Azt gondolván, hogy hanyag indiszkrétségem száműzött érzéseket vetett volna fel, most leforgott pillanatokat követően úgy látszik siker-teljes. Eleinte, az ütközött komor hangnem, erősen felébresztette hiszékeny képzelgéseimet, ámde most hogy ő mégis rábólintott a lehetetlennek hit esélyre. Vajon át lát a látszaton? Jelenpillanatban önző érdekeket szolgálva, megint elvárom hogy mindenki nekem ugráljon, nyilvánvalóan ő is ugyanolyan mértékben rászorul. De még mennyire... - Csak mond azt, hogy nem lesz semmi "utóhatása" ennek az egésznek! - parancsolóan kértem a nyugtató szavakat, miközben a valódi mögöttes tartalom azt jelentette: "nem akarok semmilyen érzést beleadni". Női becserkészésem láthatatlan törésként szét törte a tisztán dédelgetett cserepet, mely eddig masszívan és csökönyösen mutatta, hogy élettelen tárgyként díszeleg. Nem tartott sokáig...röpke másodpercek. A képsík megszűnt létezni, és örök üresség lepte be egy hajdan becsületre méltó nő tisztaságát. Az öröm már nem jelentett többet, mint puszta ábrándot az elmulasztott napok visszaforgatásáért. Hogy tolvaj módra kezeskedjek a soromért, mely mostanra mámorrá vált. S az, hogy az övét szintén kiszolgáltatottá tettem, még impozánsabbá tette mint elkövetett saját tettem. - Seuna... - a szó botrányos formában megszakadt, a nő igazságot követelt szúrós tekintetében. Nem csak, hogy követelte az igazságot de tudta, hogy valószínűleg hazugságot fogok kiejteni a számon. Milyen jól kiismerte az én szélhámos jellememet. Milyen bravúros pontossággal...Tudva, hogy annál többet nem lehet tenni, mint ezen az éjszakán öncélúan és állati módon el fogok követni ellene. S ez valóban igaz. Dacára, hogy a jótét-lélek látszott továbbra is kötelesnek érzem fenntartani, s menteni amíg lehet. De ilyen életszerű ítélőbíróság előtt esélytelen a legapróbb füllentésem is. Illetve a kereszttűz, ami szemünk ütközése hevít fel, pedig még fenyegetőbb mint eddig bármi. Akaratlanul is megláttam benne a perzselő tüzet, ami a szenvedélyt erőre kovácsolva máglyán elégetett volna, eleven állapotomban. S mégis, a tüzet kínzóbbra emelve, érhetőnek véltem akkori érzéseit amiket irántam táplált. A tudatlanság és izgalom egyvelege, olyan törhetetlen vasat szült, melyet egy hadseregnyi lázadó szellemmel sem lehetett megfékezni. Mélyen áhítozott...és mégis, habozva ugyan, de le adta az első jeleket. Hogy lehet, két ilyen teljesen különböző, két-pólusú érzést összhangba hozni, egy olyan törékeny testben mint az övé? De ki vagyok én hogy belelássak a fejébe a döntés születése érdekében? A kültéri bosszús áhíttat mégis fájdalmat okoz, noha kivételesen nem szívemben, hanem ugyan azon a ponton, ahol megtámadt egy ismeretlen. A őrjítő vágy elmélázva tartott, de csak egy bizonyos ideig. Pillanatok alatt , rögvest kiegyenesített és felmosta szétszórtságom. Mikor hozzám ért, testemet kánonszerű görcs halmozta be. Mozdulni és levegőt venni maga volt a megtörhetetlen dac, ami valóban gyilkos szándékot hordozott magában. Kérte, ami nekem régóta őrlő szám-ingere, hogy megtegyem. S ez váltotta ki leginkább kővé vált természetemet a csábító helyzetben. Óhatatlanul vágytam az érintkezésre, a kiengesztelő intimitásra ajkának megízlelésekor. Az első kontaktus a csábítás, a vonzás. Elkapok egy csábító pillantást, amelyben ott a fondorlatos ármány, ismét odanézek, és már tudom, hogy késő, el vagyok veszve. Oly mértékű tett-vágyat éreztem az engesztelésnek, hogy felelőtlenül meg kellett törnöm a köztünk tátongó védelmi határt. Önkényesen, hűséget alázva közelebb kerültem hozzá, míg a centiméterek milliméterekké váltak. Épphogy csak rásiklott felső ajkára a nyelvem, amikor pihenőt vettem. Ennél többet aligha tehettem, hogy mindkettőnk szava igazsága ne hazugságot öltsön magára. Csak vonakodtam a levegőben, néha oda-oda érintve ajkaimat az övéhez. Még nem vettem tervbe, hogy kísértő kínzómódszerként ellenkezek a kérése iránt. Nem, én csak egyszerűen az agyát akartam húzni.
Beauty is the only thing
↳what's kill you inside softly.
♫ :
★ családi állapot ★ :
☐ single
☐ taken
☒ psycho
★ lakhely ★ :
♱ use your brain
★ :
༝༚༝༚ You made my day perfectly ...
When you feel down accidently.
★ foglalkozás ★ :
♱ kicsinálóista
★ play by ★ :
♱ Dasha Taran
★ szükségem van rád ★ :
★ hozzászólások száma ★ :
19
Re: Ꞩēȼꝋꞥđ hell • • • Seuna & Dolores
Vas. Szept. 15 2024, 00:04
Seuna & Dolores
Érdekfeszítő az a furcsa szóhasználat és kifejezésmód, melyet partnere megenged magának a közelében. Minél jobban vizslatja kivel is áll szemben, meg kell állapítania, hogy talán ez nehezebb falat lesz számára, mint amilyennek tűnhetett első látásra. Nagyot nyel, majd hatalmasat kortyol az italából annak érdekében, hogy visszatérhessen magabiztossággal teli, a társadalmat magába kebelező éne, falánksága, bujasága pedig teret engedhessen a kockáztatásnak. Túlságosan józan volt ahhoz, hogy ne lásson át a szitán és habár sértőnek is gondolhatta volna, hogy csupán egy éjszakára szeretnék felhasználni a testét, olyannyira megszokta már az ilyen stílusú közeledéseket, hogy lehetséges jobban meglepte volna, ha valaki hosszútávú, komoly szándékokkal közelíti meg a lényét. Habár Dolores közel sem látszott olyannak a maga eleganciájával és attitűdjével, aki egyéjszakás kalandokba futott volna bele egy ilyen szórakozóhelyen, mégis a tekintete és a mozdulatai elárulták valódi szándékát, márpedig nem házasságot jött keresni egy ilyen bárba, ahol semmi másról nem szólt a kommunikáció, minthogy a társalgó párocskák közül melyik fogja felvinni a másikat a lakásába. Itt az ember nem a jövőképét kereste, hanem búfelejtőt, nem romantikus akart lenni, hanem kiélni a legtitkosabb, legmocskosabb vágyait. Belefeledkezve a gondolataiba realizálta így, hogy ez a csevely számára nem lesz kedvező, ha a szavak helyett hamarosan nem kezdenek el tettek dominálni. Mély levegőt véve gyűjtött bátorságot, hogy ha a másik nem is, ő maga egyértelműen kimutassa, mit szeretne kettejükből kihozni, így hát vékony, hosszúkás ujjait végighúzta az idegen derekán, majd egy határozott mozdulattal közelebb húzta őt magához. - Hagyjuk a játszadozást - mosolyodott el, bevetve mélyebb, érdesebb hangját. Tekintete komolyabbra váltott, mélybarna szemei most szinte feketének tűntek ebben a fényben, ahogy a másikra bámult. - Áruld el a neved - jelenti ki röviden, szinte parancsolóan, majd annak érdekében, hogy enyhítsen a szigorán, közelebb hajol a lány füléhez, ajkával végigsimítva halántékát, leheletét könnyedén pihentetve bőrén. - Tudnom kell, mit is fogok nyögni ma éjszaka.. - suttog könnyedén, éreztetve a megbújó mosolyát hangjában.
Az ember leginkább azzal tudja elárulni őszinte érzéseit, ha hazugságokba kezd. Alapvetően félünk kitárulkozni, de emellett imádunk ellentmondani. Saját tapasztalatból mindenki levonhatta ezen tanulságát a fele barátjáról vagy akár önmagáról, hiába volt túl vehemens a reakció. S én mint készséges önfeláldozó ismét beleesek mások becsület kódexének a hülyeségébe. Oltári baromságnak tartom eltitkolni saját gyengeségünket, csupán hogy aznap ne essen ránk sajnálattal teli tekintet. Ez az emberi lény sajátos infantilis gondolkodása, melyet a presztízs valamint egy jó adag ego tart életben. Míg az állatvilágban a gyengeség hozza egy faj sajátos ismérvét. Ebbe a nagy sérthetetlen szellem fenntartásába döbbenti rá magát az ember, miért kell magányban élnie annak ellenére, hogy elvileg társaslénynek lett elkönyvelve. Kísérteties dejavu érzet fut keresztül a testemen, melynek az idegen viszonzott érdeklődése mélyít el bennem. Majd a röpke másodperc hevében, kitudódik koholt megnevezése egy annál kompromittálóbb hangnemben. Csakugyan azt kapom vissza a véletlenek sorozatában, mint az oly sokszor megtapasztal egy hozzám hasonló ember. Az ürügyet. S ez jelenlegi lehetőség, talán ha nem is rosszindulattal de bezsebelte számomra az egyetlen éjszakát, amit kivételesen egy nő társaságában átaludva tölthettek. De talán maga a sors ajándékoz meg azzal, hogy folyvást magamra utal. Örök körforgásba. Mindez elviselhetőbb lenne, ha megtudnám szüntetni azt a felem, amelyik hirtelen elkezdett áhítozni az együttlétre. Pedig a csalódás ezúttal sem került el, még az „ő” személyében sem. Mégsem megy prűd ártatlannak festenem rég elhíresült empátia mentes szociális énemre. Kielégültségemben, egyre méretesebb levegővétellel fogyasztok a rákkeltő pótcselekvésemből. A helyzet iróniát érezvén helyénvalónak éreztem üres, érdektelen szemekkel tovább tekintenem a megfogyatkozott, letisztult összképet. Ezzel is húzva potenciális kiszemeltem hatalmi pozícióját. Épp csak a mellkasáig néztem, mikor meghallottam a közöny első, ismert címsorát. A nevem iránt érdeklődik. Érzem a markáns parfümöt, látom az különös gonddal ápolt dús hajzuhatagot, s kicsit sem idéz bennem egy féltékeny kísérő félt a történetében. Nem, az ilyen nőnek csak haszontárgya a férfinem. Ezen általam helyes következtetésnek vélt gondolatokat mélyítve oltom el cigarettám utolsó leheletét. Érzem a magasztosan felépített fennköltséget, anyagias látásmódját mellyel azt gondolja minden embernek adott a rászabott összege. Gyilkos énem szeme megcsillan a Led lámpák sűrűjében, mikor az idegen jó kérdést tesz fel a tökélyre szánt időben. Milyen indokból? Kérkedő pillantást vetek az illetőre, saját tudatlansága szánokozásra gerjeszt s egyazon percben megdöbbent. Egyféle ember típusról ismerszik, aki ezt ilyen nyilvánvalóan kérdésbe fogalmazza, aki nem más mint a megrögzött laikus. Aki minden közölt tényt mögött szinte már rémesen egyszerűen megválaszolja az indokot. Egy utópia hajhász kezdő, aki álom-világát tekinti féltétel nélküli valóságának. De hamár sikerült szétnyitnom ajkaim, élek a kéretlen okítás alkalmával. - Magányosan neheztelőbb gyarlónak lenni mint ketten. - szemem ismét provokatívan távolra szökik, s habár a kebelbőségének látványa bevonzza alsóbb rangú érzékeim, a kísértést eredményesen kiűzöm receptoraim közül. Nem léphet érvénybe szívesség, kérés vagy bármi jóhiszeműségből beillesztett illendőség. Nem lehetek adósa, beszélgető partnere vagy lelki nehézségeinek cipelője. Nem lehetek senkije. Csupán egy határidős szeretője. S az ő érdekében - ha a számára sértő elhidegülés tartós lesz az egész éjjel, -talán az ő napirendjének sem kell kibővülnie egy szomatikus és grandiózus véggel.
Beauty is the only thing
♫ :
★ családi állapot ★ :
☐ single
☐ taken
☒ psycho
★ lakhely ★ :
♱ use your brain
★ :
★ foglalkozás ★ :
♱ kicsinálóista
★ play by ★ :
♱ Dasha Taran
★ szükségem van rád ★ :
19
Pént. Aug. 30 2024, 01:55
Seuna & Dolores
Jobban elnézve a lányt volt benne valami sejtelmesség, olyasfajta titokzatosságot sugárzott magából, ami habár rettentően izgatónak hatott, az ember érezte a szükségét, hogy óvatosabb és körültekintőbb legyen. Mivel Dolores tökéletesen tudta, hogy milyen helyre tette be a lábát, illetőleg volt már annyi tapasztalata a szakmájában, hogy felismerje, hogy valaki tekintete nem sugall magából őszinteséget, így ő maga is megfontoltabbá változott. Habár a játszadozás megmaradt, a szép tekintet és a beharapott ajkak ismétlődően váltva egymást ingerelték az új jövevényt, de minden egyes mozdulata előre megtervezett lépésekből állt. Nem akart pofára esni, nem olyan hangulatban jött ide. - Hívj Lorának - mosolyodott el, az álnév és az igazi név közé helyezve válaszát. Még kísérletezett, mielőtt úgy döntene, hogy teljes mértékben őszinte szeretne lenni a másikkal. - És téged hogy hívnak? - vigyorgott tovább, bujaságot és kéjt felfedezve beszélgetőpartnere szemeiben, melyeket egyáltalán nem bánt. Bűntudat nélkül, szemérmetlenül flörtölt a szórakozóhely közepén, szinte kizárva a körülöttük tornyosuló tömeget, akik vagy őt vagy a vele szemben lévő hölgyet szerették volna megkapni a mai estére. - Érdekelne az is, milyen célból szólítottál le.. - simogatta kecses, vékony ujjaival a poharát, megvillantva vörös körmeit. Mozdulatai jobban hasonlítottak egy lepedő alatt történő jelenetre, mint arra, mely a valóságban megvalósult. A zene dübörgő ritmusra váltott, mely a mellkasának szegezett egyfajta nyomást, felgyorsítva a szívverését. Ez a hely nem arról volt híres, hogy józan, tiszta emberek szórakoznának benne, körülöttük mindenki valamilyen fajta ismeretlen állapotban élvezte az éjszakát. Egymásnak esni, buján táncolni, kiszívott nyakak, leleplezett dekoltázsok, megmarkolt fenekek, a legnagyobb butaság ilyenkor játszani az ártatlant.
A spiné, kit rögtönzött szuverenitással köreimben tudhattam jeles estém teljes 50%-ban, helyeslően bólint az ajánlatomra. Melyet kissé sem elszégyenülten egy "enyhe" célzással jutalmaz. Egyre inkább elülteti bennem a kétségeim, felsőbb kategóriás színjátszásával. Tartani nem tartottam magától a tudattól, hogy a véletlen szerencsémre tényleg egy velem hasonlóval hozott össze a sors. Bánni aligha vett rá az öntudatom, főként hogy a bakancs-listámon ott díszelgett a hírhedt bohém-rapszódia. Nah de még messze vagyunk a smacizástól...épp csak a bemelegítéshez készülődünk. Ismerten a csapós – egy plusz indíttatással – lép elénkbe, pont mikor a nevén nem tudom nevezni partnerem kifejti álláspontatlanságát a mai napra. - Akkor döntök helyetted. - nyújtom meg édes-kedvesen, miután belemerülök az általa lejtett füstnek bizsergő mámorába. Egyenlőre amatőr kezdésbe fogom magam, nehogy a legelején elvágjam magamban a baltát – mondván túl korai még az este, hogy rögvest valódi állapotomba essek. Ámbár nem volt szokásom az asztal alá inni magamat, tudva-levő hogy 5 kupica vodka már képes hozni ugyanazt a színvonalat. Érdeklődés-teljesen bámultam vissza a búja álruhás angyalkára, várva ő milyen voksot tett le az italokkal kapcsolatban. Első ránézésre egy latin keveréket tudnék megjósolni, ami épp annyira tüzes a toroknak mint saját megtévesztő kisugárzása. Gondolta a franc, hogy ilyen jó lehetőségnek nézek elébe, mikor napi terheimben bőven belekontárkodott a bérlőm lehengerlő képe. Már maga a hűlt helye hozta volna az egymagamban való, jelképes szenvedésem. Ha hagytam volna persze. Áhh...én ennél jóval makrancosabb fajta vagyok. S némi hasonlóságot vélek észrevenni a jelenlévő most már ivó társamba is. Közös héja-táncunk ellenére, volt benne valami megfejthetetlenen tény, ami bizonyára ordított róla szorosabb körei beszédeiben. Muszáj vagyok hát kérdőre vonni a nevét illetőleg, még mielőtt elnevezném nyilvánosan Nensinek. Aki fűbe gubbasztva várja mikor lép színre. - És valódi vagy álnévvel illesselek? - fordulok felé, egy nem eltúlzott kacsintással megbolondítva a közhelyre szánt furcsa de mégis harmonikus hamari viszonyunkat. Kiköpött Maryln...vagy Esmeralda. A latinó lesütött barnasága szinte alap, hogy ilyen nevekre asszociáljak. Engem lepne meg jobban, ha végül kiderülne, hogy egy északi tartományból száműzték el, pusztán a napbarnítottsága miatt. Feleletét a mihez tartás végett várva, megjelennek mellettem felsorakoztatott kis üvegcséim, libasorban. Csapos barátom pontosan tudta, mik az elvárások. Kénytelenül be kell várnom, míg közli valódi – avagy a helyzet okozta kliséből – kitalált nevét. Közben lélek-szemeim előtt ott égett a vodka erőteljes maró hatása, és egy hozzátartozó rituálé amit oly sokszor a több fős társaságokban mindig alkalmazni szoktam. De előtte, árulja el kit tisztelhetek meg ezen a lehetőségekben végtelen estében.
Beauty is the only thing
♫ :
★ családi állapot ★ :
☐ single
☐ taken
☒ psycho
★ lakhely ★ :
♱ use your brain
★ :
★ foglalkozás ★ :
♱ kicsinálóista
★ play by ★ :
♱ Dasha Taran
★ szükségem van rád ★ :
19
Kedd Aug. 27 2024, 23:46
Seuna & Dolores
Érdekes volt ez a dinamika. Megszokta már, hogy évek óta mindig ő van nyeregben, ő az aki nyer, akinek úgy táncolnak, ahogy fütyül, most mégis valami megmagyarázhatatlan miatt érezte, hogy teljesen elhagyja az önkontroll és csak a másiknak szenteli minden figyelmét. Sejtette, hogy ez nem az, aminek látszik, hogy kettejük között nem szimpla vonzódás van, hogy az idegen mást is akar tőle, de valamiért most nem bánta. Nem volt körültekintő, óvatos, megfontolt, mint aki a mának él, vetette magát bele a szórakozásukba. Amikor megérzi a közelségét az ismeretlennek, enyhén szétnyíló ajkai között levegő szökik ki az illatára. Megcsapja a teljes mocsok aromája, az a fajta felhő, amitől az ember elkábul és magáról se tudva vonaglana a másik alatt. Összezárja a combjait, de feltűnően rá is mutat a reakciójára, ahogy simogatni kezdi fedetlen bőrét lábán, ráutaztatva tekintetét a másiknak a felületre. - A hátulról jövő körítést? - kortyol bele az italába, miközben szintén tartja a szemkontaktust. Nem fél tőle, nincsen oka rá, eleve látja a kettejük közti dinamikát, tudja, hogy ő az idősebb, a tapasztaltabb, a zömökebb, nem fogja tudni átvenni az irányítást felette. Egyelőre nem. - Mire utazol, szivi? - mosolyogja el magát, a cigarettájának füstjét szándékosan a másik arcába fújva, ezzel is tovább izgatva őt, növelve a szexuális energiákat a bárpultnál. - A válaszodra majd eldöntöm, csatlakozom-e a tervedhez, vagy sem - beszélt tovább, görbékkel a szája szélén, miközben tűsarkúját végighúzta a lány vádliján, erősen célozva a saját szándékaira. Nem volt kedve köntörfalazni, nem azért volt itt, hogy udvariaskodjon, hogy illedelmesen megkérdezze, mi a kedvenc színe, állata, hobbija a másiknak, az nem idevaló volt, ha erre lett volna szüksége, nem a Second Hell-be teszi be a lábát péntek este..
Meg kell hagyni frankó kis bige volt, a maga szex-háziállat ruhába öltöztette tüzes maca módján. Lassú, intenzív körtáncában ha át adnám magam az érzésnek, bizony most nem egy helyen járna felfedező hadjáratot a kezem, színtiszta érdekekből. Igazság szerint elkapott egy fajta endorfin érzés, spékelten egy jó adag szexuális éhséggel. Bizonyára nem a vodka miatt. No de nem vezetett tévútra, egyedül azokat akik mentségükre szólva férfinek születtek, és átkozzák a napot hogy miért nem tértek be hamarabb ebbe a szórakozóhelybe. Mi tagadás, násztánca fél másodperc alatt elrepítette a férfiak alsó fertályát egyenesen a mennyországba. Roppant mód élveztem, hogy aktuális társam vevő volt az alattomos provokálásra. Mégha az ,,megkaphatatlan" presztízsét is rontotta. Partneremre akadtam, mikor elkapott a hév hogy orvul mindenki figyelmét szembetámadjam. Hmm...oké, legyen akkor pár lépés, ahogy az az illik. Ahogy a zene dinamikája érződik úgy váltom le akkori helyemet közelebbi mozdulatokba csapva. A hirtelen váltás a zeneszám erejéig működik, - pont mikor kezdem kellően hozni az eltitkolt szeretőt – mikor az első teremtés koronája megérzi előrelátott érkezésének pillanatát. Éket verve közte és köztem, melyet két indiszkrét mozdulattal próbál mégjobban elorozni tőlem. Én azzal a lendülettel csaptam le magamról a kezét miután enyhén túlordítva értésére adtam enyhe figyelmeztetésem. - Te f*sz! - szólítom meg a pajzán hím egyedünket. - Nem bébi ubira utazik! - jelentem ki, amolyan mocskosul célzós mustrával gatyája közepén, beállítva a feltűnt nőszemélyt egyelőre képzelt szeretőmnek. Nah ebből már is levette a lényeget a pali, a cerkát behúzva kullogott arrébb mint akit jól tökön térdeltek. Néha én is okozok magamnak meglepetéseket, főként megsaccolhatatlan reakció készségeimmel. Tudtam, hogy ha finomabbra fogom azzal nem veszem el tesztoszteron többletét. És még milyen jól tettem, hogy durvább eszközömet vágtam a fejéhez. Kár hogy ,,védelmi" fegyverem nem került előtérbe. Pedig a késem fenéséhez, épphogy megfelelő hosszúságú lett volna. Az akadály tényezőnket immár elküldtem a süllyesztőbe. Jöhet az ilyenkor ildomos ajánlatom, pár pohár kísérőre. Mindezt úgy felvezetve, hogy kissé indiszkrét módon mellé teszem számat a hallószervéhez. Az helység alapzaját ezzel is kiszűrve, természetesen. - Ismerkedés vagy anélkül? - teszem föl mint egy Istenadta férfi...mélyen a szemkontaktust tartva vele, mégmielőtt jenlegi partnerem megtanulja menekülőbe fogni karcsú lábait. - Nem szeretem a hátulról jövő körítéseket. - szofisztikált hangsúllyal lejtem mellékelem ironikus mosolyom kíséretében, mintha a szabotálás nem lett volna alapvető tervem a sanyarú sorsú erősebbik nemmel szemben.
Beauty is the only thing
♫ :
★ családi állapot ★ :
☐ single
☐ taken
☒ psycho
★ lakhely ★ :
♱ use your brain
★ :
★ foglalkozás ★ :
♱ kicsinálóista
★ play by ★ :
♱ Dasha Taran
★ szükségem van rád ★ :
19
Kedd Aug. 27 2024, 22:39
Seuna & Dolores
New York nem az angyali arcairól volt híres. A bűncselekmények melegágyaként ismert kéjlak magában rejtette a legmocskosabb alakokat, a szó minden értelmét magába foglalva. Voltak itt olyanok, akiknek a fél város vére a kezükhöz tapadt, akadtak olyanok is, akik ugyanezt tudták elmondani az emberek testnedvéről. A bujaság, az ösztönök, a durva, vad éjszakák otthona mágnesként vonzotta azokat, akik a törvényekre fittyet hányva élték az életüket. Egy ilyen helyen egy sikeres, karrierista nő jobb állást sem tudott volna találni magának, minthogy ügyvédnek álljon és férfiakat megszégyenítő módon bevédje azokat, akik úgy döntöttek, nem a társadalom szabályai szerint kívánnak élni. Dolores szenvedéllyel végezte a munkáját, támfalként tornyosulva a bűnelkövetők fölé annak érdekében, hogy busás összegekhez juthasson az alvilági alakoktól. Sokak szerint ez a szakma a moralitást megszégyenítő módon segítette azokat, akik csak romlást hoztak a világba, ő azonban nem így gondolta. Szerinte a tettek megmagyarázhatóak voltak és ha jó indokot hallott bizonyos cselekvésekre, feladatának érezte ezt jogias szövegkörnyezetben előadni egy tárgyalás keretei között is, védelmet kínálva az elesetteknek. Az ilyen munka nem meglepően kicsinálta az embert lelkileg. A vizuális hatások lelkileg megterhelőek voltak, ahogy könnyű volt mellélőni is azzal kapcsolatosan, hogy kit érdemes védeni és kire kell rabszállítót hívni. Az ilyesfajta stressz csakis fizikailag volt leküzdhető, így sokan sportokat választottak maguknak, segítve a pszichés gyógyulást, Dolores azonban úgy döntött, másként értelmezi a mozgást. Éjszakánként megbújva a sötétben, felvéve legcsinosabb ruháit tetszelgett a férfi társaságnak, az utóbbi időben a nőkre is egyre nagyobb figyelmet szentelve. A hajnalig tartó hancúrok segítették őt, hogy másnap könnyedébben koncentrálhasson a feladataira, miközben magabiztossága is napról napra csak növekedett. Az elrévedt tekintetetek, a rejtett mosolyok, az érintések, mindenki ölt volna érte, hogy az ujjait érezhesse, hogy az ajkait ízlelhesse, ezzel pedig ő maga is tökéletesen tisztában volt. A Second Hell egyfajta menedék volt az olyanoknak, akik az ügyfélkörébe tartoztak. Persze, nem csak ilyen emberek látogatták a helyet, voltak itt kollégák, voltak ártatlanok, akik csak betévedtek, de alapjába véve a sötétebb oldal szórakozott errefelé. Rizikót rejtegetett magában a jelenléte, ami még jobban feltüzelte őt, hogy vadászterületének bélyegezze a létesítményt. Fekete bőrruhája combközépig ért, mély dekoltázsa tekinteteket csalogatott, mélybarna szemeit sötét árnyalatú festékkel emelte ki, hosszú tincseit kiengedve dobálta, miközben a bárszéken állította sorba a kérőit, válogatva köztük. Csak a szokásos, rutinos menet volt, semmi érdekes, semmi izgalmas, egészen addig, amíg egy kíváncsi tekintetet észre nem vett a táncoló tömegben. Fiatalabb lány, ártatlan arc, mégis valami rettentően mocskos bújt meg mögötte. Érezte, hogy elönti a forróság a rá szegeződő szemektől, így, hogy leküzdje az izgalmát a magabiztos közeledésre, mely még így is az egekbe verte a vérnyomását, rágyújtott egy cigarettára. Egyik kezében az előbb kapott vörösborával, másik kezében a friss szállal bámulta tovább a lányt, megpróbálva kideríteni, hogy vajon mikor fogja megkapni tőle, amire vár.. hogy csökkenjen kettejük között a távolság. Tekintete végigfutott a másikon, újra meg újra. Végigszáguldott az alakján, a ruháján, a fürtjein, majd ajkain állapodott meg, mindezt olyannyira feltűnően, mint aki már vetkőztet. Egy apró görbe jelent meg a szája szélén, melyet utána el is harapott. Körülötte a kérők továbbra is beszélgetésre invitálták, ám mintha meg se hallotta volna őket bámulta őt, szinte magába olvasztva a látványt.
Bődült dizsi és kellő szmog áztatta szag telíttette be körös körül a város zsúfolásig telt utcáit. Az embernek már kedve lett volna bőrén keresztül akklimatizálódni a kinti felpezsdüléshez. Mindezt szombat korai 22:00 órás óraművel. A napokban játszottam el Oscar-díjt érdemelt szívtelen k*rvát. Ideje hát ma adnom hagyomány tisztelően a könnyen kapható virágszált. Elég szélsőséges? Nincs különösebb oka a tombolhatnékomnak, mint egy zsenge éveiben járó Patrick Bateman dublőr kényszeres figyelmen kívül hagyása. Melléktermékként alkoholt fogyasztva és egy-néhány chippendale-el élcelődően a lenge öltözéküket becsmérelve. Kitudja mit hoz a jövő? A kivégzők sora kifürkészhetetlen! Akárcsak mélyen tisztelt Urunké. Fél tizenegy előtt kerülök mélyebb indíttatással a város tömegközlekedésbe, egy jól elrejtett szórakozásra kitűnően alkalmas alvilági clubhelyre. A bizti őrrel ütközöm nem sokkal éjfél előtt, ki olyan ismeretséget látott már bennem mint egy újságírós bódés az üzletemberekben. Így azzal az előzékenységgel fizetésmentesen engedett be, melynek külön rásegítése volt a ruhaválasztásom. Tudtam első lépteimet hova kell vezetnem, a csapos jóvoltából. Ott sejtelmes kezdéssel kértem az első adag enyhítő vodkámat, melyet párba kértem egy csípős tequilával. Amikor a latin keveredik az orosz kutyával. A dohány szürkeségbe füstölt mértéktelen alkohol ivászat még nem feltételezett, aki csak a harmadik felesnél és hatodik cigijénél tart. Persze a megjelenésem nem marad láthatatlan, így egy-kétszer még azzal is megjutalmaztak hogy mellém csapódtak, miután 20 perc szűkében egy érhetetlen beszéd stílusban kommunikációra nyitották a szájukat, ám azon maradéktalan szenny indult útnak. Naná hogy jól megbámulnak. Különösebben nem izgat, csakis akkor ha 10 közül a 9-nek valami más tereli el a figyelmét rajtam kivűl. A Second Hell igazán felkapott lett mostanság. Főként hogy mindenki itt élte le második poklát az első számú foglalkoztatásuk után. Ugyan itt a pokol szimbolikus értékkel párosul, az idetévedőknek mégis égni kezd a torka az első welcome drinking után, és kelletlenül égni kezd a teste mikor egy szál semmiben flangáló David Hasselhoffot lát. Ez volt legkedveltebb helyeim egyike, ahol apáca ellenesen kiélhettem eddig rejtett, rohadható hajlamaim egyikét. A bujaságot. Mintha nőknél ez nem létezne. Igen, valószínű a köztudatban egyszerűbb minket apácaként elhíresztelni mint életörömök után futkosó szajhákként. A gyengeelméjűek kedvéért született meg ez a tévhit! Elég alapozással indultam hát meg a tánctér felé, ahol még elenyészőben vezették le ideg-görcsszerű táncmozdulatokat az egyének. Mihelyst beálltam valami maradandó szép ritmust kifejezve, azonnal megláttam 5 méter távolságban konkurenciámat, aki hasonlóan szép testben csak úgy vonzotta a kéretlen tekinteteket. A hetedik mérgezésemre gyújtok. S a fülledt, dohos, késői hajnali órákban ráeszmélek, hogy nincs adandóbb alkalom és hely, hogy a legnagyobb inkognitóba temetkezzek. Mégha ez sokkal vonzóbbá tesz egy-két jelenlévőnek. S a kiláthatatlanság oltárán kapva kapok a már egyszer szemrevételezett hölgy szemkontaktusával, bizonyos magányomat akaratlanul egy veszélyes, flörtölő tekintet hangsúlyába mártva.