Vendéglátós, illetve informatikai végzettséggel rendelkezik
Foglalkozás
Üzletvezető egy étteremben
Munkahely
Soul Hotel&Restaurant
Hobbi
+Amatőr, hobbi fotós, de nagyon tehetséges benne +Imád sportolni, kedvencei: futás, görkorcsolya, szörf, box, kick-box +Filmek/sorozatok darálása +Új kultúrák és nyelvek megismerése +Zenehallgatás
Csoportom:
Munkás
Jellem
Leginkább a kettősség jellemzi, gyakorlatilag az élet minden területén. Nagyon könnyen lázba hozzák dolgok, kíváncsi természet, aki szereti az újdonságokat, az extrém helyzeteket, azonban a másik pillanatban visszahúzódó, magába forduló. Alapvetően jól megtalálja a hangot másokkal, mivel a személyisége elég simulékony, olyan, akár egy kaméleon. Az igazi arcát nem sokan, mondhatni talán egy-két ember ismeri igazán. Önálló, makacs jellem, szeret vitázni, érvelni, kiáll a véleménye mellett, ami már kislányként is megmutatkozott, nagyon hamar „öntudatra ébredt”. Kedves, humoros, barátságos, önzetlen és végtelenül megértő típus, viszont őt is ki lehet hozni a sodrából, olyankor átmegy alattomos, csendes "gyilkos" típusba, aki megbocsájt, de nem felejt. Szeret bulizni, imádja a barátait, de ő a "fekete bárány" a bandájukban, aki van, hogy kihúzza magát a találkák alól. Ő egyfajta keveréke az extrovertált és az introvertált személyiségjegyeknek. Tehát inkább ambivertált. Nagyon hamar ráun dolgokra, így akár hetente is változhatnak az aktuális kattanásai, amikért éppen lelkesedik, csupán néhány dolog van, ami tartósan megmarad az életében. Okos, tanult, mindig ad magára, jó beszélgetőpartner, de hallgatóságnak sem utolsó.
Kathryn Newton
Múlt
-Vivienne!!!! Végre, hogy hazaértél! Egy nagyon fontos dologról kell veled beszélnünk! -úgy néztem a Sarah-Nicole kettősre, mintha legalább azt várnák tőlem, hogy egy húzós szombati forgalom-lakodalom kettős után megfejteném nekik a világ titkát. -Főztünk neked kávét is! Csüccs. -csapkodta meg Nica a kanapét maga mellett. Felvont szemöldökkel lépkedtem közelebb hozzájuk, hogy lezuhanhassak kettejük közé. -Ooooké... ki halt meg? -húztam össze a szemeimet gyanakvón. Magamhoz vettem a finom, tejjel és jéggel megcsinált, tejszínhabbal és csokireszelékkel díszített kávémat, hogy belekortyolhassak. Várakozóan pislogtam hol az egyikükre, hol a másikukra, míg végül sóhajtottam egyet, türelmetlen szemforgatással kísérve. -Na! Ne húzzátok már az idegeimet, inkább mondjátok, mi a szitu? -mint az a bizonyos hal a szatyorban, úgy pislogtam rájuk, nem kevés értetlenséggel. -Arra gondoltunk, hogy... öhm... ha neked is megfelelne, esetleg lehetne még egy lakótársat beszervezni hozzánk. -Még valakit?! A nagybátyád nem akadna ki, ha még valakit, főleg egy full idegent idecsábítanánk magunkhoz? -lássuk be, "Ames bácsi" türelme is véges lehet, és így is már három csaj bitorolja a lakását. -Nem lenne idegen, épp ez az! Azt beszéltük Sarah-val, hogy megpróbálhatnánk rávenni Aly-t, hogy költözzön el otthonról és cuccoljon ide. Már nem tanul, van munkája, és akkor nem kéne a szüleivel meg az öccsével pecóznia. Önállósodhatna, élhetne egy kicsit. Jófej csaj, de sürgős közbelépésre van szüksége a munkát illetően. -ezen a részen egy jót mosolyogtam a bögrém rejtekében. Én is imádom a munkámat, élek-halok érte, eddig minden munkahelyemen kimaxoltam magam, és ez most sincs másképp. Viszont az tény, hogy aki nem veszi észre a nyilvánvaló flörtöt, mert felkapta az újságíró szemcsit, ott komoly gondok vannak az emeleten. Vagy legalábbis tényleg súlyos munkamorál kerülgeti az illetőt. -Okés, benne vagyok. -vontam meg a vállam egy vigyorral, miután szemmel láthatóan a hatásszünet a frászt hozta rájuk. -Alyre ráfér egy kis kikapcsolódás és családmentes élet. Nem egészséges, hogy az apja haverjaival lóg. -ráztam meg a fejemet a szemeimet meregetve előbb magam elé, majd a legjobb barátnőmre. -Akkor ez eldőlt! -csapta is össze a kezeit Sarah. -De még mennyire! Aly felrázó akció indul! Ki tudja? Talán az ősei is hálásak lesznek, ha elrángatjuk otthonról. -ittam bele a kávémba elgondolkozva. Távolabbról is lehet szeretni egymást, és nem is a világvégére költözne. Szerintem ez mindenkinek előnyös lehetne...
Do you ever feel like an outcast?
You don't have to fit into the format
Oh, but it's okay to be different
'Cause baby, so am I (so am I, so am I, so am I)
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ idézet ★ :
My generation is so motivated to tell their own stories because we have so many that need to be heard.
★ foglalkozás ★ :
Üzletvezető
★ play by ★ :
Kathryn Newton
★ hozzászólások száma ★ :
7
★ :
Re: Vivienne Hale
Szer. Júl. 10, 2024 6:00 am
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa
Kedves Vivienne!
Üdvözöllek az oldalon!
A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Mindig minden társaságban kell, hogy legyen egy fekete bárány, aki egy kicsit kitűnik a többiek közül, és szerintem ezekben a "bárányokban" sokkal több lehetőség is lapul, mint azokban, akik könnyen kiszámíthatóak. Azt hiszem, hogy a környezeted számára Te nem csak valaki olyan vagy, aki néha kilóg a sorból, hanem kicsit egy időzített bomba is, akinél sosem lehet tudni, hogy mikor robban, mert épp valaki valami olyant mondott, ami neked nem tetszik, vagy épp más a véleményed. Egyáltalán nem rossz tulajdonság az, hogy kiállsz mindig a saját igazad mellett, viszont néha tudni kell azt is beismerni, hogy másoknak is lehet igazuk. Együtt élni másokkal viszont nem mindig könnyű, közösködni és osztózni néha kemény feladat, de ha jól olvastam a soraid között, akkor számotokra ez egyáltalán nem kihívás, sőt... Remélem, hogy az új lakótárs beköltözése után is megmarad az a béke, ami abban a lakásban jelen van. Színt és rangot, majd egy admin fog adni, de addig is érezd jól magad
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!