New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 78 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 61 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Asher Houlihan
tollából
Ma 12:06-kor
Wade Sanders
tollából
Ma 11:38-kor
Marcos Carmona
tollából
Ma 11:06-kor
Giovanna Deluca
tollából
Ma 09:45-kor
Tate Sterling
tollából
Ma 09:15-kor
Diane N. Miles
tollából
Ma 06:01-kor
Yelyzaveta Kravchenko
tollából
Ma 00:29-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 23:13-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 22:35-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Deya & Kim - Gossip Girls
TémanyitásDeya & Kim - Gossip Girls
Deya & Kim - Gossip Girls EmptyCsüt. Jan. 25 2024, 19:11

Deya & Kim
outfit | 479 | zene |  Deya & Kim - Gossip Girls 3874598021  
Álmos és nyűgös vagyok. Semmi kedvem visszamenni a hidegbe és kint fagyoskodni még ki tudja, hogy mennyit. De egyrészt felelős kutyagazdi vagyok és tudom, hogy a kiskutyámnak ennyi mozgás minimum jár minden nap. Másrészt meg már elígérkeztem. Úgyhogy egy laza háromórás alvás és egy forró zuhany után belebújta egy sima fekete farmerba, egy bézs színű kapucnis pulcsiba, egy kényelmes kutya sétáltató bakancsomba és egy kockás szövetkabátba. Majd felnyaláboltam a táskámat, és Deltával az oldalamon elindultam a reggeli nyüzsgésbe.
A kiskutyám minden áldott reggel olyan, mint egy igazi tornádó. Ameddig én dolgozom, ő pihen és reggel amikor hazaérek hulla fáradtan, ő akkor van leginkább elemében. Ez ma reggel sem volt ez másként. Úgyhogy miután beszereztem két kávét és némi reggelit magamnak, megcéloztuk a kutyafuttatót ahová a találkát is szerveztem egy régen nem látott barátnőmmel.
Hálás vagyok, hogy jelenleg ennyi kutya és a gazdája van lent, mert így kellőképpen lefoglalják ahhoz Deltát, hogy ne lógjon rajtam és így nyugodtan tudjak majd beszélgetni Deya-val akivel már meg sem tudnám mondani, hogy mikor találkoztam utoljára.
Eleve a munka beosztásom miatt, de leginkább amiatt, hogy Caesar egyre kevesebbet van bent a klubban én meg egyre többet, nagyon megváltozott az életem. Szinte alig van szabadidőm, amit arra fordíthatok amire és akire szeretném. Vagy ha éppen én rá is érnék egy-egy találkozóra, akkor Deya volt elérhetetlen. De a mai reggel csak a miénk.
Egy nagy adag gőzölgő kávéval az egyik kezemben, éppen a másikban lévő Croissant majszoltam amikor megláttam, hogy a barátnőm éppen felénk tart. Ő tipikusan egy olyan jelenség, akit messziről kiszúr az ember. Úgyhogy a kávémat visszatettem a tartóban pihenő másik pohár mellé, amit neki hoztam és elkezdtem neki integetni, ezzel is jelezve, hogy hol vagyunk.
Tisztán emlékszem az első találkozásunkra. Olyan mintha tegnap történt volna, hogy egy háztömbnyire költöztek a barátjával. Pont a költözés napján sikerült összefutnunk velük. A hatalmas dobozok mögül ki sem látszottak, amikor is az akkor még hat és fél hónapos „kiskutyám” elgázolta a járdán Deya-t. Szegény úgy borult el, mint egy dominó. De ha ez nem lett volna elég, akkor a kis bajkeverő egy nagy adag nyálas puszival is betámadta az áldozatát. Ezzel pedig fixen bebiztosította, hogy véletlenül se lehessen rá sokáig haragudni.
Az volt az első alkalom, hogy elgondolkodtam rajta, hogy lehet rosszul döntöttem amikor bevállaltam egy kutyát. Hiszen nem győztem bocsánatot kérni, közben meg csak reménykedni tudtam benne, hogy nem szenvedett maradandó sérüléseket, amilyen kis törékeny alkat. De persze azóta már eltelt egy kis idő és rájöttem, hogy a legjobb döntés volt az, hogy beszereztem magam mellé Deltát, valamint az is, hogy vele barátnők lettünk.
- Jó reggelt, napsugár! – mosolygok rá, amikor végre odaér hozzám.
- Hoztam neked is, egy nagy pohárral. – nyújtom felé a méretes papírpoharat.
Tudom, hogy többet kellene kimozdulnom és barátokkal találkozni, de néha már így is azt érzem, hogy túl sokat vállalok. De hát mikor vállalja túl magát az ember, ha nem fiatalon?

Az élet egy játék, amit az univerzum játszik.
Mi pedig a sors nevü kirakós, apró darabkái vagyunk.

Odeya J. Bennet imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Kimberly A. Thibodeaux
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Deya & Kim - Gossip Girls 04c66d8a802e203eb30786425b009814f3ae1e63
★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
Deya & Kim - Gossip Girls 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4a424f5577376f6b3748304261773d3d2d3930373936363532392e313631636334306530363766306331303739323434363036323631392e676966
Prince of my heart
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Deya & Kim - Gossip Girls 50697726ec75be84b2e66c8aa3ea116267294f95
★ idézet ★ :
A világ egyik igazi, nagy csodája vagy, mint a tűz, a vadvirágok vagy a tenger végtelensége.
★ foglalkozás ★ :
club manager & bartender
★ play by ★ :
Addison Rae
★ szükségem van rád ★ :
Deya & Kim - Gossip Girls Tumblr_inline_pl559zcnbN1tokatx_400
★ hozzászólások száma ★ :
115
★ :
Deya & Kim - Gossip Girls 446555b14465ad658f6747110364fbcdb28c8b18
TémanyitásRe: Deya & Kim - Gossip Girls
Deya & Kim - Gossip Girls EmptyPént. Jan. 26 2024, 20:11

Kim & Deya

Nem sokat tudtam aludni az éjjel, de ez cseppet sem meglepő. Az elmúlt pár éjszakám is főleg csak forgolódással telt. Persze ebből Cameron semmit sem vett észre. Már bőven a gyilkosság előtt is külön aludtunk. Enyém lett a háló, ő pedig elfoglalta a kanapét a nappaliban. Szinte egymáshoz sem szólunk és ez így van jól. Nem tudom, hogy mondhatnám el neki, hogy nem rég felkerestem Rickyt, sem azt az éjszakát amikor az a részeg disznó rám támadt. De azóta nem tudok aludni. Ha becsukom a szemem, vagy Rickyt látom és a sírás fojtogat, vagy azt a vén embert, amitől meg szinte pánikrohamot kapok. Viszont így Cameronnak sem kell már annyira félnie, mert egyetlen porcikám sem kívánkozik kimenni a házból, pláne nem éjszaka. Ezért is örültem annyira annak, hogy Kimmel ezen a korai órán tudunk találkozni. Ő egyike azoknak, akiket már Brooklynba költözésemet követően ismertem meg, Vagyis pontosan azon a napon terített le a kutyája, amikor birtokba vehettük az új otthonunkat. Utána már egyenes út vezetett a barátságig. Így, ha most jobban belegondolok nem mindent bántam meg abból, hogy hátra hagytam a régi életem. Amiről itt senki nem tud semmit. Még nagy vonalakban sem mertem említést tenni az árulásomról, aminek a mai napig iszom a levét.
Mikor kilépek a szobámból, Cameronnak csak hűlt helyét találom. Egyre gyakrabban jár el hazulról, de valamiért az a megérzésem, hogy ilyenkor nem dolgozni megy. Amiben nem vagyok teljesen biztos, mert magától semmit nem oszt meg velem, én meg inkább nem kérdezek, nehogy veszekedés legyen a vége.  
A konyhába érve kinyitom a hűtőt, de nyomban vissza is csukom. Hiába van tele, valahogy nem vagyok éhes és szerintem most egy falat se menne le a torkomon. Inkább a fürdőbe sétálok, hogy rendbe tegyem magam.
Szerencsére a kutyafuttató viszonylag közel van az otthonunkhoz. Mégis ahogy az utcára érek folyamatosan a többi embert figyelem. Sokkal óvatosabb vagyok, azóta az éjszaka óta. Még akkor is, ha világos van és mindenki nyüzsög körülöttem. Ahogy egyre közeledek a megbeszélt helyhez, megpillantom Kimet, aki felém integet, én pedig visszaintek.
-Szia Delta – köszönök a kutyusnak, aki, ahogy átlépem a futtató kapuját már lohol is felém. Lehajolok és megsimogatom a buksiját, ő pedig megnyalogatja a kezem üdvözlésképp, majd tovább szalad.
-Jó reggelt! – köszöntöm és megölelem. Olyan jó végre valaki olyat látni, aki így örül nekem. Az utóbbi időben nem sok ilyen találkozásban volt részem.
-Életmentő vagy, köszönöm – veszem el tőle csillogó szemekkel a poharat és még egy mosolyt is eleresztek, majd rögtön bele is kortyolok. Kim mindig tudja, hogy mire van szükségem és most nagyon is jól esik ez a törődés. Rmélen én is vagyok olyan jó barátnője, mint ő nekem.
-Na és merre jártál? Olyan régen nem tudtunk már találkozni. Ilyen sok a munka? – nézek rá érdeklődőn. Nem mintha kimondottan csak az ő hibája lenne, hogy már egy ideje nem találkoztunk. Azért nekem is van benne részem rendesen.

Deya Bennet

"I have this strange tendence to look for adventure, when I should be looking for happiness..."
mind álarcot viselünk
Odeya J. Bennet
Média
ranggal rendelkezem
★ :
Deya & Kim - Gossip Girls Tumblr_inline_p7igeppFRi1rcvsof_250
Deya & Kim - Gossip Girls Tumblr_inline_p7igexw3mM1rcvsof_250
★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
Kapcsolatban
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Deya & Kim - Gossip Girls Tumblr_inline_p7igemK4rG1rcvsof_250
★ idézet ★ :
Don't you ever say I just walked away, I will always want you
I can't live a lie, running for my life, I will always want you
★ foglalkozás ★ :
Újságíró
★ play by ★ :
Daria Sidorchuk
★ szükségem van rád ★ :
Logan

Deya & Kim - Gossip Girls Tumblr_inline_p932vutVqT1sguph5_250
39
★ :
Deya & Kim - Gossip Girls Tumblr_inline_p7igeqE2JK1rcvsof_250
Deya & Kim - Gossip Girls EmptySzomb. Jan. 27 2024, 22:54

Deya & Kim
outfit |  Deya & Kim - Gossip Girls 2081954265  | zene |  Deya & Kim - Gossip Girls 3874598021  
Delta olyan, mint egy rossz gyerek, de akit a szívébe fogad, azt sose ereszti. Deya pedig egy olyan személy, aki biztosan belopta magát a szívébe. Most is úgy rohant oda hozzá amikor meglátta, mint egy őrült. Azt hittem most sem sikerül majd megállni, mielőtt letarolná, de az évek alatt azért fejlődött annyit a koordinációja és a reflexei, hogy megugrotta ezt az akadályt és egy buksisimi után már loholt is vissza játszani.
- Simán magaddal is vihetnéd. Az se érdekelné, ha nem megyek veletek. – csóválom meg mosolyogva a fejem.
Imádjuk egymást a kiskutyámmal és efelől senkinek nem lehet kétsége, aki ismer minket. De néha azért rossz látni, hogy mennyire odáig tud lenni másokért is. Jó nyilván nem egy kutyus-gazdi szinten, de azért na.
Lelkesen viszonzom az ölelését amikor odahajolt hozzám. Annyira jó végre találkozni vele, bár így még inkább azt érzem, hogy egy szörnyű barát vagyok.
- Ugyan, nem tesz semmit.  – vágom rá kapásból.
Tényleg ez a legkevesebb, amit tehetek érte. Arról nem is beszélve, hogy tudom magamról is mennyire jól tud esni egy finom forró kávé a hideg reggeleken. A spéci titkos helyemről pedig mennyei finom péksütiket és tökéletes kávét lehet venni. Úgyhogy amikor csak tehetem mindig meglepem onnan magam és adott esetben másokat is.
- Ahh… Ne is kérdezd. Amióta Caesar nem jár be annyit a klubba, mindenki mindenért és mindennel IS engem zaklat, plusz a pultozást sem hagytam abba. Úgyhogy a nap végére azt se tudom hol áll a fejem, vagy éppen, hogy érek haza. – felelem a kérdésére egyből.
- Úgyhogy bocsánat, hogy ennyire el voltam tűnve. De most már itt vagyok. – jelentem ki úgy, mintha amúgy eddig is nem ezt kellett volna csinálnom.
- Szóóóval, mesélj! Mi minden történt veled amióta nem találkoztunk? – támadom le mosolyogva a kérdésemmel, majd felemelem a saját poharam és én is kortyolok egy hatalmasat a kávémból.
Eddig egészen jónak ígérkezik ez a nap. Az idő egészen kellemes, ahhoz képest, hogy tél van. Süt a nap, ami manapság ritka ajándék, a kutyák játszadozva rohangálnak körülöttünk, Deya és én végre tudunk beszélgetni, plusz még a kávé is finom és meleg. Hát lehetne még ennél is szerencsésebb a csillagok együttállása?

Odeya J. Bennet imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Kimberly A. Thibodeaux
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
Deya & Kim - Gossip Girls 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4a424f5577376f6b3748304261773d3d2d3930373936363532392e313631636334306530363766306331303739323434363036323631392e676966
Prince of my heart
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
A világ egyik igazi, nagy csodája vagy, mint a tűz, a vadvirágok vagy a tenger végtelensége.
★ foglalkozás ★ :
club manager & bartender
★ play by ★ :
Addison Rae
★ szükségem van rád ★ :
115
★ :
Deya & Kim - Gossip Girls EmptyHétf. Jan. 29 2024, 12:52

Kim & Deya

-Áh, azt azért nem hiszem, ahogy észre venné, hogy nem vagy mellette már rohanna is vissza – a kutyákról köztudott, hogy ők a leghűségesebb társai az embernek. Azon túl meg annyi szeretetet tudnak adni, amit el sem tudunk képzelni. Nincs is jobb annál, mint egy fáradt nap után hazatérni arra, hogy a kis kedvencünk rohan felénk. Körbe ugrál és úgy néz ránk, mintha mi lennénk a világ csodája. Egyszer, még régebben nekem is volt egy kutyusom, emlékszem még milyen érzés volt. Hiányzik is, hogy most nincs senki, aki ennyire ragaszkodna hozzám.
Örülök, hogy Kim itt van nekem, nála jobb barátnőt nem is kívánhatnék magamnak, jelenleg. Rá mindig számíthatok, ha szükségem van valakire aki meghallgat és remélem ezzel ő sincs másképp. Nem ítél el a múltban elkövetett hibáim miatt. Mondjuk még nem is tud róluk, de szeretném hinni, hogyha elmesélem neki, akkor sem fog változni.
-Ez nem hangzik túl jól. Meddig tervezel még pultozni? Nem úgy volt, hogy azzal már felhagysz? - nézek rá érdeklődve. Túl sokat vállal magára, aminek előbb-utóbb meglesz a következménye. Nem szeretném, ha kikészülne.
-Mit szólnál, ha elutaznánk egy csajos kiruccanásra, ha egy kicsit lenyugszanak a dolgok körülöttünk? Mondjuk valami nem túl pörgős helyre, ahol kipihenhetjük magunkat – meg felejteni, teszem még hozzá gondolatban. Az elmúlt időszak engem is rendesen próbára tett, olyan dolgok történtek, amikre nem voltam felkészülve. Jó lenne legalább egy időre ezeket magam mögött tudni és nem foglalkozni azzal, hogy minek mi lesz a következménye. Viszont előtte még a Cameron ügynek is rendeződnie kell. Addig nem igazán tudok sehova se mozdulni, amíg ott ki nem derül, hogy mi történt valójában és ha beigazolódik amire gondolok, akkor is először magamat kell majd mentenem. A másik dologgal kapcsolatban sem tudok még semmit. Annyira zavaros az az este, nem tudom mit láttam, vagy mit nem. Az egyetlen, amiben biztos vagyok, az a támadás. Viszont, ha ezek nem lennének, akkor én már holnap indulnék, hogy minél távolabb legyek attól az embertől, akinek sikerült újra megsebeznie a lelkemet. Megnyíltam neki, de ő csak ellökött magától.
-Örülök, hogy össze tudtuk hozni ezt a találkozót - mosolygok rá, sok idő után valóban vidáman. Az elmúlt hetekben már annyit sírtam, hogy nem hiszem, hogy maradt még könnyem. Bár a fájdalmam túl mélyen gyökerezik, tovább kell lépnem, fel kell állnom még a legmélyebb gödörből is.
-Öhm... emlékszel még, amikor egyszer túl sok Cuba Librét ittam? Akkor említettem egy nevet... Ricky? - puhatolózok óvatosan és kortyolok egyet a gőzölgő italomból. Akkoriban még nem álltam készen rá, hogy meséljek róla, viszont most kíváncsi vagyok egy kívülálló szemszögére, aki nem ismeri a történetünket, aki semmit sem tud rólunk. Mivel Kimet utána ismertem meg és azóta elég jó barátnők vagyunk, biztos, hogy nem fog álltatni és ő jól át is láthatja a sztorinkat.
-Ő... az exem - sóhajtok. Ha tudnék még sírni, a neve említése is könnyeket csalna a szemembe, de az a sok átvirrasztott éjszaka ezt is megoldotta.  
-Találkoztam vele - nézek rá bánatosan.  

Deya Bennet

"I have this strange tendence to look for adventure, when I should be looking for happiness..."
mind álarcot viselünk
Odeya J. Bennet
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
Kapcsolatban
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Újságíró
★ play by ★ :
Daria Sidorchuk
★ szükségem van rád ★ :
Logan

39
★ :
Deya & Kim - Gossip Girls EmptyHétf. Jan. 29 2024, 18:50

Deya & Kim
outfit | 748 | zene |  Deya & Kim - Gossip Girls 3874598021  
Lassan négy éve, hogy minden áldott nap boldogítjuk egymást a kiskutyámmal. Így aztán teljesen biztos vagyok abban, hogy jobban ismerem bárkinél a világon. Ő egy szerethető, nagy mamlasz. Mindenkit imád aki egy kicsit is kedves hozzám és nem akar engem bántani. Viszont Deyára ez sokszorosan igaz. Őt már az első pillanattól kezdve imádja. Így ha valakit mondanom kellene, akivel Delta minden habozás nélkül elmenne bárhová is, az biztosan a barátnőm lenne. Esküszöm, hogy Deya titokban egy kutyasuttogó.
- Olyan szerelemmel tud rád nézni, hogy ebben én azért nem vagyok olyan biztos. – vágtam rá azonnal.
Tudom, hogy abban igaza van, hogy a kutyák hűségesek és önzetlenül képesek szeretni. Éppen ezért abban is biztos vagyok, hogy ha azonnal nem is, de hosszabb távon azért hiányoznék a kis dögnek.
Mosolyogva nézek Delta után, aki éppen egy alacsonyan repülő frizbit. Remélem nem teszi azt is tönkre, úgy ahogyan a többi hatot is tönkretette az utóbbi 3 hétben. Szerintem lassan én látom el a környék kutyáit új játékokkal, mert a nagyfiú nem tud óvatosan játszani.
Egy hatalmas korty és egy utolsó falat reggeli után újra Deya mondandójára figyelek és csak egy nagy sóhajra futja tőlem. Igaza van, már egy ideje tervezgetem, hogy minimálra csökkentem a pultozást és csak akkor állok be, ha nagyon nagy a gáz. De valahogy nem megy ez nekem. Tőlem olyat kérni, hogy ne csináljak koktélokat, olyan lenne, mintha egy kisbabának azt mondanád, hogy ne gügyögjön, vagy nem is tudom. Ez az életem szerves része, sőt az egész életem. Éppen ezért nehéz komolyan rászánnom magam, még akkor is ha közben meg tudom, hogy ezt kellene tennem ahhoz, hogy több időm legyen magamra, a barátaimra és arra, hogy végre találjak magamnak egy rendes srácot aki nem egy féltékeny idióta, vagy egy anyámasszony katonája.
- Úgy volt, hogy csak akkor állok be, ha nagyon ég a ház. De egyszerűen nem bírom megállni. Tudod, hogy mennyire szeretem csinálni. Ha választanom kellene akkor inkább csinálnám azt, mint a főnökösködést. – fintorgok egyet.
A hagyományosan vett főnökösködés sosem volt az én asztalom. Én sokkal inkább szeretem egyenrangú félként kezelni a kollégáimat, mint beosztottként. Tudom, ez nem minden esetben kivitelezhető, de talán ennek a szemléletmódnak köszönhető, hogy mostanra már egy egész jó kis csapatot sikerült magunk köré gyűjtenünk Caesarral.
- Hmm… Ez nem is hangzik rosszul. Sőt, kimondottan tetszik ez az ötlet. – az előbbi fintort egy ragyogó mosoly váltja fel az arcomon.
Tényleg ránk fog férni egy kis pihenés, egy kis lazítás. Valami nyugis, pihenős helyen. Esetleg elmehetnénk sielni, vagy egywellness hétvégére, vagy tudom is én hová. A lényeg, hogy töltsünk egy kicsit több minőségi időt együtt és szórakozzunk, pihenjünk és töltődjünk fel.
- Mikor indulunk? – pimaszkodok egy kicsit, mert szeretném látni, hogy jó kedve van és mosolyog, mert jelenleg Ő is legalább olyan gondterheltnek látszik mint én.
- Annyira röstellem, hogy ennyire elhanyagoltalak, de mostanában még szegény Deltára is annyi időm jut, hogy leszaladok vele a kötelező körökre. – sütöm le a szemem és inkább a rúzsfoltos papírpoharamat fixírozom, mint a barátnőm arcát.
Bűntudatom van, nem is kicsi. Úgyhogy valamit ki kell találnom, hogy ez lassan, de biztosan megváltozzon a helyzet és tényleg jobban tudjam menedzselni az időmet. Egyenesbe kell hoznom az életem és ha ehhez az kell, hogy szerezzek magam mellé valakit, aki az én jobb kezem lesz. Egy legalább olyan talpraesett és érett gondolkodású, mint amilyen reményeim szerint én voltam Caesar számára.
- Maradandó este volt. – kuncogok egy kicsit, de amikor látom mennyire zavarban van inkább nem fixírozom a dolgot.
- Valahogy sejtettem, hogy ilyesmi van a dologban. – jegyzem meg, halkan, de amikor elárulja, hogy találkoztak, legszívesebben csak megölelném. Főleg azért, mert látom milyen bánatos kölyökkutya szemekkel néz rám.
- Ajaj. Mi történt? Bántott? Vagy…? – ebben a nyitott kérdésben sok minden benne van. Minden olyan, amit szeretett volna, hogy történjen és minden olyan is amit nem akart, hogy megtörténjen.
A vak is látja, hogy egy ideje Cameron és közte nem olyan fényesen alakulnak a dolgok, mint ahogyan annak kellene. De azt azért nem gondolnám, hogy megcsalás állna a háttérben. Legalábbis Deya részéről biztosan nem. Cameron meg… Hát Ő Cameron, amiért senki nem hibáztatja őt. Viszont most már tényleg érdekel, hogy mi a fene történt.
- Tudod jól, hogy nekem bármit elmondhatsz. Ugye? –nézek mélyen azokba a bánatos, csodaszép szemeibe, miközben odanyúlok a szabad kezéhez és biztatóan megszorítom.
Szeretném azt hinni, hogy megbízik bennem és elhiszi, hogy tényleg rám bízhatja minden titkát. Mert én fordított helyzetben megtenném vele. Barátnők vagyunk és nekem ez nagyon sokat számít. Most, holnap, a jövőhéten és ameddig csak világ a világ.

mind álarcot viselünk
Kimberly A. Thibodeaux
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
Prince of my heart
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
club manager & bartender
★ play by ★ :
Addison Rae
★ szükségem van rád ★ :
115
★ :
Deya & Kim - Gossip Girls EmptySzer. Jan. 31 2024, 14:20

Kim & Deya

-Ugyan – legyintek. Egy olyan köteléket nehéz lenne megtörni, ami a kutyus és a gazdája között van. Na meg azért nem csak öröm jár együtt vele, tudnak azért bosszúságot is okozni. Emlékszem, amikor az enyém még kicsi volt és szétrágta a kedvenc balerina cipőm. Akkor még csak tíz éves voltam és úgy zokogtam miatta, mint akitől elvették a kedvenc játékát. Persze a szüleim pótolták, de az már nem volt ugyan olyan. Ahhoz emlékek kötöttek. Utána egy hétig nem is néztem a kutyám felé. Most már elnézőbb lennék, de nem hiszem, hogy a jelen helyzetet tekintve Cameron annyira örülne, ha egy új jövevényt vinnék a házhoz. Még az is lehet, hogy ha meglátná mehetnénk amerre látunk.
-Persze, tudom. Csak nem szeretném, ha túlhajtanád magad - nézek rá aggodalmasan. Nekem Kim élete már túl sok lenne, nem lennék képes ennyi helyen helytállni. Nekem most még a saját hivatásom is sok néha. Szó se róla, imádom, amit csinálok, csak, amikor ennyi gond nyomja a vállamat, nem tudok olyan önfeledten beszélgetni és nem is mindig találom a megfelelő szavakat. Szegény interjúalanyaim meg csak néznek, amikor hirtelen nem jut eszembe egy normális kérdés sem. Egyre többször érzem azt, hogy már nem is azon a vonalon szeretnék tovább haladni, hanem kipróbálnám magam valami egészen másban is. Amikor az egész elindult még örültem, hogy én ülhetek ott velük szemben, izgatottan vártam, hogy vajon mit fogok megtudni róluk. Mi az, amiről egészen addig még sosem nyilatkoztak. Most meg szívesebben írnám a horoszkópot is, pedig arról aztán semmit sem tudok.
-Az még egy kicsit várat magára, de remélem mielőbb - sóhajtok. Kim semmit sem tud arról, hogy az életem most mennyire kifordult a világomból és még nem tudom mennyit is szeretnék vele megosztani róla. Csak egyben vagyok biztos, hogy Rickyről beszélnem kell. Viszont pont miatta szeretnék olyan messzire menni amennyire csak lehet és olyan hamar amennyire csak lehet. Ennél sokkal nagyobb távolságra lenne szükségem. Már nem elég, hogy külön városrészekben vagyunk. Na meg azért tényleg jó lenne egy csajos kiruccanás is. Ahol nem vesznek körül minket a jelen problémái és önfeledten szórakozhatunk. Olyan régen nem voltam már sehol és hiányzik az utazás. Hiányzik, hogy megismerjek új nemzeteket és kultúráikat.
-Semmi gond, nekem is összejött pár dolog – nem lenne okom haragudni rá. Én is eléggé el voltam tűnve. De nem csak önszántamból, Cameron se nagyon szereti, ha kimozdulok otthonról. Azóta az este óta nem igazán akar sehova sem elengedni. Ha mégis, akkor vagy nagyon nyomós okomnak kell lennie, vagy akár el is kísér. Komolyan kezd már nagyon elviselhetetlenné válni a viselkedése. Ha attól fél, hogy ha kiteszem a lábam otthonról, egyből a zsarukhoz fordulok akkor téved. Bízhatna bennem már annyira, hogy ne ezen járjon az esze.  
-Az biztos - sóhajtok lemondón. Bár még mindig olyan jól érezném magam a bőrömben, mint akkor. Semmi gondom nem volt, maximum a következő nap rosszullététől kellett tartanom, mert túl sok alkoholt fogyasztottam.
-Ó, hogy Ricky? - nézek rá meglepetten.
-Ő sosem lenne rá képes. Soha egyetlen ujjal sem ért hozzám, bántó szándékkal - nem, testileg sosem okozott sérülést. A lelkemen ejtett sebek száma azonban jóval nagyobb. Viszont nem állíthatom be magam áldozatként. Én voltam, aki először szúrt, meghozzá nem is kicsit és egyenesen a szívébe döftem a tört.  
-Tudom és köszönöm Kim - inkább csak nagyon reménykedtem, hogy már tart ott a kapcsolatunk, hogy mindent rá merjek bízni, minden mocskos titkom, a barátnőmre.
-Tudod, amikor ideköltöztünk Cameronnal... az nem egy szép új élet kezdete volt... én menekültem, az akkori életem elől. Cameron csak a kiútat jelentette nekem. Tudom nem volt szép tőlem, de nem volt más lehetőségem - kezdek bele szomorúan. Szörnyű embernek érzem magam, amiért kihasználtam valakit, még akkor is, ha ez a valaki Cameron.
-Tudod, ő már elég régóta adta a jeleket, hogy érdeklem őt, mindezt tette az akkori barátom és az ő haverja háta mögött... ő volt Ricky. Én nem akartam őt elhagyni, szerettem, tudod ő volt az első olyan srác, aki valós érzelmeket váltott ki belőlem. Akit, ha megláttam pillangók röpködtek a hasamban és mellette átélhettem a valódi boldogságot. Aki akkor is mosolyt csalt az arcomra, ha épp valamiért haragudni akartam rá. Aki mellett minden napot egy csodának éltem meg – meredek magam elé a távolba. Nem gondoltam volna, hogy ha mesélni kezdek róla, az ennyire fog fájni. Úgy érzem minden egyes szóval újabb vágásokat ejtek magamon. Előtte is rendben volt az életem, viszont csak Ricky mellett lettem egy egész. Ő egészített ki és remélem, ha valaha is visszagondol ránk, ő is így fogja látni. Mióta találkoztunk, már jó pár nap eltelt és egy részem már kezdi feldolgozni, hogy sosem fogom őt visszakapni.
-Biztos éreztél már hasonlót - nézek rá érdeklődve. Kim elég régóta szingli, viszont neki is lehetett korábban valaki, aki iránt ugyanezt érezte. Ha még nem élt át ilyesmit, akkor pedig nagyon szerencsés, mert akkor az azt jelenti, hogy nem is veszített még el senkit, aki annyit jelentett volna neki, mint nekem Ricky.

Deya Bennet

mind álarcot viselünk
Odeya J. Bennet
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
Kapcsolatban
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Újságíró
★ play by ★ :
Daria Sidorchuk
★ szükségem van rád ★ :
Logan

39
★ :
Deya & Kim - Gossip Girls EmptySzomb. Feb. 03 2024, 20:24

Deya & Kim
outfit |  Deya & Kim - Gossip Girls 2081954265  | zene |  Deya & Kim - Gossip Girls 3874598021  
Iszonyatosan jólesik, hogy ennyire aggódik miattam, hiszen tudom jól, hogy neki is akadnak gondjai. Éppen ebből tudom, mennyire is jó barát Ő a számomra. Még akkor és úgy is aggódik miattam, hogy egyébként már ezer meg egy éve nem is tudtunk találkozni.
- Remélem hamarosan normalizálódnak a dolgok és akkor lesz időm pihenni egy kicsit. – válaszolom Deya megnyugtatására.
Tudom, hogy nem mindenkinek való az az élet, amit én csinálok és azt is tudom, hogy ez az állandó pörgés nem is túl egészséges, de nem tehetek róla. Nekem mindig is ilyen volt a személyiségem, a stílusom és szerintem ez sosem fog megváltozni. Kisgyerekként is mindig izegtem és mozogtam. Kamaszként is mindig benne voltam a dolgok sűrűjében, most meg aztán pláne. El sem tudnám magam képzelni úgy, hogy egész álló nap csak az íróasztal mögött üljek és esetleg csak addig álljak fel ameddig elszaladok mosdóba. Amikor elvonulok nagy ritkán pihenni, az is maximum 1 napig tart. A második napon már pörgök, jövök meg megyek és nyaggatom a többieket, hogy jöjjenek velem ők is.
- Kár – biggyesztem le a szám szomorkásan.
Valóban kár, hogy nem tudunk azonnal indulni, de ha őszinte akarok lenni, akkor nem is tudnék azonnal indulni. Több oka is van és ebből az egyik éppen most rohant el mellettem, nyomában két másik kisebb termetű kutyával a nyomában. Olyankor, amikor utazok és nem akarom kitenni Deltát repülésnek, vagy egy hosszabb kocsikázásnak, akkor általában vagy a nővéremre bízom, vagy keresek neki egy kutyaszittert aki addig vigyáz rá. A másik nyomos indokom pedig a munka, nyilván.
- De nincs ez így rendjén. Találnom kell valami megoldást arra, hogy több szabadidőm legyen. – tiltakozom, hiszen nagyon is jól tudom, hogy több időt kellene magamra és a szeretteimre szánni. Végtére is a munka olyan dolog, ami megvár. De ha túlhajtom magam és esetleg eluralkodik az életemen a káosz akkor nem a munka, hanem a családom és a barátaim fognak majd mellettem állni. Már ha akkor még lesz valakim, akit a sok meló és állandóan elnapolt találkozók után még mellettem álljon.
Türelmesen és figyelmesen hallgatom, amit mond. Jó barátnőhöz méltán érdekel, hogy mi a helyzet vele. Érdekel a múltja, a jelene és a jövője is. Úgyhogy csak figyelek és hallgatok. Őszintén szeretném azt hinni, hogy tényleg megbízik bennem és beavat a részletekbe, hogy egy adott szituációban, ha úgy hozza az élet, akkor tudjak neki segíteni bármiben is.
- De ha annyira szeretted, akkor miért hagytad el? – Nem kérdőre akarom vonni, csupán szeretném őt megérteni, hiszen biztos vagyok abban, hogy mindennek megvan a maga miértje.
Nem gondolnám, hogy a barátnőm egy felszínes valaki lenne, így biztosan mélyebben gyökeredzik az oka annak, hogy miért engedett anno Cameronnak és miért kötöttek ki itt.
- Persze, hogy éreztem már. Tudom, hogy milyen érzés, ha annyira szeretsz valakit. Éppen ezért nem értem mi történt. – szorítom meg a kezét.
Hogy ne tudnám, milyen érzés az amikor annyira intenzív érzéseket táplálsz valaki iránt, hogy amikor csak a közeledbe kerül, pillangók repkednek a hasadban, hevesebben ver a szíved és sokszor még gondolkodni is elfelejtesz.
Túlontúl régóta vagyok már hivatalosan szingli, de az nem jelenti azt, hogy ne tudnám miről beszél, hiszen mostanában én is elkezdtem gyengéd érzelmeket táplálni egy bizonyos Spanyol származású üzletember iránt.

mind álarcot viselünk
Kimberly A. Thibodeaux
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
Prince of my heart
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
club manager & bartender
★ play by ★ :
Addison Rae
★ szükségem van rád ★ :
115
★ :
Deya & Kim - Gossip Girls Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Deya & Kim - Gossip Girls
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Let's go, girls!
» Girls Girls Girls
» Charles and Elle - The Gossip
» go shopping and gossip / Kassandra & Sierra
» Hot Coffee & Hot Gossip // Minnow & Cora

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: