Nature is like a woman (...). If she is wise she doesn`t give up her mysteries quickly.
Karakter típusa
Saját
Teljes Név
Serena Blye
Becenév
Ser, Rena, Ren
Születési hely
Brooklyn
Születési idõ
1994.06.27.
Kor
30
Lakhely
Manhattan
Szexuális beállítottság
Biszexuális
Családi állapot
Totálisan egyedülálló
Tanulmányok
Az élet iskolája
Foglalkozás
Embereket tesz boldoggá a testével
Munkahely
Night Club, a városban több helyen megfordult, nem állandó munkás sehol sem
Hobbi
Minek az, az életem szórakoztató!
Csoportom:
Törvényszegők
Jellem
A Serena név jelentése "világos, vidám, barátságos". Szerintem az én jelenségem jelentése “vaskalapos, makacs, hirtelen, vad”. De nem minden a név, az csak egy bélyeg, amit a nagyok adtak nekem, amikor megszülettem. Nem volt befolyásom rá, és utólag azt hiszem nem is akarnám máshogy. Kedvesnek semmiképpen nem mondanám magam, vannak helyzetek, amikor meg tudom emberelni magam, hogy olyan legyek, ami hű a nevem jelentéséhez, de ez igen ritkán van. Vidám, talán ez az egy ami betalált, mert nem hagyom, hogy bármi rossz kedvet hagyjon bennem. A barátságos, nos ezen még gondolkodok, hiszen elég sok barátom van, akik megbecsülnek és én is őket, szeretem őket, de ha a magam kis céljai érdekében fel kellene őket áldoznom, nos megtenném. Akár hívhatsz ezáltal picsának is, de ettől azért messze vagyok, mert a rosszindulat nem áll hozzám közel. Szeretem az embereket, ha tudok segítek, de én magam mindig első leszek és az is maradok ameddig világ a világ, bárki bármit tesz is értem. Nevezz önzőnek, de akkor is a fennmaradás a tét, az élet, amit szeretek, szeretem úgy ahogy van és nem akarok megválni tőle csupán mert olyan kötelékem lesz valakivel, aki erre késztet. El tudok köteleződni, mi sem mutatja jobban, mint az ujjamon díszelgő gyűrű, aminek már nincsen semmi jelentősége csak az emlékek.
Holland Roden
Múlt
-Igen!- jön ki a számon a szó, és felkerül a gyűrű, olyan meghatottnak látszik, én tényleg szeretem Őt, de ennyire? Van olyan szoros a kapcsolatunk, hogy a kis bökkenőket kibírja? Tudja jól, hogy a testemből élek, táncolok és előtte más fizikai aktusig is elmentem, ha elég pénzt adtak és szimpatikus volt a másik. Nagyon válogatós vagyok, ez nem változik meg sosem, még ha pénzről is van szó. Amióta vele vagyok más lettem, nem engedek a fizikai érintésnek, csak a szemmel dugás ér a klubban, de melyik férj viseli el, hogy a feleségét más pasik nézik és a magán produkcióknál előbukkan ez az a naciból, bár nekem ahhoz már nincsen közöm, akkor is tudja és tisztában van vele. -Szeretlek Rena!- mosolyog és átölel, én meg kelletlenül nézem a háta mögött a gyűrűt az ujjamon. Én is szeretem Őt, komolyan szeretem, de nem akarom ezt az egészet, mégis tudom ha nemet mondok elvesztem és nem akarok egyedül lenni. Rajta kívül senkim sincs, a szüleim már nem élnek, a testvérem nem beszél velem 10 éve, és a barátaim szinte majdnem mind közös barát.
……….………………
-Tudod, amúgy sem kellett volna igent mondanod. Akkor hülye van Ren.- tömi magába a fagyit, amit nekem hozott az elvileg legjobb barátnőm. Annyira őszinte és könyörtelen tud lenni, egy igazi picsa, de ellenkező eset én is az lennék vele. -A mi életünkbe nem való az elköteleződés, és pasi nélkül szabadabban dolgozhatsz, többet kereshetsz. Olyan pasi jött most a klubba Édes, szép, izmos test, a gyűrű az ujján, nem csalná meg a nejét, de van egy olyan érzésem, hogy még nem találkozott veled.- kacsint rám, persze azonnal olyan morcos arckifejezés fogadja, hogy felteszi a kezét, mintha szabadkozni akarna, de csak nyomja tovább a fagyit magába. -Nekem is jut?- veszem el tőle és a nem létező könnyeimet kellene törölgetnem, de nincsenek. Már akkor tudtam, hogy nem fog menni, amikor odaadta a gyűrűt. -Mit kezdjek ezzel?- nézem a gyűrűsujjam, amin még ott van az ékszer, mint valami emlékeztető, amit nem adtam vissza, mert nem tudtam. -Tartsd meg, kurva szép, jól mutat a fehérnemű mellé. Legalább nem akar majd minden csotrogány rád mászni.- elneveti magát, de én nem tudok ezen nevetni, csak az jár a fejembe, hogy megbántottam, aki az egyetlen fontos ember volt az életemben. -Hiányzik Ren?- hirtelen komoly lett a hangja, én meg mint valami idióta vetem rá a tekintetem. -Azt hiszem Ő nem, az érzés, ami vele volt igen.- mindig őszinte ember voltam, könyörtelen, de őszinte, és ez kell is az élethez, kell a manhattani nagy lakásom vételi árához, a luxus élethez, amit a munkám biztosít és a szabadsághoz, amit eza fajta érzelemmentesség okoz. -Tedd le azt a fagyit, nem azért jöttem, hogy siránkozz, akarok egy jó estét és tudod, hogy az ágyban sokkal jobban szeretem ha nyögsz.- legjobb barátnő per szerető, mindenem ez a lány, akivel olyan szabadon rendelkezünk egymással, ami egy normál kapcsolatban nem férne bele, de mi nem vagyunk normálisak.
A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Vannak emberek, akik arra születtek, hogy szabadok legyenek és szárnyalhassanak határok nélkül úgy ahogyan éppen a kedvük tartja. Te is ezek közé az egyének közé tartozol. Nem tudsz és nem is akarsz változni, így téged úgy kell elfogadni ahogy vagy, hiszen amíg a te szívedben nincs megbánás, addig más sem ítélkezhet feletted. Az, hogy a név kötelez a te esetedben nem igaz, hiszen gyökereiben hazudtolod meg azokat az alap tulajdonságokat, amiket a szüleid által választott keresztnév önmagában hordoz. Ez baj lenne? Kétlem. Mindenki olyan amilyen. Te őszinte vagy, kemény, önfejű, nem félsz a saját fejed után menni. Nem vagy egyszerű természet, ehhez kétség sem fér, de amíg ennyi ember áll az oldaladon addig talán mégsem akkora a baj, még akkor se, ha ezzel jó néhányan nem értenek egyet. A boldogsághoz vezető utat mindenki önmagának kell, hogy megtalálja, így ha számodra ez az az ösvény ami odavezet, akkor hajrá... úgyse hagynád, hogy bárki megállítson. Nem is tartalak fel tovább, úgy érzem még sok vizet fel kell kavarnod a városban. Érezd jól magad!
Színt és rangot admintól kapsz majd, a foglalókat és a játékteret azonban máris beveheted. New York már a tiéd is!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!