New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 107 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 95 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deidre Doherty
tollából
Ma 09:35-kor
Jaidee Amarin
tollából
Ma 09:10-kor
Balázs Csíkszentmihályi
tollából
Ma 07:27-kor
Dean Calver
tollából
Ma 07:25-kor
Chloe Loomis
tollából
Ma 04:50-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 01:56-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 01:24-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 00:14-kor
Adrian Bartolomis Brouen
tollából
Tegnap 23:43-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Just one more time | Aston & Zoey
TémanyitásRe: Just one more time | Aston & Zoey
Just one more time | Aston & Zoey EmptySzer. Okt. 30 2024, 12:51

Aston

Zoey

Nem szeretek veszekedni vele. Miért is szeretnék? Hiába tudom, hogy Aston mellettem áll és legtöbbször úgy érzem ő az egyetlen aki mellettem áll, mégis ezek a veszekedések során úgy ugrom a nyakának, mintha késsel hadonászna. Őrült módjára, teljes erőbevetéssel, oda szúrva ahol a legjobban fáj neki, hogy mielőbb lefegyverezzem. Nem szép, tudom én, nem vagyok hülye, még nekem is fáj kimondani néhány dolgot, de ez vagyok én ha bekapcsol az a bizonyos vészjelző a fejemben. A vészjelző ami akkor kapcsol be mikor veszélyt érez, amikor azt érzi, hogy támadnak. Mindegy hogy az illető jót akar nekem vagy sem. Aztán most mégis belém fojtja a szót a következő kérdésével. Csak meredek Astonra néhány pillanat erejéig, próbálok feljönni egy frappáns válasszal, valamivel amivel visszaszúrhatok, de semmi sem jön. A fejem egyszerűen csak kiürül és rá kell jönnöm ezen a ponton, hogy igaza van. Igaza van, még ha fáj is. Na nem az, hogy még itt beszélget velem, inkább csak a tény, hogy ez egyáltalán kérdéses lehetne. - Nem tudom! - Felelek végül, még a vállaimat és kezeimet is megvonom, hogy alátámasszam a szavaimat, holott egyébként nagyon is tudom. Épp csak nem fogom bevallani neki, mert ahhoz túl büszke vagyok, így aztán ez a legegyszerűbb módja annak, hogy lepörgessem magamról a kérdését. Nem tudni még nem jelent igent, sem pedig nemet.

A tartozásról szóló kérdés már megint más. Azt tudom. Nagyon pontosan tudom és valahol örülök is neki, hogy bátyám elfordul tőlem mielőtt kiejthetném a pontos összeget, én sem szívesen néznék a szemembe a helyében. - Olyan kétezer körül? - Bököm ki, mintha én magam sem lennék biztos az összegben, holott nagyon is tisztában vagyok vele. Ha nagyon őszinte akarok lenni akkor még ennél több is van, de ez az ami olyan embereknek van, akikkel nem játszadozhatok tovább. Akik a következő alkalommal esélyesen szétrúgják a seggem… vagy rosszabb, már ha nem mutatok fel nekik legalább néhány zöldhasút. Tudom, hogy ez kurvasok, de… ő akarta tudni az egészet. Adagolhattam volna részletekben is, de minek tagadjam? Ha valaki, hát ő pontosan ismeri az árakat. - Nem!? - Vágom rá következő kérdésére a választ talán egy kicsit túl gyorsan. Feltűnően gyorsan. Annyira gyorsan, hogy már-már azon is csodálkozhat, hogy egyáltalán volt-e alkalmam értelmezni a kérdését és elgondolkozni a válaszomon. Nem volt, de nem is szívesen térnék ki erre vele. Ha eddig nem volt büszke rám, akkor az őszinte választól még annyira sem lesz. Így aztán ezt hamar le is zárom és a felháborodás helyett inkább próbálok úgy tenni, mintha ezt komolyan is gondolnám, még annak ellenére is, hogy pontosan tudom, hogy Aston ismer már. Ismer már annyira, hogy tudja mikor hazudok. Mondjuk nem is én vagyok a világ legjobb hazudozója. Pedig néha jól jönne…

- Nem tudok, de spagettit igen. - Válaszolok szinte büszkén, pedig nagyjából itt véget is ér a tehetségem. Hát legalább valamit tudok főzni. Aztán a büszke mosoly ami megjelent arcomon, le is fagy ahogy megpróbálja azonnal lepasszolni rám a főzés lehetőségét. - Nem félsz, hogy megmérgezlek vagy valami? - Teszem is fel a nagy kérdést, amitől esélyesen meggondolja magát, ugyanakkor bármilyen meglepő is, de annyira azért nem bánom a főzés gondolatát. Az evést meg még annyira sem. Egyébként is szívesebben tevékenykedem a konyhában, mint ülök egy kihallgatás alatt vagy veszekszem vele. Sokkal jobban kedvelem azt a mosolyt is az arcán, a szúrós tekintetekkel szemben, amiket jól tudom, hogy magamnak köszönhetek.

Mielőtt még nekiállhatnánk a vacsora elkészítéséhez, szerencsére Aston is egyetért azzal, hogy előbb talán egy fürdőre és tiszta ruhákra lenne szükségem. A végén még tényleg megmérgezném magunkat, csak épp nem szándékosan. Aztán a friss ruhákkal a kezemben indulok is meg a fürdő felé, de Aston hangjára én magam is megtorpanok. Szinte egy szempillantás alatt megy bennem fel a pumpa. Nem azért mert hogyan is feltételezhet ilyesmit rólam, hiszen mindketten tudjuk, hogy valójában nagyon is képes lennék rá. És pontosan ezért forr fel az agyvizem. - Majd kifelé menet is levetkőztetsz? - Kérdezek csak vissza sokat sejtető cinikussággal és felháborodással a hangomban. Felháborodom amiért nem bízik bennem, miközben én sem bízok meg saját magamban. Ennek ellenére mégis azt gondolom, hogy ő az egyetlen ember akitől nem szeretnék lopni… aztán ha valamit az orrom előtt hagynak, akkor vessenek magukra. - Inkább a hagymapucoláson járjon az eszed… - teszem hozzá egy pimasz vigyorral, közvetlenül az előtt, hogy becsapnám magam mögött a fürdőszoba ajtaját, lényegesen hangosabban, mint azt szerettem volna, mindenesetre a kellő hatást biztosan elérve.

Nagyjából tizenöt perccel később térek vissza a konyhába, ezúttal nem csak tisztábban, de egyértelműen Diane illatával, mert bizonyára nem voltam rest magamra fújni a fél üvegcse parfümjét amit a fürdőben hagyott. Remélhetőleg ez nem számít lopásnak, elvégre nem tulajdonítottam el semmit… szabályosan véve. - Ugye tudod, hogy csak a fürdőben voltam? Nem gondoltam, hogy ennyire hiányolsz majd... - Vigyorgok is pimaszul a képébe a párás, már-már könnyes szemeit látva a hagymának hála. Mert ugyebár nem lennék a testvére, ha nem szórnám el ezt a "poént".
"No sibling is perfect, we argue, we fight. We even stop talking to each other at times, but in the end, we are family, and our love for each other will always be there."

BEE

“Behind every sweet smile, there is a bitter sadness that no one can ever see and feel.
mind álarcot viselünk
Zoey Miles
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Just one more time | Aston & Zoey 01bbdc1dec5574e4263752d3c6c3997f02c7044a
Just one more time | Aston & Zoey C26c454ff3dca9c6577ee4e064831120011a83e1
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
darkness never looked so inviting.
★ családi állapot ★ :
Just one more time | Aston & Zoey 0aO3efGj_o
I seem to be torn between
I wish wed met earlier and I wish wed never met.

★ lakhely ★ :
#couchsurfing
★ :
Just one more time | Aston & Zoey 728e2b4a2996f397eb98d3d2fc2e35aed1f22d27
★ idézet ★ :
"not all who wander are lost,
but I can't seem to find the right path.
."
★ foglalkozás ★ :
#job-hopping
★ play by ★ :
margaret qualley
★ szükségem van rád ★ :
Just one more time | Aston & Zoey JSysYRR
i never asked for a brother,
but i'm sure glad i got one.

★ hozzászólások száma ★ :
53
Just one more time | Aston & Zoey EmptyHétf. Szept. 02 2024, 10:57

For god's sake, sis

Siblings: the only people who will fight like cats and dogs one minute and have your back the next.
Mindegy. Jó hát akkor legyen mindegy. Nincs erőm már ahhoz, hogy könyörögjek Zoeynak, pláne olyan dolgokban, amikben én sem hiszem, hogy bármit is számítana neki a szavam. Sosem számított neki igazából, hogy mit mondok, vagy hogy mások mit mondanak. Pedig, ha valaki, én tudnék neki segíteni, legfőképpen azért, mert kétszer éltem és küzdöttem át azt, amit szajkózok neki. Én le tudtam tenni a drogot és tudom mennyire kurva nehéz, de egyúttal azt is tudom, hogy csak akarat kérdése, semmi más. De nem tudom ezt megérteni vele, de nagyon sokszor próbáltam, voltak évek, mikor valóban a szívemen hordoztam Zoeyt és az időm túlnyomó részét arra szántam, hogy őt meggyógyítsam. Akkor vesztünk össze a legjobban és hidegültünk el, szóval kérdem én, mikor vagyok jó testvér? Ha hagyom, hogy tönkre tegye magát közben mosolygok, mintha minden rendben lenne, ahogy az is rendben van, hogy kéreget és én ingyen és bérmentve adok neki pénzt, kaját, alvóhelyet, akárcsak egy földönfekvő, kéregető csövesnek? Ekkor lennék jó testvér, komolyan? De hát „mindegy”. Az az igazság, hogy már Zoey sem kiskorú, ahogy nekem is megvan a mindennapi életem, küzdöttem magammal, küzdök Diane hátterével, hogy lehetőleg ne haljon meg a feleségem a következő napon, hamarosan megszületik a második gyerekem és közben az elsőt is rendezni kell, ja és mellette még dolgozzak is. Na nem úgy, mint ahogy Zoey dolgozik…
- Örülök, hogy még mindig a tizenhárom évvel ezelőtti dolgokat tudod csak bosszúból a fejemhez vágni. - Mert azt valamiért nem, hogy az elmúlt tíz évben mennyit segítettem neki. Sőt, már azelőtt is végig vele voltam a bajban, mert én vigyáztam rá, én foglalkoztam vele, mert anyáék lényegében basztak rá. Én voltam az, aki törődött vele, meg a nagymamánk, de ezt sosem dörgöltem az orra alá. Ahogy azt sem, hogy nem véletlenül szid engem, hát ki mást is szidhatna, mint azt, aki a közvetlen közelében volt mindig az élete során. Rohadtul vagy szerencséje van, hogy nem vagyok egy sértődős ember, mert akkor már rég parlagon maradt volna már a mai nap során is Zoey. De hát Milesék nem tudják befogni a szájukat…
- Hogyne értékelném! - mordulok rá Zoeyra, miközben elsőként erre a házra, de egyúttal a családomra gondolok. Kis túlzással én építettem fel ismerősökkel ezt a házat is a saját kezemmel! Megdolgoztam és meg is küzdöttem érte. Ahogy megküzdöttem a feleségemért és gyerekeimért is saját magammal és a bajaimmal, hogy egészséges tudjak lenni. De tudom, hogy Zoeyt nem ők érdeklik most. - Ha nem értékelném, hogy vagy nekem, szerinted hajlandó lennék még mindig veled beszélgetni? - És pénzt költeni rá, sok pénzt!
- Mennyi az összes? - fordítok neki háttal, mintha nem is akarnék a szemébe nézni, mikor kimondja. De mondja ki, mert tudni akarok. Amennyire rossz érzés, hogy ismerem a drogok világát, annyira örülhet is ennek Zoey, mert pontosan tudom, mi milyen árban mozog. Tudom, hogy működnek a dolgok és éppen ezért nagyon aggódok érte. Amit csinál, az nagyon veszélyes. Ekkora tartozással bármikor megölhetik, megfenyegethetik, vagy olyan dolgokra kényszeríthetik, amiket nagyon nem tenne meg. Vajon ő ezt tudja? - Próbált már meg valaki arra kényszeríteni, hogy ne pénzzel fizess? – kérdezem ezúttal sokkal visszafogottabban, ténylegesen is csak aggodalommal a hangomban. Nem feltétlenül arra gondolok, hogy a testével, bár nőként általában ez szokott lenni. Hogy egyszerűen kurvává teszik… De őszintén szólva, én ezt nem tudom kinézni Zoeyból, aztán persze lehet jóhiszeműség beszél belőlem. Mindenesetre nagyon jó lenne már, ha elkezdene ténylegesen is pénz keresni.
- Hát akkor szedd össze magad! - Mert én csak ezt látom, mint hátráltató tényező. Az is csoda, hogy nem rúgta ki Zoeyt egyből. De bánom is én mit dolgozik, csak csináljon valamit, legyen rendszer az életében, találkozzon normális emberekkel is, ne csak olyanokkal, akik szeretnek bódultak lenni a nap huszonnégy órájában.
Nyelek párat, mert elég volt az ágyvérzésekből az elmúlt húsz percben, úgyhogy folytatom a kipakolást és egyúttal elő is készülök a főzéshez. Oké, akkor legyen spagetti, azt mindenki szereti, úgyhogy bólintok, hogy megértettem és egyúttal el is mosolyodom pár pillanat erejéig, mert valamiért nem tudok meglepődni a válaszán. Ezt a kaját tanultam meg legelőször elkészíteni régen, mert emlékszem, hogy ez volt mindig is Zoey kedvence.
- Miért, tudsz főzni? - nézek rá vissza, mikor felajánlja a segítségét, de ez már nem baszogatás, ez már testvéri cukkolás. - Amúgy segíthetsz. - Bár nem tudom, hogyan tudna, ez eléggé egyszemélyes munka. - Mondjuk megcsinálhatnád - vigyorodom el végül és halál komolyan mondom, hogy ezer örömmel átpasszolom neki az egészet. Megfőzhetne, ha tud főzni, legalább ennyi munkája legyen a mai nap cserébe, hogy itt aludhat és még pénzt is adok neki. Meg Diane ruhát. Én meg talán pihenhetek pár percet a mai nap során, mielőtt hazajönne a család.
- Egyáltalán nem bánná - ilyenen még ő sem szokott kiakadni. Ha Zoey lopna, azon nagyon is, de ha csak kölcsön veszi, az már más. Feltéve, ha tényleg vissza fog kerülni valamikor az a ruha hozzánk. - Gyere, adok párat. - Azzal felmegyek vele együtt az emeletre, majd onnan a hálószobánkba, ahol turkálni kezdek a szekrényben. Egy sima pólót és egy szűk fekete nadrágot halászok elő, amiket már azt sem tudom, mikor láttam utoljára Dianen, szóval nyugodt szívvel adom át Zoeynak. Neki meg úgy is jó lesz, max nem teljesen a stílusa.
- Tudod, hol a fürdő… - tudja. Már aludt itt. Ennek ellenére a nappali kanapéján fog aludni, bosszúból, mert nem fogom hagyni, hogy az emeleten legyen, még a végén ellop valamit, ami tényleg értékes. Erre a gondolatra pedig meg is torpanok a lépcsőfordulóban, mielőtt a húgom bemenne a fürdőbe. - Zoey, ugye nem kell amiatt aggódnom, hogy bármit kérés nélkül eltulajdonítanál a házban, legfőképpen itt az emeleten? - komolyan nézek rá. Ez most tényleg egy olyan bizalom, amit nagyon szeretnék, ha nem játszana el, mert akkor ezekután a jövőben már tényleg csak úgy engedhetem őt a házba, hogy magamhoz bilincselem. Ahhoz pedig nincs se erőm, se kedvem. Nem akarom úgy kezelni Zoeyt is, mint a kisfiamat, nem tudom mindig minden áldott percben azt lesni, hogy épp hol jár a keze.
"Just one more time" | 993 words | Aston's house |  @Zoey Miles

looking back
The biggest mistake I made was feeling ashamed of my past. Now I stop thinking about the bad things and focusing on the good ones.

「R」

Zoey Miles imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Aston Miles
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Just one more time | Aston & Zoey Tumblr_psd2kt5SdL1uamn92o1_540
You know you’ve reached middle age
when you’re cautioned to slow down by
your DOCTOR, instead of by the police.
Just one more time | Aston & Zoey 6f2a0de5c6795da80659cb95dfbd64d582bc7247
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
If I had to live my life again,
I'd make the same mistakes
maybe only sooner.
★ családi állapot ★ :
Just one more time | Aston & Zoey SFsmC
Suddenly the time comes and
all of your friends ask you:
"Are you really sure about that?"
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
Just one more time | Aston & Zoey JSyscDN
"You came?" She asked.
"You called." I answered.
★ foglalkozás ★ :
Paramedic
★ play by ★ :
Dylan Sprouse
★ szükségem van rád ★ :
w i l d mom || c r a z y dr.
240
★ :
Just one more time | Aston & Zoey SFTui
Just one more time | Aston & Zoey EmptyCsüt. Jún. 06 2024, 11:59

Aston

Zoey

Csúnyán nézünk egymásra, úgy veszekedünk akárcsak egy öreg házaspár, dobálózunk - főleg én - a szitok szavakkal, pillanatnyilag utáljuk egymást... de akármi is történjen, a kötelék közöttük mindig megmarad. Még ha el is gyengül néha, ami valljuk be, miattam van. Próbálok Aston előtt erősnek tűnni, olyasvalakinek aki képes saját magáról gondoskodni, pedig nyilvánvaló, hogy ez nem így van. Ezt már az is bizonyítja, hogy itt vagyok. Ha tudnék magamról gondoskodni, nem könyörögnék megint azért, hogy befogadjon egy újabb éjszakára, vagy hogy kifizesse az általam felgyűlt tartozásokat. Átkozott szar testvér vagyok, nem tagadom. Mégis van egy olyan énem, valahol legbelül, amelyik azt szeretné, hogy egyszer büszkeséggel nézzenek rá. Hogy Aston szemeiben ne csak a folytonos csalódást láthassam. Hogy anyánk egyszer ne azt éreztesse velem, hogy én mennyivel rosszabb vagyok nála. Mégsem vagyok elég erős ahhoz, hogy tegyek is érte, valószínűleg sohasem leszek. - Mindegy. - Válaszolom ezt magyarázkodás nélkül, több kérdésére is. Lemondóan pillantok végül félre... nem érti. Hát persze, hogy nem érti. Senki sem érti.

- Már megint itt tartunk? - Szólalok fel lázadóan, mikor ismételten arról kezd el hadoválni, hogy a drogok mennyire felnagyítsák bennem a dolgokat, blablabla... - Gondolom akkor is a drogok nagyították fel benned is a negatív érzéseket mikor annak idején elvittél magaddal otthonról?! - Válaszolok kérdéssel a kérdésre. Azzal pedig teljes mértékben tisztában vagyok, hogy ez övön aluli volt. Tudom, hogy be fog nála találni. Tudom, hogy fájni fog neki, de jelenleg nem érdekel. Elegem van, hogy mindenki engem és a drogokat hibáztatja mindenért. Elegem van, hogy én vagyok mindig a szörnyeteg. Ami talán vagyok is, de ha neki jogában áll ezt folyton a képembe dörgölni, akkor nekem is. Fedél ide vagy oda. - Én értékelem amim van! Az egész világ az enyém ha még nem vetted volna észre. És te? Te értékeled amid van? Mert nagyon úgy néz ki, hogy csak kritizálni tudsz... - Egyre ingerültebb leszek. Ez is annak köszönhető, hogy beletrafált a dolgok közepébe. Ismer már, bár ahhoz még csak ismernie sem kellene, hogy tudja mi váltja ki az emberből a támadólagos viselkedést. - Mindegy, hogy mit csinálok, ti mindig találni fogtok valamit ami nem jó, sohasem leszek jó nektek. - Teszem ezt már hozzá valamivel nyugodtabb hanglejtéssel. Abban meg már profi vagyok, hogy miként hárítsam át rá a vitatkozást. Mert ugye bár hülye lennék beismerni, hogy egyébként igen, egy drogos senkiházi vagyok, aki meg is érdemli, hogy így bánjanak vele. Pedig talán így van. Mégis jobbnak tűnik inkább az ő lelkiismeretét meggyötörni. Szörnyű testvér vagyok.

Mélyeket szuszogok, próbálom lenyugtatni magam még mielőtt áttérnék a következő veszekedésre, amit az fog okozni, hogy már megint csak a pénzt kérem. Megint lehúzom őt, megint szükségem van rá, megint csak bebizonyítva, hogy kurvára nem tudok magamról gondoskodni. Ezzel nyilvánvalóan igazat adva neki mindenben és hiába próbálom rá hárítani a felelősséget, hiába próbálok a lelkiismeretére hatni és manipulálni azt... mindig neki lesz igaza. Még ha ezt nem is vallom be. - Sokkal. - Bököm ki végül szégyentelenül. - Az összes? Vagy csak az a részlet amit most akarnak leverni rajtam? - Megvonom a vállam, mintha ez nem nagy valami lenne. Farkasszemet nézek vele, csak reménykedni tudok abban, hogy nem fog jobban belekérdezni, vagy éppen nem kever le nekem egy pofont, mint ahogyan anyánk tenné egy ilyen megszólalás után. Vagy épp tette is. Őszintén... tudom hogy piszokul pofátlan vagyok, amiért egyáltalán bepróbálkozom nála azzal, hogy fizesse ki az összes tartozásom. Nem tudom még meddig csinálhatom ezt vele. Mikor lesz az a pont amikor leveszi rólam a kezét és azt mondja, elég volt. - Holnap? Nem hiszem... Azt mondta, idézem: "Ha összeszedted magad, gyere vissza". Kétlem, hogy az a pont elérkezett. - Magyarázkodom és el is hiszem amit mondok. Soha nem leszek összeszedettebb, tehát nyilvánvalóan soha nem is megyek vissza. Bár ő még reménykedhet abban, hogy ezt én nem így gondolom.  

- Oké. Köszi.- Válaszolom, mire egy apró kis mosoly jelenik meg arcomon. Aligha rejthetném el, hogy mennyire örülök amiért még nem érkezett el a pont, amikor leveszi rólam a kezét. Ezzel a lendülettel veszem is el a csokit és bontom fel, hogy aztán azt be is mancsoljam. - Szívesen ennék egy spaghettit. - Ha jól sejtem ez még csak meg sem lepi, hiszen gyerekkorom óta imádok egy jó bologneset. Mindig a kedvencem volt és nem az első alkalom, hogy ezt kérem tőle. - Segíthetek, ha gondolod? - Somolygok is, mintha mi sem történt volna. Próbálok úgy tenni, mintha nem épp egy - vagy kettő - veszekedésen lennénk túl. - Szerinted Diane bánná, ha kölcsönadnád pár ruháját? Ha jól sejtem mindketten érezzük, hogy rámférne egy fürdő és néhány tiszta ruhadarab. - Teszem hozzá egy ártatlan féloldalas mosoly kíséretében.
"No sibling is perfect, we argue, we fight. We even stop talking to each other at times, but in the end, we are family, and our love for each other will always be there."

BEE

“Behind every sweet smile, there is a bitter sadness that no one can ever see and feel.
mind álarcot viselünk
Zoey Miles
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :

★ lakhely ★ :
#couchsurfing
★ :
★ idézet ★ :
."
★ foglalkozás ★ :
#job-hopping
★ play by ★ :
margaret qualley
★ szükségem van rád ★ :

