New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Jasper Whitmore
tollából
Ma 14:08-kor
Jude Cowen
tollából
Ma 13:03-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 10:12-kor
Nova Garcia
tollából
Ma 08:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

Nathaniel Shin
TémanyitásNathaniel Shin
Nathaniel Shin EmptyVas. Aug. 04 2024, 17:45
Nathaniel Shin
control can be fun sometimes.

Karakterinformációk

Karakter típusa
Saját
Teljes Név
Nathaniel Ambrose Shin
Becenév
Nate, Natey
Születési hely
Manhattan, New York; USA
Születési idõ
1990. 02. 23.
Kor
34
Lakhely
Manhattan
Szexuális beállítottság
Biszexuális
Családi állapot
Egyedülálló
Tanulmányok
Bachelor of Arts in Communications
New York University (NYU) - 2009 Május
Foglalkozás
Senior Rendezvényszervező & Társtulajdonos
Stellar Events
2018 Január - Napjainkig

Esemény szervező
Lucidus Planners
2012 június - 2017 december

Junior rendezvényszervező
Eventastic Creations
2010 Január– 2012 Május
Hobbi
Klasszikus zene; rövid idő alatt kihozni valamiből a legtöbbet; olvasni; kirándulni; túrázni; hegyet mászni; utazni; táncolni; színházba járni; fényképészet (szakmai ártalom); önkénteskedés
Moodboard

Üzlet
csoporthoz tartozom

Jellem
Elsősorban szeret új dolgokat megismerni, kipróbálni, mondhatni kész igenember, semmire mond nemet, legalábbis elsőre nem. Ha már kipróbálta és megtapasztalta előfordulhat, hogy hamar elutasítja, ha számára nem megfelelőnek érződött. Persze azért szerepel olyan dolog is a listán, aminek ad egy második esélyt, mert nem tudott tiszta igen, vagy nem választ adni. Sokat kísérletezik az élet minden terén, hiszen ha már egyszer éljünk, akkor éljünk a lehető legteljesebben.
Szeret emberek között lenni és velük foglalkozni, de közben talán pont ezért is tudja, hogy bőven van olyan ember, akit egy kanál vízbe meg tudna fojtani a másik és talán túl könnyű ezeket az embereket kiszúrni. Könnyebb, mint azt bárki gondolná. Főleg, ha valaki alkalmazásában dolgozik az illető. Már megtanulta jól kezelni a lehető leglehetetlenebb embereket is, mert végső soron mégis csak együtt kell dolgoznia velük. Persze amióta jelenlegi munkahelyére érkezett több beleszólása van a dolgokba főleg, amióta társ lett a cégben. Régebben kénytelen volt a legbarátságosabb mosolyát önmagára varázsolni akkor is, ha valakit a pokolra szeretett volna kívánni, de nem titok, hogy önmagában meg is tette.
Most már azonban sokkal szabadabb, szinte teljesen felszabadult, hiszen tudja, hogyha valaki túlzásokba esik, akkor nyugodtan nemet mondhat nem veszélyezteti az állását. Mert hát ezt igazán csak úgy lehet művelni, hogy van egy kölcsönös tiszteletet, nem pedig az alárendeltjének tekinti az egyik a másikat. Ez olyan, mint olyasvalakivel veszekedni, aki a kajádat készíti. Nem akarsz velük összetűzésbe kerülni, hiszen végső soron azért mégis csak rajtuk múlik elég sok minden. De általában az emberek többsége fel sem fogja, hogy mit csinál, vagy milyen következményei lehetnek az egésznek.
Elég nyitott személyiség, de ha azt mondja egyszer valamire, hogy nem, akkor onnan már nem lehet visszacsalogatni. Biztos, hogy lenne valaki egyszer, akinek sikerülne, de ez még nem történt meg, hiszen makacssága miatt már azért sem adná be a derekát. Meg, ha azt is mondja, hogy átgondolja az igazából azt jelenti, hogy azzal akarja lerázni az embert, de ténylegesen egy percig sem gondolkozik rajta, az ellenkezője igaz, hiszen rögtön meg is válik az emlékétől.
Talpraesett és határozott, olykor elég nyers, de kiváltképpen tenyérbemászó is egyben, hiszen pontosan tudja, hogy kell megnyerni az embereket, szinte túlságosan könnyen olvas másokban, legalábbis a szakmai dolgokat tekintve. Legalábbis abból kiindulva, hogy nagyon könnyedén teremti meg egy-egy megrendelő elképzelését erre mer következtetni.
Egy dolgot azonban nagyon szeretne, ha tényleg a múlté lenne és soha többé nem kellene vele foglalkoznia. A pánikba eső házasodók. Férfiak-nők az esküvő előtt pár nappal nem csak, hogy bepánikolnak, de sokszor be is próbálkoznak nála, ami koránt sincs ínyére és ezen esetekben ott is hagyja őket, hogy a végső simításokkal boldoguljanak ők. A számlát már így is - úgy is megkapják.  

