Mint egy James Bond film főgonosza, úgy fordultam meg puha, bőrborítású nagy irodai székemben, ahogy kedves kutyám izgatottságát meghallottam. - Snorri, viselkedj, vissza! - csendül fel a hangom határozottan, de nem keményen s az eb engedelmeskedik is, hozzám baktat és már törleszkedik is a buksi simiért, amit meg is kap s míg balommal megvakargatom füle tövét, azon gondolkodom, hogy mitől lett hirtelen ilyen izgatott? Majd a laptopom naptárjára és órájára pillantok. Meg is van az izgatottság oka, egy szó, egy név: Emery. Igen, az én kis Smaragdszemű cicusom közeledése szokta ezt az izgalmat kiváltani belőlem s hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem osztozom ebben. Még mindig ugyan olyan mohón és gátlástalanul akartam a magam kicsavart, beteg módján ezt a nőt, ahogy az első nap. De ez mégis egy más nap, egy más este: beleegyezett, hogy megugrunk egy újabb közös lépcsőfokot és nekem fog dolgozni a klubban. Ő lesz az új táncosom és nincs kétségem felőle, hogy nagy sikere lesz. Esélyesen az új sláger errefelé. Szóval Snorri izgatottsága azt jelzi, hogy esélyesen megérkezett már, most sem okozva csalódást. Én is izgatottan vártam valamelyest, mert bár így is jó táncosokat foglalkoztattam, Emery kisugárzása, az, ami a nőben lakozott bőven a többiek felé emelte. Szép nők között dolgoztam, mégse vittem egyiket sem ágyba, mert nem volt meg bennük az a plusz, ami miatt megérte volna. Emery viszont bőven több volt ennél és pontosan tudtam, hogy ha ennyire fel tud engem hergelni, ha nőt még nem akartam annyira, mint őt, akkor másokból is ki tud hozni hasonlót. Ennek érdekében pedig, bár már láttam, hogy van a dologhoz tehetsége, azért karácsonyra kapott egy ide vágó kis tánckurzus csomagot is ajándékba tőlem. Ez pedig nagyon fontos, hiszen igazán kiemelkedő ügyfeleket bízhatok rá és tovább tudom szőni a magam pókhálóját New York alvilágában. Gondolnom kell egyre inkább a napokra, amikor már nem szervezhetek balhékat. Öregszem. Ha pedig tényleg megérkezett most Emery, abban az esetben pedig mindenkinél jobban tudja, hogy hol kell keresnie, bár most nem az irodámban fogunk időzni.