Törvényszegők és munkanélküliken kívül bármi lehet
Történetünk
Mint tűz és víz, úgy élünk rég. Már egészen kicsi korunkban megmutatkozott, hogy totális ellentétei vagyunk egymásnak. Mindig te voltál a tökéletes kislány, akit minden szülő szeretne magának, én pedig az eleven kis ördögfióka. Azóta persze sok idő eltelt és mi is rengeteget változtunk. Amióta a munkád New Yorkhoz köt azóta pedig még inkább összekovácsolódtunk. Sokszor fordulsz meg a munkahelyemen és annak ellenére, hogy nem értesz feltétlenül egyet a döntéseimmel, mindig mindenben támogatsz és segítesz.
//A karakter a fixen leírt dolgokon kívül nyugodtan alakítható és kedved szerint formálható. Nem szeretném jobban kiszínezni a karakter múltját, hiszen tudom magamról, hogy én sem szeretem az olyan karaktereket, akik nagyon kötöttek és akiknek a hirdetője nem túl rugalmas. Éppen ezért én nem vagyok ilyen. Számomra az a legfontosabb, hogy olyanná formáld, akivel szívesen játszanál és akit igazán a sajátodnak tudsz érezni. U.I.: Siess, mert már nagyon régóta várlak!!! //
livin' in new york
Az élet egy játék, amit az univerzum játszik. Mi pedig a sors nevü kirakós, apró darabkái vagyunk.