-Kétely mindig van és mindig is lesz, nem gondolod? - felelek kérdésére kérdéssel, és bár a testem reagál a közeledésére, a szívverésem és a pulzusom gyorsul, a testem felé mozdul, még több érintést követelve magának, a fejem közben kapott egy kis frissítőt, hogy ne bízzak ebben az egészben ennyire. Ne vegyem teljesen magától értetődőnek ezt az egészet és őt, hisz ha minden annyira csodás lenne akkor sohasem kerültünk volna olyan szituációba, hogy valaki más ágyában keres a testének enyhülést. Tudom, hogy ezzel az egésszel most nem szabadna foglalkoznom, örülnöm kell annak, hogy most itt van velem, időt tudott rám szakítani, de a kis ördög a vállamon nem hagyja, hogy elfelejtsem ezt az egészet. Pedig elvileg már lezártam magamban ezt a kérdést, még is olykor-olykor eszembe jut és mindent megkérdőjelezek magamban, majd eljutok oda, hogy nem véletlenül tartottam ki mellette eddig. Gondolataimból kizökkent ahogy kiejti a nevemet és ahogy végig simít nagyon finoman a combomon. Olyan érintés, amiről tudja, hogy mannyire szeretem az ilyen sokat sejtető mégis rettenetesen finom érintéseket. Ő a művész én a hangszer, pontosan tudja mit kell csinálnia ahhoz, hogy elérje a kívánt hatást, még akkor is, ha esetleg ő már jóval előrébb jár, mint én, hisz fenekemnél érezhetem ennek bizonyítékát. - Egyelőre csak ezzel a válasszal szolgálhatok, sajnálom. - Nem, egy cseppet sem sajnálom, nem fogom azt mondani, hogy minden szép és jó, az majd később lesz, egyelőre még nem vagyok erről teljesen meggyőzve, talán már nem is leszek sohasem. Felé fordulok és szinte egyből lecsap ajkaimra, de ez a csók egyáltalán nem a finomkodó fajta, inkább tükrözi azt, hogy Ő milyen, illetve azt, hogy én milyen is vagyok. Hasonló hévvel találja szemben magát, mint amit ő mutat felém, testem az övéhez simul, ujjaim a felsője alatt csupasz bőrén szaladnak végig a hátán és oldalán, egészen addig míg meg nem szakítja csókunkat. Fejem oldalra billen, hogy még több helye legyen puha ajkainak, miközben szavaira elmosolyodom. Végig simítok a gerince mentén a hátán felfelé, majd beletúrok a hajába, majd megragadom a puha tincseket és elhúzom magamtól a fejét, hogy ne érhessen el ajkaival. - Sohasem késő. - súgom neki majd ellépek előle ha engedi, és elindulok az erkély irányába. Ha minden igaz akkor áll kint egy jakuzzi amit pár gombnyomással akár életre is lehet kelteni. Menet közben lerúgom lábaimról a cipőt és a dzsekit is ledobom. - Legalább a jakuzzit próbáljuk ki ha már itt maradunk. - pimasz mosollyal nézek rá hátra, majd kilépek az erkélyre, ahol tényleg helyet foglal egy igazán impozáns méretű kis medence, vagy óriás kád? A kettő keveréke. - Én a tied vagyok, de vajon te is az enyém vagy-e? - teszem fel a költői kérdése, miközben megfordulok és csípőmmel a jakuzzi szélének dőlök. A választól egész sok minden függhet.
Trip to the city of angels There is always a calm before the stormEgyik szemöldököm finoman felfelé ível a válasza hallatán, noha ebben a szavak nélküli reakcióban semmi rosszalló nincs, inkábbcsak egy csendes kérdőre vonása ez részemről mondandója azon szegmensének, miszerint valóban nem gondolkodott erről. Hiszen az utazás már önmagában azt bizonyítja, hogy kereste a kiszakadási lehetőségeket, a közös pontokat, s a keresztmetszeket, ahol e két halmaz találkozik. Nem lepne meg, ha beletartozna az is, hogy akár csak ábránd szintjén, de megfordult a fejében valami hosszabb távú terv lehetősége, már csak azért sem, mert kettőnk közül inkább ő a stabilabb, a pontos eltervezések véghez vivője, aki sok mindennek utánajár, mielőtt belevágna valamibe, míg én a spontanitás, az impulzívabb döntések hívője. De legyen, hajlandó vagyok belemenni a játékba. A magam módján, természetesen.
- Igazi megkönnyebbülés. Ezek szerint azzal a hírrel is várni fogsz a következő kiruccanásunkig, hogy meg akarod hódítani Hollywoodot? - nem tudnám ezt hangosan is közölni vele, de azért határozott megkönnyebbüléssel tölt el a tudat, hogy ezek szerint nyitott volna még több ilyen közös útra. Sok minden áll mögöttünk, azon belül is kevés olyan, amit kellemesnek lehetne mondani, párkapcsolati szempontból legalábbis mindenképp kevés. Viharfellegek ezek vagy talám csak a saját paranoiám? A francot sem érdekel, a lényeg az, hogy itt van, és ami engem illet, kész vagyok a maximumot kihozni ebből a lehetőségből. És mégis, egy részem valahol a tudatalattim egy alsó szegletében azt kívánja, bárcsak üvöltözne velem emiatt, ahelyett, hogy szelíd tigrisként idomul érintésem alá, miközben bármikor haraphat. Talán ez okozza, - a nyilvánvalón, a külsején túl, - a keménységet a nadrágomban. A tudat, hogy vihara elsodorhatna és tornádóként kaphatna fel végzetes légtölcsérjébe. Gyönyörű. Lappangó. Elemi.
- Volt efelől bármilyen kétely? - közvetlenül pőre felületére suttogom a költői kérdést, ügyelve arra, hogy gyengéden félresimítsam hosszú haját, ezzel is biztosítva azt, hogy forró leheletem egyből selymes bőrére vetüljön az érzékeny nyaki felületen, mielőtt még ajkaimmal érzékien végigcirógatnám a pulzus vonalát. Élvezem a libabőrét, a bódító illatát, azt az őrjítő hőt, amit a teste áraszt magából, és azt akarom, hogy ez a test remegjen. Azt akarom, hogy elveszítse magát. Az, ahogy testével az enyémnek dől, kvázi felér egy préda ellenállhatatlan aromájával, melyet a kósza szél az éhes ragadozó felé sodor. Nem is vagyok rest ágyékomat hozzádörgölni a formás hátsóhoz, amit képes kiemelni ezzel a büntedendően szexi ruhával. Csak feljebb kellene hajtanom az alját, hogy végre rálátást nyerjek arra, milyen színű fehérnemű van rajta. Egy dolgot sosem titkoltam el előle, és az az, hogy mennyire tetszik. Vagy, jelen esetünkben, inkább az, mennyire letépnék róla mindent. - Nem, Eliza, ez nem elég meggyőző. - elsőre csupán mutatóujjamat húzom végig combjának külső ívén, ahelyett, hogy egyből tenyeremet simítanám rá a világos anyag által védetlenül hagyott felületre. Tesztelni akarom. Látni, és hallani, vajon meghajlik-e akarata az enyém alatt vagy megunja kicsinyes hatalmi játékaimat, és elveszi végre azt, amit ő akar. - Tudsz te ennél jobbat is. - próbára akarom tenni, mint amikor az ember azt teszteli, milyen közel teheti az ujját egy gyertya lángjához, mielőtt annak hője megégetné. És én nem érem be a gyertyalánggal. Azt akarom, hogy felemésszen a tüzével. - Késő. - közlöm nemes egyszerűséggel, miután megfordul és érzem nekem simulni ezt az elképesztő nőt. Arra sem hagyok neki túl sok időt, hogy rákérdezhessen, mit értek ezalatt, mert a következő pillanatban lecsapok ajkaira. A csók távol áll a romantikus gyengédségtől. Inkább mohó. Birtokló. Éhező. Pont, amilyennek magamat érzem a nap huszonnégy órájában. - Miért mennénk bárhova, ha egy egész város láthatja, hogy az enyém vagy? - pimasz mosollyal súgom ezt ajkaira, mielőtt apróbb csókokkal térnék át arcélére, majd csúsznék lejjeb, az nyakára. Ahol korábban csak ajkaimmal súroltam a puha bőrt, ott most nyelvem hegyét is végighúzom, mintegy ráírva monogramomat, fentről lefelé. Mert csókjaim irányával nem rejtem azt sem véka alá, miként kívánom először csillapítani szomjúságomat.Eliza & Leo
Just because you want something it doesn't mean it's yours It's only yours if you take it
★ foglalkozás ★ :
Műsorvezető. színész
★ play by ★ :
» Harry Edward Styles «
★ hozzászólások száma ★ :
4
★ :
Re: Short trip in LA
Csüt. 24 Okt. - 0:27
Leo & Eliza
Ami azt illeti elég sokat várok ettől a kis kiruccanástól, szükségünk van arra, hogy ne legyen körülöttünk semmilyen zavaró tényező, ismerősök, napi rutin, munka, stb, hanem csak ketten legyünk egymásnak. Eléggé nehéz időszak van mögöttünk, és sokak szerint strucc politikát folytatok és homokba dugom a fejem, amiért kitartok, de én elhatároztam valamit és kitartok mellette, nem vagyok hajlandó a múltat figyelni és elemezni folyamatosan, hiszen azon már nem tudok semmit sem változtatni. Amire még van ráhatásom az a jelen és a jövő, a múltat pedig el kell fogadni olyannak amilyen. Tanulópénz, ami azt illeti a fájdalmasabb fajtából, de én tényleg inkább a jövőre koncentrálok és arra, hogy milyen lesz az elöttünk álló pár nap. Rengeteg mindennek utána jártam, hogy mit tudnánk itt csinálni, számos program le is lett foglalva, de semmi sem kötelező. A fontos csak az, hogy érezzük jól magunkat.
-Nem, ilyenben még nem gondolkodtam, de ki tudja, ha nagyon megszeretem a várost még az is előfordulhat, de az csak egy következő utazás alkalmával. - A házvásárlás előtt még be kellene iktatni egy európai körutazást, egy olyat ami minimum több hétig, de inkább hónapig tart és minden olyan helyet megnézni ami a bakancslistámon rajta van. Egyelőre ezzel most nem sokkolom őt, igaz, már tudja, hogy egyszer szeretnék egy ilyen utazást, hogy össze jön-e valaha, erősen kétlem, egyre nehezebb szabad helyet találni a naptárjainkban, ami egy részről jó, másrészről pedig nagyon szomorú.
A szállás pont olyan amilyennek elképzeltem, és elég magas emeleten is vagyunk ahhoz, hogy az elénk táruló város képe gyönyörűnek hasson. Nem is tudom szinte elszakítani tőle a pillantásomat, csak akkor nézek hátra amikor Leo megszólal. Válaszán elmosolyodom, mert egyáltalán nem az ablakon át látszó várost fürkészte kíváncsi szemekkel, hanem engem. - Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet. - felelem és vissza fordulok az ablak felé. A tükörképünket látom, ahogy közelebb jön, majd hozzám is ér. Ujjai nyomán jólesően bizseregni kezd a bőröm, ott ahol általában egyből elhúzódok, mert csikis, most inkább még többre vágyom, és szerencsémre nem is hagyja abba a finom érintést. Szavai halk suttogássá csendesednek, bőrömön érzem ahogy beszéd közben kifújja a levegőt, és erre már az egész testem reagál, nem csak ő közelít felém, én is kicsit felé dőlök, hogy a köztünk lévő távolság még kisebb legyen. Szeretem amikor rám néz csibészes mosollyal, szeretem amikor felém jön, de az a legjobb amikor itt van és hozzám ér és ha akarom én is megérinthetem őt, de még nem teszem. - Igen, és egyre jobban tetszik. - a város is, de inkább már az, hogy ennyi figyelmet fordít felém. Ötleteim nem nyerik el elsőre a tetszését, de nem is bánom... - A te verziód sokkal jobban tetszik. - felelem, majd megfordulok és hozzá simulok, hogy az eddig köztünk lévő leheletnyi távolság is megszűnjön. - Melyikkel szeretnél kezdeni? -
Trip to the city of angels There is always a calm before the stormTudom, hogy szükségünk van erre, csak azt nem nem tudom, vajon hajlandó-e bármelyikünk is belátni, valójában mennyire elkerülhetetlenné, egy nagyot csattanó pofonnal felérő vé vált ez az igazság, mi az utóbbi időben Damoklész kardjaként foglalta el az őt megillető helyét fejünk felett. Talán ez vitt rá arra, hogy újra és újra megnyitottam az elektronikus naptárat, hogy ellenőrizhessem a bejegyzését, miközben még magam előtt is tagadtam azt a kíváncsi izgalmat, amivel eltöltött, nemhogy őelőtte. Volt valami magával ragadóan aranyos abban, ahogyan a szervezést intézte, és amitől rajta felejtettem időnként pillantásomat, valahányszor észrevettem, hogy belemerült egy-egy böngészésébe. Igen, hozhattam volna a seggarc formámat azzal, hogy a kontrollmániás ingereimnek engedvén leskelődök és megpróbálom kideríteni, miben sántikál pontosan, de minek tenném tönkre az örömét? Volt már rá precedens a múltban, a jelent illetően ennyit megspórolhatok neki. legalább egy fürdőnadrágos tippet kaptam tőle, mikor finoman tapogatóztam, és úgy döntöttem, kivételesen beérem ennyivel.
- A meglepetés része az lesz, hogy háznézőbe megyünk? - teszem fel a játékos kérdést egy pimasz, már-már provokatív mosollyal az arcomon, miután őt beelőzve felkapom a bőröndjét a csomagmegőrzőben. Még szerencse, hogy időben tudatta az utazási tervét, mert a poggyász láttán inkább gondolnék egyből arra, hogy mindjárt közli, külföldre akar költözni és új életet kezdeni, semmint egy közös üdülésre. Ugyanakkor a hangomból kiérződhet, hogy magára a házvásárlás lehetőségére még csak nem is vonnám fel a szemöldökömet. Igaz, mostanra kétséges, hogy New Yorkot egykönnyen magam mögött tudnám-e hagyni, azonban, ha bárki képes ilyen radikális változtatásra rávenni, akkor az Eliza. Nem mintha ezt verbálisan megerősítve is az orrára kötném, mégsem akarhatok csak úgy ingyen ilyen töltött fegyvert adni valaki kezébe.
A szállodai szoba pont olyan, amilyennek az ember az ilyen rongyrázós környéken elvárná. Impozáns, de nem a berendezés vagy az építési stílus az, ami lefoglalja a figyelmemet, hanem az ablaknál megálló alak. Most végre kihasználhatom ezt az alkalmat, hogy pofátlanul végigvezethessem rajta a tekintetemet, gondolatban már megszabadítva őt attól a sötét dzsekitől. A padlón jobban mutatna. - Pazar a látvány. - ajkaim sarka felfelé görbül, ugyanis továbbra sem érdekel az üvegtáblán túli város, mint ahogy tekintetem sem az odakinti épületeken vagy úthálózaton pihen. - A kérdés inkább az... - lépek közelebb hozzá, közvetlen mögötte állva meg, hogy ujjaim végre végigfuthassanak derekán, gyengét táncot lejtve rajta. - ... hogy neked tetszik-e. - közelebb hajolok és közvetlenül a fülébe suttogva dobom vissza neki a labdát, hogy a közelséget a hasznomra formálva mélyen beszívhassam parfümének illatát. Bódító, de még tiszta marad annyira a fejem, hogy egy apró hümmentéssel fogadjam az ötletét. - Ez is lehet egy opció. - szólalok meg, nem hajolva távolabb tőle, mint egy függő, aki azzal azt kockáztatná, hogy sosem kapja vissza azt, ami ennyire ellazítja izmait. És egy gondolat már be is fészkelte magát agytekervényeim közé, hogy ennek az addikciónak hódoljak. - Vagy próbára tehetjük a szobaszervízt némi ugráltatással és a városnézés előtt felfedezhetjük az összes szobát. - ujjbegyeim cirógató érintése még épp csak megtorpan ott, ahol fenekének íve kezdődik. Mellkasom a kevés távolságnak köszönhetően szinte hátának simul, és csak a válaszára való várakozás tart vissza attól, hogy türelmetlenül fordítsam szembe magammal.Eliza & Leo
Just because you want something it doesn't mean it's yours It's only yours if you take it
★ foglalkozás ★ :
Műsorvezető. színész
★ play by ★ :
» Harry Edward Styles «
★ hozzászólások száma ★ :
4
★ :
Short trip in LA
Kedd 22 Okt. - 22:36
Leo & Eliza
Néha mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, ami nem csak annyiból áll, hogy a hétvégén megpróbálja a lehető legjobban lefoglalni magát, hanem abból, hogy a városból is elmenekül egy kis időre. Nem kell sokra, egy pár nap is bőven elég ahhoz, hogy utána az ember máris mindent más fényben lásson. Úgy döntöttem, hogy szükségem van pár ilyen napra és a döntés része volt az is, hogy Leo velem jön. Már egy ideje terveztem, hogy el kellene utaznunk de eddig nem sikerült össze szervezni, első próbálkozásom a születésnapja körül volt, de ott először ő nem ért rá, majd nekem kezdtek el besűrűsödni a munkáim, a rengeteg felvétel és a következő darabok próbája pedig leszívta minden energiámat szinte. Akkor elhatároztam, hogy az ő naptárjába is jó előre beírom, hogy ne szervezzen ide programot és a sajátomba is. Az úti cél pedig meglepetés volt, mindig gondosan kitöröltem mindenhonnan a böngészési előzményeimet is, hogy még véletlenül se jöjjön rá, hogy hova is megyünk. Az egyedüli támpont amit kapott az csupán annyi volt, hogy hozzon magával fürdőnadrágot is, mert előfordulhat hogy lesz némi természetes víz is a közelünkben. Nagy titokzatosságom valószínű teljesen felesleges volt, mert egyszer sem láttam, hogy próbálna bármi arra utaló jelet találni, hogy hova megyünk. Egyedül a reptéren árultam el Leo-nak, hogy az angyalok városába vezet majd az utunk és a szállásunk egészen közel lesz a vízparthoz. Az út maga hosszú, de legalább mindenféle atrocitástól mentes, aminek nagyon örülök, hiszen egy esetleges repülőjárat kimaradás az egész hosszúhétvégét keresztül húzhatta volna és kezdhettem volna minden szervezkedést elölről. Így már csak a hazaút miatt kell majd aggódnom, de az már a könnyebbik része lesz. A repülőről leszállva első program az volt, hogy megkeressük a feladott bőröndömet, mert hiába csak három napra jöttünk, aki meglátja a táskámat az azt hiheti, hogy minimum két hétre jöttem, de esélyesebb az, hogy ide is költözök örökre. A szállásunk az egyik legnépszerűbb környéken van, így az égvilágon minden megtalálható a közelben, de van ami még hotelon belül is. Szórakozóhelyek, rengeteg kikapcsolódási lehetőség. A szobánk az egyik legnagyobb elérhető szoba a szállodában, így bőven van hely mindennek, a hatalmas méretű bőröndöm már nem is tűnik olyan nagynak itt. - Mit szólsz? Hogy tetszik?- kérdezem mosolyogva Leo-tól, miközben a kilátásban gyönyörködöm egy sort. Viszonylag későn értünk ide, a nap hamarosan el fog tűnni a szemünk elől, de ez sem szegi kedvem. - Azt javaslom, hogy kezdjük el felfedezni a várost és keressünk egy helyet ahol ehetünk valamit. - Próbálok pozitív maradni és meglátni mindenben a jót… kíváncsi vagyok, hogy ez meddig fog sikerülni.