A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
A gimiben az osztálytársaim között volt egy egypetéjű ikerpár, akiket határozottan nehéz volt megkülönböztetni, gyakorlatilag csak a szemüvegkeretük színe és a hangszínük adott segítséget abban, hogy sikerüljön a dolog, na meg az, hogy mindig ugyanazon a helyen ültek, ezzel is segítve bennünket. Hasonló volt az érdeklődési körük, nehezen váltak el egymástól és rettentő aranyosak voltak, ahogyan próbálták támogatni a másikat, amikor annak segítségre volt szüksége. Te és az ikertestvéred Joel viszont az általam ismert ikerpár totál ellentéte vagytok. Nem csak arra gondolok itt, hogy a ti esetetekben kétpetéjű ikrekről van szó, vagy hogy Te balkezes vagy, ő pedig a jobbat használja. Szívem szerint legelőször elhittem volna neked, hogy valóban nem jöttök ki egymással; nem szereted azokat akik sokat beszélnek - az ikertestvéred ilyen -, te rendelkezel valamiféle természetes hűvösséggel, míg Joelben ez nincs meg. Könnyebbnek tartanád az életedet, ha nem születik ikertestvéred, de mégis elárulod magad azzal, hogy törődsz az öcséddel, amikor minden alkalommal megvéded őt, még a bántó szavaktól is. Azt szokták mondani, hogy minden testvérpárnak megvan a sajátos konfliktusa, a nap végén viszont mégis ők azok, akik leginkább egymás támogatói. Nálad is ennek a nyomait fedeztem fel, hiszen szavak nélkül is törődtél "a Mamlasszal", még annak ellenére is, hogy közben megfordult a fejedben, mennyivel könnyebb életed lenne nélküle. Őszintén úgy gondolom, hogy nincs könnyű dolga a mai fiatalságnak, amikor millió elvárásnak és szabálynak kell megfelelnie. Van aki enged a nyomásnak, meghunyászkodik és legjobb tudása szerint igyekszik teljesíteni mindent, amit felrónak neki: legyen jó tanuló, lehetőség szerint sportoljon, legyenek barátai, de ne hanyagolja el a családját és mindezt tegye úgy, hogy kedves is a környezetével. A Te személyedben sokkal inkább olyan lázadó típusú fiút ismerhettünk meg, akinek elege van ezekből a szabályokból és abból, hogy minden irányba meg kell felelnie; épp ezért inkább a saját játékszabályai szerint, néha még talán kissé erőszakosan is játszik. Emellett azonban ott volt az is, hogy nem leszel ettől rossz, vagy neveletlen, sőt, a testvéredről való gondoskodás tesz igazán emberré. Színt hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've beenI know that's all rightLast night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home And now I want more
See, what you don't understand Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my manDoubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
“What are we then?”
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.