New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 162 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 161 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Jayda Winters
tollából
Tegnap 23:13-kor
Karin Bjorge
tollából
Tegnap 22:09-kor
Karin Bjorge
tollából
Tegnap 22:09-kor
Peggy Lynch
tollából
Tegnap 19:15-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 19:04-kor
Dream Hidalgo-Montoya
tollából
Tegnap 18:55-kor
Peggy Lynch
tollából
Tegnap 18:44-kor
Dream Hidalgo-Montoya
tollából
Tegnap 17:21-kor
Conrad Henderson
tollából
Tegnap 16:44-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
47
36
Egészségügy
27
17
Hivatal
9
13
Média
49
38
Munkások
39
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
40
Üzlet
23
26
Összesen
241
228

Hope Bell
TémanyitásHope Bell
Hope Bell EmptyCsüt. Szept. 26 2024, 18:46
Hope  Bell
You can close your eyes to things you don't wanna see, but you can't close your heart to things you don't wanna feel.

Karakter típusa
Saját
Teljes Név
Hope Elisabeth Bell
Becenév
Hope
Születési hely
Texas
Születési idõ
28. 02. 94.
Kor
30
Lakhely
New York, Brooklyn
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Családi állapot
Egyedülálló
Tanulmányok
A gimi a legnagyobb érdemem
Foglalkozás
Szállodai koordinátor
Munkahely
LUMA Hotel
Hobbi
utazás, könyvek, természetjárás, nyelvtanulás

Csoportom:
Munkások

Jellem

-Tudom, hogy mennyire igyekszel Elisabeth. Hívhatlak így ugye, ez valamiért hivatalosabban hangzik.- mindig olyan arrogánsan és lekezelően bánt velem, most sincs másként és én csak halkan bólintok, pedig nem szeretem ha így hívnak, de bármit mondanék Ő majd jobban tudná, mivel férfi és a szemében a nők nem igazán vannak fölényben vagy egy szinten vele, de én már ezzel megbarátkoztam rég. -Tudom mennyire igyekszel, mennyire szeretnél feljebb lépni, de egyelőre nem tudunk neked nagyobb pozícióba állást ajánlani, igazából a mostanit sem tudjuk nekeid tovább tartani. A konkurencia lenyom drágám ha nem fejlődünk és egy érettségi oly kevés ahhoz, hogy a vendéglátás ezen területén boldogulj.- nem érzem a sajnálatot a hangjában, sokkal inkább örömöt veszek ki belőle, a helyettem felvett munkaerős férfi, és sosem éreztem, vagy akartam észrevenni, hogy ennek a pasinak mennyi baja van a másik nemmel, most mégis kibukni látszott és az összes reakcióm egyenlő volt mégis a nullával.
-Megértem, köszönöm az eddigieket.- felállok, nem rázok vele kezet, pedig ilyenkor azt illene nem? De hát ki vagyok én, hogy ezt tudjam egy francos érettségim van, ami mellett 6 különböző nyelven beszélek az anyanyelvemen együtt. Nem érek én sokat, de a tudásvágy az ott van bennem, csak éppen a lehetőségeim voltak megcsappanva, ami miatt nem jutottam tovább a tanulásban és ezáltal a ranglétra legalján kullogok, talán örökre.

-Hányadik Hope?- már reményvesztett hangot hallok a barátnőm oldaláról, segítene, de nem érti miért nem választom inkább a tanulást, neki nehéz felfognia, hiszen sosem kellett megdolgoznia a pénzért, sosem kellett két munkát vállalnia, hogy fenn tudja tartani magát és az anyját. De nem ítélem meg őt ezért, mert neki jobb volt, nem irigykedek, csak elmagyarázom neki sokadjára, hogy ez nekem fontos, és nem tudok tanulni, munka nélkül és nem tudok dolgozni ha nincsen munkám, szereznem kell.
-Sokadik, de már bízom benne, hogy ez nyerő lesz.- mindegyikre ezt mondom, ha behívnak interjúre nem lehet, hogy elbaltázom, ha nem baltázom el akkor valószínűleg van jobb nálam, biztosan van jobb nálam.
-A város egyik legjobb hotele, szerintem ne bizakodj, ha a többi nem hívott vissza. Nem beszólni akarok, tudod, hogy szeretlek.- tudom, hogy szeret, és nem is válaszolom meg hiszen tudja, ami bennem van.
-Nem bizakodok, de lassan az utolsó esélyem, hogy azt csináljam, amit szeretnék csinálni.- fújom ki a levegőt és elköszönök tőle. Minden reményem ebben a melóban van, az életem ettől függ, nem tudok munka nélkül boldogulni, és ha lenne is más nem lenne ugyanolyan, mint emberekkel foglalkozni egy olyan helyen, ahol megannyi nemzetiség megfordul és azt csinálhatom, amiben végre jó vagyok.

Anne Hathaway

Múlt

Sosem képzeltem magam abba a helyzetbe, hogy egyszer teljesen egyedül maradok. Anyám jelenléte az életemben természetes volt, olyan természetes, hogy a halála teljesen hirtelen ért. Beteg volt már egy ideje és kezelésekre járt, nem kellett volna meglepnie, de mégis az utolsó percig elhittem, hogy velem nem történik ez meg.
Ennek már fél éve, kezdek túllépni rajta, egészséges párkapcsolatom aligha van, a temetés után egyre jobban leépülő énem eltaszította az egyetlen embert, aki kitartott mellettem, amikor nehezebb időszakaim voltak a munka vagy éppen a magánélet terén.

Barátaim száma nem túl nagy, nem azért mert baj lenne velem, egyszerűen nem tudok adni az olyan emberekre, akik felszínesen tudnak szeretni, mert nekem a szeretet fontos, legyen az baráti vagy egyéb. Reménytelenül szerelmes vagyok, és igen vannak fura álmaim a jelenlegi főnökömmel, akiről nemrég megtudtam, hogy teljesen szingli. Az életem olyan, mint egy rém egyszerű unalmas sorozat, ami elé leülsz, mert megfog a főszereplő szerencsétlenkedése, de azért nem biztos, hogy végig nézed.
Talán az életemben most következik a tetőpont, amikor már elfogadtam, hogy egyedül vagyok a nagyvilágban, egy rokonomat sem ismerem és a város, ami most otthont nyújt nekem, nagyon eltér attól, ahol felnőttem.
New York különleges, hiszen különleges dolgokat hozott az életemben, különleges embereket, köztük a barátnőmet, aki a maga módján nyers, de ugyanakkor az érzelmes oldala nagyon is kedves tud lenni, akivel szívesen beszélgetek órákig. Megismertem a volt páromat, aki azóta jó messze tartja tőlem magát, vagyis próbálta, de a sors nem annyira akar minket külön pakolni, és ott van a főnököm, aki által ott lehetek ahol vagyok, aki segített abban, hogy az álmaimat éljem, hogy a szállodai szakma egyik rangos pozícióját foglalhassam el, nekem ez az, lehet másnap nem ér ennyit, mint nekem.

Minden éremnek két oldala van, a nagyon csendes visszahúzódó nő, akivé értem nem mindig volt ennyire nyugodt. Szeretek bulizni, embereket megismerni, még akkor is ha tudom, hogy nem lesz maradandó a kapcsolat, ugyanakkor ellentétes az előbbivel talán, de nem kedvelem az egyéjszakás kapcsolatokat, a romantika híve vagyok és hiszek abban, hogy van szerelem első látásban. A vad oldalam, nagyjából annyira vad, hogy ha a barátnőm rám aggat valami jó kis cuccot szerinte jobb nő vagyok, mint ő, ami nagy szó, mert az egója az egekben van, de komolyan. Nem vagyok aktakukac, sem könyvmoly, mégis sokszor megkaptam ezeket az életem során. Kedves vagyok, vidám és úgy akarom élni az életem, hogy ne unalmasként kelljen jellemeznem, hanem valami sokkal többel. Kalandra vágyom, utazni szeretnék és végre végre szerelemre lelni, nem nagy kérések ezek, de szinte elérhetetlennek tűnnek.

livin' in new york

Jayda Winters imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Hope Bell
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Hope Bell 289eed37afad9b1041e8f5d3adbb69a329beaf12

Hope Bell Giphy.gif?cid=6c09b952ftv1n1mxlpi5mgar8tb46qcgqwhzf5hegt3eqj12&ep=v1_internal_gif_by_id&rid=giphy
★ kor ★ :
30
★ családi állapot ★ :
Szingli
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Hope Bell 99d5d6e11e290dee19210141d09d9f64
It doesn`t interest me what you do for a living. I want to know what you ache for and if you dare to dream of meeting your heart`s longing.
It doesn`t interest me how old you are. I want to know if you will risk looking like a fool for love, for your dream, for the adventure of being alive.
★ play by ★ :
Anne Hathaway
★ szükségem van rád ★ :
Hope Bell 6490174ff5ec5d2d02982e1998c112c378d2cb4eMy boss, than maybe friend or more...?
★ hozzászólások száma ★ :
8
★ :
Life is short, the world is wide, and... I want to make some memories.
Hope Bell 21081b7c9c40ecf807524741f40ac4a91ba891e2
TémanyitásRe: Hope Bell
Hope Bell EmptyPént. Szept. 27 2024, 10:17
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa

Kedves Hope!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Egy nagyon szimpatikus karaktert hoztál el nekünk, akivel szerintem nagyon sokan tudunk azonosulni is. Tökéletesen bemutattad vele, hogy milyen nehéz helyt állni ebben a hülye világban ha nincs meg a kellő képzettséged, pedig bizony, hogy nem mindenki olyan szerencsés, hogy meg tudja azt szerezni. Hiába vagy átkozottul okos és van jó fejed, mert azért hat nyelvet beszélni nem kis dolog, de ugyebár a tanulmányok pénzbe és időbe kerülnek és nem mindenkinek van mindkettőből elegendő. Ennek ellenére szerintem te tökéletesen álltad a sarat, figyelemreméltó harcot vívtál a világgal és lám... meg is lett az eredménye! Hope Bell 2624752903 Ezzel pedig azt is bebizonyítottad, hogy mindegy milyen nehéz az élet, ha nem adod fel, bármit elérhetsz. Nem hagytad, hogy áttapossanak rajtad, törtél előre és végül el is érted a célod. És persze nem volt minden egyszerű, volt hogy elbizonytalanodtál, de ez teljesen normális.  szívecske
Viszont nem szaporítom tovább itt a szót, menj és vesd bele magad abba a bizonyos álom munkába, én pedig sok szerencsét kívánok neked! New York már a tied is!  Hope Bell 690269075

Színt és rangot majd valamelyik csodás admin ad neked, addig is nyugodtan foglalózz és irány a játéktér!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

livin' in new york

Jayda

Winters

Hope Bell imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Jayda Winters
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Hope Bell Tumblr_inline_p83vojZV6n1r9qs9w_540
Hope Bell 9da23b75565b7c25ac0d0d6714154f5405b39ba9
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
There's only one truth.
♫ :
There's darkness in the distance
From the way that I've been livin'
But I know I can't resist it.
★ családi állapot ★ :
Hope Bell 162f1df7da0d6d190f46c32ce0e6015f07288e28
You are my sunshine on a cloudy day.
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
Hope Bell 72b4ce11cd6d2131353f044366845bbcd40d0a2f
★ idézet ★ :
“You must never be fearful about
what you are doing when its right.
★ foglalkozás ★ :
Detective
★ play by ★ :
Jennifer Lawrence
★ hozzászólások száma ★ :
419
★ :
Hope Bell 464cc33c83f150d0cb5bb1a3acc305c6e216ad64

Hope Bell
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» i hope you're lonely, hope you're lost 'cause I've been | nemo & fran
» Bell & Nicky
» Lucian Bell
» Wednesday Bell
» i need someone | bell & maru

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Munkások-
Ugrás: