Az ikreim közül a legnagyobb vagy, pár perccel csupán de ezt sose felejted el megjegyezni a tesódnak ha úgy adódik. Te voltál az erősebb mikor megszülettél. Téged szinte azonnal kiengedtek volna, olyan jó állapotban voltál. Ám látták, hogy a testvéred sokkal gyorsabban felépül ha te ott vagy. Két különböző személyiség vagytok. Te egy kicsit megfontoltabb, hercegnőibb típus vagy. Szereted a szép dolgokat. De ez nem azt jelenti, hogy egy kis rosszaságért vagy csintalanságért a szomszédba kell menned. Apádról soha nem beszéltem, nem is említettem, hogy ki az. Ti sem kérdezettetek eddig. De félek ahogy nőtök egyre jobban érdekelni fog majd ez a téma is. Azt meg sem mertem említeni, hogy apátok a városban van. Bár látjátok rajtam, hogy az utóbbi napokban ingerültebb, zavartabb vagyok. De fogalmatok sincs miért. Nem is tudom mit mondjak majd ha egyszer összefutottok az apátokkal. Mivel látjátok rajtam, hogy magamba fordultam, azon ügyködtök a testvéreddel, hogy valakivel összehozzatok.
// Alapjában véve kb ennyit mondanék a karakterről, ami fontos. Úgy alakítod ahogyan szeretnéd. Nem szeretném megkötni a kezedet jobban. Az Et- met ajánlott elolvasni, hogy kicsit jobban beleláss a családba. Gyere várlak nagyon //
livin' in new york
Lily ValamiClements
Szabad
Play by
Ava or Leah Clements vagy bárki más
Születési hely
New York
Kor
11 év
Lakhely
New York
Szexuális beállítottság
Remélem heteroszexuális lesz :-)
Családi állapot
velem éltek
Csoport
Diákok
Történetünk
Lily te pár perccel később jöttél a világra, mint a nővéred. Meg is kellett küzdened az életben maradásodért. De erős vagy és nagyon bátor akárcsak én. Te vagy a lázadó, makacs és temperamentumos kis csodagyerekem. Bejönnek az extrém dolgok és szeretek az adrenalint. Nagyon remélem, hogy késöbb majd nem tetkosan és tele piercingekkel jösz haza. De nálad sose tudni. Apádról soha nem beszéltem, nem is említettem, hogy ki az. Ti sem kérdezettetek eddig. De félek ahogy nőtök egyre jobban érdekelni fog majd ez a téma is. Azt meg sem mertem említeni, hogy apátok a városban van. Bár látjátok rajtam, hogy az utóbbi napokban ingerültebb, zavartabb vagyok. De fogalmatok sincs miért. Nem is tudom mit mondjak majd ha egyszer összefutottok az apátokkal. Mivel látjátok rajtam, hogy magamba fordultam, azon ügyködtök a testvéreddel, hogy valakivel összehozzatok.
// Alapjában véve kb ennyit mondanék a karakterről, ami fontos. Úgy alakítod ahogyan szeretnéd. Nem szeretném megkötni a kezedet jobban. Az Et- met ajánlott elolvasni, hogy kicsit jobban beleláss a családba. Gyere várlak nagyon //
livin' in new york
Xy ValamiClements
Szabad
Play by
Hazal Kaya vagy bárki más
Születési hely
Törökország
Kor
25-30
Lakhely
New York
Szexuális beállítottság
Bármi
Családi állapot
nem tudom
Csoport
Bármi
Történetünk
Te vagy a középső testvérem. Nagyon hasonlítunk egymásra, mind természetben, mind gondolkodás módban. Egy apától születtünk és te sem rajongtál a Török életmód iránt. Nagyon örültél mikor anyánk elhozott magával téged is. Nagyon szoros a kapcsolatunk egymással, próbálunk eléág gyakran összefutni. De ez nem nagyon jön össze, mert te is dolgozol valahol és én is. Azt, hogy pontosan mit csinálsz nem tudom. Sosem kérdeztelek. Ha valami problémád van azt általában velem szoktad megbeszélni és nem anyával. Én pedig mindig próbálok segjteni neked amennyire csak tudok.
livin' in new york
BármiAkármi
Szabad
Play by
Bárki. Nem muszáj török legyen hisz csak féltestvérek vagyunk.
Születési hely
New York
Kor
18
Lakhely
New York
Szexuális beállítottság
bármi
Családi állapot
nem tudom
Csoport
Akármi
Történetünk
A legkisebb testvérünk vagy. Nagyon látszik, hogy nem egy apától születtünk. Te inkább apád jellemét örökölted. Lázadó vagy, makacs, temperamentumos. Nagyon szókimondó és szabad szájú. Imádod az extrém dolgokat, tetkod és piercinged van. Még csak 18 éves vagy de már most tudod, hogy mit akarsz az élettől. Elég sokszor vitatkozunk, mivel én próbálok anyáskodni feletted. Nem szeretem ahogyan öltözködsz és ahogy viselkedsz az emberekkel. Sőt kimondottan haragszom, amikor ezt a lányaim elött teszed. Mégis te szeretsz velünk lenni, amikor csak találkozót beszélünk meg közösen, te is ott vagy. Nem hiszem, hogy miattam, inkább a lányaimat kedveled. De az sem kizárt, hogy engem is szeretsz csak nem mutatod ki. // Alapjában véve kb ennyit mondanék a karakterről, ami fontos. Úgy alakítod ahogyan szeretnéd. Nem szeretném megkötni a kezedet jobban. Az Et- met ajánlott elolvasni, hogy kicsit jobban beleláss a családba. Gyere várlak nagyon //