New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 280 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 270 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Harvey Irvine
tollából
Ma 17:02-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:58-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:57-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:56-kor
Jasper Whitmore
tollából
Ma 14:08-kor
Jude Cowen
tollából
Ma 13:03-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 10:12-kor
Nova Garcia
tollából
Ma 08:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

Tyler & David - Game of Throne
TémanyitásRe: Tyler & David - Game of Throne
Tyler & David - Game of Throne EmptyPént. Jún. 21 2024, 18:01

don't test my patience
The important thing in strategy is to suppress the enemy’s useful actions but allow his useless actions.

Minden „ellenfelemet” megilleti a tisztelet függetlenül attól, hogy mint jellem, tartom-e az illetőt valamennyire avagy sem. Gallardo az utóbbi csoportba tartozik, mert azt képviseli, amit mindennél jobban gyűlölök: az elherdált tehetséget, amiből kijutott neki bőven, nem kérdés. Ostobának vagy legalábbis vaknak kellene lennie az embernek, hogy ne lássa, elvégre nem azért tart ott ahol, mert megpénzelte a meccseit, hanem mert vérrel, verítékkel és nem kevés törött csonttal dolgozott meg érte. De, ha csak ránézek, azt látom benne, amit sokakban: ha nem lett volna az a rengeteg kisiklása meg a temérdek szarság a háta mögött már régen nem azzal kellene pöcsölnie, hogy újra felragyogtassa az elmúlt hónapokban, években alig pislákoló csillagát. Bárhogy is, a tisztesség és a minimális tisztelet irányába megköveteli azt, hogy viszonozzam az üdvözlését.
Egyfelől, nekem már nem volt szükségem arra, hogy olyan meccsekre vesztegessem az időmet, amikről tényszerűen ki tudtam jelenteni: kisujjból is kiráztam volna, másfelől pedig még én is a nálam nagyobb halakra vadásztam, így egy visszalépésnek… Nem sok értelme lett volna. Aztán az ő pályája más irányokat vett. Aztán történt azaz ominózus giccs-parádé, nagyjából, mint ez, ahol évek küzdelme után, kiharcolta azt, hogy legyen közöttünk egy hivatalos meccs. Ami meg is történt volna, ha nem sokkal előtte késelnek meg, így kénytelen voltam kiszállni a dologból. Aztán meg, azóta nálam is történtek más dolgok, amik nagyobb prioritást élveznek, mint az, hogy kielégítsem a vágyát, hogy megtanulja milyen igazán a földre kerülni.
– Hihetetlen, de az. – Forgatom meg a szemeimet. Az emberek szeretnek pletykálni és még inkább szeretik azt gondolni, hogy esetlegesen megfutamodtam a visszatérés lehetőségétől, de a helyzet egyáltalán nem olyan plátói, mint ahogyan az a fejekben él: lehet, szimplán nem is érdekel már. Ebben a sportágban elértem nagyságrendileg mindent, amire taknyos kis kölyök koromban vágytam és amiért az életem jelentős részét, a magánéletet, kukáztam. Az embereknek, nem kell megértenie. Nem zavart a pletyka, sem az, hogy mit gondoltak – nem szálltam bele, nem foglalkoztam ezekkel.
Mellette felkönyököltem a pultra.
A helyzet az, hogy a múltunk nem is annyira különbözik egymásétól. Mindketten szar közegből jöttünk, így a faszkalap viselkedés az első, amit a mi fajtánk, mint a cirkuszi mutatványos megtanul, hogy a köcsögölő és nagy volumennel tarkított, leereszkedő viselkedés hatékony tud lenni, de csak addig, amíg egy hülye tinédzser vagy. (Azt azért kár lenne tagadni is, hogy az esetek többségében én is hajlamos vagyok erre, még mindig, de a türelmem most még a helyén van. Mondjuk, ha így folytatja…) – Valószínűleg, nagyot szólt volna. – Ezt el kell ismernem. A stílusunk más, de nem kevésbé hatékony. Az ő neve mellett is szép számmal sorakoznak vállalható nevek, így hát nem csoda, ha sajnálja azt, hogy a miénk nem jött össze. Legalább egy érdemleges is felkerült volna a kis listájára. – Még jó, hogy kettőn közül csak te érzed úgy, hogy bizonygatnod kell, hogy tovább bírtad volna. – Elvigyorodom. Az évek alatt megtanultam, hogy a ringben jól néz ki ez a nagypofájúság, de a való életben… Nincsen szükségem arra, hogy bizonygassam azt, hogy kinek nagyobb a fasza. Úgyhogy marad a hideg nyugalom, profizmus, ha úgy tetszik, de nem mondhatom, hogy nem leereszkedő emellé a hangom annyira, hogy irritáló legyen, másoknak.
– Minden adományt örömmel veszünk. – Nem számít, hogy mekkora, mindaddig, amíg befolyik. Persze, azzal tisztában vagyok, hogy a gyerekeknek ettől jobb életük nem lesz, de a kilátástalanságból adhat számukra egy esélyt. Nekem egyetlen ilyen ember volt az életemben, de ő viszont tűzön-vízen átrugdosott, hogy ne csináljak valami idiótaságot, amiért a börtönbe kerülhetek. – Ezzel akarsz cukkolni? Hogy nem tettem le semmit az asztalra? – Röhögök fel. – Ez csak szánalmas, amigo. Ennyire bedurcáztál, hogy nem tudtál általam javítani a jó híreden? – Hozzhatja szép számmal a meccseket, ha azok, olyanok amilyenek. Nem is beszélve arról, hogy ma már a média nagy úr, ha valakit egyszer úgy temetnek, ahogyan őt, kibaszott nehéz visszakapaszkodni.
– Egy pohár vizet, jéggel. – Függetlenül attól, hogy ne kell meccsekre készülnöm, a napjaim menetrendje nem sokat változott.

David Gallardo imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Tyler Crenshaw
Sport
ranggal rendelkezem
★ :
Tyler & David - Game of Throne A6a3850ca3b85ade79b6427f5b99ec6d18665773

Tyler & David - Game of Throne Tumblr_inline_pscir31LYO1uawecc_1280
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
King of The Bronx
★ családi állapot ★ :
single as hell
★ lakhely ★ :
manhattan
★ :
Tyler & David - Game of Throne 0abe5f2d4b9e59862707d6112343108bb88f2a29
★ idézet ★ :
He’s right. It’s cruel to give hope where none should be. It only turns into disappointment, resentment, rage—all the things that make this life more difficult than it already is.
★ foglalkozás ★ :
professional boxer
★ play by ★ :
michael b jordan
★ szükségem van rád ★ :
the little sunshine of the Crenshaw fam
★ hozzászólások száma ★ :
22
★ :
Tyler & David - Game of Throne Tumblr_inline_pscir8T9zi1uawecc_1280
Tyler & David - Game of Throne EmptySzer. Jún. 05 2024, 00:00

Tyler&David
A legnagyobb előnye annak, hogy őszinte vagyok, hogy nem kell megjegyeznem, mit hazudtam.
Elmélkedve figyeltem a mellettem folyó diskurzust, kicsit magamra emlékeztetett, még azelőtt, hogy kirángattak volna abból a szarból, amibe pár hónappal ezelőtt nyakig ültem. Nem hiányzik. Lenéző, olykor megvető pillantások, ronda beszólások és sokan elfordultak tőlem, akik azelőtt támogattak. Két ember volt az, akik kitartottak mellettem, Ian és Lua. Utóbbi mindig ott volt, de soha nem próbált meg lebeszélni vagy jobb emberré tenni, vagyis akaratosan nem is. Ő csak velem volt jóban, rosszban. Amikor összerogytam a sok veréstől, amikor leadtam egy meccset egy kis pénzért és berúgtam, mesélték később, hogy a vállán sírtam, mint egy óvodás, de ő persze tagadta az egészet. Imádom. A drága kis Cariño. Na persze, nem tudom, hogy mi fog kisülni a kapcsolatunkból, de annyi biztos, hogy mindent meg fogok tenni érte. Leszek a szőke hercege és megadom neki azt, ami kijár neki, ami egy kislányos ábrándja egy utálatos, gonosz világban.
Úgy futott végig a hátamon a hideg, mintha maga az ördög jelent volna meg a teremben. Mikor érzed, hogy valaki figyel téged, vagy feléd közelít, mikor baljós árnyakat vélsz felfedezni a szemed sarkából vagy mikor érzed, valami rossz dolog van készülőben. Öreganyám mondta erre mindig.: “Siento una perturbación en la fuerza.”
A mondat tulajdonosát rögtön felismertem, mint, ahogy a rossz érzést is, ami végigjárta a testem korábban. Hallgattam a beszédét korábban, akár olvashatta is volna egy elbaszott naptárról, közhelyek sokasága és bár elismerem, hogy a jó célért odateszi magát, küzd az elzűllöt fiatalokért, hogy új lehetőséget kaphassanak, igazából egy nagyképű alak és ezt nem fogja levetkőzni, legalábbis nekem ezt nem meséli be.
- Úgy hallottam, rád ez a jelző jobban illene – fordultam az érkező Tyler felé és egy gúnyos félmosollyal az öklömet mutattam felé. Kézfogás helyett egy ökölpacsira emeltem a kezem, mintha a ringben készülnénk egy összecsapásra, amire már sajnos nem lesz lehetőségünk, de legalább szóban megküzdhetünk a másikkal. Elég viharos a kapcsolatunk, de mindig csak a médián keresztül acsarogtunk a másikra, nem tudták a menedzsereink összehozni a bunyót, amire a követőink igen csak áhítoztak, de szerintem csak félt, hogy letaszítom a képzeletben felépített kis trónjáról.
- Egészségiügyi okok mi? – kérdeztem rákönyökölve a pultra, mintha csak régi cimborákként beszélgetnénk egymással. Hónapokig könyörögtem a menedzseremnek, hogy hozza össze a meccsünket, fújtam rá és köpködtem a mádiában, egyszer még a boxzsákomra is feltettem a képét edzés közben, de ahogy most végignézek rajta és ezsembe jut a saját fél éves kihagyásom, nem tudok rá sem haragudni, sem pedig neheztelni. Akármi is legyen az oka annak, hogy abbahagyja, jó oka lehet rá és ez nem fog engem megakadályozni abban, hogy a csúcsra kerüljek. – Nagy kár, pedig nagyot szólt volna a meccsünk. Három menetet se adtam volna neked. – nevettem fel a mondat végére, persze csak visszafogottan. – Persze, így nem ért volna sokat a győzelem, ha utána kiderült volna, hogy valami bajod van – tettem hozzá megkomorodva és egy pillanatra a tolakodó párosra emeltem a tekintetem, akik mellettünk viaskodtak még mindig és azon agonizáltak, szabad-e tovább innia a már amúgyis elázott fazonnak.
- A következő mérkőzésemet neked ajánlom majd és a bevételem felét az alapítványodnak utalom – magyaráztam neki, na nem rosszindulat vezérelt vagy nagyképűség, egyszerűen csak nagyra értékelem, amit a fiatalokért tesz. Magam is sokat segítettem a rászorulókon, míg felfelé ívelt a pályám, az új mérkőzéseimmel pedig magamat próbáltam meg helyre hozni. Amint egyenesbe jövök, én magam is beszállok valami alapítványba, sokkal könnyebb lenne kezelni a dolgokat, mint mindig utalgatni megbízhatatlan társaságoknak. – “Sin resentimientos amigo”, csak szerintem baró, amit csinálsz, még, ha a bunyóban nem is tetted le a névjegyed, segíthetsz a következő generációnak – veregettem meg a vállát és egy fél mosolyt azért elengedtem, mert bizony ebben a mondatban már volt egy aprócska fricska.
- Had hívjalak meg valamire –böktem a fejemmel a bár felé, mivel a pincér már odaért hozzánk, annyi volt csak a dolgom, hogy rendeljek egyet.

Tyler Crenshaw imádja a posztod

mind álarcot viselünk
David Gallardo
Sport
ranggal rendelkezem
★ :
Tyler & David - Game of Throne 2faa83115bf464ff324cfe6e6cee79c2
★ elõtörténet ★ :
My ugly life
★ családi állapot ★ :
Cariño
Tyler & David - Game of Throne MTIyNzczMg
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ idézet ★ :
Tyler & David - Game of Throne B3e47a361f52063de7d1051363de1f0f
★ foglalkozás ★ :
Hivatásos Boxoló
★ play by ★ :
Cody Christian
46
★ :
Tyler & David - Game of Throne 7688dbffa600831cdb310fd4fbab61f8bfbd3e32
Tyler & David - Game of Throne EmptyKedd Május 21 2024, 10:33

don't test my patience
The important thing in strategy is to suppress the enemy’s useful actions but allow his useless actions.

Abban teljesen biztos vagyok, hogy Christie az állandó szervezkedésével egy napon garantáltan a sírba fog vinni, merthogy – nem újfent – de nemcsak elérte, hogy megjelenjek ezen az éves sportgálán, hanem még azt is elintézte, hogy tartsak egy rövidre szabott nyitó beszédet, mint olyan, aki már hosszú évek óta szívügyének tekinti – főként – a bokszot és immáron hónapok óta (régebb óta, ha azt veszem) komoly támogatója a hátrányos helyzetben lévő, feltörekvő tehetségek programnak. Részint, a szokványos dolgok hangzottak el: néhány szóban beszéltem arról, hogy a sport – kivétel nélkül – megköveteli az alázatot és az elhivatottságot meg, hogy a kemény munka megfogja hozni a gyümölcsét. Viszont, ennél kínálkozóbb alkalom nem is jelentkezett volna soha sem (Christie nem véletlenül szervezett be ide), hogy szót ejtsek a kezdeményezésünkről és további sportolók figyelmét hívjuk fel azon fiatalokra, akiknek nem áll módukban megfizetni a drága edzéseket vagy ruhákat, mert kisebb bajuk is nagyobb, mint az, hogy ezt megengedjék maguknak a körülményeik okán. Azok a fiatalok, akik napról napra élnek, nem gondolkoznak a jövőjükön. A sajátjukon semmiképpen sem. Nem tudom, hogy melyik a jobb ez esetben: ha van családod vagy ha nincs. Ha a bandák beszerveznek, ők is veszélybe kerülnek. Ha nem, nem sok az esély a túlélésre csakha találsz egy kiutat. Ez nem élet. Sohasem volt az. A legtöbben a harmincas éveikre többet vannak börtönben, mint odakint. Jó esetben tisztán, rosszabb esetben függőként.
Nem mellőzöm hangsúlyozni, hogy a programnak vannak szabályai, így már az elmúlt hónapokban akadtak olyanok, akik lemorzsolódtak, de lehetőséget ténylegesen csak azoknak tudunk nyújtani, akik élni akarnak vele és valóban komolyan gondolják, nem csak azért járnak be, hogy melegedjenek, hanem tanuljanak is.
Feltéve, hogy minden jól megy néhány éven belül már többen ülnek itt, mint most. Akadnak most is szép számmal, de én is tisztában vagyok azzal, hogy az enyém is kivételes szerencse és cserébe mindent is fel kellett áldoznom, amit lehetett. Amire egy tinédzserfiú vágyhatott. Az én edzőm is meglátta benenem a potenciált, de csak egy véletlen utcai verekedésnek köszönhetően és bár ő nagyobb részt a saját szakállára dolgozott, haszon jutott belőle nekem is bőven, minden meccset követően. Rövidebb pórázon voltam tartva, mint ezeknek a fiataloknak a jelentős része, ezen keretek között. Felettem állt, szinte mindig. Reggel ő volt az első, akivel találkoztam. Este ő volt az utolsó, akivel találkoztam. Mondhatni, most már nekem is van egy ilyen mentoráltam, Jackson személyében. Fiatal még, szinte kölyök, de már most ügyesebb és fegyelmezettebb, mint én valaha is voltam az ő korában. Valószínűleg, hogy egy napon jobbá válik, mint én vagy sokunk, akik jelen vannak. Ez ilyen. Mindig jön egy jobb, egy tehetségesebb.
A bárpult felé veszem az irányt, ahogy letudtam a beszédet. Szükségem van egy kis frissítőre; nem mintha lámpalázam lenne, de nem kijfezetten szeretek beszédeket tartani. Nem vagyok a szavak embere. Ezúttal is tömör és velős voltam. És mihamarabb meg akarok szabadulni a bazári majom szerepétől. Nem bírom.
Ráadásul úgy, hogy ezúttal nem volt mellettem egy díszes Candice vagy Amber, az emberek többsége – főként a gyengébbik nem – ténylegesen is úgy értékelte a helyzetet, hogy nincsen senkim és belehet próbálkozni. Nos, azt hiszem mostanra elkezdett beforrni a fejem lágya és mostanra valami komolyabb kapcsolatot keresek, azt hiszem. Nem álltam le csak úgy hetyegni vagy pazarolni az időmet, amihez – gyanítom – hozzá tartozik az is, hogy Giával évek óta rendeződött a viszonyunk és sikerült valamennyire helyre rakni, amit korábban képtelen voltam. Lezártuk. Rendesen, mint két tisztességes felnőtt. Megbeszéltük és talán ez mindkettőnkön változtatott valamennyit.
– Ahh, nézd csak egy új-régi hullócsillag. – Nem mondanám, hogy a legkedvesebb kezdést eresztettem meg, amikor odalépek a pult mellé, figyelmenkívül hagyva az éppen mellettünk zajló jelenetet.

David Gallardo imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Tyler Crenshaw
Sport
ranggal rendelkezem
★ :
Tyler & David - Game of Throne A6a3850ca3b85ade79b6427f5b99ec6d18665773

Tyler & David - Game of Throne Tumblr_inline_pscir31LYO1uawecc_1280
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
King of The Bronx
★ családi állapot ★ :
single as hell
★ lakhely ★ :
manhattan
★ :
Tyler & David - Game of Throne 0abe5f2d4b9e59862707d6112343108bb88f2a29
★ idézet ★ :
He’s right. It’s cruel to give hope where none should be. It only turns into disappointment, resentment, rage—all the things that make this life more difficult than it already is.
★ foglalkozás ★ :
professional boxer
★ play by ★ :
michael b jordan
★ szükségem van rád ★ :
the little sunshine of the Crenshaw fam
22
★ :
Tyler & David - Game of Throne Tumblr_inline_pscir8T9zi1uawecc_1280
TémanyitásTyler & David - Game of Throne
Tyler & David - Game of Throne EmptySzomb. Ápr. 20 2024, 23:26

Tyler&David
A legnagyobb előnye annak, hogy őszinte vagyok, hogy nem kell megjegyeznem, mit hazudtam.
Sosem mozogtam valami otthonosan az ilyen bulikon. Puccosan kell felöltözni, választékosan beszélni, mindenhol riporter, kamera vagy valami lelkes bokszrajongó, akinek van valami észrevétele a teknikámmal kapcsolatban. Idegörlő, de tompít a dolgon a tudat, hogy Lua elkísért és velem van. Én is elkisértem legutóbb az édesapja rendezvényére és bár tudom, nem ment túl jól, én minta pasiként viselkedtem, bár akkor még nem mondtuk ki, hogy együtt vagyunk. Jelenleg is elég ingatag a dolog, de furcsa, mégis jól érzem magam mellette és örülök, hogy a lakásomon bevallottuk egymásnak, hogy többet akarunk. Jelenleg is mellettem mosolyog és integet, mint a vadalma, elképesztően nagy tehetsége van hozzá, bár nem csoda, hiszen valósággal keresik őt a kamerák.
Mióta egy interjú keretein belül beszéltem a kapcsolatunkról, ami még persze akkor nem volt igazi, mindenki ránk van cuppanva a bokszvilági médiában, nőtt a megítélésem és Luana is pozitív visszacsatolást kap, mondván ő változtatott meg és húzott ki a gödörből.
Segített még a dolgon az is, hogy behúztam a visszatérő mérkőzésemet, sima liba volt, teknikai K.O. 4 menet után, szinte lángolt bennem a szenvedély és bár zavart, hogy önmegtartóztatást kellett gyakorolnom, mégis azt kell mondjam, megérte.
A helyszín egyébként egyszerű, mégis nívós. Sportgála díjátadóval karöltve és nyilván nem voltam jelölve, mégis kaptam meghívót, a megjelenés pedig a megítélésem miatt szintén kötelező, lássák, hogy jó útra tértem és komolyan veszem a feladatomat. Sok ismerőssel összefutottam, versenytársakkal, más sportolókkal, régi edzőmmel, aki szintén nagyon örült a javulásnak, az pedig külön meglepő és jó érzés volt, hogy már két támogató is megkeresett a rendezvényen, tehát már ezért is érdemes volt benézni.
Egy hatalmas fogadó teremben találtuk magunkat, mikor Lua közölte el kell sietnie, intézzek italt, de tudom, hogy nem egy, két perc lesz, míg a havercsajokkal lekokettálja a dolgait, már csak az több, mint fél óra, hogy agyon dícsérjék egymás gönceit. Nagy sóhajjal veszem tudomásul a kérést, visszafogottan egy puszit nyomok az arcára, majd megkere-sem magamnak a bárpultot, mert bár járnak itt felszolgálók pezsgős tálcákkal, nyilvános helyen nem fogyaszthatok alkoholt, a sikeres terápiát követően nem biztos, hogy jó ötlet lenne, ha azt látnák, hogy visszaestem az alkohol bűvtengerébe. Megigazítom magamon a nyakkendőt, az ingujjaimon lazítok egy kicsit és úgy indulok el megkerülve az embereket a pult irányába, ahol már páran álldogálnak, beszélgetnek. Nem foglalkozok velük, lazán megtámaszkodok, figyelve, nehogy belekönyököljek valami trutymóba és úgy figyelem a bartenger munkálkodását. Luának kérek valami faszom koktélt, én pedig beérem citromos ásványvízzel.
- Egy kicsit sokat ittál, nem biztos, hogy jó ötlet, mikor nevezve lettél az év fiatal csillaga jelöltjei közé – hallattszik mel-lettem egy aggodó férfi hang, mire már csak kiváncsiságból is odaemeltem a tekintetem.
- Haddzsssál már, had élvezzem ki a pfillanatooot. Még egggyet – kurjantott oda amaz tényleg eléggé spicces állapotban, mire csak egy gúnyos mosolyt engedtem meg magamnak, amikor végre meg tudtam rendelni a kért italokat.  

Tyler Crenshaw imádja a posztod

mind álarcot viselünk
David Gallardo
Sport
ranggal rendelkezem
★ :
Tyler & David - Game of Throne 2faa83115bf464ff324cfe6e6cee79c2
★ elõtörténet ★ :
My ugly life
★ családi állapot ★ :
Cariño
Tyler & David - Game of Throne MTIyNzczMg
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ idézet ★ :
Tyler & David - Game of Throne B3e47a361f52063de7d1051363de1f0f
★ foglalkozás ★ :
Hivatásos Boxoló
★ play by ★ :
Cody Christian
46
★ :
Tyler & David - Game of Throne 7688dbffa600831cdb310fd4fbab61f8bfbd3e32
Tyler & David - Game of Throne Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Tyler & David - Game of Throne
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Tyler Crenshaw
» would you like to be my sidekick? | Lu & Tyler
» Tyler Davidson
» Tyler & Pola
» Victoria & Tyler

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan :: Múzeumok, színházak, mûemlékek-
Ugrás: