- Szia. Ez nem fog menni - hívom úgy tíz perccel Rose és Katy érkezése előtt. A hangomon hallatszik is, hogy rá vagyok parázva. - Nem lehetnénk mégis inkább nálad? Vagy te is átjöhetnél, Rose nem hinném, hogy haragudna - fejtegetem az ötleteket, tudom, hogy már mindent átbeszéltük, de egy utolsó próbálkozást megér.
If you want a happy ending, it depends on where you stop the story.
★ foglalkozás ★ :
General Motors # Chevrolet szerviz- és márkavezető
★ play by ★ :
Matt Bomer
★ hozzászólások száma ★ :
347
★ :
Re: Lyn & Ben - short call
Vas. Feb. 03 2019, 10:58
Ben & Lyn
phone conversation
- Ben... Minden okés lesz. Tulajdonképp már töltöttél el vele ennyi időt együtt, nem sokkal több ez. Éjszaka úgyis alszik - nyugtatom meg. Rosie akarta nagyon ezt az estét, és imádom Bent érte, hogy nem okozott neki csalódást. Persze most még aggódik, de ezer százalék, hogy minden rendben lesz. - Figyelj. Ha szorul a hurok, akkor felhívsz és átmegyek, jó? - javaslom ezt a megoldást. - Veled akar lenni és nem velem, engem már a háta közepére se kíván így Karácsonykor - mosolyodom el. Aggódik. Persze, hogy aggódik, de én egy kicsit sem. Csak azért, hogy ne aggódja túl, mert abból lehet csak "baj". Egyébként sima ügy lesz, majd meglátja.
- De eddig azért mindig volt a közelben valaki, ha például… - ráncolom a homlokom, de hirtelen egy jó példa sem jut eszembe. – Nem tudom. Ha rátör a szerelmi bánat, és meg kell nyugtatni. Vagy letörik a barbie feje, és kitör a hiszti. Ebben baromira nem vagyok jó. Eddig nyugodtan rásózhattam valakire, ha bármi gond volt, most viszont egyes egyedül leszek. Vagy mi lesz, ha én fogok idegbajt kapni? Végül is ez sem olyan elképzelhetetlen. - És ha most nem akar majd aludni? Hánykor szokott lefeküdni? – jut eszembe, hogy még ezt sem tudom. Azzal elindulok a háló felé, hogy kinézzek az utcára néző ablakon, eddig még semmi. A deal, amit ajánl, azért nyugtat rajtam egy kicsit. - Ez nem hangzik rosszul, de akkor legyen nálad a telefon – sétálok vissza a nappaliba, és nekidőlök a konyhapultnak. – Az is lehet, hogy kettőnk közül én dőlök ki hamarabb, ha be kell feküdnöm abba a sátorba – masszírozom meg a homlokomat, és egy halvány mosoly az arcomra is kúszik, ahogy elképzelem a jelenetet. A karácsony előtti időszak megint kemény volt a cégnél, még mindig dögfáradt vagyok. Ez a két nap nem volt elég a pihenésre.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Matt Bomer
347
★ :
Vas. Feb. 03 2019, 23:00
Ben & Lyn
phone conversation
- A szerelmi bánat? - kuncogok. - Hat éves, habár sosem lehet tudni... - teszem hozzá mosollyal az arcomon. - Nem fog hisztizni, nem olyan - nyugtatom meg, vagy legalábbis egy kicsit megpróbálom. Túlaggódja, nagyon jól tudom, hogy remekelni fog, csak szokatlan neki ez az egész. - Mesélj neki valamit a házisárkányról és akkor sima ügy lesz. Nyolc-kilenc között, de most mivel izgatott, tíznél előbb nem fog. - Nem köntörfalazok, felesleges. Inkább tudja, mire készüljön. - Nálam lesz, egy percig se aggódj - mosolygok bele a mondatba, ahogy aztán felkenem az arcomra a csiganyálas maszkom. Holnapra majd, mintha újjá születtem volna. Azért elég abszurd ez a csiga-cucc, de hátha beválik... - Ha elalszol, Rosie majd betakargat szépen. Hat éves, csak ez járjon a fejedben. Most már közel sincs vele annyi gond, mint korábban. - Habár sosem volt egy problémás gyerek, de azért egy hároméves, az mégis csak egy hároméves. Akkor nem lennék ilyen nyugodt, mint most. - Szuper leszel - mosolyodom el. Annyira imádnám, ha sikerülne megbarátkoznia a gondolattal, de semmit nem siettetek. Baromi türelmes vagyok...
Ahogy a házisárkányos mesével jön, én is elmosolyodom. - Ennyire megjegyezted? – Néha valahogy tényleg megszáll az ihlet, de sajnos baromira kiszámíthatatlan. - Most mért, hat évesen én már őrült szerelmes voltam. El is jegyeztem valakit, csak aztán a szülői beleegyezésnél elbukott a dolog – idézem fel a régi emlékeket, de remélem, Rose azért nem fog hazaállítani egy nap azzal a hírrel, hogy valaki megkérte a kezét. - Szóval tíz – pillantok az órámra, de még csak egy perccel múlt négy. Jó ég. Az bárhogy nézem is hat kemény óra. De igaza lehet Marilynnek, túlaggódom, egy hat éves már tényleg nem lehet olyan vészes, bár ő határozottan nem szenved gyerekfóbiában. Azért ez a „szuper leszel” jól esik. Nem tudom, miért bízik így bennem, de mielőtt bármit is válaszolhatnék, megszólal a csengő. - Azt hiszem, megjöttek. Szoríts. Ha túléltük, majd jelentkezem. – Úgy beszéltük, holnap majd én csörgök rá, ha felébredtünk, és majd megbeszéljük a továbbiakat. – Akkor holnap. Szia.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Matt Bomer
347
★ :
Hétf. Feb. 04 2019, 00:14
Ben & Lyn
phone conversation
- Sok mindent megjegyzek - mosolyodom el. Tényleg rengeteg minden van az agyamban, csak a megfelelő időre várnak, hogy előjöjjenek néha. Felnevetek a kis emlékre, miszerint ő már hat évesen szerelmes volt. Nem is ő lenne, ha nem így lett volna. - Gondolom Julia nagyon boldog volt tőle - kuncogok, ahogy elképzelem a jelenetet. - Túléled, hidd el, nem lesz rémálom - mondom neki, és mielőtt még letenném, gyorsan beleszólok. - Hé! Köszönöm. - Nem is tudja, mennyit jelent ez nekem, komolyan. Nem tudom, hogy csak nekem tűnik-e úgy, hogy próbálkozik, de... igen, nekem úgy tűnik. - Szeretlek. - Amit már nem biztos, hogy hall, de azért odabiggyesztem neki és szurkolni kezdek, ahogy kérte...