New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 52 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 45 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Jerome Whitlock
tollából
Ma 3:55 am-kor
Emmo Rooney
tollából
Tegnap 11:41 pm-kor
Emmo Rooney
tollából
Tegnap 11:40 pm-kor
Emmo Rooney
tollából
Tegnap 11:40 pm-kor
Emmo Rooney
tollából
Tegnap 11:38 pm-kor
Emmo Rooney
tollából
Tegnap 10:50 pm-kor
Aaron Cunnigham
tollából
Tegnap 10:18 pm-kor
Deborah Winchester
tollából
Tegnap 10:18 pm-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 10:00 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
10
25
Diákok
47
36
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
38
Munkások
39
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
41
Üzlet
23
26
Összesen
239
229

The beauty of silence
TémanyitásRe: The beauty of silence
The beauty of silence EmptyHétf. Nov. 11, 2024 7:32 pm
Seby & Rubiel
Family, secrets and feelings

Ruby szavait hallva Crew gonosz, mégis játékos mosollyal fordult hozzám.
- Hallod ezt? Szegény lány. Vajon hol lehet az édesanyja ennek a drága kis teremtésnek? - kérdezte, majd nevetni kezdett, de én fel sem vettem. Bennem ugyan nem fog bűntudatot kelteni, bár gyanítom nem is ez volt a célja. - New York veszélyes város, én a helyében sietnék haza, hogy megvédjem. Ki tudja, talán épp a párja apja jelenti a legnagyobb veszélyt? - sunnyogott, gondolatban pedig elküldtem a jó édes anyjába is.
- Ugyan, szívesen látunk - ejtettem meg egy barátságos mosolyt.
Azt hittem kellemetlenebb már nem lehet, ám mikor Ruby közölte, hogy szívesen segítene a szívem majd kihagyott egy ütemet, bár arcomra ez nem volt kiírva, mivel jó pókerarcos voltam. Crew majd meg szakadt, úgy röhögött a szitun.
- Te is hallod? Szívesen segít. Hát nem aranyos? Mégis csak kényelmesebb ha ketten fogjátok azt a csajszit és nem egyedül! - nevetett. - Én a helyedben gyorsan megszabadulnék attól a testtől, mert ha meglátja, kénytelen leszek őt is eltenni láb alól. Én nem fogok börtönbe menni miatta. És azt te sem hiheted, hogy majd tartja a száját! De még ha így is lenne, biztosan elkezdenének forogni a fogaskerekei és talán még a fiadat is faképnél hagyná, mondván, az apja egy gyilkos. Lenne itt szappanopera - vigyorgott, én pedig biztos voltam benne, hogy ha ketten maradunk, ezekért a szavakért még számolni fogunk.
Szerencsére Domi a "segítségemre sietett" és közölte Rubyval, hogy ez nem az ő dolguk. Szép mentőövet kaptam tőle.
- Dominak igaza van, Ruby. Bár nagyon hálás vagyok, hogy segítenél, de ez az én dolgom. Ti nyugodtan találjátok fel magatokat, elvégre nem azért jöttél, hogy a vizsgálómban rendezkedj, hanem, hogy boldoggá tedd a fiam. És valóban nem törvényes, hiszen ezek drága és bonyolult gépek, amiket nem könnyű mozgatni és kezelni. Jobb, ha egyedül csinálom. Meg aztán amúgy sem szeretném, ha úgy éreznéd a pszichiátrián vagy - nevettem játékosan.
Miután ők távoztak, én lementem az alagsorba és Daniella testét elrejtettem egy két ajtós tömör faszekrényben, amit aztán kulcsra zártam. A kulcsot a zsebembe tettem, majd összekapkodtam a véres dolgokat egy zsákba és kimentem az alagsor folyosó részébe. Végigmentem egészen az utolsó ajtóig - mivel a többi ajtó mögött irattár, eszköztár volt, vagy raktár - ami mögött a kazánhelység volt. A zsákot bedobtam a tűzbe és visszazártam, majd gyorsan mindent, ami véres volt felmostam, letöröltem, utána felmentem a házba és tényleg előkészültem az étkezéshez, majd mikor megjött az ételfutár átvettem és kifizettem, majd az étkezőbe vittem az ételes táskát.
Főztem zöld teát és egy teás készletben mindent kikészítettem az étkező asztalra. Ha más nem, én biztosan iszok belőle. Nekik volt üdítő is, a fiatalok úgyis inkább kóla pártiak, mintsem a natúr teák kedvelői.

Cloth: Suit || Music: Lord of Chaos || Place: Home

Dr. Nolan

A vér íze bennem él
az örök éj az én világom
Elveszett lelkek suttogása,
a szívem hideg, a testem átok
Átkozott álmok, örök kín,
a vörös vér, mi engem hív

Ruby Watkins imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Sebastian Nolan
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
The beauty of silence Tumblr_mtnr2shU8S1qe042go5_250
The beauty of silence Tumblr_mtnr2shU8S1qe042go2_250
★ kor ★ :
40
★ elõtörténet ★ :
The beauty of silence Tumblr_mtnr2shU8S1qe042go1_250
He lives down in a ribcage
in the dry leaves of a heart.
♫ :
So take this night
Wrap it around me like a sheet
I know I'm not forgiven
But I need a place to sleep
So take this night
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
The beauty of silence Tumblr_mu1zru4zla1qe042go1_250
I went back to the bench and lit a cigarette and inhaled,
the smoke entering my body and filling it with poison, with something.
★ idézet ★ :
Each patient carries his own
doctor inside him.
★ foglalkozás ★ :
Psychiatrist
★ play by ★ :
Zachary Quinto
★ hozzászólások száma ★ :
164
★ :
The beauty of silence Tumblr_mtnr2shU8S1qe042go7_250
The beauty of silence EmptyVas. Nov. 10, 2024 11:15 pm
All monsters are human
Ruby, Sebastian & Dommiel
Nem mondhatnám, hogy sikerült megnyugtatnia apának, ami Ruby eltévedését illeti, de legalább tisztáztuk egymás felé azon dolgokat, amiket más előtt - én legalábbis - biztos nem tennék meg. Nem azért, mert ne lenne igaz, csak egyszerűen... ciki és kész. Ezek amúgy is olyan dolgok, amik attól lesznek szépek és meghittek, hogy nem kötjük mások orrára. Amúgy sem hiszem, hogy sokan eltudnák képzelni, hogy a személyiségünk ellenére és a sok rossz ellenére, amit hallani rólunk, mi attól még ténylegesen egy család vagyunk. Biztos a neveltetés, vagy, hogy évekig ott volt mellettem, de én biztosan hozzáfordulnék, ha olyasmi is történne. Fel sem merült bennem, hogy valaha is felkeressem az igazi szüleim. Ha meg is tenném, biztos rájuk gyújtanám a házat, hogy elég tételt vegyek, amiért kitettek annak, aminek az otthonban vagy a nevelőszülőknél tettek ki.
Nem haragudtam Rubyra, szóval csak mosolyogva csóváltam meg fejem, illetve elvigyorodtam, mikor utalgatott a további meglepetésre, ami mondjuk szerintem senkinek nem lesz meglepetés. Szerintem még apa is tudja mire célzott. Ezért nem is ülök sokáig a témán.
- Ó, ugyan! Mi szívesen látunk! Sőt! Néha én is átmehetek hozzád aludni, tök menő volna! - mosolyogtam saját ötleteimtől is belelkesedve, mert hát nyilván úgy egészen más milyen volna minden. Nem mondom, hogy neki is állnánk ténylegesen dolgozni. De kipróbálhatnánk, hogy milyen is részben együtt élnünk, szülők nélkül. Mondjuk apa nem biztos, hogy örülne neki. Főleg mostanában nem szereti, ha túl sokáig vagyok el, esetleg nem eszem meg a reggelit, ebédet, vagy nem iszom meg az összes levet, a poharamból. Mintha a vitaminokban volna a kulcs, hogy ne legyek olyan, mint, amilyen... vagyok.
Szóval beinvitáljuk és én el is veszem tőle a holmijait, miközben hol apa, hol én beszélek hozzá.
- Ja-ja, kettőnknek talán pont elég, mert szerintem kisebb helyen ki sem bírnánk egymás mellett... - viccelődöm, mintha nem vettem volna fel azt az apró kis mondat elharapást. Az ő lakásukban nem láttam ps4-et, velem pedig még sosem játszott, hisz most van itt először. Ergó... valaki mással játszott, és a jó megérzéseim azt súgják, nem lány volt az illető. Ahh, nyugi, azt mondta rég volt, akkor biztos így van. Biztos nem azért késett, mert máshol aludt, és onnan távolabb volt az ide út. Vagy mert alaposan le kellett zuhanyoznia, nehogy megérezzem rajta, annak a másik srácnak az illatát. Nem, biztos nincs ilyenről szó. De azért résen leszek...
- Áh, apa ezeket jobb szereti egyedül intézni... - legyintek az ajánlatára. - Meg szerintem nem is volna szabályos vagy törvényes... - felelem, persze nem apa helyett, mert hagyom őt is reagálni rá, ha akar. Majd halkan azért megjegyzem Rubynak, ahogy közel hajolok a füléhez, míg apa előttünk jár. - Nyugi, majd este, mikor elalszik, szétnézünk odalent... - suttogom oda, mert ha ilyen izgalmakra vágyik Ruby, akkor megkapja. Bár szerintem minden uncsi, és éppen csak nem poros, mert használatban vannak, de majd meglátjuk.
- Kedvenc hely? Nem tudom... szerintem nincs... - vonok vállat, mert mi lehetne még kedvenc hely a szobámon kívül? Mikor kisebb voltam, sokkal kisebb, ovis talán, annyira új volt a hely, és ez az egész, hogy féltem szinte mindentől, ami általában haragot vont maga után és legtöbbször hangos hisztikben vagy káromkodásba törtem ki. Viszont mikor eljött a lefekvés ideje, és odakint nagy vihar volt, esetleg dörgött az ég, vagy szimplán túl sötét volt, én meg mindenfelé szörnyeket láttam, mindig ösztönösen átfutottam apához és bebújtam mellé az ágyba, mert hozzábújva úgy tűnt, hogy a szörnyek odakintről nem követnek már. Nem mindig volt ébren, és nem is kellett, hogy felkeljen rám, csak legyen ott. De azért ezt még Ruby orrára sem kötném. Meg már különben sem fekszem be mellé az ágyba, mégha akkor közkedvelt helyem is volt...
- Kösz, apa! Akkor mi addig kipakolunk. - mosolyogtam felé, és hamar el is tűntünk a szobámban. Mondjuk érdekelne mi az a fontos, és igen, akaratlan is eszembe jutottak negatív dolgok, mint például az, hogy valójában miért is késett. De nem kérdezősködtem.

The Devil is real, and he’s not a little red man with horns and a tail. He can be beautiful because he’s a fallen angel, and he used to be God’s favorite.

Sebastian Nolan and Ruby Watkins imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Dommiel P. Lloyd
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
The beauty of silence Tumblr_prtj6rykuM1xbakg3o8_1280
The beauty of silence 4
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
I put my armor on, show you how strong I am
I put my armor on, I'll show you that I am

The beauty of silence 48
I'm unstoppable. I'm a Porsche with no brakes
I'm invincible. Yeah, I win every single game
I'm so powerful. I don't need batteries to play
I'm so confident. Yeah, I'm unstoppable today
♫ :
shameless
★ családi állapot ★ :
Break down, only alone I will cry out loud
You'll never see what's hiding out
Hiding out deep down

The beauty of silence 33
I know, I've heard that to let your feelings show
Is the only way to make friendships grow
But I'm too afraid now

The beauty of silence 62lQyJ1
★ lakhely ★ :
◖At his "stepdad"
★ :
The beauty of silence 54
★ play by ★ :
◖Alex Høgh Andersen
★ szükségem van rád ★ :
I love you. There, I said it, not just on some chalkboard.
I would never let anybody or anything hurt you.
I’ve never felt that way about anyone.

The beauty of silence 25
43
The beauty of silence EmptyPént. Nov. 08, 2024 8:03 pm

Domi & Sebastian & Ruby

You and I were the greatest plan ever made, and I had nothing to do with it. Being with you made me feel that maybe I didn`t have to keep planning anymore, because it felt like I was actually living, and that for once in my life, I wouldn`t have to work so hard at being happy. That it could just happen.

Mindig ezt érzem, amikor meglátom Domit... olyan, mintha a szívem kiugrani készülne a helyéről, és az az érdekes, hogy az érzelmeim nem csökkennek, hanem az idő teltével, csak egyre jobban fokozódnak iránta. Még olyankor is, ha néha kicsit furcsán mutatja ki a szeretetét. Így hát az ölelésében elveszve valahogy úgy is élem meg a pillanatot, mintha én lennék a világ legszerencsésebb és legboldogabb embere. Mégis a csókunkat csak nagyon rövidre hagyom enyújtani, hamar el is fordítom a fejem, de csak azért, mert kellemetlenül érint az hogy az apja is a közelünkben van, mert hát... könnyebb szerelmesnek mutatnom magam a barátaink előtt, mint így. Tudom - legalábbis remélem -, hogy Domi is megérti ezt, és nem képzel bele ennél sokkal többet az egészbe. Mert, ha a világon bármelyik pasit megkaphatnám, én akkor is csak Őt választanám.
- Amennyire csak tudtam siettem...sajnálom. - még mindig mosolygok miközben a lábam már a talajt éri és csak bízok abban, hogy sikerülni fog feloldódnom egy kicsit majd. Mert jelenleg olyan idegennek érzek magam körül mindent. Talán csak azért, mert ez az első alkalom, hogy itt járok, és még aludni is maradhatok. Persze, ha anyu nem lenne elutazva, akkor valószínűleg most épp a szobámban sírhatnék, mert Ő minden létező módon megakadályozza azt, hogy el tudjak jönni otthonról. Sosem volt képes megérteni azt, hogy Dommiel számomra az egyetlen okom, ami miatt boldognak érzem magam. Talán csak jót akar nekem mindig, de én mégis valahogy úgy élem azt meg, mintha szándékosan ellenem lenne. De azért jöhetne már haza... elég nehéz egyedül.
- Igaz, de akkor nem kaptál ajándékot. - vigyorgok felé vállat vonva, és bármennyire is szeretném hozzá tenni pimaszul, hogy az igazi ajándékát majd később kapja meg, akkor amikor kettesben maradunk, inkább vissza fojtom a szavaimat, mert már így is elég ciki, hogy valószínűleg az apja sejtheti, hogy mi lesz az együtt alvásunk lényege. De legalább addig is úgy tűnik, hogy tetszik neki a kulcstartó, így végre megkönnyebbülhetek. Végig nézve ezen az egyáltalán nem kicsi házon, azt gondolom, hogy venni nem is igazán tudtam volna olyant, amije nincs. Lesz alkalmam egy kis ideig betekinteni a közös életükbe. Úgy gondolom, hogy Domit elég jól ismerem, már azt is tudom, hogy mikor mire számíthatok tőle - többnyire -, de arra mindig kíváncsi voltam, hogy milyen lehet akkor, ha itthon van. Mármint a saját területén minden ember máshogyan viselkedik. Kivéve, ha olyan szülővel van megáldva, aki folyamatosan aggódalmaskodik, mint én. Dr. Nolan azonban egész lazának néz ki...legalábbis anyu az én fejemet eddig biztosan lekiabálta volna, ha arról beszélnék, hogy lehetne valakije. Ettől persze még mindig van benne valami, amitől egy picit félek. Talán csak nagyon szeretném megkedveltetni magam vele...
- Köszönöm, hogy itt maradhatok éjjszakára. Mióta anyu el ment egy kicsit rossz egyedül lennem. - hálásan mosolygok Sebastian felé, de csak akkor indulok meg a ház bejárata felé, amikor Domi megfogja a kezem. Hagyom, hogy el vegye tőlem a táskámat, amibe néhány szükséges holmimat dobáltam bele és követem Őt egészen a szobájáig, ahol azt a rövid időt ki is használom, hogy kettesben lehetünk, és végre az ajkára tapadok, de nem túl sokáig húzva azért az időt, mert hát na. A kédése azonban rá ébreszt arra, hogy igazából farkas éhes vagyok, azt hiszem, hogy ma még nem is ettem semmit. Valahogy mindenre volt időm, csak épp arra nem. Túl nagy volt bennem az izgatottság.
- A pizza és a ps is jól hangzik. Utoljára még... - elharapom a mondat végét és rögtön lepillantok a földre, amiért majdnem sikerült elszólnom magam meggondolatlanul. Chuck szerette nagyon az ilyen játékokat és vele játszottam még akkor régen, de nem hiszem, hogy Dommiel a történtek után erre kíváncsi lenne. Vagy úgy egyáltalán bármire vele kapcsolatban. - Szóval már régen játszottam. De... szívesn leigázlak benne, miután körbe vezetsz. Igazán szép ez a ház. -   bízva abban, hogy nem vette észre, hogy volt egy kis nyelvbotlásom, Sebastian felé nézek és akaratom ellenére is kíváncsi leszek arra az alagsorra, amiről beszél. Azt szokták mondani, hogy a tiltott gyümölcs a legédesebb, én meg még sosem voltam olyan házban, ahol az alagsor orvosi dolgokból állna, főleg gépekből. Egyáltalán milyen gépekkel dolgoznak?
- Ha kell mi is segíthetünk. Bármiben. - jegyzem meg illedelmesen, mégis kicsit bizakodva, hogy azt mondja, hogy mégis csak menjünk és nézzük meg azt a gépekkel és papírokkal felszerelt alagsort. De persze nem szeretnék azért tolakodó sem lenni, mert itt jelenleg csak egy vendég vagyok, és tartanom kell magam az itteni szabályokhoz. Főleg, mert először lehetek itt és nem szeretném, hogy ez legyen az utolsó alkalom is.
- Megmutathatnád, hogy hol van a kedvenc helyed a házban. Tuti, hogy a szobádon kívül van más is. - legalábbis én, ha egy ilyen házban laknék, biztosan választanék magamnak olyan helyeket, ahol legalább olyan jól érzem magam, mint a saját területemen. Nálunk nincs túl sok lehetőségem vállogatni, így csakis a szobám az egyedüli hely, ami védelmet nyújt a külvilág zajaitól és, ahol úgy vagyok képes magamra zárni az ajtót, hogy közben nem is félek. - Valamiről amúgy is szeretnék beszélni veled. - amit eddig sem különösebben titkoltam el vagy ilyesmi, csak még nem volt lehetőségem elmondani, hogy amúgy kíváncsiságból jelentkeztem arra a kocsmai felszolgáló állásra, ahová fel is hívtak, és mivel, hogy anyu nem foglalkozik azzal, hogy engem itthon hagyott a nagy semmivel, hát elgondolkodtam azon, hogy talán mégis megpróbálom.  Domi bár általában nem szól bele a dolgaimba, de én mégis úgy érzem, hogy tudnia kell róla. Tudom milyen tud lenni, amikor valamit félre ért és olyankor még esélyem sincs megmagyarázni neki semmit.

BEE

Sebastian Nolan and Dommiel P. Lloyd imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Ruby Watkins
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
The beauty of silence Df1436abc65302f7d51736759df9ecaf
The beauty of silence C40682ba265c6a43dc2b94ae6345495a0d5cda72
★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
You have been dying from your first breath...
★ családi állapot ★ :
Don’t you know that you’re toxic?
The beauty of silence 4e99b21f93e3c04bb9f65f8e68fae76716e3da2d
And I love what you do....
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
The beauty of silence Ec5a22b3f440cb3641d77b8e2f61bdb6fe8c8813
★ idézet ★ :
Never, ever, let anyone tell you what you can and can't do. Prove the cynics wrong. Pity them for they have no imagination. The sky's the limit. Your sky. Your limit. Now. Let's dance.
★ foglalkozás ★ :
tanuló
★ play by ★ :
Emily Rudd
24
★ :
The beauty of silence 0be3ef6b66c6fe6bb020c4cbbb32c24cb68976fa
The beauty of silence EmptyPént. Nov. 08, 2024 4:11 pm
Seby & Rubiel

Kicsit sóhajtottam megjegyzésére, mivel értettem mire gondol a félelmetes alatt. Ez vitathatatlan volt, de valamikor egészen jól jön, hogy ilyen vagyok, hiszen ez sokaknak egy visszatartó erő, ahhoz, hogy olyan dolgot tegyenek, amiket megbánhatnának.
- Biztosan máshogy fog majd érezni, ha jobban megismer - mosolyogtam.
Miután a hülye viccem után megbeszéltük, hogy nem zavarjuk egymást bizonyos okok miatt, akkor kicsit megnyugodtam, majd szót ejtettünk arról is, hogy Ruby vajon miért nem ért még ide.
- Nos elég külterületi ház ez, szóval nem kizárt, de bízom benne, hogy nem így van. Csak meg fog érkezni nem sokára - mondtam, miközben figyeltem, ahogy az ajtóban várakozik, aztán mikor visszajött megölelni én is megöleltem, szavai pedig még az én hideg szívemet is megmelengette. Mindig jól esik tőle hallani az ilyet.
- Hallod ezt, öregem? Milyen aranyos, milyen megható! - vigyorgott Crew. - Ez az a jelent, ahol illik elérzékenyülni! - ütötte össze a tenyereit. - Jó apa! Pedig, ha tudná az igazságot? Vajon akkor is ezt mondaná, ha tudná, hogy miket műveltél? És mi miket műveltünk. Vajon akkor is így érezne? Nagyon kíváncsivá lettem - mosolygott.
- Köszönöm. És ne aggódj, azért büszke vagyok rád, mert nagyon sokat fejlődtél az elmúlt időkben. Sokat javult a személyiséged- mondtam és ezt így is gondoltam, főleg, hogy én még nagyon is jól emlékeztem rá, hogy honnan is indultunk.
Lehet, hogy a középsulit nem fejezte be, lehet nincs egyeteme, se semmi, nincs nagy karrierje, de ha valaki egy olyan fiút nevel, mint ő, az annak is örül, ha azt eléri, amit én elértem vele. Sokan visszavitték őt az intézetbe, én nem. És sosem vártam tőle csodákat. Nekem nem az számított, hogy sokra vigye, hanem, hogy képes legyen megállni a helyét a világban és ezt hellyel közzel elértem, bár még ma is van, hogy nekem kell kisegítenem, mint a múltkor a rendőrségen. De felnőtt, dolgozik, párja van, viszonylag boldog is, komolyabb bűntettei még nem voltak és talán ha nem én nevelem, ezeket más szülők nem sorolhatnák most fel. Egyedül én voltam rá képes, hogy ezt elérjem nála.
Természetesen a megítélésem kétes, hiszen én három szemmel néztem rá. Egyharmad részt, mint apa a fiára, kétharmad részt, mint orvos a betegére, végül pedig, mint tudós a kísérleti alanyra. Talán a sikereimhez hozzátartozott az is, hogy néha napján titkon gyógyszerezem, vagy különböző kísérleti nevelési módszereket alkalmazok rajta. Tudom, hogy nem helyes, de ha néha nem tennék valamit az italába, vagy az ételébe, most nem tartanánk itt.
Sosem voltak felé nagy elvárásaim, csak annyi, hogy idővel képes legyen úgy megállni a helyét a világban, hogy ne jusson börtönbe, vagy épp ne ölje meg valaki. Ez itt New York, öltek már meg embert az utcán félreértések miatt is, nem még azért, mert agresszíven lépett fel olyannal szemben, akivel szemben nem kellett volna.
Alapos okom van aggódni érte, mert ha valóban az az apja, akit annak idején egy előtte titokban tartott DNS vizsgálat kihozott, akkor lehetnek különböző örökletes hajlamai olyan dolgokra, amik hosszú távon nem éppen a jó irányba való elmozdulását fogják eredményezni. Nagyon oda kell rá figyelnem.

Idővel hál istennek Ruby is megérkezett, figyelemmel kísértem az ajándékozást, majd elmosolyodtam Domi nekem szánt megjegyzésén. Akaratlanul is megfordult a fejemben, hogy vajon Kazimir milyen kulcstartóval, vagy más aprósággal lepne meg, ha eljutna odáig a kapcsolatunk. Mert elég szépen halad a viszonyunk, idővel pedig biztosan szintet is tudunk lépni.
Persze róla még nem beszéltem neki. Igazából nem tudom mikor fogok, egyszer muszáj lesz, csak nem tudom miként mondhatnám el neki, hogy egy nála négy-öt évvel fiatalabb fiúval randizok. Azért ez nem lesz könnyű beszélgetés és ki tudja mit fog eredményezni.
Mikor Ruby felém nézett és köszönt barátságos mosolyt ejtettem meg felé.
- Semmi baj. Végül is nem miattam jöttél ide - tegeztem természetesen. - Tegezz csak nyugodtan. Még csak 40 vagyok - nevettem és legyintettem. - Bujj csak be, gyere - intettem neki. - Ne fagyoskodj. Itt benn már kellemes az idő.
Azonnal kifogáson kezdtem gondolkodni, hogy hová miért nem mehetünk be Rubyval. Az alagsor tabu jelenleg, a szobámat pedig amúgy sincs okuk meglátogatni, noha ott úgyse tartok sok olyan dolgot, amit ha meglátnak, bajba kerülök. Maximum iratok és lemezek, amiket jobb, ha nem tekintenek meg.
- Szívesen körbevezetünk, bár az alagsor most nem szép látvány. Összevissza vannak az orvosi dolgok és néhány páciens személyes kartonja is és épp munkában is vagyok. Elő kell készülnöm egy kezelésre, holnap jön egy beteg, akit ki kell vizsgálnom gyakori rémálmok miatt és még be kel üzemelnem két gépet. - emeltem fel a kezem. Igen, vannak orvosi gépeim itthon az alagsorban és engedélyem is van rá. Nyilván CT, MR és RTG gépem nincs, mert nagyon drágák, sok helyet foglalnak és a fenntartásuk is nagyon költséges, de pl.: EEG gépem, EKG gépem és alvásdiagnosztikai berendezéseim vannak azért. - De biztos vagyok benne, hogy Domi szívesen megmutat neked minden mást. Én addig előkészülök az étkezéshez, főzök teát és hozok elő üdítőt is.

Dr. Nolan

A vér íze bennem él
az örök éj az én világom

Dommiel P. Lloyd and Ruby Watkins imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Sebastian Nolan
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
40
★ elõtörténet ★ :
♫ :
So take this night
I know I'm not forgiven
So take this night
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
doctor inside him.
★ foglalkozás ★ :
Psychiatrist
★ play by ★ :
Zachary Quinto
164
★ :
The beauty of silence EmptyPént. Nov. 08, 2024 12:16 pm
All monsters are human
Az már korábban is feltűnt, hogy apa egy ideje kicsit furcsán viselkedik, de mivel eddig ránk nem jelentett veszélyt, noha szinte már nyílt titok, hogy ő sem játszik tisztán, sőt nagyon is csúnya dolgokhoz is képes nyúlni, ha elakarja érni a célját, így nem kérdezősködöm. Amúgy is ő az orvos, nem én. Mit tudnék én segíteni, nem? Ha akarja úgy is megosztja velem. Amíg meg mindkettőnket távol tart a bajtól, nincs baj.
- Neeem, nem erről van szó... - rázom a fejem, ahogy rendbe teszem a konzol játékait. - Csak a lányokat... nem igazán érdeklik az ilyenek, és amúgy sem biztos, hogy értené... Ha vannak lelki problémái, azt vagy nekem mondja el, vagy a barátnőinek... Én csak nem akarok, hogy itt kezd el analizálni a viselkedését, meg szakszavakat használni, amiket én is csak azért tudok, mert veled élek... - motyogom kelletlenül, mert őszintén szólva tartok tőle, hogy tényleg képes volna orvosi témákba bonyolódni mondjuk kaja közben. Ruby meg nem tudna mit hozzászólni, és így az egész olyan... szarul jönne ki. - Tudja, hogy mivel foglalkozol, ne aggódj. - pillantok rá, majd folytatva elnézek oldalra szám húzva. - Csak lehet, hogy egy kicsit fél tőled, mert olyan... - még jobban elhúzom a szám, és inkább nem is fejezem be a mondatott, helyette beharapom alsó ajkam. Szerintem magyarázni sem kell, hiszen ő is tudja milyen. A következő megjegyzésére viszont rosszalló pillantást vetek felé. Függetlenül attól, hogy mindketten tudjuk az igazságot, de attól még rosszul esik.
- Ez még viccnek is rossz... - húzom a szám kissé sértetten, majd legyintek, mert nem akarok még ezen is morgolódni és idegeskedni az este miatt. De azért a nevetésére is vetettem oda egy lapos hunyort.
- Ó, emiatt ne aggódj. Sőt, még talán jobb is, mert így mindenki lefoglalja magát. Szóval ne aggódj... Az alagsor amúgy sem szórakoztató hely, Ruby is félős, szóval, szerintem a közelébe sem megyünk... - indulok el a bejárati ajtóhoz, mert lassan idő van.
- Szerinted eltévedt?! - ijedezem, mert még csak az hiányzik. Hívogathatjuk és rohangálhatunk őt keresve... jó kis este volna. Sóhajtok egy mélyet, ahogy végül felmutatja hüvelyk ujját, mert lehet egy kicsit genyó voltam vele odabent, bár semmi hazugságot nem mondtam. Szóval odamentem és megöleltem.
- Ne haragudj, ha néha kicsit átlépem a határokat és szemtelenebb vagyok. Tudod, hogy nem ellened irányul, mert szuper jó apa vagy. - mosolygok rá, hisz túl nagy magasság különbség nincs, az pedig, hogy az ajtó mögött néha még mindig úgy viselkedem, mintha még mindig egy bújós és kicsit túl agresszív gyerek volnék, senkinek semmi köze. Örökbefogadott és a dolgok észrevétele után, nyilván vissza is adhatott volna, de nem tette, szóval hálás vagyok neki.
- Na jó, én lehet elindulok megkeresni, de legalábbis kimegyek, hátha elbizonytalanodik, melyik házban lakunk... - engedem el végül és úgy is teszek, kimegyek és odakint várom. Hűvös van már, de szerencsére nem kell annyit kint ácsorognom, hogy hívogatni kezdjem vagy átfagyjak, hiszen hamar meg látom a kissé alulöltözött hercegnőmet. Közeledtével szélesebb mosolyra húzódik ajkam és már széttárt karokkal várom, mikor belép a kapuba. Ölelésnél  még meg is emelem kicsit, és ha van rá lehetőségem, nyomok egy csókot ajkaira.
- Azt hittük már eltévedtél... - mosolygom. - Dehát ügyes lány vagy te... - teszem le végül a földre. A dobozka addig fel sem tűnik, míg át nem adja, mert addig is jobban leköt, hogy itt van. A puszira is jót mosolygok, és el is sandítok apa felé, mert gondolom, hogy Ruby szégyenlősebb előtte, mint mondjuk én. Legalábbis a puszikat illetően, mert minden másban én is zavarban lennék apa előtt.
- Azta! De hisz már megünnepeltük a múltkor... - vigyorogtam, mert azt nem akartam hozzátenni apa füle hallatára, hogy miként. Nyilván nem vacsorával, hanem a fiatalok kedvelt elfoglaltságával. Viszont az ajándék jól esett. Mármint nem is maga az ajándék, hanem, amit jelképez. Szinte látom magam előtt, hogy a közös házunk kulcsának első dísze lesz, addig pedig, ha lesz kocsim, annak a kulcsáé. - Köszönöm! - mosolygok hálásan, és megmutatom apa felé is.
- Onnan fogom tudni, hogy már neked is van valakid, hogy lesz egy ilyened... - vigyorgom viccelődve, aztán megvárom míg odaköszönnek egymásnak és kézen fogva Rubyt, zsebre téve az ajándékot, és esetleg, ha volt táska, át véve tőle, hogy bemehessünk és elsősorban lepakolhassuk a cuccait a szobámba. - Éhes vagy? Rendeltünk pizzát, hamarosan annak is meg kell jönnie. De játszhatunk is, van egy csomó ps játék, bár nem vagyok nagy kocka, szinte hozzá sem szoktam nyúlni... - füllentek egy picit, de ennyi belefér. - Vagy körbe vezessünk? Mit szeretnél?

The Devil is real, and he’s not a little red man with horns and a tail. He can be beautiful because he’s a fallen angel, and he used to be God’s favorite.

mind álarcot viselünk
Dommiel P. Lloyd
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
The beauty of silence 4
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :

The beauty of silence 48
♫ :
shameless
★ családi állapot ★ :
Hiding out deep down

The beauty of silence 33
But I'm too afraid now

★ lakhely ★ :
◖At his "stepdad"
★ :
The beauty of silence 54
★ play by ★ :
◖Alex Høgh Andersen
★ szükségem van rád ★ :

The beauty of silence 25
43
The beauty of silence EmptyCsüt. Nov. 07, 2024 7:15 pm

Domi & Sebastian & Ruby

You and I were the greatest plan ever made, and I had nothing to do with it. Being with you made me feel that maybe I didn`t have to keep planning anymore, because it felt like I was actually living, and that for once in my life, I wouldn`t have to work so hard at being happy. That it could just happen.

Törökülésben az ágyam közepén ülve, húzom meg a kis piros masnit az apró kék dobozkán, ami bár szülinapi ajándéknak édes kevés, de mindenképp valami olyasmit szeretnék adni Dominak, ami a kapcsolatunkra emlékezteti. Még az előtt megrendeltem ezt a kis szívecskés kulcstartót, hogy anyu szó nélkül elutazott volna, és a lényege igazából csak annyi, hogy üvegből van és a legelső közös képünk van bele rakva. Ha majd egyszer külön költözhetünk és csak mi ketten lehetünk, akkor szeretném, ha ezt használná. Egy kis szimbólum, ami nem került túl sokba, de a szívem összes szeretete benne van. Az izgatottságom pedig csak akkor kezd igazán eluralkodni rajtam, amikor rá jövök, hogy annyira elrepült az idő, hogy szűkön másfél órám maradt oda érni hozzájuk, és még csak arról sincs fogalmam, hogy mit fogok felvenni. Talán ezért is szökök fel szélsebesen az ágyból és az első utam a fehérneműs fiókomhoz vezet, mert hiába az a pár év, amit már magunk mögött tudhatunk, de ez mégis csak az első alkalom, hogy ott aludhatok náluk. Vagyis, szeretnék igazán kitenni magamért, hiszen ez az éjjszaka számomra nagyon fontos lesz. A fiókban turkálva akaratom ellenére is végül az jut eszembe, hogy hiába leszünk kettesben a Domi szobájában - vagyis gondolom, hogy kettesben leszünk (?) -, attól még a házban nem, és a tudat, hogy az apja meghallhat minket, vagy bármikor ránk nyithat... szóval bármennyire is nem akarom, de borzasztó szégyenérzetet érzek már most. Mert tegyünk fel, hogy tiszteletben tartja a magán életünket, de akkor is tutira fogja tudni, hogy mit csinálunk és basszus... hírtelen már nem is tűnik mindez olyan jó ötletnek. Addig legalábbis, amig a kezem hozzá nem ér egy csipkés sövethez, és a türkíszkék fehérnemű láttán rögtön tudom is, hogy erre van szükségem. Hamar magamhoz is veszem, majd amennyire gyorsan csak tudok elveszek a fürdőszobában, hogy a fehérneműmbe bele bújva, teljesen felfrissülve aztán a szobámba vissza térve azon fájjon a fejem még legalább 20 percig, hogy hiába van annyi ruhám, hogy már szinte el sem fér, de mindig azt érzem, hogy nincs amit felvennem. Ez többnyire mindig hatalmas problémát okoz, de ma kifejezetten bosszant a helyzet, miközben a ruháimat egyesével végig nézve dobálom hátra az ágyamra. Ha anyu itthon lenne, akkor egész biztos, hogy ezt szóvá is tenné, mert szerinte egy nőnek oda kell figyelnie a környezetére, de jelen pillanatban most a kupi, amit pillanatok alatt okozok, érdekel a legkevésbé. Végül egy farmer miniszoknya és egy fekete pántos blúz mellett döntök, a hajammal azonban már nincs is időm túl sokat bibelődni, csak épp, hogy megszárítom, és a megszokás kedvéért rakok magamra egy kis sminket is. Aztán újabb akadályba ütközök, mert tudom, hogy vinnem kéne magammal valami váltó ruhát, ami a kezem ügyébe kerül be is dobom a háti táskámba, azonban mivel még nem aludtam Dommielnél azt nem tudom eldönteni, hogy a pizsamámra vajon szükségem lehet-e. Gondolom úgyis lekerül majd rólam... mármint csak akkor, ha sikerülni fog kizárnom a fejemből azt, hogy otthon lesz az apja is. De legrosszabb esetben majd kölcsön veszem az egyik pólóját... vagyis nagy valószínűséggel az csak egy felesleges plusz lenne, amit cipelek. Csakis a szerencsémen múlott, hogy a busz késett, mert másképp egészen biztos, hogy ma nem érnék oda. Gyalog lehetetlenség, taxival pedig... hát anya nem hagyott túl sok pénzt  itthon, telefonon meg hiába hívom nem veszi fel. Néha persze élvezem azt, hogy egyedül lehetek és csendben, máskor pedig zavar a dolgog. Nem csak amiatt, mert amúgy nélküle nem sokra megyek, de valahol aggódok is. Nem vall rá, hogy csak úgy magamra hagyjon, így csak reménykedek abban, hogy megfelelő indoka lesz minderre. De ha a jó oldalát nézem... nem kellett össze vesznünk azért, mert még mindig nem szakítottunk Domival, és az arcába sem kell vágnom, hogy ez szándékunkban sem áll. Legalábbis nekem semmiképp. A lábammal idegesen dobolok az egyik ülésen ülve, és a tekintetem közben találkozik egy öreg néniével, aki rosszalló pillantásokat vetve felém, esküszöm olyan, mintha épp megölni készülne azokkal a szigorú szemievel. Vagy legalábbis azt éreztetni velem, hogy a helyemre pályázik. Végül kelletlenül sóhajtok és inkább csak felállok a táskám a vállamra akasztva, a kis dobozkát pedig a kezembe szorongatva. Na innentől telt nagyon lassan a buszozásom, és szinte hálát érzek az égiek felé, amikor megáll a busz és én végre le szállhatok. Már csak néhány méter választ el attól, hogy Dommiellel lehessek.
Össze húzom magam előtt a nem túl vastag farmer kabátomat - de nem lehetek egyszerre csinos is és melegben is -, és egyre izgatotabban, megszaporított léptekkel haladok beljebb az utcában, amig meg nem pillantom azt a házszámot, ahová jönnöm kellett. Kicsit félénken nyitok be a kapun, de azon nyomban széles mosolyra húzódik a szám, ahogy megpillantom az odakint álldogáló szerelmem. Így hát szinte már ugrándozva közelítem is meg őket, és mint mindig, most is az az első dolgom, hogy a nyakába ugorjak, de azért vigyázva arra, hogy a dobozt el ne ejtsem.
- Nagyooon hiányoztál már! - nem mintha olyan sok idő telt volna el az utolsó találkozásunk óta, de akkor is. Mindig hiányzik, ha nincs velem, nem tehetek róla. - Meg háát...Boldog szülinapot! - nyomok egy puszit az arcára, mert az apja előtt azért na... ciki..., aztán elhúzódva tőle nyújtom is át az ajándékát, aminek csak remélem, hogy örülni fog.
- Izé... helló? Bocsánat. Csak olyan nagy izgalomban vagyok, hogy elfelejtettem köszönni. - boci szemekkel nézek az apja irányába, akit esküszöm, hogy észre vettem, csak valahogy ha Domival lehetek, minden más megszűnik körülöttem. Megfeledkezem minden másról. Ráadásul meg még mindig nem tudom, hogy hogyan kéne köszönnöm, mert elég fiatalos ahhoz, hogy jó szívvel magázgassam, viszont annak sem örvendenék, ha tiszteletlennek tartana.

BEE

Sebastian Nolan ölelést küldött

Dommiel P. Lloyd imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Ruby Watkins
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
The beauty of silence Df1436abc65302f7d51736759df9ecaf
The beauty of silence C40682ba265c6a43dc2b94ae6345495a0d5cda72
★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
You have been dying from your first breath...
★ családi állapot ★ :
Don’t you know that you’re toxic?
The beauty of silence 4e99b21f93e3c04bb9f65f8e68fae76716e3da2d
And I love what you do....
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
The beauty of silence Ec5a22b3f440cb3641d77b8e2f61bdb6fe8c8813
★ idézet ★ :
Never, ever, let anyone tell you what you can and can't do. Prove the cynics wrong. Pity them for they have no imagination. The sky's the limit. Your sky. Your limit. Now. Let's dance.
★ foglalkozás ★ :
tanuló
★ play by ★ :
Emily Rudd
24
★ :
The beauty of silence 0be3ef6b66c6fe6bb020c4cbbb32c24cb68976fa
The beauty of silence EmptyCsüt. Nov. 07, 2024 12:21 am
Seby & Rubiel

A ház pinceszintjének egyik szobájában tértem magamhoz valamikor a hajnali órákban, fejem egy női hason pihent, ruhám véres volt, a tudatom kótyagos. Nehézkesen emelkedtem fel a véres női ruháról a magam véres ruhájában, majd mikor kába tekintetemmel végigmértem a testet elfogott a rémület.
- Jézusom... Jézusom... - mértem végig az öntudatlan szőkét, akit úgy tűnt tegnap bekötöztem és minden bizonnyal szakszerű orvosi ellátást kapott. - Hát megtörtént? Nem álom volt!
- Már, hogy lett volna álom? - mosolyogta a hátát falnak döntve engem figyelő Crew. - És mennyire élveztük!
- Ezt csak te élvezted! - ellenkeztem. - Mit műveltél vele?! - néztem rá, majd Daniella testére. Alig emlékeztem bármire is, csak arra, hogy késsel támadtuk meg. Akarom mondani támadta meg. Igen, már emlékszem. Több késszúrás egymás után. Nem kímélte. Alig tudtam megmenteni az életét.
- Olyan kis cuki, hogy még mindig tagadod. Mint a szűz lányok az első szex előtt. Kéreted magad, holott a lelked már neked is rég megromlott. - inagatta fejét száját húzva.
- Te mérgeztél meg! Neked köszönhetem azt, ami vagyok!
- Szeretem, amikor bókolsz.
Felkeltem és végigmértem magamat.
- Mit izgulsz? A csaj helyre jön. Jó kis fiú voltál és ápolgattad. Nem halt meg, csak alszik. De mit fogsz most vele kezdeni? Úgy tudom ma nem lesz időd sok mindenre.
- Miért? Miről beszélsz?
- Vendéged lesz ma, nem? - vigyorgott, én pedig kapcsoltam is, hogy mire gondol. El is sápadtam. - Javaslom kösd be a száját, hogy ne kezdjen el kiabálni, mert szerintem a fiad nem azzal akar hencegni majd az új csaja előtt, hogy az apja egy emberrabló szadista! - nevetett, én pedig a hajamba túrtam.
- A rohadt életbe - néztem a testet, majd elkezdtem felforgatni a szekrényeket altató infúzió után, de aztán rájöttem, hogy ez egész napos program lesz, egész nap pedig csak nem lehet altatásban, a mesterséges kómához pedig nem vagyok elég jól felszerelve, így maradt a ragasztó szalag a szájára és a kötél a kezeire.
Elkezdtem ledobálni a véres ruháim, majd sietős léptekkel indultam meg fel a házba, hogy vegyek egy gyors zuhanyt. Elhaladva Domi szobája előtt hallottam, hogy lefoglalja a pakolás, így egy ideig nem fog keresni még, így a szobámba mentem, hogy a privát fürdőszobámba menjek, de Crew követett.
- Sebastian! Sebastian! Figyelj rám! - marta el nyakam és a zuhanyfülke falának nyomott. - A lány, aki ide fog jönni a fiad barátnője! És te! Talán nem te voltál az, aki megerőszakoltad az anyját és megkínoztad? Nem te voltál az, aki embereken kísérletezett? Nem vagy különb nálam!
- Én nem vagyok gyilkos! - ütöttem állon. - Én tudós vagyok! Orvos! Minden, amit tettem, az orvostudomány nevében tettem! És Dommielért!
- Kiabálj kicsit hangosabban, hátha meghallják mások is! - nevetett.
- Én nem vagyok szörnyeteg! Ellenben veled!

Még kicsit zavarodott voltam és nyugtalan, amikor a nappaliban voltam a fiammal, bár szerintem ebből nem sokat vehetett észre, hisz lepleztem, de ha mégis kiszúrta volna, legalább mondhattam neki, hogy én is izgulok a mai nap miatt, hiszen eddig még nem aludt itt soha.
Miközben a kávémat kortyolgattam, figyelmesen hallgattam Domit és igyekeztem minden információt megjegyezni és értelmezni.
- Miért ne mondhatnék neki orvosi szavakat? Tán nem tudja, hogy pszichiáter vagyok? Domi, őszintén remélem, hogy nem azt hazudtad neki, hogy holmi karbantartó vagyok? - kérdeztem elbizonytalanodva. Nem tudom miket hazudgált összevissza és miért, de bízom benne, hogy nem hazudott rám össze semmit, vagy ha mégis, legalább tudjam, hogy mit.
Rágyújtottam  egy cigire.
- Akkor tedd meg te is azt a szívességet, hogy nem szorítasz párnát az arcába két és fél percnél tovább - mert az ember általában három percig bírja oxigén nélkül. Kísérleteztem régebben oxigénhiányos állapotokkal, de az átlag tényleg három perc, de volt, aki tovább bírta. Aztán beállt az agyhalál. Természetesen ezek mind kivégzésre váró rabok voltak, nem ártatlan emberek, mint egyesek áldozatai.
- O, de ha megtenné, lehet, hogy élvezné! Te is élvezted, nem? - csatlakozott hozzánk Crew egy pohár valamivel. - Ahogy a sok rab, akik eddig az állam nyakán élősködtek végre kínhalált haltak bűneiért az emberkísérleteid alatt! De a fiadnak legalább lenne bűntudata! - mondta, de igyekeztem figyelmen kívül hagyni. A kávémba kortyoltam, de mikor Domi azt mondta "felnőttek módjára" el kellett nevessem magam. Ez az ő szájából cseppet sem hangzott komolyan vehetően.
- Bocsánat... csak eszembe jutott egy vicc. Ne haragudj - mosolyogtam. - Jut eszembe, ma lesz némi munkám az alagsorban, szóval ha én nem zavarlak titeket, ti se engem - mosolyogtam újfent. - Csupa orvosi dolog lesz, ami úgysem való Rubynak, nem? - kortyoltam a kávéba.
- Cseles. Így lehet nem fedezik fel a csajszit a pinyóban! Ötcsillagos megoldás, így kell holttestet dugdosni - vigyorgott Crew. - Tanulhatna tőled a fiad, ha esetleg végre ő is kinyírna valakit. Nyithatnátok egy apa-fia bérgyilkos szolgáltatást! - kuncogott.
Kedvem lett volna erélyesen visszaszólni, de Domi előtt nem tehettem.
- Biztos mindjárt megérkezik. Talán csak késett a busz, vagy nem találta meg az utcát. Elég félre eső környék ez.
- Tökéletes hely egy csendes kis gyilkossághoz, nem? - mosolygott Crew angyalian.
- Igyekszek tartani magam a tervhez - mutattam Dominak egy likeot.

Dr. Nolan

A vér íze bennem él
az örök éj az én világom

Dommiel P. Lloyd and Ruby Watkins imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Sebastian Nolan
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
40
★ elõtörténet ★ :
♫ :
So take this night
I know I'm not forgiven
So take this night
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
doctor inside him.
★ foglalkozás ★ :
Psychiatrist
★ play by ★ :
Zachary Quinto
164
★ :
TémanyitásThe beauty of silence
The beauty of silence EmptySzer. Nov. 06, 2024 10:58 pm
All monsters are human
Mondanom sem kell, nem kerültem börtönbe, és diliházba sem. Az apám mindent elintézett, sőt még talán annál is többet. Bár nem kérdezősködtem, se Rubynál, se nála, már az anyja sem ellenséges a kapcsolatunkat illetően. Én pedig élve a remek lehetőséggel, autó vagy más drága és amúgy is kihasználatlan holmi helyett az kértem szülinapomra, hogy Ruby itt tölthessen egy éjszakát nálunk. Erre példa még úgy sem volt, és mivel Ruby anyja elutazott, beleszólása sem nagyon van, apát pedig megtudtam győzni, annak ellenére, hogy végülis nem fogott szigorúbban. Legalábbis nem tömte tele a markom indulás előtt pirulákkal.

Tarkóm vakarva néztem még egyszer utoljára körbe a szobámban, ami jó ideje talán most először lett rendbe téve. Mármint a saját kezem által, s nem apám egyik alkalmazottjával. Tökéletesnek kell lennie az estének. Ehhez pedig az kellett, hogy magam rakjam rendben a szobám. Mármint az alapokon túl, mert sajnos voltak dolgok, amiktől mielőbb megkellett válnom. Mint mondjuk bizonyos magazinok. Nem mintha Rubyn kívül bárki feltudna izgatni, de még előtte tipikus elfoglaltsággá vált a magazinok lapozgatása, mint minden korombelinél, akár a suliban. De mert kellően kínosnak is tartottam, mindig elrejtettem, nehogy az egyik alkalmazott takarításnál, vagy apám véletlen rábukkanjon. Nem csak nyuszis magazinok voltak, akadt köztük elvétve egy-két... hát... olyan is. De csak próbaszerűen, még mikor nagyban "felfedeztem". Na és persze, mert mikor pózolni kell a teló előtt Rubynak, abban a magazinban fasza kis pózok vannak hozzá. Mindegy, kidobtam őket és kész... Apát pedig megkértem, hogy most rendeljünk ilyen puccos, kimondhatatlan nevű kajákat, mert nem szeretném, ha Ruby kellemetlenül érezné magát attól, hogy azt gondolja, itt ilyen úri világot élünk. Persze azt élünk, de nem kell, hogy ezt ő is lássa. Szóval pizza, hambuger, meg persze egészségesebb ételek is jöhetnek, amik nem ilyen 5 csillagos éttermekből valóak. A ház Rubyra való felkészítését követően pedig jöhettem én, mert nyilván nekem se ártott egy zuhany, ruha és egy nagyooon pici kölni - persze sunyiban, apa egyik puccos darabjából. Nem mintha randira készülnék, de szeretném, ha ez az este emlékezetes maradna.

- És és és ne mondj neki orvosi szakszavakat, sőt, ne is kezd el elemezni. Felejtsd el, hogy orvos vagy, mert itthon, most nem lehetsz az... - magyaráztam neki, miközben a nappaliban elpakoltam a ps4 játékait a polcra, ahová valók. - Meg ne mondj rólam neki cikis, kiskori dolgokat. - okosítottam ki apát kissé idegesen, mert már csak percek voltak hátra, hogy Ruby megérkezzen hozzánk, és azelőtt még tisztázni akartam volna apával, hogy mik a számára kerülendők. Nem tudom, hogy amúgy megtenné e őket, mivel ilyen itt alvós dologra most először lesz példa, de mivel szereti analizálni az embereket, ki tudja... Jobb az elővigyázatosság.
- És semmi esetre ne gyere be a szobánkba, ha ketten vagyunk bent, és gyanúsan nagy a csönd vagy éppen, hogy furcsa hangokat hallassz... - forgatom szemeim kelletlenül, mert nyilván nem fogom apám orrára kötni, hogy ne nyisson ránk mikor szexelünk, bár nyilván ő is tisztában van vele, hogy vagyunk olyan idősek már, hogy... argh, mindegy, ne és kész.
- Ma jóéjt puszi és ölelés sem lesz... Még viccből sem. Viselkedjünk felnőttek módjára... - morgolódom, bár igazából nem más miatt, mint inkább, mert izgulok, hogy el ne baszódjon valami. Mikor idő van már a bejárat előtt járkálok föl-alá, mert nem szeretném, ha csak úgy benyitna, mikor mi épp nem halljuk és a végén még eltéved a házban.
- Már itt kéne lennie... - húzom a szám, és nem, ez sem segít az idegeimen. Picsába már, miért vagyok ilyen ideges? Nem most találkozunk először, még is úgy érzem magam, mint egy alsós hülye gyerek, aki először foghatja meg a kiválasztottja kezét.

mind álarcot viselünk
Dommiel P. Lloyd
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
The beauty of silence 4
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :

The beauty of silence 48
♫ :
shameless
★ családi állapot ★ :
Hiding out deep down

The beauty of silence 33
But I'm too afraid now

★ lakhely ★ :
◖At his "stepdad"
★ :
The beauty of silence 54
★ play by ★ :
◖Alex Høgh Andersen
★ szükségem van rád ★ :

The beauty of silence 25
43
The beauty of silence Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

The beauty of silence
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» The Beauty & The Magnificent Five
» Beauty and the Criminal.
» my beauty girl
» Not a Sleeping Beauty Story
» Marion & Ethan - Hello Beauty

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan :: Lakóhelyek-
Ugrás: