New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Seraphine Murphy
tollából
Ma 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 19:02-kor
Manuel Valderrama
tollából
Ma 18:55-kor
Jerome Whitlock
tollából
Ma 18:51-kor
Harvey Irvine
tollából
Ma 18:12-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:49-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:48-kor
Thibault Tellier
tollából
Ma 17:43-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:58-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

Carver hadnagy
TémanyitásCarver hadnagy
Carver hadnagy EmptyKedd Dec. 05 2023, 19:04
CarverHadnagy
Szabad Stoppolt Foglalt

Play by
David Tennant
(Más nem)
Születési hely
Skócia
Kor
35-45 között
Lakhely
Valahol New Yorkban, vagy közel hozzá
Szexuális beállítottság
Ide
Családi állapot
Ide
Csoport
Bűnüldözés
Történetünk
Egykori Skót felügyelő vagy, de az ottani életed romokban hever.
Skóciából egy rövid időre Svájcba költöztél egy magánéleti vállság miatt és úgy döntöttél neked jobb lesz külföldön.
UI.: Svájcban együtt nyomoztál Julian Carter nyomozóval és Roman Hemlock (ex) feleségével, Jennával.
Roman megverte az ottani tisztjeidet, ami után bevitted a Berni kapitányságra és nem kis csetepaté lett köztetek, ám mégis el kellett engedned.
Ezután belekeveredtél Juliannel és Jennával egy gyilkossági nyomozásba, mikoris a hegyi síparadicsom panziójában rekedtél velük egy erős hóvihar miatt.

Alapvetően már lassan egy éve dolgozol az NYPD-nél, Amerika a harmadik "ország" az életedben, ahol laksz, de szeretnél megállapodni és végre tartósan letelepedni. Jelenleg hadnagy rangon vagy a rendőrségen, alkalmanként pedig együtt dolgozol velem és igyekszel baráti kapcsolatot kiépíteni velem és az NYPD többi alkalmazottjával.
Nem élsz nagy lábon, de igyekszel teperni, kaparni. Próbálnád a jobb életminőséget elérni, de most még csak egy kis lakást és szerény életet engedhetsz meg magadnak.

Alapvetően egy visszahúzódó, de kissé mogorva természeted van.
Nem vagy egy lángelme, de próbálsz teljesíteni. Jó meglátásaid vannak, jól végzed a munkád, nem is vagy hülye, de még van hová fejlődni, amire elég fogékony is vagy.
Mi jól kijövünk, bár van, hogy civakodunk, igyekszünk tanulni a másiktól, hiszen én is van, hogy új dolgokat, új meglátásokat, új technikákat tanulok azoktól, akikkel együtt dolgozom és az ő személyiségük, jellemük rám is hatással van, ahogy a munkához való hozzáállásuk is.
Mindkettőnknek szüksége van rá néha, hogy tereljük a másikat a nyomozás fonalában, új irányokba lendítsük a másik gondolatait.
Nem feltétlen egy személyiség vagyunk, de meg tudjuk találni az összhangot.
Sokszor zsörtölődsz, de ez veled jár, kényes vagy, ha valakinek a személyisége nem rezonál a tiéddel és sértődékeny is vagy. Ha azt látod valaki nem kíváncsi rád, akkor elfordulsz tőle és azon merengsz mi lehet veled a baja.

Juliannel is jól kijössz a magad módján, bár idegesít, hogy komolytalan és mindig mindenből viccet csinál, vagy flegmázik. A másik, pedig, hogy Carter szeret árnyaltan fogalmazni és néha titkolódzni, ami megint csak bosszant téged.
Alkalom adtán egy-egy különös, nem hétköznapi ügy miatt vele is együtt szoktál dolgozni, ám akkor általában négy halott alatt nem ér véget az ügy. Svájcban már senki nem számolta egy idő után hány embert öltek meg.

Roman sem a szíved csücske, főleg, hogy egyszer alaposan helyben hagyott Svájcban. Hosszú és érdekes története van, miért van még szabad lábon ezek után.
Ráadásul akkor Roman nem is volt teljesen önmaga, ugyanis az előtte lévő órákban drogot is fogyasztott és voltak képzelgései.
Erőszakos és tapló tud lenni.
Vele biztosan sokat találkozol majd, mert a gyerekei miatt gyakran van rendőrségi ügye.

Szeretsz sokat kávézni és néha elég lusta tudsz lenni, néha pedig lassan veszel észre dolgokat, lassan kapcsolsz, de össze szokott állni a kép.

Várunk szeretettel a mi kis világunkba  Carver hadnagy 1471401822  Carver hadnagy 2624752903  Carver hadnagy 2075961653

livin' in new york

Detective

You sit alone by choice, dismiss any attention sent your way... You're someone who is hard to get close to because trust isn't something you share too often. It keeps you from being hurt by people but it also keeps you from having anyone in your life... You're detached by necessity, most likely a painful past that pushed you into this direction... Maybe pushed into solitude by life and staying there by choice?

Roman W. Hemlock ölelést küldött

mind álarcot viselünk
Horatio R. Hayes
Oktatás
ranggal rendelkezem
★ :
Carver hadnagy Fc294c4f088e82d96b6cae20ec8fe5f0d0dee3cc
Carver hadnagy 981376233424b4a9d128d2f4ecf7389ad158b961
Quiet people always know more than they seem.
They are some of the most observant, absorbent persons of all.
★ kor ★ :
36
★ elõtörténet ★ :
Carver hadnagy B862edd634f9ac03fdff434fd3843340f92f5939
My name is Dr. Horatio Hayes
It is my business to know what other people do not know.
♫ :
I don't wanna live
To waste another day
Underneath the shadow

Of mistakes I've made
★ családi állapot ★ :
When you find your path, you must not be afraid.
You need to have sufficient courage to make mistakes.

Carver hadnagy Df5b6e1e687c00a0b694381d952bb29acf8cefc0
Disappointment, defeat, and despair
are the tools God uses to show us the way
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Carver hadnagy F94c39475d62862d2bbf18c698525503fbc4a223
To acquire knowledge, one must study;
But to acquire wisdom, one must observe.
★ idézet ★ :
Not waiting for inspiration's shove or society's kiss on your forehead.
Pay attention. It's all about paying attention. Attention is vitality.
It connects you with others. It makes you eager. Stay eager.
★ foglalkozás ★ :
Kriminalisztika professzor
★ play by ★ :
Rupert Penry-Jones
★ hozzászólások száma ★ :
341
★ :
Carver hadnagy C62b4899a2ac22562a979be141e16e4dd2202e32
I always like walking in the rain, so no one can see me crying.
TémanyitásRe: Carver hadnagy
Carver hadnagy EmptyKedd Dec. 05 2023, 22:05
Carver Hadnagy
alias kis maki

Play by
David Tennant
(más különben szóba sem állok veled)
Carver hadnagy 199984066
Születési hely
Skócia
Kor
35-45 között
Lakhely
Valahol New Yorkban, vagy közel hozzá
Szexuális beállítottság
Ide
Családi állapot
Ide
Csoport
Bűnüldözés
Történetünk

avagy Roman bácsi szemével...
Drága kis "bilincs fétises", asztalra tökéletes teríték (nekem)! Carver hadnagy 1471401822
Ahogy már korábban írta Horatio, nem kedvelsz - és ezzel még finoman fogalmaztunk -, mert nincs olyan elcseszett napod, amin én ne tudnék még inkább rontani puszta jelenlétemmel. És hogy miért áldott meg téged az ég velem? Hát ez egy bonyolult és vicces, meg nem kevésbé korhatáros sztori, de röviden és tömören hasonlítasz valakire - még hozzá nem is kicsit -, aki még csak nem is létezik, de nekem meggyőződésem, hogy mi már kef... kevertünk, kavartunk, hosszú és tartalmas kapcsolatban élve. Ebből persze a valóságot tekintve semmi sem igaz. Egyszerűen agyamra ment a sok kábszer és pia... Vágod, nem? S mivel, hogy én alapból sem válogatok, aki meg bejön, annak úgy is csapom a szelet (persze mellette szeretve Juliant), így akármennyire is legyél hetero, bunkó velem (ami mondjuk kölcsönös, bár én alapból is ilyen "vad" természet vagyok), nem fogsz tudni lerázni, főleg mert veled ellentétben én kedvellek. Hű, azta... na ezt milyen szépen megfogalmaztam már, nem? Igaz, ennél kicsit többről van szó. De mindegy, mert ugyan engem mindig vonz a tiltott gyümölcs és Juliannel is félre-félre kacsingatunk, azért ettől függetlenül azt gondolom mindketten szeretjük a másikat annyira, hogy indokot találjunk arra, hogy elhagyjuk egymást. (Mondjuk lehet az is közre játszik, hogy körökön belül még nem tudjuk, hogy mindketten félreléptünk... Shocked )
Na de a lényeg, hogy, amint beköltözöl a new yorki rendőrségre, szinte biztos, hogy a hét elején, aztán közepén és a végén még kétszer egymásba futunk, mert igen, nem csak az apa, de a kölykei is problémásak, szinte már törzsvendégek vagyunk arra fele. Ha pedig megtudom, hogy formás hátsód idefújta a szél, garantáltan nem hagylak unatkozni. Menekülhetsz, de én úgy is megtalállak. Idővel pedig úgy is belátod majd, hogy full felesleges úgy tenned, mintha nem is léteznék, és ki tudja... talán még... jóban is lehetünk... esetleg még a segítségedre is lehetek, ha épp nincs kéznél kolléga. Persze nem ingyen, ó nem, de neked olcsón adom magam. Carver hadnagy 1640380074  

Friss: Közben alakultak itt a dolgok, amikről nem árt, ha tudsz, mikor jössz. Ha Julian nem lép a nyakamra ezért, azért, amazért, akkor megházasodom. De nem is igazán ez az, ami téged érint. Cimbi, hát engem felvettek a fakabátok akadémiájára, és bizony-bizony, mégha nem is egy emeleten, de kollégák leszünk, babukám! Én csak ilyen egyenruhájában szexi pasi leszek, tudod, gumibot, meg bilincs, meg ilyenek, de azért... fogjuk mi látni egymást.  Carver hadnagy 1471401822

Az tuti, hogy én nem úgy foglak felkeresni, hogy van e rám időd, kapacitásod, hanem, hogy hol és
mikor? szemöldök Szóval gyere már, az isten szerelmére, had örüljek neked!
 Carver hadnagy 3673325056

livin' in new york

Horatio R. Hayes imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Roman W. Hemlock
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Carver hadnagy 4929e2ca48e17e5adbed64bfd9769bc9
Carver hadnagy Tumblr_inline_oxnr5dVji91rifr4k_540
“When we stop looking for someone to
complete us, we find completion in ourselves.”
★ kor ★ :
45
★ elõtörténet ★ :
Carver hadnagy Tumblr_inline_oxnr4py7Y31rifr4k_540
Life is short. Future doesn’t come
with any guarantees.
You want something in life, you gotta go for it.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
Carver hadnagy Tumblr_inline_oxnr4sL4dQ1rifr4k_540
★ foglalkozás ★ :
Gyilkossági nyomozó
★ play by ★ :
Luke Evans
★ szükségem van rád ★ :
Carver hadnagy Tumblr_inline_oxnr51we761rifr4k_540
666
★ :
Carver hadnagy Tumblr_inline_oxnr4vMuEG1rifr4k_540
Carver hadnagy EmptySzer. Feb. 28 2024, 19:56
Még mindig nagyon várjuk a kis makit, szóval jó volna, ha végre ide tolná a hátsóját vagy a pofikáját, nekem aztán édes mindegy, hogy elölről vagy hátulról... Carver hadnagy 1471401822 Carver hadnagy 2624752903 nyusz

Horatio R. Hayes imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Roman W. Hemlock
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Carver hadnagy 4929e2ca48e17e5adbed64bfd9769bc9
Carver hadnagy Tumblr_inline_oxnr5dVji91rifr4k_540
“When we stop looking for someone to
complete us, we find completion in ourselves.”
★ kor ★ :
45
★ elõtörténet ★ :
Carver hadnagy Tumblr_inline_oxnr4py7Y31rifr4k_540
Life is short. Future doesn’t come
with any guarantees.
You want something in life, you gotta go for it.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
Carver hadnagy Tumblr_inline_oxnr4sL4dQ1rifr4k_540
★ foglalkozás ★ :
Gyilkossági nyomozó
★ play by ★ :
Luke Evans
★ szükségem van rád ★ :
Carver hadnagy Tumblr_inline_oxnr51we761rifr4k_540
666
★ :
Carver hadnagy Tumblr_inline_oxnr4vMuEG1rifr4k_540
Carver hadnagy Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Carver hadnagy
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Riley Hadnagy
» Alastair Carver
» Erin Carver
» Alastair "Grincs" Carver

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: