New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 178 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 171 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Nova Garcia
tollából
Ma 08:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:20-kor
Zoey Miles
tollából
Tegnap 21:47-kor
Joe Weaver
tollából
Tegnap 20:04-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

Mama, Papa
TémanyitásRe: Mama, Papa
Mama, Papa EmptySzomb. Május 06 2023, 10:55
Papa Heo
Szabad

Play by
Lee Sang Yeob
Születési hely
rád bízzuk (nem tudom, hol szoktak születni az apukák?)
Kor
39-40 (TE ÖREGSZEL???)
Lakhely
Staten Island
Szexuális beállítottság
heteroszexuális
Családi állapot
házas
Csoport
hivatal
Történetünk
Apa, remélem emlékszel, amikor hideg vérrel árultál el. Mégpedig a fodrásznál, amikor az előre megbeszélt közös hajfestésből egyszerűen kihátráltál, mert Te hallgattál anyára azzal kapcsolatban, hogy az irodában nem venné ki túl jól magát, ha egyik napról a másikra hirtelen tűzvörös hajjal jelennél meg, csak mert a kamasz fiad arra kért, hogy váltsatok hajszínt együtt. Ennek a csalódásnak egyébként az lett az eredménye, hogy inkább én magam intéztem a hajfestést otthon, aminek a nyomai talán még mindig látszanak a kádunk sarkaiban. Többet ne is próbálj meg rám nézni a nagy kölyökkutya szemeiddel, ha anya téged korhol reggelente, amiért szinte teljesen üresen is képes vagy visszatenni a tejes dobozt a hűtőbe. Vállald a tetteid következményeit! Még akkor is, ha épp én vagy Jay voltunk a tettesek, Te csak éppen rosszkor voltál rossz helyen - vagy rosszkor helyezted vissza az egyébként általunk pulton hagyott tejes dobozt a hűtőbe.
Míg Te és Jay mindent tudtok az autókról, én akkor sem tudnék megnevezni öt elemet a motortérben, ha fizetnek érte, vagy épp az életem múlik rajta. Talán az ikerbátyámmal ti ketten vagytok a család sportszakértői, de pontosan úgy szeretsz az autóban énekelni, ha a rádióból a kedvenc slágered szól, mint én. Egyszerre vagy olyan, mint a két fiad, vagy épp mi örököltük külön-külön számos tulajdonságodat, így kaptál két mini me-t a gyerekeid formájában húsz évvel ezelőtt. Még mindig bejössz esténként a szobánkba, hogy megkérdezd, kell-e segítség a háziban - hiába jeleztük tizenkét éves korunkban Jayvel, hogy az emeletre nem léphetnek felnőttek, az a mi birodalmunk! -, megeszed a zöldséget, amit meghagyunk a vacsoránál és önként vállalkozol, ha fiús programot szeretnénk csinálni.
Nem tudom hogy csinálod, de Te vagy a világ legjobb apukája. Megtanítottál minket arra, hogy hiába a férfi többség a Heo családban hogyan tiszteljük anyát és a világ összes többi nőjét, hogy nem számít, hogy mi legyünk a legokosabbak, vagy a legerősebbek, mert a vereségből is lehet tanulni - gondolom ezt még edző korodban sajátítottad el Te is -, és hogy hiába akarunk titkolózni előtted, a végén úgyis mindig megtudod, de nem mindenhol működik az ügyvéd kártyád, szóval legalább veled legyünk már a legelején őszinték.
Mindezek fényében butaság volt félnem attól, hogy kitagadsz majd, vagy nem fogsz már szeretni, ha megtudod, hogy a fiúk is tetszenek, de biztos csak azért van ez, mert még mindig emlékszem rá, hogy elárultál a fodrásznál a hajfestés előtt. A kishúgunk a legszerencsésebb amiért olyan apukája van, mint Te, még ha fura is a gondolat, hogy most már nem csak két kamasz fiú lóg rajtad, hanem egy kislány is.

/ Jay szép szavaihoz igazából nem tudok már új infót hozzátenni, de rögtön az ő példáját követve tádám, itt az előtörténetem, hogy jobban megismerjük egymást. Mama, Papa 2451935670 Emellett persze nagyon szívesen mesélek még Joelről, a fiúk kapcsolatáról, Heo papáról üzenetben is, szóval ha megtetszett a karakter, bátran regisztrálj. Biztosan nem unatkoznál mellettünk!  Mama, Papa 3874598021

livin' in new york

Mama Heo
Szabad

Play by
Lee Ha Nee (Honey Lee)
Születési hely
rád bízzuk (valahol Koreában?)
Kor
39-40 (de nem nézel ki többnek 18-nál anya!)
Lakhely
Staten Island
Szexuális beállítottság
heteroszexuális
Családi állapot
házas
Csoport
egészségügy
Történetünk
Közhelyes lenne azzal jönni hogy ha apától örököltük az eszünket - ami néha nem bizonyul többnek két agysejtnél -, akkor tőled pedig a szépségünket. Pedig tényleg Te vagy a leggyönyörűbb nő a világon és ezt nem csak azért mondom, mert a Te fiad vagyok, hanem mert kívül és belül is tényleg Te vagy a legszebb, akit valaha volt szerencsém megismerni. Empatikus vagy és kedves, akkor is a szíveddel gondolkozol, amikor másnak eszébe sem jutna és ha szorult belém meg az ikerbátyámba akármennyi érzelmi intelligencia is, az biztos, hogy Te segítettél nekünk fejleszteni ezt. Több vagy, mint egy egyszerű csinos nő, aki korán teherbe esett és két ikerfiúval megtapasztalta a gyereknevelés minden hullámvölgyét - az összes boldog pillanat mellett is. (Nem véletlenül vannak tele a családi albumok a mi vigyorgó képeinkkel, jó?) Csak mert szociálisan érzékeny vagy, még ugyanúgy képes vagy katonatiszteket megszégyenítő módon kiosztani az utasításokat életed három legfontosabb férfija (oké, egy férfija és két fiúja) számára, ha hétvégi nagytakarításról van szó. Mi pedig örömmel töltjük meg a mosogatógépet, teregetjük ki a tiszta ruhát és seperjük fel a kertben a lehullott faleveleket, mert megtanítottál rá, hogy a boldog élet titka a csapatmunka és az, ha mind teszünk azért, hogy kényelmes életünk legyen, nem pedig csak tőled várjuk ezt el.
Cserébe sosem mondtál nemet egy közös focimeccsre, hajlandó voltál megtanulni a kisautók neveit, amelyeket Jayvel képesek voltunk kint hagyni a nappali padlóján, csak hogy éjszaka valaki biztosan rálépjen és mindig Te csinálod a legmenőbb tortákat a szülinapunkra. Apával szerencsénk volt, de hogy Te is a világ legjobb anyukája legyél? Tényleg ennyire szerencsések vagyunk Jayvel?
Egy biztos, imádom telebeszélni a füledet az iskolai pletykákkal, miközben nézem ahogy főzöl, tőled kérek stílustanácsokat, ha épp nem tudom eldönteni mit vegyek fel a suliba - vagy ha már itt tartunk, hogy festessem-e vissza a hajamat barnára -, és veled nézem a kedvenc sorozataidat, amiknek a szövegét már fejből is tudjuk idézni.
Hiába a szakmád és az a végtelen megértés, amivel mindenki felé fordulsz, én mégis tartottam tőle, hogy másképp fogsz már nézni rám, ha elmondom, hogy a fiúk is tetszenek. Abba valamiért bele sem gondoltam, hogy mindegy hogy egy, kettő, vagy három Heo gyerek nehezíti meg az életedet, Te mindet ugyanúgy fogod szeretni.

/ Heo mamánál sem ragoznám igazából túl, Jay mindent tökéletesen összefoglalt előttem. Csak annyit tudok hozzátenni, hogy nagyon várunk téged és az összes szereteted, meg azt hogy megnehezíthessük az életedet. Mama, Papa 3719483937 Állok rendelkezésedre üzenetben akármilyen óhaj-sóhaj-kérés-kérdés esetén, pont mint a nagyobbik fiad, olvasmánynak itt hagyom még egyszer az előtörténetemet és már csak remélem, hogy megtetszett ez a kaotikus család minden tagjával együtt. Nagyon várlak!  Mama, Papa 3874598021

livin' in new york

I don't know what it is, but it just don't fit
I make the most of all this stress I try to live without regrets Consider me destroyed I don't know how to act, 'cause I lost my head Caught in a nightmare, can't wake up If you hear my cry Running through the streets I'm about to freak Come and rescue me - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
mind álarcot viselünk
Joel B. Heo
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Mama, Papa 63b7208304b1cd506af3bc86f3af8a08dd6a257d
★ kor ★ :
22
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ play by ★ :
Kang Yuchan
★ hozzászólások száma ★ :
60
Mama, Papa EmptyKedd Aug. 09 2022, 16:59
Mama Heo
Szabad

Play by
Lee Ha Nui
Születési hely
rád bízzuk
Kor
39
Lakhely
Staten Island
Szexuális beállítottság
heteroszexuális
Családi állapot
házas
Csoport
Egészségügy
Történetünk
Kicsi korod óta sorra nyerted a kisebb-nagyobb szépségversenyeket, míg végül 19 évesen vitted el a Miss Korea címet. Aztán találkoztál apával, és gyakorlatilag egy csapásra megváltozott az egész életed. Talán kislányos anyukaként képzelted el magad, talán a racionális érvek miatt nem szerettél volna korán családot alapítani, mégis úgy alakult, hogy végül mi jöttünk, neked pedig meg sem fordult a fejedben az, hogy a karrieredet elénk helyezd. A legtöbben arra tippeltek, hogy kislányok leszünk, mivel mind apát, mind téged igazán lányos szülőknek képzeltek el, ráadásul elsőre azt gondolták az emberek, hogy nem illene hozzád két fiú. A végén mégis úgy alakult, hogy ikerfiaid születtek, én vagyok az idősebb gyereked. Amíg babák voltunk apa dolgozott, te pedig szorgalmasan tanultál, talán pont emiatt tudtad elvégezni a pszichológia szakot levelezősként, jelenleg a szépségiparban dolgozol, mint terapeuta, nagyrészt modellek, hírességek járnak hozzád. Az a végtelen empátia és szeretet, ami benned van, segített hozzá ahhoz, hogy tökéletesen végezd a munkád. Ugyanakkor van egy másik oldalad is, amiről az emberek nem tudnak. Gyönyörű vagy, nekünk a legszebb nő
a világon, ugyanakkor az a szenvedély, ahogy egy-egy versenyemen szurkolni tudsz, egészen más. Valójában közelebb állsz a focista anyukához, mint egy finom hölgyhöz. Falat mászol velem, sportolunk, együtt kirándulunk, ha neked passzolom a labdát, akkor visszarúgod és alapvetően igazi nő vagy, aki nem fél nem közhelyesen nőies lenni. Szelíd a természeted, de tudatosan nevelsz minket. Talán édesemnek, drágámnak, egyetlenemnek, vagy éppen kicsimnek hívsz minket, de igazi házi sárkány lesz belőled, ha felmérgesítünk. A főztöd isteni, ha nem lennél, mi már éhen haltunk volna.

Te és apa nem vagytok alá-fölérendelt viszonyban, a női-férfi szerepek a mi családunkban nem úgy érvényesülnek, mint máshol. Segítitek egymást, egyenrangú társak vagytok, emiatt apa is mosogat, Joel port töröl, én pedig kitisztítom a vécét, ha megkérsz rá. Arra neveltél minket, hogy a nőket ne kezeljük cselédnek és bár itthon nagyrészt te vezeted a háztartást, komolyan a segítségedre vagyunk mind. Talán férfiuralom van itthon, de mi mind védelmezünk és szeretünk téged, persze néha ugratunk, néha összefogunk ellened. Apa és te vagytok a legjobb barátaink, csak éppenséggel rád már nem tehénkedünk, mivel alig nőttél ki a földből, mi pedig már kifejlett kamasz kölykök vagyunk... Illetve még nem tudunk róla, de már a szíved alatt hordod a kishúgunkat, akinek már a nevét is eldöntöttétek apával: Jemima.

Nem tartjuk cikinek Joellel, ha az utcán meg kell fogni a kezed. Veled ugyanúgy járunk közös, hármas vagy éppen kettes programokra, mint apával és ha megkérdeznék tőlem, hogy téged vagy apát szeretem jobban, akkor nem tudnék dönteni, mert mindent nektek köszönhetünk. Rengeteget jótékonykodsz, kiállsz a rászoruló nők mellett, gyűjtéseket szervezel neki - akár hajléktalan hölgyeknek készítesz össze tisztasági csomagokat, akár szegény fiatal lányoknak szervezel kozmetikai szerekből gyűjtést, soha nem feledkezel meg az emberekről körülötted. Nem csak minket, az egész világot elárasztod a szeretetteddel.

// a leírtakon kívül minden más rajtad áll, nagyon szeretnénk, ha érkeznél, hiszen nagy szükségünk van rád.  Mama, Papa 1404455205  Szintén szeretnénk, ha az arc maradna, mivel vele képzeltük el Heo mamát, de ha van jobb ötleted, akkor szeretettel várjuk azt. Rugalmasak vagyunk a leírtakkal kapcsolatban, ha vannak egyéb ötleteid, azokat is szeretettel várjuk. Ha szeretnél rólam, és Joelről többet tudni, akkor ajánlom elolvasni az előtörténetünket. Az enyém itt olvasható  Mama, Papa 3719483937

livin' in new york

Joel B. Heo imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Jayden M. Heo
Sport
ranggal rendelkezem
★ :

★ lakhely ★ :
**
★ play by ★ :
Kim Sun Woo
40
TémanyitásMama, Papa
Mama, Papa EmptyKedd Aug. 09 2022, 16:39
Papa Heo
Szabad

Play by
Lee Sang Yeob
Születési hely
rád bízzuk
Kor
39
Lakhely
Staten Island
Szexuális beállítottság
heteroszexuális
Családi állapot
házas
Csoport
Hivatal
Történetünk
Te és anya korán estetek szerelembe, aminek gyakorlatilag Joel és én lettünk a gyümölcse. Nyilvánvalóan nem voltatok felkészülve kettő kisbaba fogadására, de szerencsések vagyunk, mivel a nagyiék mind a két oldalról mellettetek álltak, könnyebb volt minket vállalni. Húsz évesen házasodtatok meg, jó családi körülményeitek voltak, emiatt nászajándékba gyakorlatilag a jelenlegi otthonunkat kaptátok, ami már az első pillanattól kezdve alkalmas volt arra, hogy fogadni tudjatok minket. Sokáig téged csak a sport érdekelt, emiatt én jobban hasonlítok rád, viszont melegszívű, csodálatos apuka vagy. Hiába vagyunk tinédzserek, te homlokon puszilsz minket, tiszteled anyát és kiveszed a részed a gyereknevelésből. Tudsz főzni - azt nem mondom, hogy jól - életben tudsz minket tartani és hajlamos vagy arra, hogy bűnbe ess velünk... Gondolok itt arra, hogy amikor édességet akartunk enni és anya nem engedte meg, akkor te voltál ajánlottad fel, hogy rendeljünk pizzát. Sok közös programot tartunk négyesben, hármasban és kettesben is, de összességében nincs miért aggódnod, mivel tökéletesen ellátod a feladatodat családapaként. Magam sem tudom, hogy  végül miért kezdtél el 28 évesen egy jogi egyetemen tanulni, addig tökéletesen elvoltál azzal, hogy fociedzőként tevékenykedtél az általános iskolában, de ma már sikeresen elhelyezkedtél a szakmádban és a kezdő fizetésed bőven elég ahhoz, hogy gyakorlatilag magas szintű életet biztosíts nekünk... Olyan szinten, hogy te már tudsz a kishúgunk érkezéséről, aki minden nélkülözés nélkül a családunk tagja lehet.

Alapvetően nyugodt természeted van, de jellemző rád kis mértékben az apai szigor. Mindig büszke vagy, amikor rólunk beszélsz, emellett nagyon szeretsz minket, a fentebb említett dolog szimplán féltésből jön. Emiatt nem akartál belőlünk focista gyerekeket csinálni. Láttam, amikor sírtál Joel első show kórusos szóló előadásán, ahogyan azt is hallottam, amikor őrült módjára üvöltöttél valamelyik versenyemen. Bármi is történik, te mellettünk állsz, mi pedig felnézünk rád, amiért olyan vagy, amilyen. Még én is, annak ellenére, hogy mi ketten nehezebben értünk szót, mert túlságosan csendes vagyok. Ha azt kérdezed, hogy mi volt a suliban vagy edzésen, a válaszom mindig az, hogy semmi. Minden erőddel próbálsz tisztességes fiút nevelni belőlem, emiatt általában kapok egy gyenge tockost tőled a káromkodásaimért és nem voltál elragadtatva attól az ötlettől, hogy tetoválást szeretnék, mert attól félsz, hogy megbánnám a dolgot. A fülbevalóimat menőnek tartod és megkérdezted tőlem annak idején, hogy ciki lenne, ha te is csináltatnál hasonlót. Én őszintén mondtam neked, hogy igen, baromira az lenne és utána már nem szívesen mutatkoznék veled az utcán, de aznap mégis hozzád bújva aludtam el a tévé előtt. Nem érzem magam rosszul, ha nyúzlak vagy az öledbe ülök, de jóval kevesebbet csinálom ezt, mint Joel, mert én vagyok az introvertáltabb fiad, aki hatéves kora óta viselkedik úgy, mint egy kamasz.

// a hirdetésbe én nagyjából ennyit gondoltam bele, semmi mást nem szeretnék megszabni, ezeket az információkat is rugalmasan kezelem. A nevet te választod, lehet akár koreai vagy angol is, az arc nagyon szeretnénk, ha maradna, de nyitott vagyok az ajánlatra. További olvasásra ajánlom az előtörténetem, illetve rögtön nem is egy, hanem kettő plot is várna rád, ugyanis az öcsém, Joel is nagyon számít rád Mama, Papa 2624752903 Remélem a jövőben rengeteg örömteli játékban lesz részünk!  Mama, Papa 1471401822 Ha képekre, gifekre lenne szükséged, szintén bátran keress minket, ne tartson vissza a pb használatától, mert meg tudjuk oldani az anyagmennyiséget.  Mama, Papa 3874598021

livin' in new york

Joel B. Heo imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Jayden M. Heo
Sport
ranggal rendelkezem
★ :

★ lakhely ★ :
**
★ play by ★ :
Kim Sun Woo
40
Mama, Papa Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Mama, Papa
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» drága mamá y papá - regisztrálva
» Just like mama used to make
» Lopez& Fable- Papa Don't Preach
» papa don't preach || peter & aveline
» Lieve mama - Catharina Lindvall

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek-
Ugrás: