Valami történik. Hogy micsoda arról konkrétan fingom sincs.. annyit tudok, hogy Kimy dobott egy üzenetet, hogy beszélni szeretne, úgyhogy a megszokott időben mindenképp érjek oda a nyitás előtti előkészületekre. Egyébként legrosszabb esetben is csak néhány percet szoktam késni, de így biztos volt, hogy időre odaérek és nem baszom el az időt kint az Emperor előtt, hogy elszívjak még egy cigit... meg még egyet. -Szevasz Lev. -Sziasztok!-gyorsan lepacsizok a két kinti biztonsági őrrel, akik még élvezik a nyugodt perceket. -Na mi a fasz? Nem dohányzunk?-szól utánam az egyik amikor azzal a lendülettel én megyek is tovább. -Most nem. Kimy beszélni akar velem, majd utána, ha még lesz időm kiszaladok...-vonom meg a vállaimat. -Juuuuuujjj.... bajban vagy? Kapsz anyától a fejedre? -Először is kapjátok be. Másodszor.. azt hiszem nem vagyok bajban... harmadszor.. kapjátok be.-nevetek mielőtt besétálnék magam mögött hagyva a két idiótát. Semmi kedvem nincs a vérszíváshoz, főleg úgy, hogy még én sem tudom, hogy mi vár rám. Abban viszont biztos vagyok, hogy a két gyökér már fogadásokat köt, hogy vajon ki leszek-e rúgva vagy sem. Őszintén szólva ötletem sincs mit akar Kimy megbeszélni. Mostanság azt hiszem semmit nem basztam el, balhém is már rég volt, mindig figyeltem, hogy ne akaszkodjak össze senkivel. Azon kívül, hogy alkalomadtán elküldtem valakit a picsába, amikor már elkezdtek vállalhatatlanul viselkedni mást nem csináltam... vagy legalábbis nem emlékszem, ennyire pedig még biztosan nem szívtam el az agyamat, hogy már a memóriámmal is probléma legyen. Vagy de? -Estét, főni.-küldök egy laza félmosolyt a már pult mögött tevékenykedő Kimy felé. Nem tűnik idegesnek, bár már láttam őt mosollyal az arcán kibaszni valakit a klubból, de valamiért egyébként nincs semmi rossz érzésem. Az alap beállításaimmal ellentétben, szerintem kurva jól melózok, mindig rugalmas voltam a beosztással is. Lehet egyébként csak megint jön valaki új, aki be kell tanítani. Nem tudom hogyan lettem az ügyeletes köszöntő mosoly, bár ha valaki, akkor én biztos kitaposom a kezdőkből is a maximumot és nem félek megmondani, ha valaki szar, nem fogja bírni a tempót vagy szerintem problémás lesz. -Bajban vagyok?-kérdezem miközben már szélesebb lesz a mosolyom, bár lehet, hogy perceken belül le is fog fagyni majd a képemről.
More than just a boy Trying to stay alive Reaching for the sky When they ask the story about my life Tell 'em "Go figure, go figure" I grew up to be the gravedigger My own gravedigger
Singer of the Reptiles, Mini Boss and Bartender at The Emperor
★ play by ★ :
Lorenzo Zurzolo
★ hozzászólások száma ★ :
170
★ :
Re: Work. {Kimy & Levi]
Vas. Aug. 04 2024, 12:59
“A jó vezetők a főnökösködés helyett elkezdik bátorítani a munkatársaikat. Ez az emberközpontú vezetés titka, ugyanis a vezetés legnagyobb része a támogatásról szól.”
A Caesar és köztem lefolytatott beszélgetés után alaposan átrágtam magamban a dolgokat. Változnom és változtatnom kell a dolgokhoz való hozzáállásomon. Eddig elég ügyesen lavíroztam aközött a két pozi között ami eddig kitöltötte a mindennapjaimat. Viszont ez rengeteg energiát kivett belőlem, ami meg is látszott rajtam. Ennek hozományaképpen pedig mindenki elkezdett aggódni értem. Még anyám is akit azért elég sok km választ el tőlem. Pluszban még bejött a képbe Andy is aki rövid időn belül elég fontos résztvevője lett az életemnek. Úgyhogy, ideje beadnom a derekam. Ezért dobtam ma délután egy üzit Levinek. Caesar megbízik benne annyira, hogy alkalmas lehet a feladatra. Én pedig azon kívül, hogy megbízom az ítélő képességében, hajlok arra, hogy esélyt adjak azoknak akikben én is látok potenciált. Levi pedig pontosan ilyen. Néha egy kicsit hajlandó arra, hogy vonzza a bajt, de idővel és némi felelősséggel a nyakában talán benő a feje lágya. Jó szokásomhoz híven, mindenkinél előbb bent voltam a klubban és először az irodai dolgaimmal foglalkoztam, majd jöhetett a szerelem projektem. A pult mögött tevékenykedtem amikor elkezdtek szállingózni a többiek és mindenki elkezdte felvenni a fonalat arra a napra, hogy az eligazításra már helyén legyen minden. Éppen a szívószálakkal pepecseltem amikor befutott Levi a kérésemnek megfelelően. Mondhatni, hogy egy ideje már én vagyok az ügyeletes főni a klubban, de ennek ellenére is még mindig furcsa, ha valaki főnöknek vagy főninek hív. - Szia! Fél perc. Végzek ezekkel és jövök. - csicsergem mosolyogva, kedvesen. Tudom, hogy mennyire bosszantó és frusztráló lehet az amikor a főnök behívat magához és neked halvány lila elképzelésed nincs arról, hogy vajon mit akarhat tőled. Olyan ez mint amikor behívatnak a suliban az igazgatóiba, pedig te semmi rosszat nem tettél. - Miért? Úgy érzed, hogy bajban kellene lenned? - vonom fel kérdőn a szemöldököm, de közben azért egy mosoly ott bujkál a szám szélén. Imádom cukkolni egy kicsit még úgy is, hogy tudom mekkora görénység ez tőlem. Viszont ahhoz, hogy gördülékenyen tudjunk együtt dolgozni és maradéktalanul megbízzak benne, tudnom kell hol vannak a határaink. - Bejönnél az irodába? Valami fontosról szeretnék veled beszélni. - nézek hátra a vállam felett, miközben a helyére teszem a szívószálakkal teli tartókat és elindulok a személyzeti rész irányába. -Nyugi, nem foglak megharapni. - mosolygok rá jókedvűen. Alapból kedves és visszafogott vagyok. A kollégáimmal pedig inkább úgy viselkedek mintha a barátaim lennének és nem a beosztottaim. Viszont néha amikor kiborítanak és átlépnek egy határt akkor elő tudom szedni azt az énemet aki egy perc alatt képes lenne leharapni a másik fejét. Ezeket a szituációkat, csak néhányan tudják jól kezelni, szóval ha Levi beválik, mint a helyettesem, vagy előléptetésem jogán az utódom, akkor nem árt, ha megtanulja mit tegyen ilyenkor. - Csüccs. - mutatok az asztalommal szemben álló egyik székre, miután én már lehuppantam a saját kis székembe. Nem igazán van ilyesmiben tapasztalatom, de ha más így alakult akkor végső soron mindent IS ki kell próbálni. Szóval amikor meglátom, hogy végre enyém minden figyelme, belekezdek a mondandómba. - Nyugi, nem vagy bajban. Csak Caesar és én beszélgettünk egy kicsit, és rájöttünk, hogy némi átszervezésre van szükség idebent. - próbálok nem túl ködösen fogalmazni, de azért nem szeretném ha egyből bepánikolna, vagy ráparázna a dolgokra. - Szóval mit szólnál hozzá, ha kapnál egy másik munkakört? - nézek bele mélyen azokba a csodakék szemekbe.
A világ egyik igazi, nagy csodája vagy, mint a tűz, a vadvirágok vagy a tenger végtelensége.
★ foglalkozás ★ :
club manager & bartender
★ play by ★ :
Addison Rae
★ szükségem van rád ★ :
115
★ :
Vas. Aug. 11 2024, 21:50
to Kimy
Am I in trouble?
Hiába van bennem alapbeállításon a leszarom tabletta, azért az én fejemen is átfut ezerféle forgatókönyv, amikor valaki azt mondja, hogy beszélni szeretne. Nem mondanám, hogy totál be vagyok feszülve, de a nyugodt lelkiállapottól is kurva messze állok, otthon viszont csak egy kis zsenge éppen csak megspékelt cigit mertem szívni, mert azért képben akartam lenni a dolgok alakulásával. Miután magam mögött tudhattam a két gyökér ajtónállót csak remélni tudtam, hogy Kimy nincs egy hívás kellős közepén, hanem kurva gyorsan fény derülhet arra, hogy mit is szeretne tőlem igazából. -Jó, jó. Nyomasd csak.-bólintok és már igazából a hangszínétől még is nyugodtam teljesen. Zsebre tett kezekkel várok türelmesen, amíg befejezi, amibe már belekezdett, addig nem akarok semmihez nyúlni, hogy aztán ne neki kelljen rám várnia. -Nem.-vigyorgok rá.-De nem mindig érzékelem, hogy mikor vagyok bajban.-vonom meg a vállaimat. Eléggé máshol van az ingerküszöböm, mint mindenki másnak szóval sokszor, amíg nem világítanak nyíltan, reflektorral rá, hogy mit is kúrtam el az esetek többségében le sem esik a dolog. -Hajajj. Az irodába?-nevetek egy kicsit és amikor elindul, akkor követem gyorsan felzárkózva mellé néhány hosszabb lépéssel. -De kár... pedig annak lehet örültem volna.-viszonzom a vigyorát. Eléggé bírom, hogy Ő meg Caesar úgy viszik a helyet ahogyan. Dolgoztam már jó néhány helyen mielőtt az Emperorba keveredtem és az összes olyan fertő volt, hogy az emberek nem bírták sokáig. Még én sem, pedig ha a helyzet úgy kívánja elég sokáig szoktam tűrni. Az irodába érve leülök a székre vele szembe az asztal egyik felén. Elég rég voltam már ebben a helyiségben. A tekintetem egyből Kimy-n áll meg, nem vagyok turista, hogy nézelődjek tátott szájjal, egyébként is jobban érdekel, amit mondani akar. Aprót bólintok amikor megerősít abban, hogy nem basztam el semmit, bár így még inkább felébred a kíváncsiságom, hogy mégis miről lehet szó. Kérdésére szórakozottan elmosolyodok és kissé felvonom a szemöldökeimet, miközben kurvára igyekszem kordában tartani a szemeimet, hogy ne kalandozzanak el rajta. -Attól függ. Ha a wc-t kell pucolnom, akkor fájó szívvel, de vissza kell utasítanom a dolgot, valamint szerintem kidobónak se lennék túl jó, mert a srácok azért ki szokták bírni, hogy ne basszanak le egyet a rendetlenkedőknek, inkább csak kitessékelik a kellemetlen vendégeket, erre én nem biztos, hogy tudnék garanciát vállalni. Szóval... ja.. miről lenne pontosan szó?-kérdezem előrébb dőlve a széken és felkönyökölve az asztalra.
More than just a boy Trying to stay alive Reaching for the sky When they ask the story about my life Tell 'em "Go figure, go figure" I grew up to be the gravedigger My own gravedigger
★ play by ★ :
Lorenzo Zurzolo
170
★ :
Hétf. Aug. 12 2024, 18:10
“A jó vezetők a főnökösködés helyett elkezdik bátorítani a munkatársaikat. Ez az emberközpontú vezetés titka, ugyanis a vezetés legnagyobb része a támogatásról szól.”
