★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 307 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 304 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | The boss Pént. 15 Május - 22:59 |
| Csodás neved | Play by: Gerard Butler Születési hely: Amit szeretnél Kor: 40-45 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: Bi/Hetero Családi állapot: Egyedülálló Csoport: Törvényen kívüli Történetünk: Téged az autóversenyek alkalmával ismertelek meg, de bár ne tettem volna. Mivel túl sok versenyt nyertem meg, úgy érezted, tenned kell valamit. Az egyik verseny alkalmával Pete, a haverom éppen mögöttem vezetett a második helyen, mögötte pedig a te embered volt. Éppen egy hídhoz érkeztünk, ahol az embered belement hátulról Pete kocsijába, aki szörnyet halt a karambol miatt. Konkrétan lezuhant a hídról. A rendőrség mindenkit kihallgatott, és mivel mindenki fél tőled, azt vallották, hogy én mentem bele Pete-be, így jó időre kivontál a forgalomból. Öt év szabadságvesztéssel büntettek, de jó magaviselettel két év után szabadulhattam. Próbáltam normális életet élni, így elhelyezkedtem egy autószerelő műhelynél, de nem szabadultam a kapzsiságod elől. Egyébként az illegális autóversenyek szervezése csak egy kis fogaskerék a jól működő rendszeredben. Ez neked csak amolyan mellékes. Te ennél jóval nagyobb kutya vagy. Fegyverkereskedelem, drogterjesztés, és lopott autókkal való kereskedelem... és még ki tudja, miket csinálsz... Minden esetre egy napon rám küldted az embereidet. Egy ében fekete kocsival vittek hozzád. Egy hatalmas raktárban vártál, ahol széles körben megtalálható volt minden féle kocsi. Ha nem éppen veled álltam volna szemben, biztosan megcsodáltam volna őket. Elmondtad, hogy a húgomat, Octavia-t megzsaroltad, és most csak azért kerültem ki a börtönből, mert te úgy akartad. Őt pedig az egyik masszázs szalonodban tartod, ahol szexmunkásokat alkalmazol. Csak akkor engedik el a hugomat, ha elegendő kocsit lopok el neked, illetve ha neked dolgozom versenyzőként a versenyeiden (ehhez egy Koenigsegg sportkocsit adtál kölcsön), hogy így elegendő pénzt szerezzek vissza neked. Egyébként van egy jobb kezed, akivel egészen összemelegedtetek, de sokszor felteszed neki a kérdést, hogy vajon csak veled szexel, hiszen te csakis magadnak akarod őt, bár nem érzel iránta semmit, csak a birtoklási vágyat. |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | The boss | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |