- Mindkét oldal az esetek többségében veszett fejsze nyele. - erről a végtelenségig tudnék beszélni, mivel van bőven tapasztalatom a témában, de szerintem felesleges lenne ragoznom. Evelyn okos lány, pontosan tudja nélkülem is, hol mi megy. - Szerencsére nem csinálok ilyeneket. - ettől nem kell tartania. - Majd akkor köszönd, ha lesz eredménye az ígérgetésemnek is. - amíg nem teljesítettem, addig ez csak egy üres, jól hangzó gesztus marad. - Bármikor írásba adom neked. - ahányszor csak szeretnéd, akár névre szólóan is annak, aki mást állítana. - Nem vagy egyedül a menőségeddel. Háztársak vagyunk. - villantottam egy büszke, hugrabugos vigyort. Valahogy magamtól is ezt tippeltem volna neki, így annyira azért nem volt meglepő infó. - Ahogy mondod. Ezek úgyis olyan részletek, amiket a szerelem felülír. - ami most így belegondolva elég naiv-romantikusan hangzott, de tényleg ez az igazság. Más üzemmódba kapcsol az agyad, és pont nem fogja érdekelni, hogy amúgy előtte milyen típust hittél a zsánerednek. Aztán ezután következik az a bizonyos "felszállt a rózsaszín kód" jelenség. - Itt a közelben van egy tök jó park. - siklott előbb a tekintetem a kiürült csészéjére, aztán a sajátomra, majd rá. - Van kedved sétálni még egy kicsit? - szeretek vele beszélgetni, annyira jól látja a világot, és mellé még hihetetlenül kedves is. Kár lenne, ha máris mindketten mennénk a magunk dolgára.
“Generally the best things in life are also the worst things in life. It’s just like how people’s best qualities are always their worst qualities. It’s also a little hard, too, but I’ll take it. In terms of hard things, the opportunities are worth it.” - J.K.