53
Just one more time | Aston & Zoey EmptyKedd Május 28 2024, 13:14

For god's sake, sis

Siblings: the only people who will fight like cats and dogs one minute and have your back the next.
- Oké, én megkérdeztem - szögezem le és egyúttal le is zárom a témát, mert nem fogok vele veszekedni ilyen baromságokon. Ha nincs rossz hír, akkor legyen így, ez nekem csak jó hír, de ha ezután kiderülne, hogy mégis van, akkor nagyon csalódott leszek. Utóbbi években kezdtem el azt érezni, hogy egyre inkább távolságtartó velem Zoey. Nem hazudik feltételenül mindig, de már nem köpi úgy a pofámba a fájdalmas igazságot, mint amikor még együtt éltünk. Sosem gondoltam, hogy ezt mondom, de hiányoznak azok az idők, amikor még tényleg nagyon szoros volt köztünk a kapcsolat és szomorú vagyok, hogy ezt nagyon nehéz lesz visszacsinálni, ha egyáltalán lehetséges.
- Miért? Megint mit csinált anya? - Mert általában anya a ludas és nem apa. Apánkra én azon vagyok nagyon dühös, mert sosem csinál semmit, nem állítja le anya hülyeségeit, hanem már szarik bele és ezzel a mi életünket nehezíti. Azt értem, hogy „nem”, már nem faggatom, pusztán beszélgetek vele. Mondjuk Zoeynak néha a kettő egy és ugyanaz…
- Mondjuk azért, mert nem történik veled más és csak ugyanazokat tudom feltenni? - Tudja, hogy nem ijeszt meg a csúnya nézése, én is tudok így nézni és ha ő támad, én nem futamodok meg. Sosem tettem, most sem fogok. Leszarom, ha legszívesebben megfojtana, de könyörgöm, még mindig én adok neki fedelet.
- És ezt mégis mikor mesélted be magadnak? Mert nagyon álomvilágban élsz. - fonom össze karjaimat és most kurvára örülök, hogy nincs itthon senki. - Attól még, hogy bőven van baj anyánkkal is és nem jól fejezi ki magát, igenis aggódik érted, mert a lánya vagy. És marhára fontos vagy neki is és nekem is! Fejezd be a siránkozást és próbáld meg értékelni, amid van és nem mindig teherként gondolni rá. A drog felnagyítja benned a negatív érzéseket és mivel sosem vagy teljesen tiszta, ezért már elfelejtettél reális képet alkotni a világról. - Tudom, hogy nekem sem így kellene közölnöm vele ezeket, de felvesz a stílusa és most nem vagyok olyan állapotban, hogy nyugodt pszichológust játszak. Talán majd egy óra múlva. Mindezek ellenére azért próbálok nyugodt hangon válaszolni neki.
- Nem én vagyok a kiskedvenc. Benji a kiskedvence, mert vele még tud villogni és büszkélkedni. - Mert ő még nem lett elrontva és amíg rajtam múlik, nem is lesz, hiszen nem engedem, hogy sok időt töltsön anyával. De azért jó, ha tudja, hogy én sem kaptam semmilyen figyelmet anyától, pláne fiatalabb koromban, amikor aztán tényleg hibbant drogos volt az anyánk. Most, hogy elkezdett tisztulni, legalább próbál nyitni felénk, csak épp nem túl jól, ezt elismerem. Én is menekülök anyától, akárcsak Zoey, de nem szabad elfelejteni, hogy anya még mindig jót akar nekünk. Nem minket szégyell, hanem az ő anyaságát, aminek termékei lettünk mi, elcseszettek. Meg kellett érnem ehhez, hogy felfogjam és összerakjam a képet.
Aztán persze jön, hogy adjak pénzt. Adok, de tudni akarom, mire és abból, hogy nem tagadja és nem próbál meg ellenkezni érzem, hogy megint beletenyereltem az igazságba. Nem most jöttem le a falvédőről és nem is vagyok kezdő a témában. Én is voltam drogos, bármennyire is hihetetlen ez Zoeynak.
- Nagyszerű! - túrok hajamba idegesen és megfordulok a konyhapult felé, miközben egy mély lélegzetet veszek. Utálom ezt a világot és még jobban rühellem, ha Zoey tartozik nekik. Inkább tartozzon nekem, de nekik ne, mert az mindig veszélyes. Nem értem, hogy nem látja ennek a terhét. - Mennyivel? Mennyi az összes tartozásod feléjük? - tudja, kik felé, de ha más tartozásokat is belevesz, az se érdekel. De nem fogom hagyni, hogy a dílerek áldozatává váljon és végül a veséjével fizessen. Nyilván kifakadok. Miért tűrném csendben?
- Ajj baszd meg, Zoey - forgatom szemeimet a válaszától és inkább folytatom vásárolt cuccok kipakolását, mivel, ha csak ilyen faszságokat tud kinyögni Miss Nem Vagyok Tökéletes, akkor nem érdemes nekem jártatni a számat. Persze tudom, hogy az a célja, hogy kussoljak és adjam a pénzt kérdések nélkül. Mert naná, hogy így működik a világ. - Szóval holnap visszamész és folytatod? - nézek vissza rá egyébként kíváncsian és nem támadóan. Mert ha igen, akkor elhiszem neki, hogy nem rúgták ki.
- Adok. De majd csak reggel - ígérem meg neki, de tudja, hogy úgyis adni fogok, csak épp még ezzel próbálom arra késztetni, hogy legalább próbáljon meg normálisan beszélni és viselkedni velem. Látom, hogy felbontja a Dianenak szánt csokit, de nem zavar. Egye, ha akarja. Diane amúgy sem nagy csokis, csak a terhessége miatt most fogékonyabb rá.
- Még nem tudom. Valamilyen tésztára gondoltam. - Érzem, hogy tereli a témát, de örülök neki, mert nekem is le kell nyugodnom. Szeretnék már végre nem csak veszekedni a húgommal, és tudom, hogy leginkább én generáltam ezt a pár percnyi káoszt köztünk, de mégsem jókedvemből tettem, hanem mert aggódok érte és ez kibukott belőlem. - De ha kívánsz valamit, akkor mondd, megcsinálom. - Feltéve persze, ha nem valami abszurdot akar, amihez nincs itthon semmi alapanyag.
"Just one more time" | 806 words | Aston's house |  @Zoey Miles

looking back
The biggest mistake I made was feeling ashamed of my past. Now I stop thinking about the bad things and focusing on the good ones.

「R」

mind álarcot viselünk
Aston Miles
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
maybe only sooner.
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
"You came?" She asked.
★ foglalkozás ★ :
Paramedic
★ play by ★ :
Dylan Sprouse
★ szükségem van rád ★ :
240
★ :
Just one more time | Aston & Zoey EmptySzer. Május 15 2024, 08:23

Aston

Zoey

Egészen addig ameddig ki nem mondja a szavakat, azt gondolnám, hogy bizony nekem is meg vannak a határaim. Azok a bizonyos határok amelyek az előtt kezdődtek volna, hogy elkezdenék magamba nyomni fel bármit is... Az már tényleg olyan lenne, mintha egy börtönbe jöttem volna, de komolyan. Aztán most mégis elültette fülemben a magot, elvégre ennyi bizalmat kapok. Oké, csak viccelek. Ennyire ostoba még én sem lennék, pedig nekem aztán vannak jó húzásaim. De egy dolgot biztosra tudok Astonról, az pedig az lenne, hogy mit nem tűr el a házában. Én pedig addig ameddig a segítségére szorulok, betartom a ház egyetlen szabályát. Miatta. Még akkor is ha néha utálom a szabályt is és őt is. Szükségem van rá és nem csak a kanapé miatt. - Most mit izélsz? Úgy csinálsz, mintha én mindig rossz hír lennék... - Forgatom meg a szemem miközben végre átjutok a börtönőrön. És igen, nem tagadom, talán... csak talán, általában rossz hír vagyok, mindenesetre muszáj éreztetnem vele, hogy kedvesebb fogadtatással is várhatna néha, nem mindig ezzel a komor arccal. Aztán ne csodálkozzon ha nem jövök gyakrabban. Na nem mintha annak örülne. Mindenesetre az önsajnáltatás mindig jól ment.

- Nem! - Vágom rá ellenkezést nem tűrve. Nem érdekel, hogy mit gondol, a nem az nem. Egó ide vagy oda, bárhol jobb, mint otthon és ez soha nem fog változni, mindegy mivel próbálja a fejemet tömni. Még, hogy érdeklődik irántam. - Talán mert folyton ugyanazokat az ostoba kérdéseket teszed fel. - Nézek rá a lehető legmogorvább tekintettel, szinte megrökönyödve, legszívesebben melegebb éghajlatra elküldve őt is, de inkább nyelvemre harapok, hogy ne tegyem meg. Kurva élet! Komolyan! - Mindketten tudjuk, hogy csak azért érdeklődik nálad felém, hogy úgy tegyen mint akit érdeklem, de közben valószínűleg csak azért teszi, hogy megbizonyosodjon, nem készülök hazamenni. Leszarja mit kezdek magammal vagy mi van velem. Ezt te is tudod! - Bökök felé felháborodottan. - Mindig is te voltál a kedvenc. Én meg az őrült akit legjobb elkerülni és a létezéséről sem tudomást venni. - És itt bukik ki belőlem ismételten némi rejtett féltékenység a tökéletes életére célozva, amiben nekem igazából sosem volt helyem. Még akkor sem ha próbálnak úgy tenni, mintha lett volna. Fene... még én is abban reménykedek, hogy van helyem itt. De nincs. Ragaszkodom Aston-hoz, mint majom a farkához, de mindketten tudjuk, hogy itt nincs helyem. Már rég nem kellene hozzá sem járnom, csak... gyenge vagyok.

- Most miért kell mindent túlgondolnod? - Természetesen nem cáfolom meg amit mond, mert nyilvánvalóan igazat beszél, bár... hogy a francba lát át rajtam ilyen egyszerűen? - Aaaaah! - Mordulok fel szemforgatva mert átkozottul nincs kedvem ehhez a beszélgetéshez. Ugyanazokat a köröket futjuk. Miért nem tud csak egyszer rábólintani és nem kötözködni meg pampogni velem? Faszom... Itt jön a prédikáció is. Egyik lábamról a másikra állok, idegesen fonom össze karjaimat a mellkasom előtt, gyerekes viselkedésem természetesen annak köszönhető, hogy tudom igaza van neki, de semmiképp sem akarok engedni. Nagyon igyekszem nem reagálni semmire sem, legszívesebben már sarkon fordultam volna, hogy inkább az utcán töltsem az éjszakát, mintsem ezt hallgatni tovább. - Igen. Sajnálom, hogy én nem vagyok Miss Tökéletes. - Bököm oda még mindig gyerekes daccal a hangomban. Utálom ezeket a beszélgetéseket. - Egyébként meg... szabályosan véve, nem rúgtak ki. Csak elküldtek, hogy szedjem össze magam. Nem olyan nagy cucc, na! - Vonom meg a vállam, azt meg nem teszem hozzá, hogy visszamenni már nem tervezek, sőt szerintem a vénasszony sem gondolta komolyan, hogy visszavárna, de hátha legalább egy kicsit lecsitít a bátyámon, mert kezd elegem lenni ebből a világ a Zoey elleni összeesküvésből. - Szóval akkor adsz, vagy sem? - Kérdezem pofátlan módon, még csak nem is érzékelve szavaimnak a súlyát, arról nem is beszélve, hogy mennyire ignoráltam mindent amit mondott, aztán hogy ne legyen olyan kényelmetlen a helyzet, felbontom a korábban elcsent csokit és annak elmajszolásába kezdek. - Mi lesz a vacsi? - Próbálom elterelni a szót magamról, bár elég nyilvánvaló a dolog, nem vagyok túl jó ebben. Ritka az, hogy nem állok bele valakibe a vita kedvéért.

BEE

mind álarcot viselünk
Zoey Miles
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :

★ lakhely ★ :
#couchsurfing
★ :
★ idézet ★ :
."
★ foglalkozás ★ :
#job-hopping
★ play by ★ :
margaret qualley
★ szükségem van rád ★ :

53
Just one more time | Aston & Zoey EmptyPént. Május 10 2024, 13:52

For god's sake, sis

- Most komolyan - ismétlem meg szigorúan a szavait. Addig nem vagyok hajlandó megmozdulni, amíg meg nem látom az összes zsebének tartalmát. Nyomoréknak tűnhetek, de ismerem azt az élethelyzetet, amiben ő van, ismerem az érzést, ami egyszerűen megöli őt, ha nem tud kábultan elaludni, úgyhogy igen, szar testvére vagyok, de megvárom, míg a bosszankodása után belátja, hogy ő is gyorsabban bejut a házamba, hogyha bebizonyítja, hogy nincs nála semmilyen tudatmódosító szer.
- Azt a bizalmamat még élvezheted, hogy elhiszem neked, hogy nem nyomtál fel semmit magadba. Szívesen! - Aztán, ha kész, kitárom az ajtót, mondván, hogy mehet.
- A „csak még egyszer utoljára, kérlek Aston” könyörgésed önmagában elég baljós, nemde? - nézek rá kérdőn, arról nem is beszélve, hogy ismerem a mindennapjait. Nem mindig volt ez így, de most szerencsére vagyunk annyira beszélőviszonyban, hogy viszonylag gyakran kommunikáljunk. Aztán elmosolyodom, noha inkább sírni támadna kedvem a legutóbbi rendőrségi sztorija kapcsán.
- Örülök, ezer köszönet érte! - figurázom ki, mert erre már azt se tudom, mit mondjak. Nem érzi, hogy kínos? Remélem érzi, vagyis, hogy addig még nem süllyedt le, hogy immunis legyen a saját nyomosúrágára. Mondjuk nem árulja el, hogy ma miért akar itt aludni, pedig tényleg érdekelne, hogy mi volt ma vele már csak amúgy is, de biztosan oka van arra, hogy miért nem mondja el.
- Igen, még. – Annak ellenére, hogy nekem ez is már az otthonom, kettőnk beszélgetésében a „haza” az még mindig ugyanazt a lakást jelenti. Ez valószínűleg nem is fog változni. - Ezt megértem, vagyis részben. De attól még lehetnél annyira igényes magaddal szemben, hogy néha te is félreteszed az egódat, hogy melegben aludj. - A húgom rendetlen, de közben meg végtelenül makacs és nem képes beismerni anyáékkal szemben, hogy nem bír megélni és kikeveredni a szarból, amit sajnos tudom, honnan örökölt, de attól még igazán elhagyhatna ezzel a Miles-tulajdonsággal. Ebből adódóan meg sem lepődök, hogy a szüleinknek fogalma sincs, hogy az elmúlt hetekben börtönben volt, még ha csak egy kis időre is.
- Azért eléggé el vagy tévedve Zoey. Engem rendszerint bombáz anya, hogy mi van veled és elég szar érzés, hogy erre rendszerint én sem tudok válaszolni, mert szart se közölsz velem sem. Csak jössz, hogy kell egy kanapé, de ha esetleg megkérdezem, miért, akkor még neked áll feljebb. Ez szerinted korrekt így? - fonom össze a karjaimat és határozottan állok előtte, mert erre egzakt választ várok. Aztán a válasza után folytatom a pakolást, majd egy almát is dobok ennek a lánynak, hogy kerüljön valami egészséges is a szervezetébe.
Az a bizonyos „figyu”-ra áll csak meg a hűtőajtó a kezemben, amiért rápillantok Zoeyra, mielőtt a kelleténél picit erősebben becsuknám azt és újra odamennék közelebb hozzá. Szemeimben szikrák gyúlnak a pénz hallatára, hazudnék, ha azt mondanám, hogy már a „figyu” hallatán nem tudtam volna, hogy ez következik. Örülök, hogy egyből pontosít is, mert arra biztos nem adok pénzt, hogy cigit vagy drogot vegyen belőle, mondjuk a kifogása sem épp megnyugtató és valljuk be, nem is feltétlenül hiszek neki, de a lehetőséget attól még megadom számára, hogy tisztázza magát.
- Nem „arra” kell pénz, mert azt már egy ígérettel kifizetted a dílerednek, úgyhogy most jössz és annak a pénznek a tartozását kunyerálod tőlem, mi? - Cáfolja meg, ha nem így van, én leszek a legboldogabb, ezt elhiheti. - Én azt hittem, már van munkád. Azzal mi van? Megint kirúgtak? - Utálom így faggatni őt, de ha már nálunk fürdik és alszik, akkor ezt viselje el. Egyúttal pedig azt is utálom magamban, hogy máris ennyire feszült vagyok tőle és én sem tudok normálisan kérdezni. Zoey egyszerűen mindig előbb felbasz, minthogy én nyugodtan tudnék tőle kérdezni.
- Te is tudod, én is tudom, hogy nem az utolsó alkalom, legalább ne hitegess vele. De leszarom Zoey, nem érdekel, ha pénzt kell adnom neked, csak lennél egyszer őszinte velem cserébe! Kurva nehéz időszakon vagyok túl, hiszed vagy sem, én is megszenvedtem az elmúlt éveket, de ki tudtam jönni belőle, mert a megfelelő módon kezeltem magam. Te is csak akkor fogsz tudni túllépni ezen az életmódodon, ha komolyan is gondolod, hogy változtatni akarsz. - Kifakadok, megint, talán életem során sokszor is, de csak a félelem beszél belőlem. Irtó módon féltem a húgom, elvégre a húgom és megvesznék, ha valami történne vele, de elszomorít, hogy a valós akaratot nem látom a szemeiben.
Látom, ahogy bebúrja a csokit, de őszintén szólva, nem zavar, láthatja, hogy ezeken én nem akadok fent. Meleg vacsorát is kap, tudja jól, nem először alszik nálam és csak mert ez az utolsó alkalom saját elmondása szerint, én bármikor nagyon szívesen megvendégelem nálunk. Nem sajnálok tőle semmit, a pénzt sem, ha azt jó dolgokra költené.
"Just one more time" | 767 words | Aston's house |  @Zoey Miles

looking back

「R」

mind álarcot viselünk
Aston Miles
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
maybe only sooner.
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
"You came?" She asked.
★ foglalkozás ★ :
Paramedic
★ play by ★ :
Dylan Sprouse
★ szükségem van rád ★ :
240
★ :
Just one more time | Aston & Zoey EmptyCsüt. Május 02 2024, 20:55

Aston

Zoey

Az aj, Zoey nem hangzik túl örömtelinek. Így aztán elengedek egy mosolyt is, ami sokkal inkább tűnhet vicsorgásnak a külső szemlélők számára... talán a belsőknek is. Tényleg igyekszem felmelegíteni bátyám szívét, és bár nem szívesen jövök a nyakára, most mégis muszáj. Aztán kérésére rámeredek. Nem tudok rá haragudni érte, de... most komolyan? - Ugyan már, Aston... - Válaszolom lazán és indulnék is, már ha beengedne. De nem teszi, komolyan gondolja. Először értetlenül nézek rá, holott pontosan tudom miért csinálja ezt, aztán megadóan emelem fel kezeimet a fejemet rázva. Megértem őt, ám másrészt mégsem. Tudhatná, hogy ha még lenne is valamim, hülye lennék idehozni. Legfeljebb elrejtettem volna két házzal arrébb. Az egyetlen ember akinek legalább egy aprócskát is érdekel a véleménye, vagy hogy mit érez, az ő. Nagyon aprócskát. - Most komolyan?! - Mordulok fel, miközben eleget teszek a kérésének. - Még szerencse, hogy a bugyimba nem akarsz benézni. - Mondom mikor kifordítottam neki az összes rajtam található zsebet és vállat vonok. Aztán rájövök, hogy ötleteket talán nem kellene adnom neki.

- Mert most rosszat sejtesz? - Kérdezem felvont szemöldökkel, hiszen - még - okot nem adtam rosszallásra. Még. Bár tény, hogy nem csak egy laza kis testvéri látogatásra jöttem. - Örülj neki, hogy házhoz jövök és nem az őrsrön kell összekaparnod. - Vágom ezt oda, mintha tényleg meg kellene könnyebbülnie emiatt. Mondjuk igazság az van benne, de ettől függetlenül még talán nem ezzel kellene dobálóznom. - Semmiért. - Vágom rá élből, majd a vállamat is megvonom. Nemtörődömség sugárzik minden szavamból és mozdulatomból, pedig igenis érdekel, mégsem akarom neki elmondani, hogy újra kirúgtak. Nincs pénzem. Anya meg nem opció. Talán az utolsó utáni. - Egyedül vagy? - Követem őt végül, érzem, sőt, tudom mi fog következni. Már csak idő kérdése, hogy megkezdje a szokásos monológot, amit kénytelen leszek végighallgatni, máskülönben kivág, mint macskát szarni. - Szívesebben maradok az utcán, mint megyek haza. - Jól megnyomom az utolsó szót. Sohasem éreztem ott otthon magam, mindig utáltam, éppen úgy ahogyan ő is, szóval még csak nem is kövezhet meg érte.

- Nem, nem tudják basszus! - Szólok rá egyre idegesebben. Tudja jól, hogy mik a gyengepontjaim, tudja mivel hathat rám és direkt is csinálja. - Nem beszéltem velük azóta és nem is áll szándékomban. Egyébként sem hiszem hogy érdekli. Magán kívül nem sok minden kelti fel az érdeklődését. - Persze, talán Aston és a csodás új élete igen, de én és a nyomorom, aligha. Nincs is rá szükségem, eddig is megoldottam nélküle, ezután is fogom. Ám mindenképpen érzékelhet némi irigységből fakadó ellenszenvet, nem tehetek róla. Néha tényleg azt kívánom bárcsak normális életet tudnék élni, de nem tudok. Nem tudom hogyan. - Kösz. - Mormogom orrom alatt az almáért. - Figyu... - Kezdek is bele és mindketten tudjuk, hogy egy mondat ami "figyu"-val kezdődik, jó nem lehet. - Szükségem lenne egy kis pénzre. - Bököm ki röviden és tömören, nincs mit színezni rajta. Vagy mégis? - Nem arra amire gondolsz. Csak... más dolgokra. Van egy kis tartozásom amit nagyon le kellene tudnom. - Szóval igen, pontosan arra amire gondolsz, csak már utólag fizetném ki a dolgot, szóval szabályosan véve nem arra. Monológ... három, kettő, egy? - Esküszöm találni fogok egy munkát, ez az utolsó alkalom, hogy tőled kérek! - Csak miután kimondtam jövök rá, hogy akaratomon kívül is elárultam magam. Az esküdözéseimből meg nyilván már várat építhetett volna magának ha mindegyikért csupán egy dollárt kapott volna élete során. Rohadt kedves tudok lenni ha kell valami. Aztán előre hajolva pofátlanul az egyik csokit húzom el a pulton hagyott cuccokból, mert ja... Az alma jó meg minden, de egy csokoládé, az bizony hogy csokoládé. Azt meg pontosan tudja, hogy édesszájú vagyok, szóval ha nem akar megkínálni akkor ne hagyja az orrom előtt. Igen, persze, lehetnék kicsit hálásabb is, bla-bla...

BEE

mind álarcot viselünk
Zoey Miles
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :

★ lakhely ★ :
#couchsurfing
★ :
★ idézet ★ :
."
★ foglalkozás ★ :
#job-hopping
★ play by ★ :
margaret qualley
★ szükségem van rád ★ :

53
TémanyitásJust one more time | Aston & Zoey
Just one more time | Aston & Zoey EmptySzer. Május 01 2024, 22:05

For god's sake, sis

Lassan nyílik fel a garázsajtó, majd ugyanolyan lassan záródik is le, miután beállok az autóval. Fáradtan kapom fel azt a pár zacskót, amit telepakoltam hazafelé az egyik útbaeső boltban mindenféle kajával és ez a mozdulat ébreszt rá arra, hogy még mindig nem jött helyre teljesen a kezem. Már vagy három napja, hogy meghúztam az egyik mentés során, Diane dokihoz is küldött volna, de nem szántam rá időt, mert úgy voltam vele, hogy a húzódást ki kell pihenni. Ez a fájós kéz az, ami most mégis elengedi a zacskókat a konyhapultnál és a zsebemben lapuló telefonomért nyúl, mikor meghallom a csengőt. Mint sokszor, most is egy pillanatra megrezzenek és aggódó szemekkel tekintek a főbejárat irányába. Az üldözési mánia annyira megfertőzte már az agyamat, hogy most is megfordul a fejemben, hogy az újonnan megcsinált fegyvertartási engedélyemmel együtt megszerzett fegyverrel a farzsebemben nyissak ajtót, de észhez térítem magam még az első mozdulat előtt. Nem szabadna így gondolkodnom. Nem szabadna elveszítenem önmagamat és eldobnom az önállóan felépített biztonságos ház és összetartó család érzését, ami egyébként nem létezik, de én nagyon boldogan takaródzok vele, mert annyira kellemes. Szóval nyelek egyet, aztán a bejárathoz lépek és komor arccal ajtót nyitok.
- Aj, Zoey - szökik ki belőlem a keserű sóhaj a gyerekes kérlelésére, ezzel együtt pedig kissé arra is, hogy "csak" ő az. Bár már régóta gondolkodok azon, hogy mennyire tesz jót a fiamnak az, ha Zoey társaságát élvezheti, nem azért, mert bármi rosszat tenne a fiammal Zoey, hanem mert anno, gyerekkorunkban én sem akartam őt megfertőzni a droggal, de mégis sikerült. Úgy sikerült, hogy se annak szavát, se annak látványát nem lebegtettem a húgomnak. És most mégis itt van. Itt van ő, itt vagyok én, két szerencsétlen, akik sosem fognak tudni menekülni a családi hátterüktől. Kérdés, meddig foghatjuk még a szüleinkre.
- Előbb ürítsd ki a zsebeidet - mutatok egyszerre a kabátja, a pulcsija és a nadrágja zsebére, de akár még a cipőjére is, ha ott is rejteget valamit... valamit, amiről tudja, hogy nem hozhatja be a házba. Nyilván nem játszanék reptéri ellenőrt, ha nem lenne jó okom rá.
- Mikor fogsz úgy bekopogni, hogy nem kell rosszat sejtenem? - nézek rosszallóan, miután kipakolta a zsebeit nekem és én kitárom neki az ajtót. Azt már összeraktam, hogy tényleg akkor hív engem, ha nincs más választása (szívem mélyén mindig reméltem, hogy ez nem így van), úgyhogy feltételezem, ma is oka van az ittlétének. - És ma ugyan miért?
A ház egyébként kellően üres most, Diane még nem ért haza Benjivel, arra majd kicsit több, mint fél óra múlva kerül sor, úgyhogy esélytelen, hogy bárkivel is szembe találja magát Zoey. Gondolom örül ennek. Igazából én is örülök. Mindig, mikor a húgom szembesít azzal, hogy még mindig nem tudja rendbe hozni az életét, egy részem nekem is újra meg újra meghal. Mintha örökké büntetne. Összemosódik bennem a harag és a keserű szomorúság, amiket egyszerre érzek iránta és magam iránt is.
- Anyáék? - kérdezem, ahogy a nappaliba érünk, majd megtámaszkodom a konyhasziget peremében, annak háttal állva. - Már nem mintha ne érteném meg, hogy ide szívesebben jössz, mint haza, de gondolom a régi ágyad is még opció, ha minden kötél szakadna. - Haza bármikor mehet, anyáék nem is raknák ki soha őt az utcára, de sejtem, hogy hiúsági kérdés áll a háttérben. Hihetetlenül hiú az összes Miles, engem is beleértve. Ami pedig a kérdésemet illeti... én csak tudni akarom, hogy ugye nem lesz belőle csöves. Mert most kicsit annak tűnik... Most is. - Tudják egyáltalán, hogy nemrég lecsuktak? - A szemére hányom a múltkori esetet, csak, hogy érezze a tetteinek súlyát, nem azért, mert ne sejteném a választ. Ebből viszont arra is következtethet, hogy én bizony nem köptem be nekik. Eközben elkezdem kipakolni a zacskókból az élelmiszert, egy részét a hűtőbe teszem, másikat meg a pulton hagyom, végül pedig egy almát dobok Zoey felé.
"Just one more time" | 611 words | Aston's house |  @Zoey Miles

looking back

「R」

mind álarcot viselünk
Aston Miles
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
maybe only sooner.
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
"You came?" She asked.
★ foglalkozás ★ :
Paramedic
★ play by ★ :
Dylan Sprouse
★ szükségem van rád ★ :
240
★ :
Just one more time | Aston & Zoey Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Just one more time | Aston & Zoey
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Zoey Miles
» Nothing is free. - Diane & Zoey
» Alter Ego | Zoey & Lamb
» Long time since the last time - Levi & JJ
» Milo & Zoey - Born to be wild

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Queens :: Lakóhelyek :: Házak-
Ugrás: