Nincs semmi veszíteni valód, úgyhogy máshogy nem is alakulhatna
Nem fogok hazudni, kurvanehéz De igazából attól függ, mit a cél, mert egyéjszakás, vagy teszem azt, egyhetes kalandok nagyon könnyen akadnak, de hosszútávú... szerintem előbb temetem el magam, mintsem kimondanám azt a szót, hogy házasság XD Mondjuk nem is akarok házasodni
Szeretnétek, hogy hatással legyek a húgodra? Ha tud annyit inni, mint én, garantáltan soha többé nem akar majd részeg lenni. Ami meg Esthert illeti... azért az ő élete sem tűnik nekem olyannak, ami után csodálkoznia kellene, hogy nem mintapéldányok a gyerekei. De amúgy én még így is azt mondom, hogy semmi oka nincs csalódnia, én büszke lennék rátok, még úgy is, ha a húgodnak kellene egy karizmatikusabb felnőtt maga mellé.
Nulla? Na ne csináld már! Baszki Akkor nincs pofám nekem bőgni, hogy Red nem mosolyog, mikor beszélünk... Próbáltad már vele a fordított pszichológiát? Én tuti azt alkalmaznám nála.
Emlékszem... Az öcsémet is ki kellene találni, ha nem lenne, komolyan.
Mesternek sem hívtak még, de megpróbálom ezt a titulust nem elbaszni
Huh várj, akkor lehet mégse én legyek a mestered, mert én simán lesmárolok bárkit bárhol különösebb probléma nélkül XDD
Jóóóó, akkor szombat Jaj ne készülj rá, legyél önmagad, öltözz úgy, ahogy akarsz Amúgy is nagyon csípem a stílusod.
Hol legyen a tali? Elmenjek érted? Amúgy basszus, hol lakik Esther? xD Tök gáz, hogy nem tudom.
"There is a storm you are starting now. I'm a wanderess, a one night stand. Don't belong to no city, don't belong to no man. I'm the violence in the pouring rain I'm a hurricane"
I'm pretty confident and, at the same time,
I'm insecure. I'm like a walking conflict.
Re: Just another wtf situation in life
Pént. Márc. 08, 2024 9:38 pm
WWT
11:00 PM
2
Rea
Remélem ez a kalandozgatás jobban fog elsülni, mint a tíz évvel ezelőtti...
Nehéz melegként a pártalálás? kicsit kezdek berezelni...
Szerintem Esther valahol legbelül már elveszítette a reményt, hogy a húgomból valaha értelmes, jól szituált felnőtt lesz. Őszintén, én már abban sem vagytok teljesen biztos, hogy a jelenlegi életvitelével megéli a felnőtt kort... Azt hiszem bennem volt minden hite, hogy ha már az egyik gyereke ennyire elbaszott lett, legalább én ne okozzak neki csalódást. Szegény ezt jól benézte.
Nem fogod elhinni, de Aali-val kábé nulla közöttünk a kommunikáció. Abban sem vagyok biztos, hogy még nem tiltott le minden szociális platformról. Én azért szigorúbban fogom, mint az anyja, vagy az apja. Na, nem mintha a testvéri szigor bármit is érne az ő esetében.
Red olyan, mintha egy másik bolygóról jött volna emlékszel, hogy gyerekkorunkban hamarabb ült le egyedül kirakózni, mint mondjuk velünk homokozni?
Váó! Csábító ajánlat, még átgondolom mindenképp. Amúgy nincsenek nagy igényeim, egy felfújt strandmatracon is elalszom
Ooookééé... sokat kell még tanulnom. De az mindenképp megnyugtató, hogy kiváló mesterem leszel ebben
Fúú de gáz. Mármint azok a típusú emberek, akik parasztok veled. Smárolni meg otthon kell, a négy fal között. Ki a fasz kíváncsi rá, hogy kinek milyen hosszan ér le a nyelve a másik torkán, nem?! Már bocs lehet túl öreg vagyok már ehhez, de én ilyet taknyos kis tini koromban műveltem utoljára
Vicceelsz?! Nem tudok várni jövőhétig. Talán még szombatig se csak viccelek. A szombat jónak tűnik mit illik felvenni ilyen helyre? Vagy simán csak adjam magam és majd valaki úgyis rám gerjed?
Nem, valóban nem úgy ismerlek. De tök jól csinálod, klassz kimozdulni a komfortzónából és kalandozgatni kicsit
Én se tudnám máshogy magamat
Hát amennyire vallásos, szerintem nagyon, bár talán a húgod egyéb dolgokkal is kiakasztja annyira, hogy ez már csak apró csepp legyen a tengerbe
Viszont az tök jó, hogy ti ketten a húgoddal ennyire nyíltan beszéltek egymással. Én és Red... mondjuk úgy, hogy az is csoda, ha beszélünk XD
Oké, négyszemközt... Várom
Miii? Baszki, hát gyere át és csövezz nálam Van még szabad szoba, csak ágyat kell keríteni hozzá.
Ah inkább csak jobb leszarni talán és nem rágörcsölni. Én legalábbis próbálom ezt a kapcsolati dolgot már így felfogni Akkor nem érhet csalódás
Lol, hát nincs taktikám, én csak elég idegesítő vagyok ahhoz, hogy mindenkihez elkezdjek pofázni, aztán vannak akik nyitottak és hasonlóan érdeklődőek, mint én, meg vannak, akik bunkók és csak azért járnak ilyen helyekre, hogy szabadon smárolhassanak a párjukkal.
Akkor most hétvégén??? Vagy a kövin? Most szombaton nem dolgozom, aztán jövőhéten asszem a pénteket kaptam meg pihire
"There is a storm you are starting now. I'm a wanderess, a one night stand. Don't belong to no city, don't belong to no man. I'm the violence in the pouring rain I'm a hurricane"
Vas. Márc. 03, 2024 6:44 am
WWT
2
Rea
Azt hiszem tényleg sok mindent be kell pótolnom...
Úgy ismersz, mint aki valaha is szégyenkezett bármelyik tette, vagy szava után? Csak még egyelőre nekem is új a dolog. Nem is biztos, hogy érdekelnek a nők. Fogalmam sincs mi történik velem. Biztos kapuzárási pánik...
Akkor te profin űzöd már ezt! Lehet, hogy ráuntam a farokra és most valami újra vágyom. De téged már nem is tudnánk másképp elképzelni amúgy, a húgom is bi, szerinted Esther mennyire fog kibukni, ha kiderül, hogy saját kapura játszom?
Ez egy undorítóan hosszú és unalmas történet, de egyszer elmesélem négyszemközt. Amúgy leszereltem, már semmi közöm a sereghez.
Nem különösen csípem a kölyköket, de jelenleg önvédelmet oktatok nekik, úgy két hete kezdtem, és jobb híján az anyám kanapéján csövezek. Szép kilátások, főleg ha ismerkedni akarok, igaz?
Jó csaj vagy Rea. Minden értelemben... meglesz az a ragi. A jó dolgokra várni kell, vagy mi... tudom, tudom ennyi csalódás és szar után már én is egyre kevésbé hiszek ebben.
Azt hiszem akkor nekem is itt az ideje elkezdenem kalandozni. Az szuper lenne! A hétvégéim szabadok. Elvihetnél egy olyan helyre ahonnan a heterók ki vannak tiltva és megoszthatnál velem pár ismerkedős praktikát
Itt jobban lehet trollkodni Amúgy van, mindennek van homo részlege, csak keresni kell
Csinálhattad volna, de így elkerültünk egy sértődést. Na meg ne már hogy előttem titkold... Még zokon is venném, hogy esetleg szégyelled.
Akit keresek, arra azért ráállnak az érzékeink, monjduk úgy. De am nem tudom, én csak magamból tudok kiindulni. Aki bejön, annál próbálkozok, ha meg beletrafálok, akkor kiiirály Nem tudom megmondani, mit éreztem meg rajtad, de eskü felmerült bennem, hogy biztos egy farok tud téged boldoggá tenni?
Igen, végre ezt én is elmondhatom már magamról. Mondjuk rólam kb mindenki tudja a családban, de annyira nem tapsolnak örömükben.
Ahh, elhiszem T.T Hogy lett annak vége? Eddig nem mertem rákérdezni, de érdekel.
Igazából keresem a ragasztót, de már nincs bennem sok remény, úgyhogy kvázi elütöm az időt. De azért még egy icipicit bennem van, hogy hátha véletlenül esetleg pont itt, pont ma találom meg. Persze kalandozni is szeretek, arra meg teljesen jó felület ez.
Mikor? Öööö... igen. Passz. Rég. Összefutunk valamikor? Itt vagy amúgy NY-ban mostanság?
Szer. Feb. 28, 2024 1:59 pm
WWT
2
Rea
Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy azt hittem, hogy te az ilyen boomereknek való társkeresőkön már kiélted magad és inkább a tindert nyomod.
Annak is van meleg társkeresője, nem?
Amúgy akkora idióta vagyok. Simán kimagyarázhattam volna magam, hogy nem tudtam, hogy ez meleg társkereső. Vagy nem válaszolok és később dobok egy üzit messengeren, hogy visszaéltek a képeimmel, ne dőlj be nekik Most már mindegy
Ezek szerint mégis csak van olyan, hogy melegradar? mindig érdekelt!
Édes vagy. Legalább egy támogatóm már van a családban!
Ez igazán ismerős... a ragasztókérdés meg aztán főleg. Lelépni egy nárcisztikus mellől olyan, mintha egy öntudatra ébredt robot lennél, aki keresi önmagát.
Na, de tegyük félre ezt az önsajnáltatószarságot. Ezen a platformon keresed a ragasztódat, vagy csak elütöd az idődet?Jézusom baszki, mikor találkoztunk mi utoljára?! Esther nekem mindig is Esther marad már ő is is megszokta. Szerintem már nem is tudnám anyának szólítani.
Értékelem, hogy nem számítottál rám egy ilyen társkereső felületen, de annyira egyenesbe még nem hoztam magam
Hát amúgy jah, meglepő, bááár most ellőhetném a nagy menőző szövegemet, hogy hááát egy picit mintha éreztem volna rajtad, hogy... De szal, jah, igazából megleptél.
Szerintem marhajól teszed baby, full büszke vagyok rád!
Hmm, próbálom ragasztóval összeilleszteni életem összetört darabkáit. Deee, a jó hír, hogy már minden darabkát megtaláltam, csak egy kurva tartós ragasztó kellene. Szóval... asszem egész jól vagyok. Vagy mi... Ide pedig már tök régóta ragisztráltam, aztán időnként többet, máskor kevesebbet lógok fent.
Ne nézz bunkónak plíz, de még mindig egy kicsit ledermedek, hogy Esthernek hívod Pedig azért ismerlek már jó régóta.