★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 228 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 219 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Blake - Hate or love? Csüt. Okt. 08 2020, 19:50 |
| Blake Owens | Play by: Kerem Bürsin/Patrick Flueger Születési hely: rád bízom Kor: 30-35 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: Heteroszexuális Családi állapot: Egyedülálló Csoport: Hivatal Történetünk: Azt mondják a gyűlölet és a szerelem között vékony a határ. Nos, mi erre élő példa vagyunk. Nem éppen felhőtlen a kapcsolatunk, nagyon különbözünk. Ezen pedig az állandó pimasz megjegyzéseid sem segítenek. Ügyvéd vagy az apám cégénél, és a családom régi barátja. Együtt nőttél fel a féltestvéreimmel, nagyon közeli a kapcsolatod velük. A bátyaim testvérként szeretnek téged. Claudia, a nővérem az egyedüli, akivel nem éppen felhőtlen a kapcsolatod, mivel jártatok egy ideig, és ez a barátságotok kárára ment. A főnököm lettél apám kérésére a családi vállaltnál, én pedig nem is ellenkezhettem, ő akarta ezt. Csak tudnám mi célja volt ezzel! Talán éppen az, hogy ne érezzem magam kívülállónak? Vagy látott valamit, amit mi még nem? Nagyon sokat vitázunk és bizony egymás idegeire megyünk, de hiába, mert bizony ott az a bizonyos kémia, amit kénytelenek vagyunk belátni, pedig próbáltam tagadni magamnak hidd el! Nem tudom mi lesz ennek a vége. Vajon egy nagy szerelem kezdete lenne, vagy éppen ellenkezőleg és nincs jövő számunkra? // Hát röviden ennyi lenne A pb és a név változtatható. Ahogyan én elképzeltem, kettejük kapcsolata elég viharos, szenvedélyes, és bizony még vicces helyzeteket is produkálnak Amennyiben lenne további ötleted, kíváncsian várom, ahogyan Téged is! Gyere mihamarább, és ha megjöttél, dobj meg egy üzivel! A végére pedig egy kis inspiráció1 inspiráció2 |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Blake - Hate or love? | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |