A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Nem is tudom pontosan hol kellene kezdenem! Ott, hogy kifejezetten viccesnek találtam, amikor a beceneveid között megláttam a kisfarkast, vagy hogy soha nem néztem volna ki belőled, hogy nem csak hogy otthon vagy a Tik-Tok világában, de még népszerű is vagy a platformon? Habár azt kell, hogy mondjam, nem lepődöm meg a népszerűségeden, mert egy ilyen arcot bárki szívesen követne. Külön meglepetés volt, hogy Te is allergiás vagy a macskákra, pont, mint én. Tanulnom kellene tőled, amiért Te vagy olyan bátor, hogy a kellemetlenségek ellenére is bevállalod, hogy törődsz a kóbor macsekokkal. Nem is gondolnám, hogy olyan nagy csoda, hogy ezt a kinézetet nem csupán a neten használod ki, hanem ténylegesen egyfajta karriert is csinálsz magadnak belőle, már ilyen fiatalon. Nem minden gimnazista mondhatja ám el magáról, hogy "mellékállásban" sikeresen modellkedik is. Szívfacsaró volt olvasni, hogy hiába szereted azt a bizonyos lányt, ő mégsem veszi észre, hogy milyen érték lapul ott az általa barátnak tekintett emberben. Jól ismeritek egymást és mégis ott van az a nagy titok, amit talán ha kimondanál, vagy tennél egy elég egyértelmű lépést, minden más lehetne. Nem mondom, hogy most aztán, hogy a kiszemelted életében gondok vannak a saját paradicsomában, érdemes lenne megmutatnod neki, hogy milyen lenne az élete veled, de hát soha ne mondd, hogy soha. Csak mert nagyon is megérdemled azt a boldogságot. Imádtalak olvasni és külön tetszett, hogy nem csak néhány alapvető dolgot tudhattunk meg rólad, hanem még mini-lejátszási listát is kaptunk azokkal a dalokkal, amik végtelenítve szólnak nálad. Az egyik miatt szívesen kidobnám a telefonodat a kukába, de eszemben sincs, hogy magamra haragítsalak. Helyette remélem hamarosan viszont látlak téged a játéktéren is. Színt és rangot hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've beenI know that's all rightLast night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home And now I want more
See, what you don't understand Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my manDoubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
“What are we then?”
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.