New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 178 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 160 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18, 2024 8:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Seraphine Murphy
tollából
Ma 8:22 pm-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 7:02 pm-kor
Manuel Valderrama
tollából
Ma 6:55 pm-kor
Jerome Whitlock
tollából
Ma 6:51 pm-kor
Harvey Irvine
tollából
Ma 6:12 pm-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 5:49 pm-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 5:48 pm-kor
Thibault Tellier
tollából
Ma 5:43 pm-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 4:58 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

My loved ones
TémanyitásMy loved ones
My loved ones EmptyVas. Május 12, 2024 10:03 am
Ava ValamiClements
Szabad

My loved ones 339channels4_profile
Play by
Ava or Leah Clements vagy bárki más
Születési hely
New York
Kor
11 év
Lakhely
New York
Szexuális beállítottság
Remélem heteroszexuális lesz :-)
Családi állapot
velem éltek
Csoport
Diákok
Történetünk
Az ikreim közül a legnagyobb vagy, pár perccel csupán de ezt sose felejted el megjegyezni a tesódnak ha úgy adódik. Te voltál az erősebb mikor megszülettél. Téged szinte azonnal kiengedtek volna, olyan jó állapotban voltál. Ám látták, hogy a testvéred sokkal gyorsabban felépül ha te ott vagy.
Két különböző személyiség vagytok. Te egy kicsit megfontoltabb, hercegnőibb típus vagy. Szereted a szép dolgokat. De ez nem azt jelenti, hogy egy kis rosszaságért vagy csintalanságért a szomszédba kell menned.
Apádról soha nem beszéltem, nem is említettem, hogy ki az. Ti sem kérdezettetek eddig. De félek ahogy nőtök egyre jobban érdekelni fog majd ez a téma is. Azt meg sem mertem említeni, hogy apátok a városban van. Bár látjátok rajtam, hogy az utóbbi napokban ingerültebb, zavartabb vagyok. De fogalmatok sincs miért. Nem is tudom mit mondjak majd ha egyszer összefutottok az apátokkal.
Mivel látjátok rajtam, hogy magamba fordultam, azon ügyködtök a testvéreddel, hogy valakivel összehozzatok.

// Alapjában véve kb ennyit mondanék a karakterről, ami fontos. Úgy alakítod ahogyan szeretnéd. Nem szeretném megkötni a kezedet jobban. Az Et- met ajánlott elolvasni, hogy kicsit jobban beleláss a családba.  Gyere várlak nagyon  My loved ones 3874598021 //

livin' in new york

Lily ValamiClements
Szabad

My loved ones 339channels4_profile
Play by
Ava or Leah Clements vagy bárki más
Születési hely
New York
Kor
11 év
Lakhely
New York
Szexuális beállítottság
Remélem heteroszexuális lesz :-)
Családi állapot
velem éltek
Csoport
Diákok
Történetünk
Lily te pár perccel később jöttél a világra, mint a nővéred. Meg is kellett küzdened az életben maradásodért. De erős vagy és nagyon bátor akárcsak én. Te vagy a lázadó, makacs és temperamentumos kis csodagyerekem. Bejönnek az extrém dolgok és szeretek az adrenalint. Nagyon remélem, hogy késöbb majd nem tetkosan és tele piercingekkel jösz haza. De nálad sose tudni.
Apádról soha nem beszéltem, nem is említettem, hogy ki az. Ti sem kérdezettetek eddig. De félek ahogy nőtök egyre jobban érdekelni fog majd ez a téma is. Azt meg sem mertem említeni, hogy apátok a városban van. Bár látjátok rajtam, hogy az utóbbi napokban ingerültebb, zavartabb vagyok. De fogalmatok sincs miért. Nem is tudom mit mondjak majd ha egyszer összefutottok az apátokkal.
Mivel látjátok rajtam, hogy magamba fordultam, azon ügyködtök a testvéreddel, hogy valakivel összehozzatok.

// Alapjában véve kb ennyit mondanék a karakterről, ami fontos. Úgy alakítod ahogyan szeretnéd. Nem szeretném megkötni a kezedet jobban. Az Et- met ajánlott elolvasni, hogy kicsit jobban beleláss a családba.  Gyere várlak nagyon  My loved ones 3874598021 //

livin' in new york

Xy ValamiClements
Szabad

My loved ones 8202ca5683bb1bc11357173f2
Play by
Hazal Kaya vagy bárki más
Születési hely
Törökország
Kor
25-30
Lakhely
New York
Szexuális beállítottság
Bármi
Családi állapot
nem tudom
Csoport
Bármi
Történetünk
Te vagy a középső testvérem. Nagyon hasonlítunk egymásra, mind természetben, mind gondolkodás módban. Egy apától születtünk és te sem rajongtál a Török életmód iránt. Nagyon örültél mikor anyánk elhozott magával téged is. Nagyon szoros a kapcsolatunk egymással, próbálunk eléág gyakran összefutni. De ez nem nagyon jön össze, mert te is dolgozol valahol és én is. Azt, hogy pontosan mit csinálsz nem tudom. Sosem kérdeztelek. Ha valami problémád van azt általában velem szoktad megbeszélni és nem anyával. Én pedig mindig próbálok segjteni neked amennyire csak tudok.

livin' in new york

BármiAkármi
Szabad

Play by
Bárki. Nem muszáj török legyen hisz csak féltestvérek vagyunk.
Születési hely
New York
Kor
18
Lakhely
New York
Szexuális beállítottság
bármi
Családi állapot
nem tudom
Csoport
Akármi
Történetünk
A legkisebb testvérünk vagy. Nagyon látszik, hogy nem egy apától születtünk. Te inkább apád jellemét örökölted. Lázadó vagy, makacs, temperamentumos. Nagyon szókimondó és szabad szájú. Imádod az extrém dolgokat, tetkod és piercinged van. Még csak 18 éves vagy de már most tudod, hogy mit akarsz az élettől. Elég sokszor vitatkozunk, mivel én próbálok anyáskodni feletted. Nem szeretem ahogyan öltözködsz és ahogy viselkedsz az emberekkel. Sőt kimondottan haragszom, amikor ezt a lányaim elött teszed. Mégis te szeretsz velünk lenni, amikor csak találkozót beszélünk meg közösen, te is ott vagy. Nem hiszem, hogy miattam, inkább a lányaimat kedveled. De az sem kizárt, hogy engem is szeretsz csak nem mutatod ki.

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Marcia Elif Clements
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
My loved ones 35c241aa2e7985db31b6743ffc31117e
★ kor ★ :
36
★ elõtörténet ★ :
My true story
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ foglalkozás ★ :
orvos
★ play by ★ :
Tuba Büyüküstün
★ hozzászólások száma ★ :
8

My loved ones
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» someone you loved
» somebody you loved
» hate that I loved you, boy
» Jennifer & Wyatt || Someone you loved
» To the Boy, I've Loved... before and now? - fall, 2018

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: