★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 141 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 134 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Diane N. Miles
tollából Ma 06:01-kor Mallory Duval
tollából Ma 05:27-kor Yelyzaveta Kravchenko
tollából Ma 00:29-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 23:13-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 22:35-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 21:52-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:39-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:35-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:52-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Freddie Jakes Szer. Nov. 29 2017, 14:12 |
| FreddieJakes Life is a very long war. Karakter típusa: saját Teljes név:Frederick Jakes Becenevek: Freddie Születési hely, idő:Bronx, 1983.12.03. Kor: 34(?) Lakhely: Bronx Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Találgass Csoport: Bűnüldözés Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: U.S. army Ha dolgozik//Munkabeosztás: Mesterlövész Ha dolgozik// Munkahely: Jelenleg eltávon van. Hobbi: Életben maradni.
Mennyivel könnyebb lenne az életem, ha az emberek használnák azt a gyönyörű szempárt, amivel megáldotta őket a jó isten, hogy kevesebbet kelljen magamról beszélni. Szóval, fehér bőröm van. A testem eléggé ki van gyúrva, bár ez szakmai ártalom, még se állhatok az ellenfél elé izom nélkül. Heti rendszerességgel látogatom a különböző edzőtermeket, hogy megtaláljam a legalkalmasabbat. Eddig életem során, semmiben nem volt megállapodásom. Állandó hajtás miatt mindig van mit csinálni. Néha felbukkannak a hiperaktívia jelei, de amúgy egy instabil ember vagyok. Szőkés hajam, enyhén hosszú, de azért nem viszem túlzásba, a lányok oda vannak, ha egy férfinak a szemébe lóg a haja. A szemeim kéken ragyognak, legfőképp, ha egy csinos lány van a közelében.
Listen my voice Mikor a szülők meghaltak egyedül maradtam a zord világgal harcoltam. Kiskoromba is mindig a bajt kutattam. Mikor már annyi idős voltam, hogy tudjam a bajt már nem is kell annyira kutatni, hiszen mindig jelen van letartóztattak. Volt egy rendőr, látott bennem valamit, amit nem tudott megmagyarázni. Addig nem nyugodott meg, míg a katonaság nem vett fel. Sok helyen megfordultam, láttam szörnyűséget. Éhezés, halált, gyötrelmet. De még mindig úgy éreztem nekem ez nem elég. Éreztem a vérszomjat a számba, ahogy elönt a vágy, hogy kivégezzem azokat, akik elbasszák a világunkat. Minden a legnagyobb rendben ment, főleg, hogy szépen lépkedtünk a ranglétrán és eredményesen zártuk le a küldetéseket, mikor is közölték, hogy most nyugodtabb szakasza jön az életünknek, és most csak az a dolgunk, hogy valami csajnak a seggét védjük, aki most úgy érzi, hogy a sajtóval fogja megmutatni, mennyire nagy hatalma van a szavaknak. Persze én azonnal fellebbeztem, mit ér az én szavam a tábornokéval szembe? Semmit. Azon kívül, hogy a fiúk csak több háborgása jutott nekem. Mert ők aztán semmi csinibabára nem fognak vigyázni. Meg miért szopatnak minket. Hát örömmel válaszoltam volna a kérdésükre, de valahogy én sem tudtam már érdemleges információval szolgálni. De a lány érkezése meglepetéseket tartogatott számunkra. Hiszen nem egy olyan lány jött, mint akit vártunk. Vagyis nem vártunk, de inkább elképzeltünk, hogy betipeg a magas sarkú cipőjébe és a plasztikától nem tudja becsukni a szemét. De persze ez csak az első benyomás, még nem voltunk terepen. A sátorba kísérve megmutattam hol alszunk, itt nem lesz olyan, hogy egyedül akarok maradni. Mindenki egy térben alszik, és hát a hat fiúval nehéz lesz aludnia, de legalább biztonságban lesz. Tekintve, hogy bármikor lecsaphatnak ránk. Az első olyan tettem vele szembe az volt, hogy adok neki egy golyóálló mellényt. Még csak az kéne, hogy valaki lelője, mikor még meg sem érkezett a táborba. Azt hiszem, nem igen kéne, gondolkodjak, hova is mehetnék utána dolgozni, mert valószínűleg az egész egység sortűz elé állhatott volna. Nem mondom, hogy minden gördülékenyen ment, de a csapat minden tagja nevében mondhatom, hogy volt pár pozitív csalódásunk benne. De azért voltak öngyilkos akciói, mikor gondolkodás nélkül mente bele a veszélybe, amibe ő fejest ugrott. De hamar elteltek a küldetés napi szinten idegőrlő órái. Van az az érzés, hogy végre megszabadulsz egy kolonctól, újra a a nagyvárosban, nem pedig idegen földön, a homokba és a nap perzselő sugarai elől menekülő vagy. Hanem beillesz a napi életben, ahogy New York nyüzsgő városának egy parányi hangyája legyél. Viszont a sok mocsok az ember elméjét elborítja, és az álmok kínoznak. Minden percben verítéktől csutakosan ébredek. A sok hallott, az ujjam a ravaszon. De aztán jön a hívás. Vagy ötmillió vagy, akit eddig védtél meghal. Nem tudom, hogy honnan szedték, de nevetnem kellet, hogy pont engem zsarolnak. Nekem közöm sincs hozzá. A lelkiismeretem persze nem hagyta a dolgot. Sok órámba és pénzembe került, de mindent megért az, hogy kiderítsem hol van a lány és kitartja fogva. - Mr. Jakes. – hangja meglepett volt, de a lányra emeltem kék szemeimet vizslatva, hogy mennyire bántak vele rosszul. - Engedje el. – hangom szigorú és immáron a jeges szemek a férfit pásztázzák. Meg fogom ölni. Eldöntöttem. - Hol a pénzem? – érdeklődve nézi a helységet. Én nem hoztam pénzt, csak a kilencmilliméteres glockomat. - Hallotta a hírem, tudja, hogy milyen ember vagyok. A két ember a tetőn holtan fekszik, a csöpögő hang az az artériájukból egykoron spriccelő vér, csöpög a csatornában. Az öleb, aki a kocsit izzította, sajnos épp most járt csontkovácsnál és súlyosan eldeformálódott a nyakcsigolyája. – halkan mondom a szavakat és lépdelek felé. Látom, hogy az izzadság cseppek sorakoznak homlokán. - Ne tegye, fizetek magának. Hiszen magát is buktatni fogja!– magyarázza, ahogy a lány felé indul és megszívom a fogam, hogy a helyébe nem nyúlnék hozzá. - Ezt már későn ajánlja. A lányt már elrabolta. Mély traumát okozott benne! Ezt nem hagyhatom, meg kell torolnom. – sóhajtok, és még talán az utolsókat ki sem fújom, mikor a füstölgő fegyver visszacsúszik a tokjába és a férfi holtan omlik össze az ajtónál. Hiába fut, a golyó gyorsabb. A lányhoz lépve, sietően szedek le róla mindent és magamhoz ölelem. - Nem szabadott volna ezt látnod, sem hallanod. – megrázom a fejem és keresem a további bántalmazás nyomokat. - Bántottak? Fáj valamid? |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Freddie Jakes Szomb. Dec. 16 2017, 00:32 |
| Gratulálok, üdv nálunk! Kedves Freddie! Abban egyet kell értenem veled, hogy a bemutatkozás nem valami szórakoztató időtöltés, főleg hogyha a saját szövegelésedbe belezavarodsz és végül olyat is mondasz, amit nem kellene. De kanyarodjunk is vissza hozzád. Szerintem egészen jól körülírtad a jellemedet, a külső tulajdonságok mellé belecsempészve egy-két indokot is az adott jellemvonásról, így lényegében megmaradtál a felszín mellett, mégis engedted, hogy azért pár dolgot megtudjunk rólad. Ahogyan haladtál a történetedben, úgy vált a személyiséged is egy sokkal mélyebb indok részesévé, ami az életed minden részletére kihatással volt. Nem lehetett egyszerű átélni mindazokat, amiket neked kellett, és megbirkózni az emlékekkel, amik egy életre megpecsételték a múltadat, és a mindennapjaid részévé váltak. Mindezek ellenére úgy veszem észre, hogy a hirtelen változás talán még kizökkentőbb hatással volt rád, mint mindaz, amellyel mindennap szembe kellett nézned, és ezt az új vendégetek érkezése is jól igazolja. Magában a helyzetetek nem egyszerű, de még rátok hárult a felvigyázó szerep is, kiszakítva ezzel abból a rendszerességből, amihez már hozzászoktatok. Érdekes volt olvasni mégis hogy váltatok egymás segítségére, vagy miképp alakultak a közös napjaitok, ahogyan azt is, hogy az ott kialakult és nem megmagyarázható kötődés a későbbiekben mégis miképp lett rajtad úrrá a lány elrablása kapcsán és késztetett arra, hogy kisegítsd a bajból. Úgy vélem ez a fajta ragaszkodás ha egyszer a lényeddé válik, akár tudatosan, akár nem, de nem engedi, hogy az ellenkezőjét cselekedd annak, amit magad sem éreznél igazán helyesnek. Én azért kíváncsi vagyok, hogy ezek után miképp alakul majd az újratalálkozásotok a továbbiakban. Meg kell jegyeznem, hogy érdekesnek találtam a történetedet, amit a fogalmazásod még élvezhetőbbé tett. Véget nem érő magyarázásom végeztével pedig csak arra kérlek, hogy járd végig a foglalókat, utána vesd bele magad a játékokba. Jó szórakozást! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Freddie Jakes | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |