sem - nem is laknak az utca végén, megnyugvást jelentett az, hogy egy várost tekintünk az otthonunknak. Ha komoly dolgokról volt szó, vagy éppen nagy örömről a családban, volt kihez fordulnunk és tudtunk róla beszélni alig pár óra leforgása alatt személyesen is, nem kellett átrepülnünk a világ másik felére, hogy megtegyük azt. Hiányzott ugyan a szülővárosom, de mindig adott volt a lehetőség, hogy meglátogassuk azt a saját kis családommal. Akik közül tulajdonképpen most sem a férjem, sem a kislányom nem tartózkodott a házban.
- Kérsz még jegesteát? - Úgy fordultam az unokatestvérem felé, hogy ne csak az arcommal legyek felé, hanem az egész testemmel is. Mindegy, hogy pontosan ki volt a vendég a házunkban, mindig megpróbáltam a lehető legjobb házigazda lenni, ami nyilván csak a saját elvárásaimnak való megfelelést jelentette. Mások gondolataiban akkor sem tudtam volna olvasni, ha ez egyébként egy létező és széles körben gyakorolt tevékenység lenne.
- Kérdeztem, amikor itt voltak a fiúk is, de hogy vagytok? - Nem gondolom, hogy Jae-ah ne mondaná ugyanazt a férje előtt, mint csak nekem négyszemközt, és egyáltalán nem is azt vártam tőle, hogy elkezdje kiteregetni a házassága azon részleteit, amelyeket józan ember nem mondana el csak úgy fűnek fának. Egy házasság arra a két emberre tartozik, aki benne él, minden egyéb amit megosztanak másokkal az ő döntésük és olyan információknak kell lenniük, amelyeket nem lehet felhasználni a másik ember ellen.
- Ha van kedved, körül nézhetünk a kertben most. Akkor tudok adni azokból a virágokból, ami neked nincs otthon. - Ha nem az öltözködésről, vagy kozmetikai cikkekről volt szó közöttünk - természetesen leszámolva a gyerek témát -, akkor elég nagy esély volt rá, hogy a kertünkről folyt a diskurzus, amit mindketten a legjobb tudásunk szerint igyekeztünk szépíteni és rendben tartani. - Időben elkezdtem idén a kerttel foglalkozni, de úgy érzem nem haladok olyan jól, mint tavaly. - Sóhajtva adtam Aida tudtára az érzéseimet ezzel kapcsolatban. Nem kellett magyarázkodnom arra vonatkozóan, hogy egészségügyi okai is vannak annak, hogy nem bírom olyan jól a fizikai tevékenységeket, mint mások az én koromban, a betegségemmel az egész család tisztában van, már azóta, hogy diagnosztizáltak vele és elmondtuk nekik. Úgy gondoltam jobb, ha tudják, mint hogy feleslegesen rejtegetek valami olyasmit, ami nem az én hibám, de talán segít másokon, akik ugyanezzel küzdhetnek a családban. Semmi jel nem utalt arra, hogy bárki más is kóros vérszegénységben szenvedne, de attól még könnyebb volt megosztani, mint magamban tartani.
- Pár napja kaptam meg a legutóbbi rendelésemet néhány növénnyel, segítesz majd eldönteni nekem, hogy hová tegyem őket? - Finoman fogtam rá a nő karjára, miközben feltettem neki a kérdést. Több dolgot is szerettem volna jelezni neki ezzel a mozdulattal, a kertben tett sétánk kezdőlökését mégis az adta meg, amikor elhúztam a tolóajtót, hogy ki tudjunk lépni a teraszra.
- Nem is volt olyan rég, hogy legutóbb láttuk Mitchiet, de olyan nagyot nőtt megint! - Jókedvű mosoly költözött a szám sarkaiba, miközben megosztottam a megjegyzésemet. Ugyanezt fedezem fel a saját kislányunknál, aki napról napra felnőttebb lesz, én pedig sokszor észre sem veszem. Aztán tesz egy megjegyzést, amitől a padlón van az állam és újra rájövök, hogy Ronnie már hét éves. Atyaég, mikor voltunk mi hét évesek Jae-ahval? - Mi újság az oviban? - Finoman megemelkedik a szemöldököm, miközben felteszem a kérdést. Közben egy olyan virágágyás felé sétálok, ahol árnyliliomok tanyáznak egymás mellett. Iránál már rákérdeztem, hogy nem gondolja-e soknak a zöld növényeket, de nem kaptam értékelhető választ, mert abban egyeztünk meg, hogy addig nem döntünk róla, amíg nem látjuk idén nyáron teljes pompájában ezeket a növényeket, hogy eldöntsük, tényleg sok-e abba az ágyásba.

702 szó ۵ outfit ۵ gyere kedves kertészkedni We gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ] 2122324058 ۵

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Like a destiny, not a coincidence
I think that's when it started When I first saw you I felt like I was going to lose my breath To me, I thought love Was just an imaginary fantasy Before I meet you like a dream Our story that will never end I want to share it with you ~

Aida Jae-ah Na imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Hazel Castro-Lee
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
We gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ] Tumblr_inline_pojjn2Lyrm1wac8ma_540
We gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ] Tumblr_pqvp1pUPYi1vysllso4_400
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
I'm anxious because I'm so happy
I don't know when it will disappear
A writer in a love story, everything I wanted

You and I, just the two of us
♫ :
★ családi állapot ★ :
We gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ] JA89msQ
This street where we walk side by side
It resembles the Milky Way under the moonlight
And just like this, I want to stop the time

I want to stay longer than the end of the night
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
We gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ] Tumblr_owglni94On1uy6fwao4_400
★ foglalkozás ★ :
gyerekkönyvíró | vendégelöadó
★ play by ★ :
Jessica Jung
★ hozzászólások száma ★ :
7
★ :
We gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ] Tumblr_pqvp1pUPYi1vysllso6_400
Felhasználó profiljának megtekintése
 
We gotta lot of love and a happy home [ Aida & Hazel ]
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» happy little accidents; Aida × Nate
» skinny love; Nate & Aida
» Lucky I'm in love with my best friend [ Ira & Hazel ]
» Nia & Joseph; Home sweet home?
» Kai&Gary - Home sweet home

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Staten Island :: Lakóhelyek :: Házak-
Ugrás: