Tizennégy éve ismerik egymást Georgiával, a Columbia jogi karáról. A kapcsolatuk zsigeri ellenszenvvel, megunhatatlan vitákkal és állandó versengéssel indult. Míg Jace az a fajta ember, akinek mindig a legokosabbnak kell lennie a teremben, Georgia a legjobb szeretne lenni abban, amit csinál és nem opció számára a vereség. Ehhez hozzáadódik, hogy közös egyetemi barátok révén folyton rá voltak kényszerítve egymás társaságára, akik saját mulatságukra még adták is alájuk a lovat. Aztán egy alkoholittas estén valami elpattant köztük: új módot találtak az egymás iránt táplált feszültségük levezetésére, amit a változatlan körülményekből kifolyólag végül is elég sűrűn kellett alkalmazniuk. Az egyetem végeztével ez az ok megszűnt. Különböző irányba haladtak tovább: Gia az állami szektorban helyezkedett el, Jace pedig egy ügyvédi irodánál kezdett dolgozni azzal a céllal, hogy egy nap saját vállalkozást alapítson majd. Mégsem szakadt meg teljesen a kettejük közti kapcsolat, néhány évente felkeresik egymást, hogy a régi időknek adózzanak. Az utálkozás egyet nem értéssé szelídült, a sokévnyi ismeretség pedig lassanként barátokká formálta őket. Persze nem olyan barátság ez, amit bárki jó szemmel nézne.
Úgy képzelem, egymás bizalmasai lennének. Nem szándékosan, hanem akarva-akaratlanul, az évek során felszedett félinformációk és árulkodó gesztusok révén. Jace lenne az egyetlen például, aki tudja, mit érez Gia a gyerekkori barátja iránt és nem túl tapintatos hozzá, hogy ezt szóvá is tegye előtte, ami elég nagy felfordulást kavar majd a lánykám lelkivilágában. Bármilyen végkimenetelt lehetségesnek tartok kettejük számára.
Ahogy említettem, a pb csak egy ötlet, illetve egyelőre a név is alkuképes - de már nem bírom sokáig megállni, hogy ne emlegessem. A legfontosabb, hogy te jól érezd magad a karakter bőrében. Pm-ben és discordon is elérhető vagyok a további részleteket illetően.