New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 142 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 135 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Diane N. Miles
tollából
Ma 06:01-kor
Mallory Duval
tollából
Ma 05:27-kor
Yelyzaveta Kravchenko
tollából
Ma 00:29-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 23:13-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 22:35-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Tegnap 21:52-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:39-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:35-kor
Wang Weiguang
tollából
Tegnap 19:52-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Sylvia Harper
TémanyitásSylvia Harper
Sylvia Harper EmptySzer. Nov. 29 2017, 20:03

Sylvia Harper

I'm a beautiful disaster

Karakter típusa:keresett
Teljes név: Sylvia Harper
Becenevek: Meg se próbálj becézni.
Születési hely, idő:Los Angeles. 1989. 03.15.
Kor: 28
Lakhely: Manhattan
Szexuális beállítottság: Heteró
Családi állapot: Egyedülálló
Csoport: Média
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Columbia Egyetem. New York. Újságírás és üzlet
Ha dolgozik//Munkabeosztás: Egyéni vállakozó vagyok
Ha dolgozik// Munkahely: Író
Hobbi: Kavarogni a világban.
Általában mikor megjelenik, minden szempár rászegeződik, magas és vékony, úgy mozog, mint egy gazella, kecses és lágy. Hosszú barna haja csak úgy omlik a hátára, mintha páncél lenne. Néha egyenes, néha göndör. Bármit tesz vele, minden jól áll neki, pontos és kimért, ha az utcára lép. Sosem okozna csalódást a testvérének. Vörös ajkai szinte már a védjegyévé vált, épp mint fekete haja. Amitől semmiért nem szabadulna meg.
Személyisége, erős és még is gyengéd. Elég hamar megtud sértődni, de a bosszút sem veti meg, bár elég gyerekesnek tartja, még is jól mulat, minden kis bosszún ami úgy sül el, ahogy ő elképzeli.

toxic desire

Egy érzés, egy pillanat és a vörös rúzs elmosódik, ott állsz a tükör előtt és várod a folytatást. Ajkaid kiszáradnak, győzöd nedvesíteni, a gyomrod olyan apróra zsugorodik, hogy nem bírsz még egy kortyot sem meginni. Ellépek a fojtogató képtől és szikrákat szóró szemmel állok meg a testvérem előtt. Csípőre tett kezem olyan erővel mar a húsba, hogy félek, fel kiálltok a fájdalomtól.
- Az istenit, Shane. Mennyi? – a szívem a torkomba dübörgött, úgy éreztem, hogy a fejem szétrobban és vágy, hogy megöljek valakit erősödött bennem. A bátyám úgy roskadt a fotelba, hogy rá sem ismertem volna. Az öltöny még töretlenül passzolt tökéletesen hozzá. A magassarkúm erőteljes kopogással jelezte a kint hallgatózóknak, hogy maradjanak távol. Aztán a kezem közé fogom az arcát. A szemei elkomorodtak. Félelmetes volt, ahogy rám emelte a régen szikrákat hányó íriszeket. A szótlansága elmondott mindent. Hogy lehetett erre képes? Az ablakhoz mentem és kinyitva hagytam, hogy friss levegő férkőzzön közénk. A szűk piros ruha kezd túlont túl szűkössé válni. Úgy éreztem, mintha valaki ki akarja préselni az utolsó légvételt a tüdőmből.
A kín közénk szállt és nem akart szétfoszlani. Fájt így látni azt a férfit, aki örök időkben húzta az agyam és képes lett volna az összes fiút agyon verni, aki összetörte a szívem. Vagy éppenséggel a képembe mondani, hogy egy határ szart ér az, amit írtam.
Leültem mellé és megfogtam a kezét.
- Szóljak Haydennek? – suttogva döntöm a fejem a vállára. Mert úgy érzem, velem nem fogja megbeszélni. Az öreg haverja pedig jól tudja, mit mondjon. Mikor már eleget ültem mellette elengedtem őt és helyet cseréltem a dokival.
Aztán az épület elé sétálva előkerestem a telefont. Minden egyes szavamat megválogattam. Nincs kedvem ahhoz, hogy még az én gatyámat is elvigye, ha már ennyire ügyesen bánik a dolgokkal. Viszont amit Charlotte kapott üzenetben, sem volt semmi.
Visszahelyezve a telefont a táskába felpillantok az égre és veszek pár mély sóhajt, hogy visszamenjek a bátyámhoz. Az ajtót belülről bezárom és a fiúk után én is töltök egy pohár whiskyt és az ablakba ülök, a cipőmet bámulva húzom fel a lábaimat.
- Tudjátok, én is pontosan ezt tettem volna. Az a baj, hogy látom magam, ahogy én is öntelt vigyorral száguldanék a világból egy rahedli pénzzel. – az ital végig marja a torkomat, a napfény játszik az arcomon és érzem, hogy Haydent elönti a méreg. Aztán csak megvonom a vállam és feléjük fordulok.
- Össze kell szedned magad, mert most rohadt nagy szarban vagy. – összegzem a történéseket és a lábaim meg sem állnak a játékba, ahogy a fény megcsillan a strasszokon, amiket annyira imádok. Mindent, ami csillog. Főleg, ha gyémántokról van szó.
Felállok végül ismételten és elhaladok a barát mellet és leguggolok a testvérem előtt, de persze ezzel csak szűkösebb lesz a ruha és a levegőért is úgy kell imádkozni.
- Shane Harper. Te vagy a legjobb orvos és döglenek utánad a nők. Szed össze magad, ma inni megyünk. – húzom felfelé, hogy jobb lesz, ha ma végre megfürdik és rendbe szedi magát.
- Van vagy, tíz csaj, aki arra vár, hogy valaki kielégíts a bemutató után, ami ma lesz. Te vagy a sztárvendég. – kacsintok rá és hagyom, hogy a fürdőbe vonszolja a puhány testét és rendbe szedje magát.
- Ez még korai. – áll előttem a férfi, aki minden egyes alkalommal szembe száll velem. Nehezen lehulló szempilláim alól nézek rá.
- Te mit értél el? A nyamvadt esküvő kísérlet óta ugyan abban a ruhában van. Érezted te a szagát? – kérdezem kicsit sem kedvesen, ahogy meghallom a víz csobogását.
- Most rám van szüksége. – szúrom oda, és ismét a tükör előtt a rúzsommal játszadozom, varázsoljam azt, amit elmaszatolódott a tudattól, hogy a nő, akit barátnőmnek neveztem kisemmizte az egyetlen férfit, akit valaha képes voltam szívből szeretni. Most pedig rajtam a sor, hogy megmutassam ki a főnök.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Sylvia Harper
Sylvia Harper EmptySzer. Nov. 29 2017, 22:14

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Sylvia!  Sylvia Harper 2624752903

Személy szerint nagyon kedvelem azokat a történeteket, amik a testvéri kapcsolatokról szólnak, mint például a tiéd is, hiszen annyi módon lehet kifejteni ezt a különleges szálat.  Sylvia Harper 3874598021 Szépen sikerült felépítened, hogy a kezdeti kiakadás okát csak a sztorid legvégén tudjuk meg, ami pedig világosan érthetővé tette miért reagáltál úgy, ahogy. Ezzel szemben mégis úgy tűnik a te összeszedettségedre lesz most szükség ahhoz, hogy a bátyád visszatérjen önmagához és van egy olyan érzésem, hogy képes vagy erre. Határozottságod mellett az is tisztán meglátszik, hogy ez csupán egy módja a törődésednek, és talán az egyetlen ahhoz, hogy sikerrel járj. Már csak azért is, mert némiképp te is személyesnek éled meg a történteket. Mindenesetre én kíváncsi vagyok miképp alakulnak a közös játékaitok majd a későbbiekben.
Nem is áll módomban továbbá megakadályozni ebben. Fusd végig a foglalókat, aztán készítsd ki jó testvér módjára a bátyádat. Razz Jó szórakozást!  Sylvia Harper 4146035580  

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Sylvia Harper
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Little secrets - Harper & Harper
» Harper Fox
» Damian & Sylvia
» Sylvia Juel
» Shane Harper

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: