Egykori Skót felügyelő vagy, de az ottani életed romokban hever. Skóciából egy rövid időre Svájcba költöztél egy magánéleti vállság miatt és úgy döntöttél neked jobb lesz külföldön. UI.: Svájcban együtt nyomoztál Julian Carter nyomozóval és Roman Hemlock (ex) feleségével, Jennával. Roman megverte az ottani tisztjeidet, ami után bevitted a Berni kapitányságra és nem kis csetepaté lett köztetek, ám mégis el kellett engedned. Ezután belekeveredtél Juliannel és Jennával egy gyilkossági nyomozásba, mikoris a hegyi síparadicsom panziójában rekedtél velük egy erős hóvihar miatt.
Alapvetően már lassan egy éve dolgozol az NYPD-nél, Amerika a harmadik "ország" az életedben, ahol laksz, de szeretnél megállapodni és végre tartósan letelepedni. Jelenleg hadnagy rangon vagy a rendőrségen, alkalmanként pedig együtt dolgozol velem és igyekszel baráti kapcsolatot kiépíteni velem és az NYPD többi alkalmazottjával. Nem élsz nagy lábon, de igyekszel teperni, kaparni. Próbálnád a jobb életminőséget elérni, de most még csak egy kis lakást és szerény életet engedhetsz meg magadnak.
Alapvetően egy visszahúzódó, de kissé mogorva természeted van. Nem vagy egy lángelme, de próbálsz teljesíteni. Jó meglátásaid vannak, jól végzed a munkád, nem is vagy hülye, de még van hová fejlődni, amire elég fogékony is vagy. Mi jól kijövünk, bár van, hogy civakodunk, igyekszünk tanulni a másiktól, hiszen én is van, hogy új dolgokat, új meglátásokat, új technikákat tanulok azoktól, akikkel együtt dolgozom és az ő személyiségük, jellemük rám is hatással van, ahogy a munkához való hozzáállásuk is. Mindkettőnknek szüksége van rá néha, hogy tereljük a másikat a nyomozás fonalában, új irányokba lendítsük a másik gondolatait. Nem feltétlen egy személyiség vagyunk, de meg tudjuk találni az összhangot. Sokszor zsörtölődsz, de ez veled jár, kényes vagy, ha valakinek a személyisége nem rezonál a tiéddel és sértődékeny is vagy. Ha azt látod valaki nem kíváncsi rád, akkor elfordulsz tőle és azon merengsz mi lehet veled a baja.
Juliannel is jól kijössz a magad módján, bár idegesít, hogy komolytalan és mindig mindenből viccet csinál, vagy flegmázik. A másik, pedig, hogy Carter szeret árnyaltan fogalmazni és néha titkolódzni, ami megint csak bosszant téged. Alkalom adtán egy-egy különös, nem hétköznapi ügy miatt vele is együtt szoktál dolgozni, ám akkor általában négy halott alatt nem ér véget az ügy. Svájcban már senki nem számolta egy idő után hány embert öltek meg.
Roman sem a szíved csücske, főleg, hogy egyszer alaposan helyben hagyott Svájcban. Hosszú és érdekes története van, miért van még szabad lábon ezek után. Ráadásul akkor Roman nem is volt teljesen önmaga, ugyanis az előtte lévő órákban drogot is fogyasztott és voltak képzelgései. Erőszakos és tapló tud lenni. Vele biztosan sokat találkozol majd, mert a gyerekei miatt gyakran van rendőrségi ügye.
Szeretsz sokat kávézni és néha elég lusta tudsz lenni, néha pedig lassan veszel észre dolgokat, lassan kapcsolsz, de össze szokott állni a kép.
When you find your path, you must not be afraid.
You need to have sufficient courage to make mistakes.
Disappointment, defeat, and despair
are the tools God uses to show us the way
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
To acquire knowledge, one must study; But to acquire wisdom, one must observe.
★ idézet ★ :
Not waiting for inspiration's shove or society's kiss on your forehead. Pay attention. It's all about paying attention. Attention is vitality.
It connects you with others. It makes you eager. Stay eager.
★ foglalkozás ★ :
Kriminalisztika professzor
★ play by ★ :
Rupert Penry-Jones
★ hozzászólások száma ★ :
341
★ :
I always like walking in the rain, so no one can see me crying.
Re: Carver hadnagy
Kedd Dec. 05 2023, 22:05
Carver Hadnagy
alias kis maki
Play by
David Tennant (más különben szóba sem állok veled)
Születési hely
Skócia
Kor
35-45 között
Lakhely
Valahol New Yorkban, vagy közel hozzá
Szexuális beállítottság
Ide
Családi állapot
Ide
Csoport
Bűnüldözés
Történetünk
avagy Roman bácsi szemével...
Drága kis "bilincs fétises", asztalra tökéletes teríték (nekem)!
Ahogy már korábban írta Horatio, nem kedvelsz - és ezzel még finoman fogalmaztunk -, mert nincs olyan elcseszett napod, amin én ne tudnék még inkább rontani puszta jelenlétemmel. És hogy miért áldott meg téged az ég velem? Hát ez egy bonyolult és vicces, meg nem kevésbé korhatáros sztori, de röviden és tömören hasonlítasz valakire - még hozzá nem is kicsit -, aki még csak nem is létezik, de nekem meggyőződésem, hogy mi már kef... kevertünk, kavartunk, hosszú és tartalmas kapcsolatban élve. Ebből persze a valóságot tekintve semmi sem igaz. Egyszerűen agyamra ment a sok kábszer és pia... Vágod, nem? S mivel, hogy én alapból sem válogatok, aki meg bejön, annak úgy is csapom a szelet (persze mellette szeretve Juliant), így akármennyire is legyél hetero, bunkó velem (ami mondjuk kölcsönös, bár én alapból is ilyen "vad" természet vagyok), nem fogsz tudni lerázni, főleg mert veled ellentétben én kedvellek. Hű, azta... na ezt milyen szépen megfogalmaztam már, nem? Igaz, ennél kicsit többről van szó. De mindegy, mert ugyan engem mindig vonz a tiltott gyümölcs és Juliannel is félre-félre kacsingatunk, azért ettől függetlenül azt gondolom mindketten szeretjük a másikat annyira, hogy indokot találjunk arra, hogy elhagyjuk egymást. (Mondjuk lehet az is közre játszik, hogy körökön belül még nem tudjuk, hogy mindketten félreléptünk... ) Na de a lényeg, hogy, amint beköltözöl a new yorki rendőrségre, szinte biztos, hogy a hét elején, aztán közepén és a végén még kétszer egymásba futunk, mert igen, nem csak az apa, de a kölykei is problémásak, szinte már törzsvendégek vagyunk arra fele. Ha pedig megtudom, hogy formás hátsód idefújta a szél, garantáltan nem hagylak unatkozni. Menekülhetsz, de én úgy is megtalállak. Idővel pedig úgy is belátod majd, hogy full felesleges úgy tenned, mintha nem is léteznék, és ki tudja... talán még... jóban is lehetünk... esetleg még a segítségedre is lehetek, ha épp nincs kéznél kolléga. Persze nem ingyen, ó nem, de neked olcsón adom magam.
Friss: Közben alakultak itt a dolgok, amikről nem árt, ha tudsz, mikor jössz. Ha Julian nem lép a nyakamra ezért, azért, amazért, akkor megházasodom. De nem is igazán ez az, ami téged érint. Cimbi, hát engem felvettek a fakabátok akadémiájára, és bizony-bizony, mégha nem is egy emeleten, de kollégák leszünk, babukám! Én csak ilyen egyenruhájában szexi pasi leszek, tudod, gumibot, meg bilincs, meg ilyenek, de azért... fogjuk mi látni egymást.
Az tuti, hogy én nem úgy foglak felkeresni, hogy van e rám időd, kapacitásod, hanem, hogy hol és mikor? Szóval gyere már, az isten szerelmére, had örüljek neked!
Még mindig nagyon várjuk a kis makit, szóval jó volna, ha végre ide tolná a hátsóját vagy a pofikáját, nekem aztán édes mindegy, hogy elölről vagy hátulról...