New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 108 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 0 rejtett és 89 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Braylen Yang
tollából
Ma 19:36-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 19:29-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 19:16-kor
Kendra Chemblar
tollából
Ma 19:15-kor
Dominic Reynolds
tollából
Ma 18:49-kor
Dominic Reynolds
tollából
Ma 18:43-kor
Braylen Yang
tollából
Ma 18:42-kor
Katniss Jimenes
tollából
Ma 18:10-kor
Rowan W. Mills
tollából
Ma 17:25-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
27
17
Hivatal
10
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
243
231

Reagan & Jacey
TémanyitásReagan & Jacey
Reagan & Jacey EmptyHétf. Nov. 18 2024, 17:47

REAGAN

“When we are running in the wrong direction there is no sense in increasing the speed.Never show card tricks to those you play poker with..”

Akarva és akaratlan is megtudja az ember a híreket, dolgokat, akár rossz, akár jó amaz. Hallottam ezt azt az utcáról, a szomszédoktól, a város néhány pontján. Ráadásul ha egész nap...majdnem minden héten ezek zengenek a fejemben...nem könnyíti meg az ember munkáját. Megbonyolítja, nehezíti és bele kavar az életbe. Több más dolog is bekavarhat a más életébe, vagy akár a sajátodéba, de azt magadnak nehezíted meg. Természetesen a Woodhaven-ben is csend uralkodott, most még.
A saját szennyesem nem szoktam kiteregetni a pubban, főleg az otthon történteket és arról sem tud senki, hogy Furasrácon kívül mással is kavarok. Eléggé penge élen táncolok, de Furasrcácot kezdem megszeretni tiszta szívemből, így aztán a másikkal kellene majd valamit kezdenem. És persze mindenkinek kiönteni a szívemet, lelkemet. Ami sosem könnyű, így tuti hallogatva lesz mindez. Egy jó ideig biztosan. Még hetekig, talán évvégéig, vagy jövő évelejéig. A mai nap is időben érkeztem, én nyitottam és kezdtem a műszakot, a Főnök ma nem lesz, ügyeket intéz, távol lesz egésznap. Házon kívül, mondhatni. A kávéfőzőgépet előkészítettem, a többiek ha érkeznek úgyis sorban kávéért fognak könyörögni, így sosem felejtem el ezt az apróságot. Átvettem egy érkező árut is menetközben, meghozta az italokat és a cukrászati készítményeket. Későbbre várok mást is, a Főnök rám bízta ennek az intézését, ma elvileg kevesebben lesznek, mint az elmúlt napokban. Meglátjuk. Menet közben Furasrác is megérkezett, meglepően korán, váltottunk néhány szót, a segítségét ajánlotta fel, mivel még kettesben voltunk így csúnya perverz szavak is elhagyták a száját, majd tova tűnt. Persze nem szoktam a szájára vágni ezek miatt, szinte már élvezem a vele való létet, de ezek az állandó eltűnéseivel kezdhetne valamit. Mintha megérezné, hogy a többiek is érkeznének. Mintha nem tudná a társaság, hogy szikrázik közöttünk a levegő, akárhányszor egymás társaságában látnak minket. Mindegy. Legalább nem beszélnek a hátunk mögött, sokkal inkább még érdeklődnek is. Persze igyekszek hárítani, nem mindig sok sikerrel.
Időközben előkészítettem a kezdéshez szükséges dolgokat, még így nyitás előtt könnyebb, mint mikor tele van a hely. A többiek is megérkeztek menet közben, így a maradék feladatokat már ők intézték. Addig néhány rendelést még elintéztem, mit a főnök írt meg. A teljesítendő feladatokat ki is pipálhatom, Reagan mellé lépek egy mosollyal.
- Főnök ma nem lesz, holnap is csak zárásra jön...beszélni akar velünk valamiről... - kezdek bele, hogy tudjon a fontosabb dolgokról is. Nyilván pár dologgal tisztában van ő is, de ismétlés a tudás anyja vagy mi a szösz. Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy mit szeretne... időközben összeakad a tekintetem Furasrácéval, apró mosollyal reagálok az ő szélesebb vigyorára, mit felénk ejt. Az a mosoly...megtud olykor babonázni, de most nem eshetek ki a szerepemből. Fontosabb dolog van most terítéken. 

music

BEE
mind álarcot viselünk
Jacey Shelton
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Reagan & Jacey 5650e8eb15f891228266a3a623b6a9ee2cf93c75
Reagan & Jacey Fb94a0d627fa446d9d00d8370aa3eca1793992cc
★ kor ★ :
23
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
Reagan & Jacey 504079590106aee562f2a80d6691d1b97de41325
★ foglalkozás ★ :
Woodhaven House pultos
★ play by ★ :
Grace van Dien
★ hozzászólások száma ★ :
7
★ :
Reagan & Jacey 869311f3bb2c0d61f712a4f2fad4d53eac2f3615

Reagan & Jacey
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jacey Shelton
» Not this time, babe | Reagan & JJ
» Reagan Moore
» I'm the bad guy. Reagan & Quinn
» Reagan & Agatha // colder days

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Queens :: Szórakozó helyek-
Ugrás: