★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 119 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 104 vendég :: 2 Bots Antonia Ortiz, Balázs Csíkszentmihályi, Deidre Doherty, Diego Carmona, Fiorentina Deluca, Jacob Cohen, Jayda Winters, Kazimir Smirnov, Lambert Schultz, Leroy Montfaucon, Marcos Carmona, Nadia Romanov, Sofia Carmona, Wyatt Leneghan, Zain Marcus Jefferson A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 11:03 am-kor Jaidee Amarin
tollából Ma 9:10 am-kor Balázs Csíkszentmihályi
tollából Ma 7:27 am-kor Dean Calver
tollából Ma 7:25 am-kor Chloe Loomis
tollából Ma 4:50 am-kor Amber Fleming
tollából Ma 1:56 am-kor Nadia Romanov
tollából Ma 1:24 am-kor Deidre Doherty
tollából Ma 12:14 am-kor Adrian Bartolomis Brouen
tollából Tegnap 11:43 pm-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | the big bad wolf Szomb. Nov. 24, 2018 7:18 pm |
| Caelum ... Play by: Eddie Redmayne / Dane Dehaan Születési hely: ide Kor: ide Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: Hetero. Családi állapot: Egyedülálló. Csoport: Üzlet?/Amit szeretnél. Történetünk: Új megbízás voltál. Csak egy új telefonszám, amit figyelnem kellett, hogy megjelenik a telefonom kijelzőjén. Sosem beszélgettünk egymással, nem tudom, hogy pontosan mivel foglalkozol, de minimum 2 hetente érkezik egy hívás... nem a pilótától, hanem személyesen tőled. Csak tőszavakat intézel felém, de mégis ragaszkodsz a jelenlétemhez, ha repülőre szállsz. Mondcsak te valamiféle pszichopata vagy? Vagy egyszerűen szeretsz bámulni, miközben whiskeyt töltök neked? A többi lány figyelmeztetett... tettél nekik bizonyos ajánlatokat, amik sokszor bejöttek... én miért vagyok más? Kerülgetsz... figyelsz... de soha egy újjal sem értél hozzám.. még csak meg sem szólítottál meg... nem bizonygatod, hogy a hercegem akarsz lenni... úgysem hinném el. A napokban azonban érkezett hozzám egy szerződés, ami szerint a fizetett állandó légiutaskísérőd lennék.. Viccelsz? Ugye? Igazából még nem tudom, hogy aláírjam-e. //Szerelmi szálat tervezek semmit nem szeretnék megkötni a karakterrel kapcsolatban, lehet bármi a múltjában, lehet bármi a foglalkozása, a határ csak is a józan ész... vagy az sem, mindenesetre nagyon várlak... nem egy csöpögős love storyt terveztem, az érzelmek csak később indulnának, mint a kémia... |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | the big bad wolf | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |