Te vagy a legjobb és egyben az egyetlen férfi barátom. Neked sikerült közel kerülni hozzám, mert roppant mód kitartó voltál. Talán ha nem tudnám, hogy meleg vagy, mint egy kályha, akkor talán a mai napig sem nyíltam volna meg úgy előtted, hogy egy szál bugyikában és melltartóban táncikáljak a jelenlétedben valami ócska kis popslágerre. Te vagy az én hősöm, bár az elején gyűlöltelek amiatt, mert megakadályoztál önsorsrontó tettemben és megmentettél attól, hogy az East River mélyén leljem halálom. Annyira gyűlöltelek, hogy legszívesebben magammal rántottalak volna. Nem akartam mást, csak véget vetni az utálatos gondolataimnak. Én magam is utálatos voltam, és te mégis itt maradtál mellettem. Nem tudom, mikor kezdtek a dolgok megváltozni, talán, amikor láttam, hogy a gondolataid őszintén mondod ki. Azóta is te vagy az én legjobb nyugtatóm, bár a gyógyszereimet azért nem hanyagolhatom el ennek ellenére. Néha ugyan összekapunk, de mindig megbeszéljük a problémáinkat. Nem vagyunk tökéletesek, de együtt egész jól megvagyunk. Annak ellenére is, hogy a szerelmi életedről és a hálószoba titkaidról nem szeretsz velem beszélni, ebben nagyon titokzatos vagy. Talán csak nem akarsz ilyen témákkal traktálni tudva a PTSD-mről és az azt kiváltó okokról. Nem vagyok egy könnyű eset, de nagyon hálás vagyok neked, hogy már közel 9 éve az életem részese vagy. Szeretlek León és ezt őszintén ki tudom mondani.
Amint a rövid leírásból is kiderült, ez a karakter elég fontos Rilla életében, de nem csak az övében, igazából a főkarim, @Alden Lindvall életében is, merthogy unokatestvérek. Ale vagy León (ki hogy nevezi) apai ágról holland, anyai ágról pedig olasz. A két karakteremen kívül még @Meadow Gilberts is vár téged, aki Alden színész partnere meg istennője és Amarilla unokatestvére is egyben. Rajtunk kívül biztos akadnak majd még, akik szívesen játszanak veled, de plotokban és izgalmakban így sem lesz hiány. Fontos még megjegyeznem, hogy a karakter igazából nem meleg, csak Rilla hiszi ezt róla valamilyen oknál, félreértésnél fogva. Ha megérkeztél, majd együtt kiokoskodjuk a többit. A pb-t szeretném megtartani, mert vannak közös képek, gifek is, meg így Denre is hajaz kicsit az unokabátyó. >>>Katt ide és megtudod, miért ragaszkodom a pb-hez<<<
Ha ez a kis iromány felkeltette az érdeklődésed, jelezz valahol, oldalsó chaten, discordon vagy PM formájában. Várlak!