A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Érdekesen oldottad meg a jellemzésed elejét, bár az igaz, hogy sokat elmond az emberről az ízlése, akár zenék terén is, ezért nálad is beszédes volt ez a felsorolás. Különösen tetszett az 5 dolog, amit 20 éves korod előtt szeretnél még megtenni. Sajnos egyet kell értsek veled; 24 órát telefon, laptop és internet nélkül ma már szinte lehetetlen meglenni, mindig van valami, amiért a mobilunk után nyúlunk, vagy csak "gyorsan megnézünk valamit", de szimplán a megszokás is közrejátszik benne. A te életed egyáltalán nem unalmas, azt határozottan kijelenthetem. Mindig történik valami, ami felkavarja az állóvizet. A tesóddal ikrek vagytok, de egymás szöges ellentétei. Általában ezen meg szoktak lepődni az emberek, de az ikerpárok, akiket ismerek, azok jellemzően ilyenek. Olyan vagy, mint egy nagy gyerek, akinek a bátyja valamilyen ideál, akire minden áron hasonlítani szeretne, és ezt szerintem nagyon aranyos. Érdekes a kettőtök kapcsolata, igazi hullámvasútnak érzem. Az előtörténeted első két része a testvéreddel való kapcsolatodat hegyezte ki. Én jókat mosolyogtam rajta, nem semmi páros vagytok. A vége viszont már nem volt ilyen vicces. Mindenhol vannak ilyen figurák, akik terrorizálják a többieket, ráadásul még csak fel sem merik nyomni őket, mert akkor jön az igazi rossz világ. Annyira gonosz, hogy így kihasználják az erőfölényüket a gyengébbel szemben, és azt hiszik, ez teljesen rendben van. Hiába mondják, hogy ne szólj róla a bátyádnak (vagy senkinek), szerintem azért nem ártana. Mondanám, hogy próbálj meg a sarkadra állni, de nem tudom, az velük szemben mennyire lenne hatásos. Egy nagyon kedves kis energiabombát hoztál ide közénk, aki véleményem szerint sokak arcára fog még mosolyt csalni az ittléte alatt.
Színt és rangot hamarosan admintól fogsz kapni, de addig is szabad előtted a pálya.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!