New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 158 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 143 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. 18 Okt. 2024 - 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Jasper Whitmore
tollából
Ma 14:08-kor
Jude Cowen
tollából
Ma 13:03-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 10:12-kor
Nova Garcia
tollából
Ma 8:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

Heo Bo Hyun
TémanyitásHeo Bo Hyun
Heo Bo Hyun EmptySzomb. 10 Okt. 2020 - 10:22
...

Jaden Emmaline Foster, Natalie Young, Skyler Kade Yang and Jayden M. Heo imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Joel B. Heo
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Heo Bo Hyun 63b7208304b1cd506af3bc86f3af8a08dd6a257d
★ kor ★ :
22
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ play by ★ :
Kang Yuchan
★ hozzászólások száma ★ :
60
TémanyitásRe: Heo Bo Hyun
Heo Bo Hyun EmptyVas. 11 Okt. 2020 - 10:46
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Joel!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Érdekesen oldottad meg a jellemzésed elejét, bár az igaz, hogy sokat elmond az emberről az ízlése, akár zenék terén is, ezért nálad is beszédes volt ez a felsorolás. Különösen tetszett az 5 dolog, amit 20 éves korod előtt szeretnél még megtenni. Very Happy Sajnos egyet kell értsek veled; 24 órát telefon, laptop és internet nélkül ma már szinte lehetetlen meglenni, mindig van valami, amiért a mobilunk után nyúlunk, vagy csak "gyorsan megnézünk valamit", de szimplán a megszokás is közrejátszik benne.
A te életed egyáltalán nem unalmas, azt határozottan kijelenthetem. Very Happy Mindig történik valami, ami felkavarja az állóvizet. A tesóddal ikrek vagytok, de egymás szöges ellentétei. Általában ezen meg szoktak lepődni az emberek, de az ikerpárok, akiket ismerek, azok jellemzően ilyenek. Very Happy Olyan vagy, mint egy nagy gyerek, akinek a bátyja valamilyen ideál, akire minden áron hasonlítani szeretne, és ezt szerintem nagyon aranyos. Very Happy Érdekes a kettőtök kapcsolata, igazi hullámvasútnak érzem.
Az előtörténeted első két része a testvéreddel való kapcsolatodat hegyezte ki. Én jókat mosolyogtam rajta, nem semmi páros vagytok. Very Happy A vége viszont már nem volt ilyen vicces. Mindenhol vannak ilyen figurák, akik terrorizálják a többieket, ráadásul még csak fel sem merik nyomni őket, mert akkor jön az igazi rossz világ. Annyira gonosz, hogy így kihasználják az erőfölényüket a gyengébbel szemben, és azt hiszik, ez teljesen rendben van. Hiába mondják, hogy ne szólj róla a bátyádnak (vagy senkinek), szerintem azért nem ártana. Mondanám, hogy próbálj meg a sarkadra állni, de nem tudom, az velük szemben mennyire lenne hatásos. Laughing
Egy nagyon kedves kis energiabombát hoztál ide közénk, aki véleményem szerint sokak arcára fog még mosolyt csalni az ittléte alatt. Very Happy

Színt és rangot hamarosan admintól fogsz kapni, de addig is szabad előtted a pálya. Heo Bo Hyun 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

❝ I'm fighting the lows
that creep in my mind. i try to remember that life is a ride, down one minute next one you're high, like a wave crashing into the night.
mind álarcot viselünk
Millie Crawford
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Heo Bo Hyun Tumblr_inline_pklyj947Lk1rjxgbh_1280
Heo Bo Hyun Tumblr_inline_ozc66srcyw1vo6ovf_400
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
I know I can be crazy,
But I'm not just a fuck-up,
I'm the fuck-up you need
★ családi állapot ★ :
I may not ever get my shit together
But ain't nobody gonna love you better
★ lakhely ★ :
brooklyn
★ :
Heo Bo Hyun D248ddc836f2046a0d73dd79617f7506401c69e8
★ idézet ★ :
You know me
Now and then, I'm a mess
Please don't hold that against me
★ foglalkozás ★ :
ethical hacker, personal assistant
★ play by ★ :
emmy rossum
★ hozzászólások száma ★ :
864
★ :
Heo Bo Hyun Tumblr_inline_ozc66lOVU71vo6ovf_400

Heo Bo Hyun
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Bae Hyun Jae ♚
» Son Hyun Joon
» Nathaniel Hyun-Su
» Nathaniel Hyun-Su
» Park Hyun Tae

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Diákok-
Ugrás: