★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 219 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 215 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Léonie - my boss Hétf. Szept. 04 2023, 11:09 |
| Léonie Lefebvre Szabad • Stoppolt • Foglalt | Play by Kelly Reilly Születési hely Marseille Kor 36 Lakhely Manhattan Szexuális beállítottság Hetero Családi állapot Szingli Csoport Üzlet Történetünk Te vagy talán az egyetlen, aki tudja a múltam. Rajta kaptál, ahogy megpróbáltam pasikat lehúzni, hogy vegyenek alkoholt nekem. Tudod jól, hogy kiskorú vagyok, így se penderítettél ki. A sanyarú sorsunk valahogy kapocsként működik közöttünk. Nehezen tudom elképzelni, hogy más miatt kockáztatnál, hogy munkát adsz egy olyan helyen, ahova a lábamat még be se tehetném, hivatalosan. A testvéreddel vagytok a világ ellen. Sok mindent meg tudtok beszélni, ha már a szülők kikerültek a képből. A kezed nem tiszta, sok rusnyaságba kerültél bele, hogy támogasd az öcsédet, hogy elérje az álmait. Miközben még a saját malmodat is hajtottad. Mások szerint ez butaság lenne, de még is. Ti úgy lettetek nevelve, hogy megoldjátok a problémákat vállt vállnak vetve. Most viszont, ahogy a képbe kerültem eltitkolod előtte. Sokáig láthatatlan voltam, nem akartam felhívni a figyelmet magamra. Szereztél hamis igazolványt, hogy ha esetleg nem vagy itt, akkor megtudjam védeni magam. Megígértetted, hogy máshol nem használom. Bírjam ki azt a fél évet, ami rám vár, hogy tisztán kezdjem az életem. Így is a nyomomban a rendőrség, érzem a tarkómon a leheletüket. Ezzel te is sokat kockáztatsz, mint említettem vannak kétes bizniszeid. Még is, úgy tekintesz rám, mint a nem létező húgodra. Az öcséd és köztem kezdődő dolgokat pedig nem nézed olyan jó szemmel. Miatta, vagy miattam? Az már csak rajtad múlik.
Sok ezer gondolat van bennem róla, amit nem akarok jobban részletezni. Az avi csak példa, ha van jobb ötleted csak tessék. Mindent megbeszélünk, ha megérkeztél. Csókpuszi. |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Léonie - my boss | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |