Komolyan? Hogyhogy? Nem fogod elhinni, de én is vissza költöztem New York Citybe úgy egy hónapja. Múlt héten meglátogattam anyut, meg elhoztam még ezt-azt és ugye gondoltam beköszönök neked, de ha tudtam volna, hogy országon belül vagy, akkor lehet oda vettem volna jegyet visszafelé. És te merrefelé?
Ne már, ez komoly?? Én is New Yorkban lakom. Manhattanben dolgozom és a lakásom is ott van. Ha már itt vagy, nincs kedved esetleg összefutni valamikor? Jó lenne látni végre egy ismerős arcot. Kicsit idegen még a környék...
Ez nagyon durva, de nagyon örülök Én Brooklynban lakom, de hát ez már nem számít sokat, városon belül van mindkettő Esetleg van kedved meginni egy kávét, vagy mutassak inkább pár jó helyet, ahova régen jártam? Vagy ha hallottál valami jó koncertről vagy buliról, arra is vevő vagyok
Egy kávé jól esne, úgysem találtam még egy helyet sem itt eddig, ahol ízlett volna. Szóval ha neked van valami tuti kávézód, annak nagyon örülnék Mikor vagy szabad? Én bármelyik délután ráérek, csak esténként dolgozom.
Igazából tényleg van egy kávézóm, és ezt most kihívásnak veszem, hogy sikerüljön lenyűgözni Szerintem amúgy nálunk megtalálnád a kávédat, de nem, nem promotálom magunkat Nekem a péntek lenne tökéletes a héten, aznap nekem is csak hattól van meetingem, egészen addig a tiéd vagyok
No, ezzel most felcsigáztál Akkor mit szólnál mondjuk péntek délután kettőhöz? A koránkelés mindig nem az esetem, pláne, hogy hajnalban fekszem a melóm miatt, úgyhogy előbbre nem ígérem magamat