Az utóbbi hetek, sőt már mondhatni, hogy hónapok, igazán megviseltek. Amióta viszont eldöntöttem, hogy engedek a gyengéd erőszaknak és hallgatok a szeretteimre, azóta egy fokkal könnyedebnek érzem a mindennapokat. Ahhoz viszont, hogy tényleg könnyebbek is legyenek, szükségem lesz Levi válaszára. - Úgy állsz ott, mint akinek fogalma sincs, hogy mit kezdjen magával. – pillantok rá fél szemmel miközben befejezem azt a folyamatot amiben éppen benne voltam. Valószínűleg az én hibám, hogy ennyire tanácstalan azt illetően, hogy a főnök mit is szeretne tőle. Eléggé ködösen fogalmaztam, de most istenem. Legalább húzhatom egy kicsit az idegeit mielőtt felteszem neki a nagy kérdést. Na nem azt a nagyot, csupán azt, hogy elvállalná-e a jobbkezem szerepét. - Szerinted most így beszélgetnénk, ha bajban lennél? – vonom fel kérdőn a szemöldököm. Jól tudom, hogy Levi egy teljesen más világ mint én és talán emiatt lesz majd a legnehezebb összecsiszolódnunk, de szerintem megtudjuk oldani. Legalábbis nagyon bízom benne. - A fontos dolgokról ott szoktak beszélgetni, nem? – cukkolom egy kicsit játékosan ameddig meg nem hallom a kis megjegyzését. - Csak óvatosan azzal mit kívánsz. – refletálok gyorsan a kijelentésére. Szinte észre sem veszem, hogy mennyivel felszabadultabb lettem az elmúlt időszakhoz képest. Jó a kedve, mosolygok és képes vagyok egyből visszavágni egy-egy megjegyzésre, vagy kijelentésre. Nem szeretném sokáig húzni az időt, éppen ezért ahogy leülünk máris belevágok a dolgok közepébe. Az a legjobb, ha mindenki nyílt lapokkal játszik. Na nem mintha ez nekem bármikor is gondot okozott volna. - Igazából ezek sem rossz opciók, de egy picit más irányban gondolkodtunk. – válaszolom mosolyogva, miközben én is előrébb hajolok egy kicsit. Kedvelem azt a fajta reakciót amit egy-egy pasiból kitudok hozni, még akkor is ha jelenleg van valaki az életemben. Ezzel csak a női hiúságomat legyezgetem egy kicsit. Arról nem is beszélve, hogy akármennyire is nem szép dolog, de talán egy kicsit nagyobb lesz a meggyőző erőm is ha belemegyek a játékba. - Mit szólnál hozzá, ha te lehetnél a jobbkezem az Emperor-ban? – nézek bele a szemeibe, majd egy mosollyal az arcomon, hátra dőlök a székemben és úgy várom, hogy reagáljon valamit. Nagyon remélem, hogy azt fogja válaszolni amit hallani szeretnék, mert különben ki kell eszelnem egy új tervet. Arról nem is beszélve, hogy keresnem kell valakit aki jó lehet még arra a szerepre amit Levi számára felkínáltam.
A világ egyik igazi, nagy csodája vagy, mint a tűz, a vadvirágok vagy a tenger végtelensége.
★ foglalkozás ★ :
club manager & bartender
★ play by ★ :
Addison Rae
★ szükségem van rád ★ :
115
★ :
Szomb. Aug. 24 2024, 09:27
to Kimy
Am I in trouble?
-Mert egy kicsit így is van. Az már fél siker, ha nem úgy nézek ki, mint aki teleszarta a gatyáját.-vigyorgok rá türelmesen kivárva, hogy végezzen azzal, aminek már nekikezdett. Egyébként szörnyen utálom, amikor valaki ennyit mond, hogy beszélni akar annak ellenére, hogy valóban nem minden lehet telefontéma. -Mit tudom én, Kimy.. lehet ez csak a beetetés. Mint egy utolsó jó zabálás a kivégzés előtt.-nevetek, bár tényleg nem gondolom, hogy valami rosszat tettem volna és valóban gyanúsan jó a kedve ahhoz, hogy ma akarjon kirúgni... vagy ennyire örül, hogy megszabadulhat tőlem. -Gondolom...-bólintok egyet.-Eddig nem sok dolgom volt ott még bent.-teszem azért hozzá. Caesar ha akart valamit, akkor elkapott két rohanás közben vagy csak dobott egy üzenetet, mert akkor le tudta ellenőrizni, hogy tényleg szólt-e vagy csak erősen gondolt rá. -Igenis.-küldök felé egy szemtelen mosolyt miközben leülök az irodában. Az ittlétem oka továbbra is ködös marad azon kívül, hogy szeretne más szerepkört adni nekem Kimy. Vagy legalábbis kipróbálni, hogy hogyan működök, de ez egyelőre igen kevés támpont, így a két legkézenfekvőbb lehetőséget hamar ki is lövöm, bár kétlem hogy ezek közül valamelyiket nekem szánta volna. -Hallgatlak.-erősen koncentrálok, hogy ne most kalandozzon el a fantáziám vele kapcsolatban amikor valami fontosról van szó, hiszen az aligha lenne meggyőző a megbízhatóságommal kapcsolatban. Akármennyire is jól esne alaposan végigmérni őt, hiszen valljuk be... Kimy kurva jó nő, ennek most nincs itt a helye. -Hogy mondod?-szaladnak fel a szemöldökeim a meglepettségtől. Erre nem kifejezetten számítottam, hiszen nem vagyok teljesen feddhetetlen... mindenki tudja, hogy rengeteget szívok és a türelmem se a legerősebb erényem, sőt.. mondjuk szerintem a legtöbb emberünknél még mindig megbízhatóbban végzem a rám szabott feladatokat. -Mármint, hallottam, szóval nem kell megismételned.-inkább csak reflexből kérdeztem vissza, hiszen teljesen érthetően beszélt, nekem pedig semmi problémám a hallásommal. -Ez mit jelent? Papírmunka? Logisztika? Egyeztetés a szállítókkal?-kérdezem, hogy egy kicsit jobban értsem mekkora felelősséget vennék a nyakamba.-Fizu emelés?-vigyorgok egyet. Persze ez sem elhanyagolható. -Egyébként én nem lennék semmi jónak az elrontója, szóval ha betanítasz, akkor szerintem bármit megoldok, úgyhogy egy próbaidőszakkal kipróbálhatjuk a dolgot, ha ez neked tényleg segítség.-és ha kölcsönösen jól jár vele mindenki. Nekem nagyon kellene a plusz pénz, hiszen ezen kívül csak a bandát nyomom, ami valljuk be konkrétan semmi bevételt nem jelent, mert még mindig népszerűsíteni próbáljuk magunkat.
★ play by ★ :
Lorenzo Zurzolo
170
★ :
Pént. Aug. 30 2024, 22:10
Jó pár szemforgatással és fejcsóválással később már az irodámban ültünk és próbáltam rávenni Levit arra, hogy legyen a jobbkezem. De be kell vallanom, hogy annak ellenére, hogy mennyire szeretném, ha igent mondana, egy picit azért mégis csak tartok tőle. Nyilvánvalóan ügyes abban, amit csinál, különben már nem lenne itt. De a modora és a stílusa sok esetben hagy némi kivetnivalót maga után. Persze ezek mind-mind olyan dolgok, amelyek némi odafigyeléssel és terelgetéssel kiküszöbölhetőek. Úgyhogy részemről, Nem igazán van akadálya annak, hogy próbálkozzunk, így aztán remélem neki sem lesz. - Valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag Caesar úgy gondolta, hogy lát benned potenciált így bedobta a neved. Én pedig megvagyok elégedve a munkáddal, szóval nem nagyon ellenkeztem. – vonok vállat a mondat közben. A meglepett arckifejezése és a megdöbbent reakcióját látva egy mosoly terül el az arcomon. Gyanítottam, hogy meg fog lepődni, de erre a reakcióra nem számítottam. Mindenesetre hamar túlteszi magát az első sokkon és egyből a lényegre tér, ami igazán jót jelent. Legalábbis szerintem azt jelent, mert én álltalában mindig olyankor teszem ezt, amikor hajlok arra, hogy elfogadjak egy-egy ajánlatot. - Első körben csak kisebb hatáskörrel rendelkeznél és a munkaidőd felében továbbra is pultoznál. – kezdek bele gyorsan - Eleinte mondjuk hozzád tartozhatna a rendelések összeírása, a beosztás összeállítása és mondjuk a biztonsági szolgálatos srácok koordinálása. Mit gondolsz? – kérdezek rá érdeklődve. Nyilván nem szeretnék minden feladatot a nyakába sózni. Éppen ezért is gondoltam azt, hogy első körben ezekkel kezdjünk. Aztán ahogy haladunk előre és ezekbe beleszokik majd meglátjuk mit kap még meg feladatnak. - Nyilván kapnál fizetésemelést. A felelősség növekedésével részarányosan. A részleteket még pontosítani fogom Caesarral, de biztosan nem fogsz rosszul járni. – mosolygok rá cinkosan. Figyelmesen hallgatom, amit mond és amikor felfogom, hogy tulajdonképpen igent mondott, örömömben legszívesebben megcsókolnám. Persze csak képletesen, hiszen a szabály az szabály. Továbbra sem keverem a munkát a magánélettel. - Ez fantasztikus. Akkor ma már nem piszkállak, legyen ez az utolsó nyugis estéd. Aztán holnap elkezdem megmutatni, hogy mit és hogyan kell csinálni. Rendben? – vonom fel kérdőn az egyik szemöldököm. - Amúgy, egy dolgot árulj már el nekem. Honnan jött a WC pucolás ötlete? – kuncogok jókedvűen, miközben kíváncsian fürkészem az arcát. - Mert ha nagyon szeretnéd, akkor végső soron azt is hozzácsaphatjuk az új munkaköri leírásodhoz. – cukkolom játékosan. El sem hiszem, hogy annyi húzós hét és hónap után végre lekerül egy-két dolog a vállamról és újra fellélegezhetek. Hihetetlenül örülök neki és ez szerintem meg is látszik rajtam.
★ foglalkozás ★ :
club manager & bartender
★ play by ★ :
Addison Rae
★ szükségem van rád ★ :
115
★ :
Hétf. Szept. 02 2024, 21:06
to Kimy
Am I in trouble?
Tudom, hogy van gond az alaptermészetemmel, még most is, hogy az otthoni dolgokról már hivatalosan is tudok, így nem kell a szüleim titkolózása miatt külön basznom az agyamat. Talán egy ilyen jellegű változás, amit Kimy kezd felvezetni segíthet egy kicsit, de erre garanciát természetesen nem tudok vállalni. -Oh hűűű.. WOW.. Biztos nem ment az agyára az öltönyös élet?-viccelődök egy kicsit a helyzet komolysága ellenére és tudom, hogy Caesar tényleg kedvel, amikor még itt volt, akkor is kurva sokat lógtunk együtt és ő nem az az ember, aki nagyon rejtegeti a véleményét. Ha valami szimpatikus neki annak hangot ad, ahogyan annak is, ha nem. Villámgyorsan lenyelem a sokkot, amikor tudatosul bennem, hogy most tényleg egy komolyabb előléptetésről van szó. Nem akarok egy geci lenni, de azt hiszem erre tényleg nincs nálam alkalmasabb jelenleg az Emperorban, aki Kimy jobbkeze lehetne. Figyelmesen hallgatom, miközben néha egy aprót bólintok. -Fasza. Ez így nem tűnik horrornak.-igazából még lehet jót is tesz majd az idegrendszeremnek, ha nem kell minden estén a részegekkel baszakodnom. -Na ez így még jobban hangzik. Majd szóltok, ha megvannak a részletek, de részemről ámen, nyomhatjuk.-majd igyekszem tényleg összeszedni magam egy kicsit, mert tényleg szükségem lenne a plusz pénzre, bár eddig is szerintem kurva jól kerestem az átlaghoz mérten. Az örömét látva az én mosolyom is kiszélesedik egy kicsit. Ez úgy tűnik mindkettőnknek egy jó este. -Nyugis...-nevetek egy kicsit.-Szuper, nekem tökéletes egyébként és köszönöm a bizalmat, meg a lehetőséget, meg a faszom tudja mit kell ilyenkor még mondani, de köszi.-tényleg hálás vagyok. Kellenek az ilyen kis haladások, hogy az ember ne rekedjen meg teljesen az életével. Kérdését hallva már tényleg felnevetek, most hogy már tényleg fellélegeztem, hogy nem ma leszek kirúgva... éppen ellenkezőleg. -Ez ilyen elbaszott belsős poén... ezzel szoktuk szopatni egymást a többi pultossal, amikor valaki baszik normálisan haladni, akkor megdicsérjük, hogy olyan baszott jól dolgozik, hogy hamarosan előléptetik majd wc-t pucolni.-nevetek tovább. -Nem! Nem, nem! Köszi. Nem kell. Akármilyen rohadt humoros lenne, hogy bejelentjük, hogy al-kis-mit tudom én milyen-vezető lettem majd látványosan elvonulok hányást sikálni, azt hiszem EZ lesz az a poén, amit kibírok, ha nem kell elsütni.-vigyorgok rá. Bírom Kimy-t. Mindig nagyon szerettem, ahogy vezették a klubbot, most így, hogy egy kicsit felszabadultabb egészen más oldalát láthatom.
★ play by ★ :
Lorenzo Zurzolo
170
★ :
Vas. Szept. 22 2024, 17:57
- Bármi lehet, de gyanítom nem ez a helyzet. Jó érzéke van ahhoz, hogy megérezze kiben bízhat meg igazán a munkában. – vágom rá kapásból. Azt már csak magamnak jegyzem meg, hogy ez a képessége az ágyába beengedett személyekre már nem minden estben terjedt ki, de persze ez is az Ő dolga. Az igazság az, hogy meglepett, amikor bedobta Levi nevét a témába, de talán tényleg igaza lesz. Látom a lelkesedést a szemében és ez már fél siker. - Azt szeretném ha lenne időd beleszokni a dolgokba és nem egyik pillanatról anmásikra zúdítanék mindent a nyakadba. Saját tapasztalatból tudom, hogy annak előbb utóbb rossz vége lesz. – merengek el az emlékeimben egy pillanatra, mielőtt folytatnám. - Annak idején amikor Caesar megnyitotta az Emperort akkor minden annyira kusza volt. Nem igazán értettünk a cégvezetéshez, úgyhogy vált vállnak vetve közösen tapasztaltunk meg mindent. Nem volt a legegyszerűbb feladat, de megoldottuk és most itt tartunk. Szóval hidd el ha valaki akkor én tudom, hogy milyen az amikor elvárnak tőled valamit amiről halvány fogalmad sincs. Szóval én nem leszek olyan, mint valami őrmester. Hagyni fogok időt neked arra, hogy beletanulj a dolgokban. – néztem bele bátorítón a szemeibe. Nem akarom, hogy azt higgye, hogy gyerekként, vagy valami analfabétaként kezelem. Csupán szeretném, hogy minden rendben menjen vele és az Emperorral is. Sok munkánk van abban, hogy ott tartsunk ahol jelenleg tartunk, szóval nem szeretném ha bármi olyan történne amire nem tudunk felkészülni. - Ne nekem köszönd. A te érdemed, hogy a nagyfőnök bízik benned. – mosolyogtam rá jókedvűen. De mint olyan sokszor most sem hagyott nyugodni a kíváncsiságom és hírtelen jött jókedvem. Így rákérdeztem arra ami a leginkább adta magát. De a válaszra és hirtelen jött önfeledt nevetésére nem számítottam. - Ohh… így már azt hiszem mindent értek. – kuncogtam jókedvűen. Tény, hogy viccesen venné ki magát ha ezt a lépést tényleg meglépnénk, de azt hiszem igaza van abban, hogy nem ez lenne a legszerencsésebb lépésünk. - Na jó, legyen. Akkor ezt majd kihagyom a szerződésmódosításodból. – jegyeztem meg gyorsan. Már csak attól is jobb a kedvem és kevésbé érzem magam feszültnek, hogy Levi igent mondott, pedig még csak a szerződését sem írta alá. Biztos vagyok benne, hogy jóban tudunk lenni és végül az a duó tudunk lenni, akikre most szüksége van az Emperornak. - Most viszont irány vissza melózni, mert a csajoknak szükségük van rád. – jegyeztem meg könnyedén még mielőtt távoztunk volna az irodából.