Ha az is, azért nem olyan rossz Vannak benne jó dolgok Kivétel a reggeli vizitek, mert perszehogy akkor rúgja rád a 200kilós ápolónő az ajtót, amikor végre valahára elaludtál. Ne haragudj, hogy eddig tartott a válasz, hosszú nap volt. Orvostól orvosig.
Úgy ismersz, mint aki képtelen lenne rá? Bár, egyelőre még kételkedek magamban, de belehúzok.
És Jem. Köszönöm, hogy írtál. Tényleg jól esik : )
Ugyehogyugye?! Mondtam én, hogy nem olyan ám ez, hogy kezem-lábam gipszben, vállam kötözve, és épp, hogy elköszönhettem az orrszondától. Csak semmi pihenés, itt kőkemény koncentráció zajlik meg felfedezés. Mert mások nem tettek még eleget a világért
Igenis! Anyu... elücsörgök nagy magányomban és várom, hogy belerepüljön a sültgalamb a számba A tempótól nem kell tartani Ha egyszer felveszem...
még felfedezéseket is kell tenni közben, hát komolyan, kimerítőnek hangzik ez az egész gyógyulás dolog
ettől függetlenül ne hidd, hogy nem veszem komolyan, te csak nem jössz velem sem Maine-be, sem máshova, amíg az orvosok ki nem engednek, addig csak távolról szórakoztatlak
mert ha nem jössz rendesen rendbe, a végén még nem fogod bírni a tempót utána... képzeld el, de kínos lenne!
Vajon miért nem tudom én komolyan venni azt a glóriát?
Ne is mondd! Mondjuk ittlétem alatt rájöttem arra, hogy alvás és alvás között is van különbség. Na most mondd meg, hogy milyen felfedezéseket tesz ilyen közegben az ember
Szerinted, ha azt mondom a dokiknak, hogy lelépnék homárt enni... például most. Kiengednének?
jep, gyerekként sosem értékeljük, amikor elzavarnak minket aludni. pedig ha tudtam volna, hogy egyszer majd ilyen ritkaszámba mennek a délutáni szundik...!
Dubai? okééé, felveszem a listára. de tudod mire gondoltam? Hajókázni kéne menni pár napra Maine környékére és homárt zabálni. durván rákívántam
Aludjak? Tudod, talán ez a legjobb része ennek az egésznek... utoljára kölyökkoromban mondogatták ennyit, hogy aludjak akkor persze nem akartam... most meg
Hogy én alábecsülnék bárkit is? Ugyan már! Volt szerencsém megtapasztalni, úgyhogy Azt hiszem vár még ránk egy Dubai, és annak társai
Azt én is. Per pillanat az év utolsó napjait, vagy pedig év első napjait tartják a reálisnak. Majd elválik, ki tudja, milyen hülyeségeket produkálok még itt addig
Legutóbb ezt mondta az egyik doki :/ Majd hosszabban kifejtem, ha egyszer összefutunk, ilyen kezekkel nehéz mindent leírni.
Merem remélni, szóval kezd el szépen írni a kis listát és felkötni a felkötnivalót Mert nem hiszem, hogy nekem önszántamból bárhova is kedvem lesz elmenni ha már pályára nem mehetek....
Asszem' rám. A gyógyszerekkel önmagában jól lakok...amúgy se élek elefánt lábakon, de már most félek,hogy fog egyik-másik kinézni ha lekerülnek majd a mázsák
Majd ha meglátod egyszer, hogy nézek most ki, vigadni fogsz azokon a nőegyleteken Amint kikerültem innen és újra emberi formát öltök, bepótolunk néhány kihagyott banzájt. Ahogy áll a helyzet, nagyon úgy néz ki, hogy egy évig még húzódik az f1…úgyhogy nem lesz jobb dolgom...egy ideig.
megtisztelsz, hogy azt hiszed, ha én főznék, az kárpótlás lenne...: D de hé, ha erre van gusztusod!
inkább arra gondoltam, hogy majd jól elmegyünk valahova enni egy jót, my treat, biztos rád fog férni, hát a végén még lefogysz!!
jogos, hát szar ez az egész, ahogy van, de az nem túl vígasztaló : (
háááát, fogjuk rá, a partik fele, ahol megfordulok, a szent és sérthetetlen republikánus nőegylet partik. nem azt mondom, hogy inkább lennék a kórházban, de szerintem el tudod képzelni, ezek mennyire örömteliek
Jó, édesmindegy! De így sokkal könnyebb "túltenni magam" a hallottakon, mint őszintén felhúzni a boxkesztyűt és hadba vonulni. "Nem olyan rossz a helyzet"... így akarom felfogni.
Izgulják, de ha én látom rajtuk a parát, akkor ne akarjanak már nyugtatni. Hol itt az egyensúly és az őszinteség? Ennek örömére, remélem bulizol mostanában helyettem is. Ha már elvették tőlem a szórakozás lehetőségét.
dráma: (( majd kárpótollak a kórház-kosztért, ha kiszabadulsz
ahhoz mondjuk jó lenne, ha csak könnyelműsködnél itt nekem! orvos ugyan nem vagyok, de azért nem hiszem, hogy ok nélkül van rajtad terminátor jelmez...
meg amúgy is, inkább izgulják túl, mint szarják le, nem?
Ja, hogy ja! Miért is nem gondoltam erre hamarabb?
Pont annyira bánnak rendesen velem, amennyire szükséges. Talán túlzottan is. Nem bírom én ezt a folyamatos "törődést". Too much!
Nem hiszem Az orrom alá dörgölnék, hogy nem szórakozóhely, vagy klubhelyiség. Addig meg nyalogatom a kórházi kosztot, vagy anyu főztjét. Semmi undorító és egészségtelen dolog...
A betonfal azt hiszem, hogy túlélte. Az megtette a kötelezőket Amúgy meg hosszú.... minden értelemben is túl hosszú. Az előrevetített lábadozási időszak, vagy önmagában az, hogy meddig lesz rajtam a terminátor jelmezem. És hosszú lenne így leírni...de a nyakamat rá, hogy nem olyan szar a helyzet, amilyennek látszik.
jó, lehet, hogy nem hivatalosan olvastam, csak anyám ismeri a legtöbb orvost a presbiben (is). lebuktam. de viccen kívül, ha nem bánnak veled rendesen, tudd, kinek kell szólni!
És különben is, hol olvastad? Egész nap itt döglök ölemben a telefonnal, de Isten az atyám, én semmit nem láttam! De igen, vissza. Nem úgy alakultak a dolgok, ahogy kellett volna a doki szavaival élve "ha nem lenne elég bajod, nesze neked egy kis tüdőembólia, kezdj vele amit akarsz!" Viszont ma reggel óta a magánzárkámban héderelek megint, és élvezem a gyönyörködtető kilátást... ja nem. Azt hiszem három szelet pizza most jobb kedvre tudna deríteni, lórúgásnyi fájdalomcsillapítóval