Lee Dong Wook
arcát viselem

Múlt
Nem vagyok az a típus, aki ok nélkül szemét, vagy bármi ilyesmi, de amikor egy hárpiával van dolgom és, amikor kifejezem elég kulturáltan, hogy ez nem így működik és még akkor is neki áll feljebb, akkor határozottan szeretek egy határt meghúzni és elsétálni az egész projekttől. Még jó, hogy ennek az elején voltunk így nem igazán éreztem szükségesnek, hogy bármit is felírjak neki, mert nehogy nekem még amiatt is a nyakamra járjon, hogy Ő nem fog fizetni, ha elsétáltam. Inkább amúgy is jobb így, hogy nincs hozzá már semmi közöm sem. Jobb szeretem az ilyen elsétálok békét, minthogy mondjuk kössön minket egymáshoz egy fizetési kötelezettség, amit kétlem, hogy kifizetne. Bár elkezdtem azért dolgozni az egész projekten, így át is referálhattam volna mindenkit hozzá, de amilyen hárpia azzal nem szeretném egyik kapcsolatomat sem terhelni. Amióta a szakmában vagyok épp elég jó kapcsolatot sikerült szereznem magam, mondhatni ha valamire szükségem van, szinte mindig tudom, hogy mégis kihez kellene fordulnom. Ezt pedig nem szeretném eljátszani még akkor sem, ha tudom jól, hogy ők is találkoznak épp elég hárpiával, szóval már szakmai velejáró az ilyesmi. Ettől függetlenül feleslegesen egyet sem küldök a nyakukba. Így egyszerűen csak mindent lemondtam, amivel nem is volt gond, mert annyira nem az utolsó pillanatban történt az egész, bőven volt még időnk így picit sem okozott senkinek kellemetlenséget. Ami miatt tényleg nem számoltam fel neki egy fillért sem feleslegesen. Az én idegszálaimat koptatta, de csak tovább koptatná, ha számlát nyomok az orra alá és most nagyon nem volt olyan hangulatom, hogy ezt lebokszoljam. Lehet, hogy máskor simán belevágtam volna az egészbe, de most egyáltalán nem volt ehhez kedvem. Van, amikor persze odaszúrom a számlát, ami nem kis összegről szól, hiszen már túl sok tapasztalatom van ahhoz, hogy ne legyek pofátlan elkérni az időm teljes árát.
Azonban, ahogy közeledik a dátum, ami alapján együtt kellett volna dolgoznunk, vagyis a határidő, amihez igazodni kellett volna egyre többet csörgött a telefonom. Persze nem vettem fel, mert amúgy sem venném fel neki már, de ilyenkor végképp nem, mert tudom jól, hogy miről van szó. Valami félrement a másikkal, akit felvett a helyemre, de lehet nem is egy volt már utánam, hanem több is ezért nem haladt igazán semerre és most próbálja az utolsó pillanatban megoldani az egész helyzetet, ami azért koránt sem olyan egyszerű, mint azt Ő gondolná. Mégis túlságosan is irritáló volt, hogy szinte már zaklat ezért inkább le is tiltottam a számát, mert nem akarok vele foglalkozni. Én elmondtam a magamét és kész vagyok továbblépni az egész helyzettől.
Mégis, amikor egy fáradt nap végén a lakásom előtt látom körözni kétszer is meggondolom, hogy kiszálljak-e a kocsimból. Azért, ami sok, az már sok. Bár talán az sem segít, hogy a kocsimban félrehúzódtam, mert felismeri az autómat és már el is indul az irányomba, amire csak egy nagyot sóhajtok és mit sem törődve azzal, hogy az ajtómon dörömböl, hogy nekem segítenem kell neki, békésen felhívom a segélyhívót, ahol nagyon könnyedén hallják az ordibálását is, mert szerintem azt hiszi, hogy süket vagyok, vagy hogy esetleg hangszigetelő a kocsi, nem tudom, de torka szakadtából ordít és csapkod egy picit már attól tartok, hogy betöri az ajtó üvegét így egy picit elmondok egy néma imát, hogy mihamarabb ideérjenek a rendőrök, mielőtt még ténylegesen konfrontálódnom kell vele.
Szerencsémre elég hamar kiérnek, mindenféle probléma nélkül és el is viszik magukkal. Az biztos, hogy kérek távoltartásit ezek után, de mondjuk egy részem azt is szeretné tudni, hogy honnan tudta, hogy pontosan hol lakom.. Nagyon nincs kedvem költözni, de ezek után lehet, hogy nem ártana egy picit a környezetváltozás. Mégis, nagyon messzire mégsem mennék, hiszen a környéket magát szeretem, de ezek után azt hiszem picit jobban kell vigyáznom. Most már azt is kipipálhatom, hogy egy régi kliens zaklat. Ez azért új dolog tényleg, de nem olyasmi, amit tényleg el akartam volna érni valaha is az életben.

livin' in new york

Dok Min-Joon imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Nathaniel Shin
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Nathaniel Shin 1f166e4b3241b154fe6f14db3677f40f204a1ea2
Nathaniel Shin 5241084441459cf157b12891b468ae80bcbb47da
★ kor ★ :
34
★ elõtörténet ★ :
꒰people make you wanna be lonely꒱
★ családi állapot ★ :
꒰single but never lonely꒱
★ lakhely ★ :
꒰manhattan꒱
★ :
Nathaniel Shin 4d751c30ca5b1d168ddd028d3da4c87c982fa7c6
★ idézet ★ :
꒰some people worth being crazy for꒱
★ foglalkozás ★ :
꒰event organizer꒱
★ play by ★ :
꒰lee dong wook꒱
★ hozzászólások száma ★ :
5
★ :
Nathaniel Shin 5e467a1563b388224175cc86a4cfb3d7a77dcd13
TémanyitásRe: Nathaniel Shin
Nathaniel Shin EmptyHétf. Aug. 05 2024, 18:01
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa

Kedves Nathaniel!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Életünk során nem kevés idegesítő emberrel találkozunk és erre a te történeted is bizonyítékként szolgált. Tetszett az a megoldás, hogy nem csak a jellemedről kaptunk részletesebb leírást, de közben arról is, hogy ezt a munkád milyen módon befolyásolja.
Alapból egy nyitott személyiségnek tűnsz, aki igényli, hogy pörögjön körülötte az élet. Aki nem riad vissza az újdonságoktól, hisz tudja jól, hogy mennyi lehetőséget tartogatnak, ha végül jó irányba haladsz velük. De a nyüzsgés sokszor lehet frusztráló is, mint ahogyan ez a te esetedben is bemutatásra került. Mert elegendő ehhez csak egy értelmetlen ember és kész is a katasztrófa. Így okosan jársz el velük szemben és nem hagyod, hogy befolyásolják a döntéseidet. Ismered a határaidat és ha nem érzed komfortosnak az adott szituációt, akkor senki kedvéért nem fogod az ellenkezőjét mutatni. Hasznos, hogy így állsz az egészhez hozzá, mert csak ilyen módon érheted el, hogy ne hatalmasodjon el túlságosan rajtad. Azért remélem a jövőben kevesebb ilyen klienssel lesz dolgod, mint akiről meséltél nekünk.
Tetszett a történeted és kíváncsian várom a folytatást, hisz ha valaki, hát te biztosan nem fogsz unatkozni. Örülök, hogy olvashattalak!  Nathaniel Shin 1987965242  Nathaniel Shin 2624752903

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

livin' in new york

Nathaniel Shin imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Dorian J. Lester
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Nathaniel Shin A5148dd1afa664d72df11f6c10e743bd738a7db7
Nathaniel Shin 69b3735478064c9e37951b326e7b14d7030cfbbe
★ kor ★ :
37
★ családi állapot ★ :
Nathaniel Shin 477d5a1f914ac1562563843cf8487e02f2b133ba
#teamRaerian.
As dark as I am, I will always find enough light
to adore you to pieces, with all of my pieces.
★ idézet ★ :
Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence
★ foglalkozás ★ :
autószerelő
★ play by ★ :
Josh Segarra
★ hozzászólások száma ★ :
1804

Nathaniel Shin
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Nathaniel Hollson
» Nathaniel Hyun-Su
» Nathaniel Hyun-Su
» Nathaniel Castle
» Nathaniel Ainsley

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Üzlet-
Ugrás: