New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 59 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 55 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Yelyzaveta Kravchenko
tollából
Ma 00:30-kor
Yelyzaveta Kravchenko
tollából
Ma 00:29-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 23:13-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 22:35-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Tegnap 21:52-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:39-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:35-kor
Wang Weiguang
tollából
Tegnap 19:52-kor
Andrés Casado
tollából
Tegnap 19:26-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Food delivery and late - nigt talk
TémanyitásFood delivery and late - nigt talk
Food delivery and late - nigt talk EmptySzomb. Aug. 03 2024, 13:26

To my Kendra

“HAPPINESS IS LIKE A BUTTERFLY; THE MORE YOU CHASE IT, THE MORE IT WILL ELUDE YOU, BUT IF YOU TURN YOUR ATTENTION TO OTHER THINGS, IT WILL COME AND SIT SOFTLY ON YOUR SHOULDER.”

Lassan nem is tudom, mióta is rójuk az utcákat, vagy töltjük ébren az éjszakákat járőrözve és Kendra ügyén dolgozva. Tényleg fogalmam sincs, de igazából lényegtelen, mert addig úgysem maradok nyugton, amíg ki nem derítjük, hogy ki is próbálta meg megölni a lányt. Na és persze az is kérdés, hogy miért. Rengeteget dolgoztunk már az ügyön a kollégákkal, mégsem érzem azt, hogy legalább egy nyúlfarknyival is közelebb kerültünk volna a megoldáshoz. Persze a magam részéről több szál is fűz a helyzethez, amit még véletlenül sem szándékozom megosztani a társaimmal. Hogyisne, még a végén elkezdenének kiselőadást tartani, hogy ugye tudom, hogy úgysem lehet köztünk semmi, mert hát a nyomozás... Na igen, köszönöm szépen, de ezt magamtól is tudom, nem kell a nyakamra mászni miatta. Szerencsére Kendra is hozzám hasonlóan gondolkozik a dologról, és egyelőre nem is mondanánk senkinek, hogy mi van köztünk... már ha egyáltalán van köztünk valami a levegőn kívül. Tagadhatatlan, hogy vannak érzéseim irányába, de ezt egyelőre még nem merem kimutatni, nem szeretném megütni a bokámat, ha rosszul mérem fel a "terepet".
Most is épp a lányhoz tartok a szokásos éjszakai járőrszolgálatba, amit egyébként valószínűleg nem is lenne szabad, hiszen ilyenkor az utcákat kellene járnom, de biztosra szeretném venni, hogy jól van Kendra. Na meg azt is, hogy eszik rendesen, így aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve vettem kínai kaját, biztos ami biztos alapon. A kínai kajával nem igazán lehet melléfogni. Lassan elérem Kendra házát, és tőlem szokatlanul idegesen állítom le az autót és szállok ki belőle, hogy a bejárati ajtóhoz sétáljak. Nem értem, miért is vagyok ideges, hiszen az utóbbi időben nem ez az első eset, hogy meglátogatom Kendrát... a fő indok természetesen az, hogy esetleg segíthet a nyomozásban, ha elmondja amit tud, mostanában pedig egyre többször beszélgetünk másról is. Na mindegy, ezt nem most fogom megfejteni. Ahogy a bejárati ajtóhoz érek háromszor egymás után kopogtatok, jelezve, hogy én vagyok az, és várom, hogy kinyissa az ajtót. Remélem nem gondolta meg magát és mondja azt, hogy menjek szépen haza, vagy tegyem a dolgomat... mondjuk akkor legalább lenne kifogásom maradni, elvégre most pontosan ez a dolgom. Vigyázni rá.

BEE

Kendra Chemblar imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Aubrey Williams
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Food delivery and late - nigt talk Tumblr_inline_pa4x1d3x711ucuavm_250
★ elõtörténet ★ :
Let's invetigate!
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
Food delivery and late - nigt talk MTI5OTIyMA
★ foglalkozás ★ :
Nyomozó
★ play by ★ :
Gregg Sulkin
★ hozzászólások száma ★ :
7
TémanyitásRe: Food delivery and late - nigt talk
Food delivery and late - nigt talk EmptySzomb. Aug. 03 2024, 15:44

Food delivery,
and I finally feel safe with you.

Már jó ideje tart a nyomozás a merénylettel kapcsolatban viszont a rendőrség még semmire sem jutott...legalábbis én úgy gondolom. Nyilván nem fognak mindent az orromra kötni, de azért jó lenne annyit tudni legalább, hogy nem a sötétben tapogatóznak.
Hogyan telnek a napjaim? Nos, kb mindegyik egyforma: felkelek, csinálok valami könnyed reggelit utána pedig letudom a napi edzésemet, főzök ebédet vagy éppen rendelek, sorozatozok és olvasok. Micsoda érdekfeszítő programok, mi? Sokkal élvezetesebb lennének a mindennapjaim, ha a gyilkossági kísérlet óta nem alakult volna ki nálam agorafóbia. Tényleg szó szerint a kertbe alig merek kimenni, pedig nagyon jól tudom, hogy mindig van rendőr a ház előtt. Paranoiás módon mindig figyelem a műszakváltást. 2,5 perc szokott eltelni mire ideér a másik rendőr. 2,5 perc alatt bármi megtörténhet és borzasztóan aggaszt, hogy erre nem gondolnak a hatóságok. Bevallom mióta több időt töltök el Aubrey-val azóta kicsit elkezdtem jobban érezni magamat. Néha elmond bizalmas információkat és ki van képezve is minden eshetőségre így teljesen biztonságban érzem magamat mellette. Jó, meg kell hagyni azt is, hogy rohadt jól néz ki és csak 7 év van köztünk. Voltam már szerelmes, de ő az első pasi úgymond az életemben akinél azt érzem, hogy tényleg mindentől megtudna óvni és a tenyerén hordózna. Mégsem merem közölni vele az érzéseimet, főleg mivel csak nemrégiben került ide a városba ráadásul az én ügyemen dolgozik, szabályellenes lenne, ha kapcsolata lenne velem. Nem beszélve arról, hogy fogalmam sincs ő mit érez, egyáltalán vannak-e érzései az irányomba vagy szimplán csak a kötelességét végzi.
Felkapom a fejem a kopogás hangjára ugyanis nem várok vendégeket a rendőrők pedig akik váltják egymást azok pedig nem szoktak beköszönni. Mindegy, lemegyek és ajtót nyitok.
- Aubrey. – meglepődök amikor ajtót nyitok és őt pillantom meg. Már az elején megbeszéltük, hogy tegeződjünk, mert nem annyira öreg ő hozzám képest, hogy magáznom kelljen.
Megpillantom a kezében lévő kínai kajás dobozt, elmosolyodok, de közben meg is lepődök, miért hozta magával a kajáját? A rendőrök általában a saját kocsijukban eszik meg a kajájukat.
- Nem tudtam, hogy ma te vagy beosztva. – mondom kedves hangnemmel és neki dőlök az ajtófélfának. Fogalmam sincs, hogy mit kéne tennem most ilyenkor. Be kellene hívjam? De mi van ha nem akar bejönni? Akkor saját magamat égetném le előtte. Gondolom így is csak egy kislány vagyok a szemében aki a testéből él.(nem félreérteni, nincs közöm olyan ügyletekhez) Aubrey egy felnőtt férfi, megélt már pár dolgot én meg...be vagyok kb depressziózva és nem tudom hogyan kellene talpra állnom.

kacsa

What the body
can endure is always determined
by the strength of the soul. @

Aubrey Williams imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Kendra Chemblar
Média
ranggal rendelkezem
★ :
Food delivery and late - nigt talk 76b9e8c3743a9a23a4f538b6d52fbde8b7c0aec5
★ elõtörténet ★ :
★★ like a model ★ ★
★ családi állapot ★ :
whaaat??
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Food delivery and late - nigt talk B34bc0972496d565cf17875d5a8a705ada7994cb
★ idézet ★ :
Food delivery and late - nigt talk Tumblr_n9xdogvZoP1t0c783o3_250
Azokban a röpke pillanatokban
amikor megadatik a szabadság
az ember arra vágyik, hogy ne legyen szabad
testestül-lelkestül tartozni akar valakihez.
★ foglalkozás ★ :
modell
★ play by ★ :
palvin barbara
32
★ :
Food delivery and late - nigt talk 714f131194dd547582ac0b5eee9823e6ec98ea4e
Food delivery and late - nigt talk EmptySzomb. Aug. 03 2024, 16:43

To my Kendra

“HAPPINESS IS LIKE A BUTTERFLY; THE MORE YOU CHASE IT, THE MORE IT WILL ELUDE YOU, BUT IF YOU TURN YOUR ATTENTION TO OTHER THINGS, IT WILL COME AND SIT SOFTLY ON YOUR SHOULDER.”

Nem telik sok időbe, maximum 1-2 perc, mire a kopogás után kinyílik az ajtó, és Kendra csodálkozó arckifejezésével találom szembe magam, aminek láttán akaratlanul is elmosolyodom. Na igen, ő valahogy mindig jobb kedvre tud deríteni, és ahogy látom, meg meg tudom ítélni kölcsönösek az érzései. Legalábbis ezzel kapcsolatban. A többit inkább nem is hozom szóba előtte, elvégre úgyse lehetne semmi köztünk. Hivatalosan, legálisan egészen biztosan nem. Persze kijátszhatnánk a rendszert, de valahogy semmi kedvem utána azon aggódni, hogy mikor bukunk le, bármennyire is kalandos meg romantikus lenne.
- Szia, Kendra!
Egy félmosoly húzódik végig ajkaimon, tekintetem pedig az övét keresi, mert ahogy látom kissé mintha feszélyezve érezné magát... amit viszont nem tudok hova tenni. Oké, oké... tény, hogy azt se igazán tudom hová tenni, hogy én mit idegeskedtem egészen idáig. Végignézek a lányon, és próbálom éreztetni vele, hogy nincs semmi baj, nem azért jöttem, hogy valami rosszat jelentsek be neki, vagy esetleg felelősségre vonjam, vagy ilyesmi. Épp ellenkezőleg: azon vagyok, hogy minél nyugodtabb legyen, és azon stresszeljen folyamatosan, hogy hogy áll az ügy. Rendőr lévén egész jó megfigyelőképességgel rendelkezem, így azt is sikerül kiszúrnom, hogy észreveszi a kezemben tartott ételes dobozokat, de egyelőre nem reagálok. Valószínűleg magától is rájön, miért is vagyok itt, de ha mégsem, hát... ha rákérdez, megmondom. Ha nem, akkor így jártunk.
- Nem ez volt tervezve. Utolsó pillanatos csere volt, mással nem nagyon tudták volna megoldani. Én pedig gondoltam, hogy ha már szolgálatban vagyok, akkor megleplek. Mit szólsz hozzá? Éhes vagy?
Csak nem tudom megállni, hogy el ne járjon a szám, de szerintem már levágta, hogy mi a helyzet, így igazából mindegy is, mennyit jártatom a számat... azért még gyorsan befogom, még mielőtt újra valami szörnyen egyértelmű dolgot mondanék, és várom a reakcióját... egyelőre még mindig az ajtóban álldogálva.

BEE

mind álarcot viselünk
Aubrey Williams
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ elõtörténet ★ :
Let's invetigate!
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ foglalkozás ★ :
Nyomozó
★ play by ★ :
Gregg Sulkin
7
Food delivery and late - nigt talk EmptyVas. Aug. 04 2024, 12:05

Food delivery,

Be kell vallanom az őszintét, örülök, hogy végül Aubrey itt van. Mindig örülök a társaságának, még akkor is ha még csak magamnak sem merem bevallani, hogy elkezdtem érezni valamit a férfi irányába. Tudom, hogy nem lenne szakszerű, ha kialakulna kettőnk között valami. Addig legalábbis nem, amíg a gyilkossági ügyön dolgozik. Félek, hogy ha együtt lennénk akkor levennék őt az ügyről azt pedig nem akarom, mert tényleg biztonságban érzem magamat mellette. És azt is szeretem amikor ő van a házam előtt, jó érzés tudni, hogy vigyáz rám. Volt már jó pár esténk amit úgy töltöttünk, hogy főztem neki éjszaka kávét, kivittem neki és a kocsijában ülve beszélgettük át az éjszakát. Nevettünk, néha sírtam, de sosem szégyelltem magamat előtte amiért megmerem mutatni neki az érzéseimet. Nyilván a többi rendőrrel nem vagyok és nem is tudnék ennyire közvetlen lenni.
- Bárhogy is, de örülök, hogy végül te vagy itt. Ne add tovább, de a többi kollégád nagyon karót nyelt, nem lehet velük beszélgetni. – mondom felnevetve, majd arrébb állok az ajtóból ezzel is jelezve a számára, hogy jöjjön beljebb. Ha jól emlékszem akkor a házamban még nem járt, szóval örülök, hogy most együtt tudunk vacsorázni.
- A kínai az mindig jöhet. – mondom nevetve, majd a nagy és tágas nappalin keresztül átvezetem Aubreyt az amerikai elrendezésű konyhámba, ahol végül lecuccolhat nyugodt szívvel.
- Melyik a kedvenc kínai kajád? – tekintve, hogy nem tudom mi található a dobozban gondoltam rákérdezek, meg szeretek is beszélgetni vele. Hátat fordítok neki, odasétálok a fiókokhoz és előveszem a pálcikákat, de a biztonság kedvéért magamhoz veszek rendes evőeszközöket is. - Tudsz pálcikával enni vagy kérsz villát? – kérdezem mosolyogva és odasétálok velük a konyhapulthoz és leteszem rá, hogy tudjon választani. Személy szerint én imádok kínai pálcikával enni. Még egészen fiatalkoromban tanultam meg használni amikor kint voltam Tokióban egy fotózás/kampány miatt. Imádom azt a várost, a nyüzsgés, a fények, az emberek és a kultúra. Munka után a többi lánnyal bejártuk éjjel a várost, street foodokat kóstoltunk, elmentünk megnézni nevezetességeket, tényleg tökéletes napokat töltöttünk ott. Ez pedig annyira hiányzik...hiányzik, hogy dolgozhassak, hiányoznak a többiek, ráadásul nemsokára kezdődik a Victoria’s Secret fehérnemű kampány amit gyerekkorom óta imádok és mindig is imádtam ezzel a céggel dolgozni, de egyszerűen nem tudom legyőzni az agorafóbiámat...fogalmam sincs mit kéne tennem. A modellkedésből élek és habár jelenleg van még bőven pénzem, de fogalmam sincs, hogy ez meddig fog kitartani. Akármeddig nem vegetálhatok, vissza kell majd térnem a való életbe és minél több időt töltök szimplán csak a négy fal közé bezárva, annál nehezebb lesz visszatérni. Még a kertbe se vagyok képes kimenni a medencéhez, nemhogy akkor még beutazzak a belvárosba, a sok ember közé akik közt akár ott lehet a merénylő is...

kacsa

What the body

mind álarcot viselünk
Kendra Chemblar
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ elõtörténet ★ :
★★ like a model ★ ★
★ családi állapot ★ :
whaaat??
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
modell
★ play by ★ :
palvin barbara
32
★ :
Food delivery and late - nigt talk EmptyVas. Aug. 04 2024, 21:07

To my Kendra

Mikor látom, hogy kicsit csodálkozva nyitja ki nekem az ajtót átfut az agyamon, hogy mi van, ha nem volt olyan jó ötlet idejönni, mint ahogy azt az én nagyokos fejemmel kitaláltam. Aztán megnyugszom mikor mondja, hogy örül neki, hogy én jöttem, és nem más. Ez mondjuk kölcsönös, én is örülök, hogy engem raktak be utolsó pillanatban, és nem valamelyik másik kollégámat, ahogy azt tervezték.
- Ne aggódj, egy szót se szólok nekik. Miért, mit gondolsz, rögtön rohanok hozzájuk elmondani, hogy azt szereted, ha én vagyok itt és nem ők? Dehogy, eszemben sincs!
Tényleg nem akarok semmi problémát se neki, se magamnak, pláne úgy, hogy akár le is vehetnek az ügyről, akkor pedig még kevesebbet találkoznánk, mint eddig. Azt pedig egyáltalán nem szeretném, na meg nagy valószínűséggel Ő sem.
- Örülök! Hogy mi a kedvenc kínai kajám? Hát, talán a mogyorós csirke, vagy a szezámmagos. Na meg az, amit veled ehetek meg. Neked mi a kedvenced?
Hoppá! Na, ezt most valószínűleg jól megcsináltam, de már nem tudom és nem is akarom visszaszívni, mert bárhogy is, ez az igazság. Most már mindegy, inkább befogom és szó nélkül, a kajásdobozokkal a kezemben követem Kendrát a konyhájába.
- Pálcikával... enni? Neem, Szépségem! Pálcikával nagyon maximum a szememet tudom kiszúrni, úgyhogy ha csak nem akarsz egy nagyot nevetni, akkor inkább villát adj!
Lehet, hogy tehetségtelen vagyok, de tényleg képes vagyok kiszúrni a saját szememet, úgyhogy inkább nem próbálkoznék vele, hacsak Kendra nem szeretne tényleg nagyot nevetni. Mondjuk a kedvéért elég sok dologra hajlandó lennék, bár ezt még egyelőre nem kötném az orrára.

BEE

mind álarcot viselünk
Aubrey Williams
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ elõtörténet ★ :
Let's invetigate!
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ foglalkozás ★ :
Nyomozó
★ play by ★ :
Gregg Sulkin
7
Food delivery and late - nigt talk EmptyVas. Aug. 04 2024, 21:43

Food delivery,

Tényleg őszintén örülök annak, hogy itt van. Mindig jól érzem magam a társaságában és ez most sincs másképp. Olyan hétköznapi dolgokkal képes megnevettetni és mosolyt csalni az arcomra, mint például a kínai kaja vagy a pálcikák. Szerintem fogalma sincs arról, hogy milyen hatással van rám a hangja, az illata, a nevetése és a mosolya. Azt hittem, hogy csak a nyálas tiniromantikus filmekben van az, hogy pillangók vannak a főhős gyomrában, de minden egyes alkalommal amikor ránézek a férfira, én is érzem a pillangók csapkodását a gyomromban. Sosem éreztem még ilyet, bár az is igaz, hogy egész életemben a munkámra fókuszáltam és nem nagyon helyeztem előtérbe a pasizást. Igen, még sosem volt barátom, nem volt romantikus kapcsolatom, egyedül a csók volt amiben nem vagyok már kezdő – hála az égnek.
Megtorpanok hirtelen amikor kicsúszik Aubrey száján, hogy az a kedvenc kínai kajája amit velem eszik. Ez most azt akarja jelenteni, hogy ő is úgy érez irántam, mint én ő iránta? Ahhh, annyi kérdés kavarog a fejemben, de nem merem feltenni neki.
- Hmm. – elkondolkodok a kérdésén miközben kipakolom a kajákat és előszedek mindent. - Talán a levesek a kedvenceim azok minden mennyiségben, illetve pirított tészta bambuszrügyes csirkével. Imádom ezeket, bár szénhidrátot keveset eszek, de szerintem az, hogy megakartak ölni, jó indok egy kis tészta evésre. – elmosolyodok, bár szerintem lehet látni rajtam, hogy ez nem teljesen őszinte mosoly. Félelmetes belegondolni abba, hogy a férfi még mindig odakint mászkál és bárhol lehet...bármelyik árnyékban megbújhat, követhet, figyelhet…
- Kérsz egy kis bort? Imádok este inni 1-2 pohárral, segít az elalvásban. – ezzel lényegében közlöm vele, hogy a merénylet óta aludni sem tudok igazán csak akkor ha iszok. Nem várom meg a válaszát, előveszem a szekrényből a bontatlan bort illetve 2db boros poharat, mosolyogva felé nyújtom az üveget, hogy nyissa ki. Nem lenne jó ha valamit lelőnék a parafadugóval. Szeretem a házam berendezését és olcsó sem volt.
Elnevetem magam amikor a pálcika kerül szóba. - Pedig nem nehéz, én Tokióban tanultam meg. – mondom nevetve, majd oda sétálok mellé és gyengéden behelyezem a két evőpálcikát a kezébe, kezemmel fogom a kezét és irányítom az ujjait, hogy hogyan kell használni. Nem tudom, hogy vajon ő is érezte-e, de a bőrünk gyengéd érintése felmelengette a bőrömet. Jól eső érzéssel töltötte el az egész testemet.

kacsa

What the body

mind álarcot viselünk
Kendra Chemblar
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ elõtörténet ★ :
★★ like a model ★ ★
★ családi állapot ★ :
whaaat??
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
modell
★ play by ★ :
palvin barbara
32
★ :
Food delivery and late - nigt talk EmptyHétf. Aug. 05 2024, 11:25

To my Kendra

Néha nem tudom, hogy milyen reakciót is fogok előcsalni Kendrából, viszont minden tőlem telhetőt megteszek, hogy felvidítsam, hiszen tudom, milyen nehéz is lehet neki folyamatosan aggódni és attól félni, hogy mi van, ha megint megpróbálja megölni a merénylő. Na nem, ha rajtam múlik, akkor ebből nem eszik, és szerencsére a lány is biztonságban érzi magát mellettem, ezt látom rajta. Egyelőre pedig ez a legtöbb amit megtehetek neki, pedig lenne más ötletem is vele kapcsolatban, de... nem, ezt még véletlenül sem lehet. Akkor sem, ha azt szokták mondani, hogy a tiltott gyümölcs a legfinomabb. Gyümölcs... na tessék, látszik, hogy ma még nem sokat ettem. Még jó, hogy hoztam kaját mind a kettőnknek és nem kell attól félnie, hogy esetleg elhappolom előle a... hát, igazság szerint bármit is. Alapjáraton nem vagyok ilyen, de mint tudjuk az éhség meghülyíti az embert, ez alól pedig sajnálatos módon én sem vagyok kivétel.
- Levest sajnos nem hoztam, de legközelebb mindenképp pótoljuk ezt az elmaradást, rendben? Sőt, legközelebb azt is megpróbálhatjuk, hogy eljössz velem az étteremhez, és megmondod, mit szeretnél. Egyébként pedig jogos, de szerintem egy jó kis tésztaevéshez nem is kell indok, te pedig úgy vagy szép ahogy vagy, mindegy, ki mit mond!
Meg tudnánk oldani, mert simán mondhatjuk, hogy kísérgetem Kendrát... a merénylet óta gyakorlatilag alig, vagy egyáltalán nem hajlandó, képes kidugni az orrát a házából, legfeljebb ha én is mellette vagy a közelében vagyok valahol. Mellettem biztonságban érzi magát, engem pedig egyáltalán nem zavar, ha segítenem kell neki, úgyhogy rajtam egyáltalán nem múlna a dolog.
- Persze, bár szolgálatban vagyok, de egy kis bor még nem árthat meg, nem igaz?
Kissé kényelmetlenül érzem magam amiatt, hogy szolgálatban iszom, de az a tény, hogy Kendrával lehetek megnyugtat, így igyekszem nem feszengeni miatta. Elveszem tőle az üveget, és óvatos, de határozott mozdulattal kihúzom belőle a dugót, megpróbálva nem kiönteni még véletlenül sem. Töltök egy kis bort az asztalra helyezett poharakba, majd végre leülünk enni, de előtte még Kendra úgy dönt, hogy megpróbál megtanítani az evőpálcika szakszerű használatára, és kezemet irányítva próbálja mutatni, hogy mit és hogy is kellene tennem vele. Aha, így még megy is a dolog, na de egyedül... hát, úgy esélyesen tényleg csak a szememet tudnám kiszúrni. Csodás.
- Így tényleg nem tűnik nehéznek, de modellkedni se tűnik nehéznek, viszont valószínűleg jóval nehezebb, mint amilyennek kinéz. Jól gondolom?
Nem biztos, hogy jó ötlet volt pont most felhozni ezt az egész modellkedés témát, mikor már egy ideje nemhogy dolgozni, de a házából kilépni sem képes szegény, de már megint nem bírtam időben befogni a számat.

BEE

mind álarcot viselünk
Aubrey Williams
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ elõtörténet ★ :
Let's invetigate!
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ foglalkozás ★ :
Nyomozó
★ play by ★ :
Gregg Sulkin
7
Food delivery and late - nigt talk EmptyHétf. Aug. 12 2024, 22:41

Food delivery,

Olyan jó érzés végre tudni, hogy ma éjszaka fixen nem fog bántódásom esni. Tudom, hogy Aubrey egész éjjel itt fog maradni, ha tehetné szerintem mellőlem se mozdulna el, de sajnos feltűnő lenne, ha mindig azt kérné, hogy ő legyen mellém beosztva. Tetszenek a bókolásai és amiket mond azokból arra engedek következtetni, hogy ő is azt érzi irántam, mint amit én ő iránta. Persze nem akarom semmibe se beleélni magam, mert az életemben jelenleg nincs szükségem még egy fájdalmas dologra. Így is elég lesz az, ha viszonzatlanok az érzéseim...egyenlőre még nem gondoltam bele, hogy mi lesz akkor amikor elkapják a tettest, nem lesz kötelező neki itt lennie és kevesebbet fogom látni. Nagyon szeretek vele lenni, élvezem a társaságát. Mellette valahogy úgy érzem, mintha...élnék.
- Vigyázz, mert szavadon foglak. – mondom nevetve, de le is hervad a mosoly az arcomról amikor azt mondja, hogy legközelebb mozduljunk ki és menjünk el együtt valahova kajálni. - Tudod, hogy nem megy...egyszerűen nem vagyok képes kitenni a lábam a házból, hiába jár hozzám pszichológus. Folyamatosan csak az jár a fejemben, hogy mi van ha követ valaki, ha ismét megpróbálkoznak lelőni vagy bármi ilyesmi… Nem, egyszerűen nem megy. – feszülten beletúrok a hajamba és veszek egy mély levegőt. Muszáj megnyugodnom. Rögtön ahogy ezekre kezdtem el gondolni az egész testemet elkezdte átjárni az a hatalmas feszültség és félelem amit a merénylet óta szinte mindennap érzek és nem tudok tőle szabadulni, csupán csak néhány pillanatra amikor sikerül elterelnem a figyelmemet.
- Nem muszáj innod. – felelem végül mosolyogva miután sikerült picit megnyugodtom és töltök azért közben a poharakba bort. - Az eset óta én mondjuk nem tudok alkohol nélkül elaludni...vagy altatók nélkül. Félek, hogy mire ennek vége lesz vagy alkoholista leszek vagy gyógyszerfüggő. – mondom nevetve, bár lehet érezni, hogy ez csak keserédes, erőltetett nevetés. Nem akarom valami lecsúszott hírességként végezni. Sikeres akarok lenni, de egyszerűen hiába próbálok az említett szerek nélkül aludni, nem megy. Muszáj valamit csinálnom, hogy ellazuljak és a testemet ne járja át a félelem minden egyes pillanatban.
- Igazából az eleje volt nagyon nehéz. Nagyon sok castingra kellett menni és meg kellett találni a legjobb ügynökséget, akik eltudják érni azt, hogy a legnagyobb divatcégek figyeljenek fel rád. Bár persze van árnyoldala annak, ha ismert az ember. Bármikor készülhet róla gáz kép, az emberek utálkozhatnak a social médiában róla, de engem ezek a dolgok sosem érdekeltek, mert csak az számított, hogy azt csinálhatom amit szeretek és amiről kiskorom óta álmodoztam. – mondom mosolyogva. Bár az is benne van a pakliban, hogy ha nem lennék híres akkor valószínűleg megölni se akartak volna.

kacsa

What the body

mind álarcot viselünk
Kendra Chemblar
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ elõtörténet ★ :
★★ like a model ★ ★
★ családi állapot ★ :
whaaat??
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
modell
★ play by ★ :
palvin barbara
32
★ :
Food delivery and late - nigt talk Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Food delivery and late - nigt talk
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» cindy & Abraham - The Food Emporium
» Late night talk Serenay&Kevin
» Auntie Nicky & Cole - home is where the food is
» Cale & Shane || Only microwaved food gets cold, love doesn't
» The gift box and the delivery girl

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: