★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 122 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 0 rejtett és 103 vendég :: 3 Bots Aaron Cunnigham, Adrian Bartolomis Brouen, Adriana Corazon Carrillo, Aidan Guinness, Aramis Ritter, Damian A. Noir, Enzo De Santis, Eric Lindström, Harvey Irvine, Jasper Whitmore, Luana Machado, Malakai Kyrie, Mallory Duval, Marcos Carmona, Qadir Abbar, Seraphine Murphy, Wendy Hart, William Roberts, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Luana Machado
tollából Ma 17:52-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:49-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:48-kor Thibault Tellier
tollából Ma 17:43-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:58-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:57-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:56-kor Jasper Whitmore
tollából Ma 14:08-kor Jude Cowen
tollából Ma 13:03-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
38
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
242
|
232
|
|
|
|
| | Riley Hadnagy Vas. 25 Feb. - 0:40 |
| Kereszt neved Riley •Szabad • | Play by Jay Ryan Születési hely Brooklyn, New York, USA Kor 30 Lakhely Ide Szexuális beállítottság Biszexuális Családi állapot Kapcsolatban Csoport Bűnüldözés (és elhárítás) Történetünk A főnököm vagy a kapitányságon, de a kettőnk kapcsolata ennél azért több. Egyrészt nem egy slamasztikából rántottál már ki nemes egyszerűséggel, másrészt valahol, két életmentő ötleted között fülig beléd zúgtam. Eleinte féltem kimutatni az érzelmeimet, de rájöttem, hogy ez a pillangó effektus a hasamban,nos kölcsönös. Talán nem véletlen, de a kollégák mit sem tudnak a mi kis kapcsolatunkról. Azonban most te elhatázotad, hogy végre nyilvánosságra hozod, ugyanis szeretnéd megkérni a kezemet és ez a lépés a kapcsolatunkban erőt ad neked, hogy felvállalj bennünket. Aztán, hogy milyen trutyikból kellett kikapargatnod? Például egyszer eszméletemet veszítettem és egy gyilkosság helyszínén ébredtem. Ez elég meleg helyzet volt, de te ezt is szépen elsimítottad és nem mellesleg kiderült, hogy tényleg ártatlan vagyok. Máskor meg az életemet veszélyeztette a drogos exem, akit neked sikerült lepotatnod, pontosabban bevitetted az örsre. Azt hiszem jó lecke volt neki, mert azóta leszáll rólam. Sorolhatnám a listát, de sokáig tartana és attól félek, még lesz pár dolog, ami felkerül erre a listára a közeljövőben, mert olyan, mintha vonzanám a bajt.
/* A vezetéknévnek és a pb-nek nagyon örülnék, de ha csak ezek tartanak vissza, gyere és beszéljünk róla. A keresztnevet azonban teljesen a megalkotóra bízom <3 Gyere hamar! */ |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Riley Hadnagy | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |