New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 183 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 181 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Jayda Winters
tollából
Tegnap 23:13-kor
Karin Bjorge
tollából
Tegnap 22:09-kor
Karin Bjorge
tollából
Tegnap 22:09-kor
Peggy Lynch
tollából
Tegnap 19:15-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 19:04-kor
Dream Hidalgo-Montoya
tollából
Tegnap 18:55-kor
Peggy Lynch
tollából
Tegnap 18:44-kor
Dream Hidalgo-Montoya
tollából
Tegnap 17:21-kor
Conrad Henderson
tollából
Tegnap 16:44-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
47
36
Egészségügy
27
17
Hivatal
9
13
Média
49
38
Munkások
39
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
40
Üzlet
23
26
Összesen
241
228

my "boss"
Témanyitásmy "boss"
my "boss" EmptyCsüt. Okt. 03 2024, 18:21
Kedves Neved
Szabad

Play by
Nicholas Galitzine
Születési hely
Ide
Kor
26-28 között képzelem el
Lakhely
Manhattan
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Családi állapot
ezt én magam sem tudom
Csoport
Üzlet / Diák (aligha, de ha van ötleted akkor legyen) / Média
(Törvényszegők közé ne tartozzon kérlek, azon kívül teljesen rád van bízva)
Történetünk
LUMA Hotel és annak a gyönyörű családnak a munkája, ami engem sikeresen visszalökött annak reményébe, hogy nem csak annak van jövője, akinek pénze van. A hotel tulajdonosa az apád, aki volt olyan kedves volt és hitt abban, amit mutatni tudtam, nem csak a végzettségem érdekelte, aminek eléggé a híján vagyok. Bízott abban, hogy megugrom a lécet, amit ez az igen nívós hotel tart elém és azt hiszem megtettem, vagy már haladok a csúcs felé, mert tanulni mindig kell és lehet is.
Az apád jószívű ember, pénz ide vagy oda, mert abból van nektek bőven, de te mégis egy kicsit másfajta fizimiskát örököltél tőle, ami talán nem az apád hagyatéka, anyádat sosem ismertem.
A hotel vezetését átvetted apádtól, akinek máshol akadtak teendői ennek már 2 hónapja, nem tudom milyen vagy nem ismerlek még, sokat vagy bent, mégis olyan távolságtartó vagy. Komolynak hat az álcád, de van egy olyan érzésem, hogy tudsz te is olyan lenni, mint a névadód, de valahogy mégis azt mutatod, hogy kemény vagy, és olyan főnök, aki pontosan tudja mit szeretne a hellyel, hogyan szeretnéd ezt végigcsinálni és meg is teszi. Remek főnök vagy, de a távolságtartás, amivel vezeted ezt az egészet, rideggé tesz a dolgozóid számára.
De persze, minden jég megtörik egyszer, ha valami képes megolvasztani, és ez veled sem volt másként. Elég volt egy szakítás, hogy magadba roskadj, vagy valami más van mögötte? Nem tudom, de egy pár napja más vagy, mivel nem beszélünk munkán kívül másról nem tudom mi az oka, nem kérdezek rá, hiszen mi közöm van hozzá. Mégis kíváncsi vagyok, mert tudtomon kívül kicsit jobban kezdtél érdekelni, mint azt lehetne. Nem nem zúgtam beléd, felnőtt vagyok ezeket még tudom irányítani, de nem mondom határozottan, hogy nincsenek bennem olyan érzések, amiket el akarok nyomni.
Mindig is bolondnak tartottak, túl romantikusnak, túlságosan érzékenynek, és valóban az vagyok, de a fejembe vettem, hogy meg akarlak ismerni, ha barátok lehetünk az is megfelel, nincsenek kitűzött céljaim, de a kezdeti merevséged után a hirtelen változás érdeklődés övez. Tudom, hogy annyian pályáznak arra a címre, ami az ágyadba szól, de milyen vagy te valójában, az a srác, aki falja a nőket, vagy az aki egyet akar, de azt igazán?

Egyéb infók:
~ Kérlek a PB maradjon meg annyira jó közös képek vannak, hogy kár lenne nem felhasználni, meg azért eléggé el tudom rá képzelni ezt a szerepet.
~ Benne van a pakliban, hogy ha a megalkotó is benne van egy kis szerelmi plotot lehetne kreálni ebből az egészből, bár lehet, hogy a srácnak van barátnője, de a dráma az én lételemem, ha kell szenvedtetem Hope-ot, hogy az izgalmakat fokozni tudjuk, ha benne vagy.
~ A családi részhez csak az apa részét kötném meg egy bizonyos fokig, amit írtam is, minden más szabadon alkotható.
~ Fent már írtam, hogy lehet kapcsolatban, lehet olyan férfi, aki mindig másra vágyik, ezt a megalkotó kreativitására bízom, tudom, hogy aki megalkotja igazán izgalmassá fogja tenni őt.

Siess, mert várlak, hogy egy kicsit meg bolygasd Hope életét, nincs szüksége rá, de nekem annál inkább.

livin' in new york

Yvonne P. Graham imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Hope Bell
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
my "boss" 289eed37afad9b1041e8f5d3adbb69a329beaf12

my "boss" Giphy.gif?cid=6c09b952ftv1n1mxlpi5mgar8tb46qcgqwhzf5hegt3eqj12&ep=v1_internal_gif_by_id&rid=giphy
★ kor ★ :
30
★ családi állapot ★ :
Szingli
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
my "boss" 99d5d6e11e290dee19210141d09d9f64
It doesn`t interest me what you do for a living. I want to know what you ache for and if you dare to dream of meeting your heart`s longing.
It doesn`t interest me how old you are. I want to know if you will risk looking like a fool for love, for your dream, for the adventure of being alive.
★ play by ★ :
Anne Hathaway
★ szükségem van rád ★ :
my "boss" 6490174ff5ec5d2d02982e1998c112c378d2cb4eMy boss, than maybe friend or more...?
★ hozzászólások száma ★ :
8
★ :
Life is short, the world is wide, and... I want to make some memories.
my "boss" 21081b7c9c40ecf807524741f40ac4a91ba891e2

my "boss"
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» The boss
» Léonie - my boss
» Boss to be | Cosi & Lamb
» Hey Boss ~ Dale & Stormie
» Amara & Ronnie ~ Hi Boss!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek-
Ugrás: