New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 108 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 0 rejtett és 89 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Braylen Yang
tollából
Ma 7:36 pm-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 7:29 pm-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 7:16 pm-kor
Kendra Chemblar
tollából
Ma 7:15 pm-kor
Dominic Reynolds
tollából
Ma 6:49 pm-kor
Dominic Reynolds
tollából
Ma 6:43 pm-kor
Braylen Yang
tollából
Ma 6:42 pm-kor
Katniss Jimenes
tollából
Ma 6:10 pm-kor
Rowan W. Mills
tollából
Ma 5:25 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
27
17
Hivatal
10
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
243
231

Not this time, babe | Reagan & JJ
TémanyitásNot this time, babe | Reagan & JJ
Not this time, babe | Reagan & JJ EmptyKedd Nov. 05, 2024 10:56 pm

JJ –
Biztos, hogy nem fogok kihagyni egy The Rasmus koncertet, akkor is, ha egyébként marhára nem lenne rá pénzem. Ritkán járnak itt, mármint, mihez képest persze, de nekem gyakoriak azok az alkalmak, amikor még el is tudok menni a koncertre. Oké, nem panaszkodhatok, mert mióta Tinivel lakok, sokkal többet félre tudnék tenni, ami néha sikerül is, míg máskor megörülök a félretett összegnek és elszórom, mondván, hogy „megérdemlem”. Ami igaz? Nem tudom, de tegyük fel, hogy igen, végtére is, van mit ünnepelni, például azt, hogy nem vagyok depressziós már vagy… több hónapja! The Rasmus hírére pedig annyira belelkesültem, hogy csak nem tudtam elmenni a jegyek mellett.
Kikértem magam két órával műszak vége előtt és mivel tudják, hogy mennyire oda vagyok a bandáért - és a főni is imádja mellékesen, ami nem meglepő, mert nagyon hasonló a stílusunk -, ezért kissé azt éreztem, hogy meg sem próbálnak visszatartani, vagy ellenkezni. Jobb ez így nekik is, elviszik az utolsó órákat nélkülem is, így is általában én maradok helyettesíteni, vagy dolgozok két ember helyett is. Másoknak eddig sokkal több kibújásuk volt, legalábbis én ennek tudom be azt a megértést, amivel reagáltak, mert túlságosan rózsaszín lenne, ha azt feltételezném róluk, hogy mennyire igaz jóbarátok.
Ami azt illeti, egész sok az új tag, több srácunk is lett, ami jó, mert mégiscsak erősebbek, vagyis papíron, aztán sokszor kiderült már, hogy nem, vagy a munkabíró képességük meg sem haladja a lányokét. Sokkal lustábbak és én ezt nyíltan megmondtam a főninek még hetekkel ezelőtt és szerintem egyet is értett velem, mert megalapozott érveim voltak. Mindenesetre én szivatom az új srácokat, hogy esélyük se legyen kibújni a munka alól, ha tetszik, ha nem.
Még csak gyűlik a tömeg a stadion előtt. Nem akartam későn érkezni, úgyhogy nem mentem haza, hanem még a munkahelyem egyik irodahelyiségében öltöztem át rockosabb göncökbe, amit a munkahelyen nem, de egy koncerten könnyedén felvesz az ember, mert ott nem számít, ha kissé kirívó is. Régen simán hordtam az utcákon is ilyen ruhákat, de az elmúlt öt évben sokat enyhült a stílusom.

Sűrűn nézek jobbra és balra, mikor nem épp a telefonomat nyomkodom a bejáratnál kialakult sorok között. Egyik ismerősömet várom, aki szintén vett jegyet. Nagyjából a zenén kívül nincs is más közös témánk, de ilyenkor mindig tök jó összejönni és azontúl, hogy be vagyunk zsongva, egész jókat szoktunk beszélgetni. Na ez a csaj éppenséggel azt írja, hogy lekéste a buszt, úgyhogy még húsz percig biztosan nem fog ideérni.
Már azon vagyok, hogy beálljak az egyik sorba. Ahogy egyre bentebb megyek, a tömeg sűrűsödik, pásztázom az embereket és aközben jövök rá, hogy az egyik új alkalmazottunk, JJ arcát pillantom meg tőlem körülbelül négy méterre. Megtorpanok, mert látszólag egy csajjal jött és tök jól elnevetgélnek, úgyhogy akkor - gondolom én - nem zavarom meg őket a jelenlétemmel. Elsőre nem is fogom fel, hogy a nem a csaj seggét akarja fogdosni, hanem annál sokkal óvatosabban nyúl a zsebébe. Oké, elismerem, jó feneke van a nőnek és az én tekintetemet is odavonzza, egy kicsit meg is bámulom még akkor is, mikor már a srác elköszönőben van tőle, így utólag durran be nálam a felismerés, hogy te jó ég! Ez a barom épp a szemem előtt lopta el a kártyatartóját!
Még másodpercekig csak állok és pislogok. Ahogy a legtöbb embernél, úgy bennem is először kételyek ébrednek és az első kérdésem magamhoz az, hogy vajon tényleg jól láttam-e. De szerintem igen. A második már egy merőben egyszerűbb kérdés, egyszerűbb válasszal. Játszak én hősnőt és belekotnyeleskedjek egy olyan ügybe, ami amúgy nem tartozik rám? Az a baj, hogy egyrészt, nőjogi aktivista vagyok, nem véletlenül és itt most az én lelkemet bántja, ami történik a lánnyal, az aktivista énem pedig nem igazán arról híres, hogy nem emelem fel a hangomat. Szemeimmel keresni kezdem az egyre távolodó, tömegben már majdnem elvesző JJ-t, sikerül is elveszítenem másodpercek erejéig, míg az embereket kerülgetem. Végül csak meglátom a hátát tőlem közel két méterre.
- Hé, JJ! - Mi is a neve amúgy? Mindegy! Karba teszem kezeimet, míg visszanéz és a szúrós szememmel találja szembe magát - Hogy te mekkora egy szétvertpofájú mega-paraszt vagy, öcsém! - És mondom ezt én, aki farmon nőtt fel és mégis többre tartom magam ezen húzása után. - De komolyan, más a seggét markolta volna, te meg a kártyaformát szúrtad ki a gömbölyű idomokon? - Csak a miheztartás végett, hogy tudja, tényleg láttam mit tett és nem csak bekamuzom. Nem érdekel az sem, ha meleg! Márpedig van egy sejtésem, hogy az, amit én aztán tényleg nem ítélek el, igazság szerint csak mondom azt, ami elsőre, gondolkodás nélkül bukik ki belőlem.
Kinyújtom a kezem. Persze nem magamnak akarom a pénzt, nyilvánvalóan vissza készülök adni szerencsétlen lánynak, kinek így tán megmenekül a napja.

"There is a storm you are starting now. I'm a wanderess, a one night stand. Don't belong to no city, don't belong to no man. I'm the violence in the pouring rain I'm a hurricane"

mind álarcot viselünk
Reagan Moore
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Not this time, babe | Reagan & JJ 69409568709ab94451813e909d103f244bba5553
Not this time, babe | Reagan & JJ Cddd155bb6a23f61295a73c695b5b5e3caf77be5
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
If I can still breathe
I'm fucking fine

Not this time, babe | Reagan & JJ 437fb347accb5566837644894d0fd8ec242b1c9e
♫ :
You were red and you liked me 'cause
I was blue, but you touched and
decided purple just wasn't for you.
★ családi állapot ★ :
Forever alone
BUT NEVER SAY NEVER YOU KNOW
Not this time, babe | Reagan & JJ C6d2ec6bdfe06f18247ffca3bbe933e385909769
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
I whisper what the fuck
to myself almost fifty times a day

Not this time, babe | Reagan & JJ 7a2cb9c64d9d43971b26a0919c1e3709ae454942
★ idézet ★ :
Give me coffee for the things I can change
and
tequila for those I can't.
★ foglalkozás ★ :
Barmaid
★ play by ★ :
Zoe Kravitz
★ szükségem van rád ★ :
Woodhaven house
WHERE EVERY POUR IS A STORY

★ hozzászólások száma ★ :
221
★ :
I'm pretty confident and, at the same time,
I'm insecure. I'm like a
walking conflict.
Not this time, babe | Reagan & JJ Ffe78ee6d56c4a8614efd93c30c44538994ffc4f

Not this time, babe | Reagan & JJ
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» To Allie: help me babe!
» Jadie & Austin ~ Forgive me, Babe!
» Reagan & Jacey
» Long time since the last time - Levi & JJ
» first day // Reagan&&Theresia

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Queens :: Szórakozó helyek-
Ugrás: