New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 216 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 215 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Josette & Julian #1th Day
TémanyitásJosette & Julian #1th Day
Josette & Julian #1th Day EmptySzomb. Aug. 17 2024, 18:38

Josie & Juju
The first meeting with Mr. and Mrs. Perfect.

A Manhattan Shaolin New York egyetlen olyan edzőterme, mely kifejezetten az ősi Shaolin Kungfura építkezik. Bár a kung-funak számos fajtája létezik és én magam is jó párat űzök, a Shalontól a Wing Chu-ig, ahogy a Kick-boxban és más harcművészetekben is jeleskedtem. Alapvetően az MMA volt nekem testhez álló, mivel szerettem keverni a harcművészeteket, de momentán erre itt nem volt lehetőségem. Ez a hely az ősi Shaolin kungfu számára lett megtervezve.
A helyet már évek óta ismerem, sokat jártam ide régebben is edzeni és tanítani, most pedig, hogy az egyetemi professzori címemnek is oda, hiszen a karrierem az egyetemen megszakadt, el kellett hagynom közös megegyezéssel, így teljesen új irányt vett az életem. Ráadásul a válásom után is elég sok szabadidőm lett, így a helyszínelői állásom mellé felvettem mellékállásnak az edzőteremben az egyik tanári állást is. Pontosabban edzői állást.
Azért túlontúl sok szabad időm nekem sincs, így nem sok edzést vállaltam, csak módjával, hiszen a fő állásom nekem a Crime Laboratory Systemnél volt, mint bűnügyi technikus és azért az elég sok időm elvitte és fenn állt a rizikója, hogy bármikor behívhattak, így csínján bántam a kuncsaftokkal.
A tanítványom keze lendült, ahogy az enyém is lendült védekezően. Ökle tenyerembe csapódott, majd másik kezem tenyerével taszítottam mellkason. Nem durván, hiszen csak kezdő volt, nem akartam benne kárt tenni és nagy fájdalmat okozni. Egyik lábam szintén lendült, kisodortam alól a lábait, arccal a szivacsra zuhant. A férfi hamar felállt, majd ütött, de félre vezetett és a lába oldalról az arcomba akart csattanni, de észleltem a cselt és kitettem kezem oldalra, ám itt jött a tuti csapás, amikor jobbjával mellkasba vágott. Egy pillanatra kizökkentem, de lendülő lába elől most lehajoltam, majd gyorsan lendült az enyém is és oldalba rúgtam, amitől elterült.
Mindketten harci egyenruhában voltunk, ami keleti hatású volt, de modern és designos, továbbá jó mozgási lehetőségeket nyújtott, így könnyű volt benne harcolni, de közben szemet szúrt nekem, hogy a terem igazgatója és egyben tulajdonosa nagyon várakozik a pénztárnál, ahol az edzeni várók a jegyet veszik.
- Mi a helyzet, Jack? - kérdeztem a ring mellett állva. - Vársz valakit?
- Vettem pár keleti műkincset dekorációnak. Nemsokára hozza a kereskedő.
- Már így is annyi kacatod van, minek neked még pár porfogó? - húztam el a szám.
- Te ezt úgy sem értheted, Carter. Neked meg a fizika könyvek porosodnak a polcaidon.
- A fizika könyvekből lehet tanulni, a csecsebecséidet meg csak porolni. De nem az én pénzem. De ha már ilyen költekező kedvedben vagy, vehetnél nekem egy kávét - nevettem, mire ő vigyorogva csóválta a fejét.
- Akkor a vendégem vagy egy kávéra - dobott meg némi apróval, majd a kávéautomatához mentem és nyomattam magamnak egy eszpresszót.
- Dolgozol most valami ügyön?
- Nem, a napokban szabin vagyok. Tervezek utazni egy jót.
- Na, merre?
- Két nap múlva megy a gépem Kínába, Nyingchi-be és egyben Zayul-ba. Lesz ott egy jó kis hajó út a Lohit folyón is. Nem szeretném kihagyni, szóval kivettem egy jó másfél hetes szabit. Illetve szabit és csúsztatást. Sok túlórám volt.
Közben nyílt az ajtó és egy bomba negyvenes nő tért be a terembe egy fickóval.
- Ez ám a kereskedő, apukám. Ha a helyedben lennék, én is így várnék rá - nevettem, mire ő beintett.
- Kapd be Carter - nevetett morcosan.
- Bocs öreg - kuncogtam, majd a kávéba kortyoltam.

BEE

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Josette & Julian #1th Day
Josette & Julian #1th Day EmptySzomb. Aug. 17 2024, 21:58
Josette &Julian
"The first look"
Bob szerencséje annyi, hogy nem mellette állok és hogy épp vezetek. A telefon kihangosítóján hallgatom végig, miként tört össze egy igen értékes és főleg nagyon nehezen beszerzett vázát. Igen. Olykor előfordul velem, hogy nagyon csúnyán beszélek és olyankor franciául. Ezzel borult pár tervem a következő napokra, de még a kis érdeklődő jellegű kirándulásom is kárba veszhet.
- Mert megint ökörködtetek, ugye? Te és Ryan. Elég sokat buktam miattatok, mikor Mrs. Hartmann szobrát eltörtétek. Nem. Nem csak megrepedt Bob, teljesen ketté repedt az a szerencsétlen Napoleon mellszobor. Az egy ritka darab volt és iszonyúan sokba került. Elegem volt belőletek erre a hétre. Te és Ryan is haza vagytok küldve, a raktár közelébe ne merjetek menni. Ha vissza jöttem Kínából, majd meglátom, mi legyen veletek. Ne, ne kezd el a skót hülyeségedet! Allez te faire foutre!
Mikor megállok a Shaolin edzőterem előtt, kell kereken két perc ahhoz, hogy lehiggadjak. Még sem vágtathatok be, mint Boudica. Két mélyebb légvétel és visszatér a nyugalmam. Legalábbis egyelőre. Táskám a kézben és kiszállok, végig simítok a ruhámon. Ekkor már mögém parkol a kis szállítóm is, hogy a fiúk lepakolják róla a két ládát. Mivel Jack már vár rám, így intek nekik, hogy hozzák. De óvatosan!
A terembe belépve kicsit feltámad a szél, így a hátam mögé pillantok, s mivel David és Adam tudják jól már, hogy mi történt a telephelyen, nagyot nyelnek ijedtükben. Egyértelmű. Tekintetből olvashatják, hogy jaj nekik, ha ezt is eltörik. Parfümöm kissé megelőzhet engem,  a pézsma, borostyán és mandarin keleties akkordját a szél miatt már érezhetik a teremben. Visszafogott, ám elbűvölő mosolyt villantok a már rám váró megrendelőre. Aki egyben az edzőterem tulajdonosa is. Könnyed léptekkel közeledem a duó felé, mert egy másik férfi is van Jack közelében. Ebből a távolságból egészen jóképű férfinak tűnik. S bár több idegennyelvet is beszélek, a francia akcentusomtól így sem váltam meg egészen.
- Jack! Látom már türelmetlenül vártál. Nos, megígértem neked, hogy szép és különleges dolgokat kerítek neked.
Fogadom a köszöntését és fél pillanat erejéig egy apró fejbiccentéssel köszöntöm azt a férfit is, aki Jack mellett áll és kávézik.
- Josette de la Roche, üdvözlöm.
- Nos, Jack... hol szeretnéd kibontani az új ajándékokat? Csak mutasd a helyet és a fiúk rögtön kiszabadítják a ládákból.

Jack régi és kedvenc vevőm. Nem feltétlenül a drága holmik érdeklik, szereti a különcségeket is. A lényeg, hogy ne legyen rányomva a "made in..." bélyegző. A tárgyak között akad egy arany sárkány szobrocska, ami az egyik személyes kedvencem az általa áhított dolgok között.

mind álarcot viselünk
Josett de la Roche
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Josette & Julian #1th Day Tumblr_inline_p8cus2QyXJ1s44116_250
★ kor ★ :
45
★ lakhely ★ :
When, where, where I am going. Queens. Brooklyn...
★ idézet ★ :
Josette & Julian #1th Day B0dce27e283ce1e39b81c74261f7e5bb

"Mi haszna a szomorkodásnak? Az életben hol fölfelé haladtam, hol lefelé zuhantam, de azt az egyet megtanultam, hogy eső után köpönyeg." A.C. Doyle
★ foglalkozás ★ :
Műkereskedő / Művészettörténész
★ play by ★ :
Rose Byrne
★ hozzászólások száma ★ :
26
Josette & Julian #1th Day EmptyVas. Aug. 18 2024, 15:58

Josie & Juju

- Annyira nem türelmetlenül, csak nem rég álltam ide ki - mosolyogta.
- Már egy órája az Apple Watchot nézegeti - viccelődtem, hisz tényleg csak nemrég állt ide. - Dr. Julian Carter - mutatkoztam be én is.
- Julian a terem egyik edzője. Mellék állásban, egyébként bűnügyi helyszínelő, korábban pedig a NYU és a Columbia egyetemek fizika professzora - mutatott be, én pedig elégedetten legyezgettem magam, hogy csak így tovább, mondja csak el mennyire tökéletes vagyok, mennyi érdemem van. Épp csak az NSA-s múltam nem került szóba és a magánnyomozói múltam. Bár ezekről Jack sem tudott igazán.
- Köszönöm Jack, elmehetsz - legyintettem, mire az említett felém sandított. - Innentől átveszem. Te intézd a papírokat.
- Nagyon vicces, Carter, de megjött a következő kliensed - biccentett a férfi felé, aki vélhetően és gyakorlatilag is rám várt.
Sunnyogva mosolyogtam egyet és a tanítványomhoz mentem, akivel kezet fogtam.
- Jó napot Grant.
- Julian - mosolygott. Elias Grant már egy olyan tanítványom volt, aki elég magas szinten állt már a kungfu tekintetében. Utóbb főleg a teljes testközeli harcokat az egykezes harcokat gyakoroltuk, így most erre is tértünk rá újra. Persze igyekeztem nem laposra verni, de vele szemben már nem finomkodtam annyira, hiszen már kihívást jelentett nekem is. Elég jól eltanult tőlem mindent, így megegyeztünk abban, hogy nem finomkodunk, noha azért a másik nyakát sem fogjuk kitörni.
Jack egy ideig minket figyelt, majd mikor látta, hogy minden rendben szemügyre vette a többi edzőt és tanítványát is, majd mikor semmi kifogásolni valót nem látott, elindult Josettel.
- Erre - intett, majd kivezette őket a kültéri edzőtérre és ott megmutatta hová szeretné felállíttatni a szobrokat és vázákat.

BEE

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Josette & Julian #1th Day EmptyVas. Aug. 18 2024, 18:40
Josette &Julian
"The first look"
Jack gyors bemutatkozást abszolvál a mellette álló férfiról. Aki edző, bűnügyi helyszínelő, fizika professzor és még a jó ég tudja mi. Elismerően bólintok felé, hiszen díjazom, ha egy ember sokrétű.
- Nem akármilyen nimbusz, gratulálok.
Nem rövid a lista s még mindemellett nem is elhanyagolható a külseje. Hamar Jack helyébe lépne, hessegetné el az edzőterem tulajdonosát. De a férfias adok-kapok hamar lezárul. Ama bizonyos Dr. Julian Carter soron következő tanítványa megérkezik, így neki kell távoznia.
- Viszlát Dr. Carter.
Köszönök el tőle, mert úgy gondolom, hogy innentől az üzleti dolgokra térünk rá. Ám Jack még marad és figyelemmel követi, miként kezdődik el a soron következő edzés. Miként még jó páran is edzenek a teremben rajtuk kívül. Nem bánom a maradást, mert szívesen nézelődöm. Carter edző ruhája egészen szép kivitelezés, a fekete és az arany remekül kiegészítik egymást. Szabásban sajnos előnytelen, mert nem arra tervezték; hogy a magam fajta könnyedén bámészkodjon. De meg kell hagyni, az edző mozgása kifejezetten szép és elegáns. Bár a tanítvány sem sokkal marad el tőle. Mondhatni kedvtelve legeltetem szemem rajtuk, mikor Jack indulást vezényel. Apró sóhajjal követem őt és egy csettintéssel hívom magam után a pakolós fiúkat. Noha nem úgy bánok velük, mint holmi közönséges munkásokkal. Ismerem mindnyájukat, családi hátterüket; akár még barátként is gondolhatnék rájuk. De a munka az munka és most nem hiányzik, hogy másik négy emberem is hibázzon. A kültéri edzőtérre megyünk, és a mutatott helyeken a fiúk megkezdik a lepakolást. Újabb ládák kerülnek elő, zárásként egy hosszabb, de nem túl széles láda is. Óvatos bontásba kezdenek, hogy sorra kerüljenek elő a különböző tárgyak. Ezeken nem találni made in feliratokat, eredeti és régiség. Egy-két darabja már újabb keletű, de tudom, hogy miket szeretne Jack a teremben látni.
- Ez az aranyszobor Nepálból származik, ahogy a három kis kézi füstölő is, utóbbiak bronzból készültek. Ez pedig egy fali szőttes Indiából, Kusínagar-ból; amin Buddhát, mint Visnu 9-ik avatárját ábrázolják. Ez a fekvő Buddha szobor pedig indiai mészkőből készült. Amint látod, régi darab és ilyen törött állapotában találták meg sok más szoborral együtt. Igen, tudom hogy csak töredék, de szerintem nagyon mutatós.
Mesélek még a tárgyakról, hogy melyikhez hogyan jutottam hozzá és nem felejtem el megemlíteni, hogy a bevételből támogatjuk a Kusínagar és Lumbini városokat, ahol egy-egy szentélyt, emlékhelyet restaurálnak jelenleg is. Mesélek róla, hogy utóbbi a világörökség része és sok zarándoklatot szerveznek oda. Sok hívő támogatja a feltárásokat és felújítási munkálatokat.
Néhány fegyver is előkerül, az egyik egy kétélű hosszú kard (chien), aminek a markolatához vörös zsinórbojtot erősítettek. Állapotából látszik, ez még viszonylag "új" darab. Két szablya (tao) vékony  acélpengével, aminek a vége hajlított és vércsatorna is van rajta. Szép kialakítású darab. Az utolsó fegyver, amit tényleg csak kiállítani érdemes, egy alabárd (da dao) a 13-ik századból származik. S csaknem 60 kiló a súlya.

mind álarcot viselünk
Josett de la Roche
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
45
★ lakhely ★ :
★ idézet ★ :

"Mi haszna a szomorkodásnak? Az életben hol fölfelé haladtam, hol lefelé zuhantam, de azt az egyet megtanultam, hogy eső után köpönyeg." A.C. Doyle
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Rose Byrne
26
Josette & Julian #1th Day EmptyVas. Aug. 18 2024, 20:46

Josie & Juju

- Köszönöm - mosolyogtam, de csak hamar távol kerültem tőlük az edzés miatt, amit rövid ideig szemmel is követtek, majd távoztak. Az edzés fokozatosan zajlott, közben nem is figyeltem, hogy már elment-e a vendég. Ez volt mára az utolsó növendékem, így úgy döntöttem elmegyek tusolni.
Miközben a folyosón lépkedtem levettem az edző felsőm és áttörölgettem a nyakam és a mellkasom, közben egy ujjal lazán felbontottam az italautomatából vett RedBullomat és belekortyoltam, ám a folyosó egyik ablakából kiszúrtam őket odakinn. Nagyon beszélgettek, vagyis legalábbis Josette valami előadást tartott Jacknek, bár nem hallatszódott el hozzám, csak a gesztusokból következtettem, miközben fegyvereket nézegettek. Ott a helyem.
A felsőmmel a kezemben, jobbomban a RedBullal mentem oda hozzájuk és hallgattam én is Josette előadását a fegyverekről. Nem zavartattam magam, hogy félmeztelen voltam, hiszen alapból jól néztem ki. Epilált test, nem túlzott, de jól kidolgozott szálkás izmok. A fegyverekre mosolyogtam. Megjött a kedvem egy kis játszadozáshoz.
- Nocsak, ez tetszetős - kortyoltam egyet az energiaital dobozából, majd félre dobtam a felsőmet, hogy legyen egy szabad kezem. Ujjaimmal hátra fésültem izzadságtól nedves hajam, aztán kezembe vettem a Chient. Jack érdeklődve nézett felém, hogy mire készülök. Láthatóan nem nézte teljesen jó szemmel, hogy épp az új drága díszével akarok játszani.
- Ne tedd tönkre, ha lehet - sóhajtotta Jack, mire elvigyorodtam.
- Ugyan, úgy vigyázok rá, mintha az enyém lenne - válaszoltam vigyorogva, majd megvizsgáltam a penge élét, hogy tudjam, mit lehet vele vágni. Megpörgettem a kardot az ujjaim közt, mint bűvész a pálcát, kiittam az energy drinket, biztos távolságba álltam tőlük, majd annak pedig feldobtam a levegőbe és ketté csaptam a karddal, majd gyors mozgásomnak hála még a két darabot is lefelé zuhanásuk közben még kettő-kettő darabba csaptam így az aludoboz négy darabban esett földre.
Színpadiasan lendítettem ki oldalra a kardot, mint valami ősi harcos egy párbaj végén.
- Ez a régiség még simán elmenne egy edző kardnak - mondtam és megforgattam magam előtt a kardot, majd kis trükközgetés után visszanyújtottam Jacknek.
- Egyre több jó játék van itt. Lehet ide kéne jönnöm főállásban - nevettem, majd megsimogattam a nyakam. Megtapogattam a nadrágom, de mivel nem volt zsebe, cigi se volt benne sajnos. - Nem dohányzik, mi?

BEE

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Josette & Julian #1th Day EmptyVas. Aug. 18 2024, 22:08
Josette &Julian
"The first look"

Szeretem a munkám. Így a szárazabbnak számító információkat is úgy voltam képes átadni, hogy a hallgatóságot érdekelje is az, amiről épp szó van. Ezt a tulajdonságomat főleg édesapámtól örökölhettem. Ő tudott olyan szenvedéllyel előadni, még egy egyszerű esti mesét is, hogy szerettem hallgatni.
Jack sem maradhatott ki a kis előadásomból, hogy jobban megismerje azokat a tárgyakat, amiket végül is megvett. Néhányuknak a történelmi értéke is nagyobb, így egy ilyen edzőteremben valóban jó helyük lesz. Jack meg is esküszik az életére, hogy vigyázni fog a darabokra, és jól karban fogja őket tartani. A fegyverekről beszélek épp, mikor is felbukkan a híres neves fizikus Carter edző. Félpucéron, izzadtan. Nem titkoltan mérem végig s csak enyhén vonom fel szemöldököm. Nagy pontszámmal díjazom formáját, majd pár információt még megosztok immár a párossal a fegyverekről.
- A két tao nagy bizonyossággal egy régvolt indiai palotaőré volt, aki az Abha nevet viselte. A név maga pompát, fényt jelent. Fennmaradt írások szerint rendkívülien jó harcos volt, s nem mellesleg jóképű férfi is. A szablyák vércsatornáinak mintázata lótusz és indák szép sokasága.
Mutatom meg a fegyvert, amit majd a fiúk a kijelölt helyükre pakolhatnak. Ám Julian Carter edző úrnak megtetszik a kard, s hamar kezébe is kaparintja. Jack láthatóan nem örül ennek, de hagyja, hogy kedvére forgathassa a fegyvert. Ebből gondolom, hogy megbízik a tudásában, ami eme fegyver forgatásához szükséges. Rövid és látványos bemutatóban van részem, s meg kell újfent állapítanom, hogy Julian nem hivalkodóan izmos, mégis szép felépítésű férfi. Bár a RedBull a kezében hagy némi kivetnivalót maga után, de az üres doboz felszelése már tetszetős mutatvány. Elismerően ütöm össze kezem, majd intek a fiúknak, hogy vegyék el a fegyvert tőle és tegyék a helyére. Valamint az üres ládák és csomagolóanyagok is elpakolásra várnak még. Jelzem távozási szándékom.
- Ha érdeklik a hasonló játékszerek, keressen fel bátran. Gyűjteményemben vannak ritka és régi holmik, de éles fegyverek is. Habár néhányukat nehezebb forgatni, mint ezt a szép kis kardot.
Ajánlom fel szolgálataim Julian felé, s szúrok is be egy csípős kis megjegyzést. A férfiak zömében ilyenkor felhorkan a vadállat és a "csak azért is megmutatom neki" hím reakciót adják elő. Majd Jackhez fordulok, mikor Julian cigire gyújtana.
- Nem, nem dohányzom.
- Nos, Jack. Remélem örömödet leled ezekben a tárgyakban. Sajnos nekem indulnom kell, még néhány dolgot el kell intéznem. Elvileg csak két nap múlva utaztam volna el megint, de a Kínai út előtt még szerét kell ejtenem egy pótlásnak. Nem akarok a déli utazásról lemondani, már jó ideje tervezgetem. De el tudsz érni a szokott vonalakon, ha úgy gondolnád, hogy megint költekeznél. Tibetben is vannak csodálatos dolgok, de ha gondolod, majd mesélek róla, ha vissza tértem.

mind álarcot viselünk
Josett de la Roche
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
45
★ lakhely ★ :
★ idézet ★ :

★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Rose Byrne
26
Josette & Julian #1th Day EmptyHétf. Aug. 19 2024, 09:30

Josie & Juju

Nem mondom, hogy nem érdekelt a magam módján a két tao és a többi, de mivel én magam fizikus voltam és harcművész, ráadásul Nemzetbiztonsági ügynök is a rég múltban, nem pont az én világom volt a történelmi dolgok rétege. Érdekesnek érdekes volt és nem is szóltam közben, de engem inkább a kard gyakorlati használhatósága érdekelt. Persze szívesen elhallgatom, mert érdekes és informatív, amúgyis érdekel a távol keleti és ázsiai kultúra, de ma már teljesen mindegy kié volt a kard és mi a meséje. Most itt van és úgy tűnik játszhatok is vele.
Jó harcos és jóképű is? Ezen jót mosolyogtam.
- Lehet, hogy én vagyok a reinkarnációja? - kérdeztem egy öntelt, sármos mosollyal.
Tartottam is egy rövidke bemutatót arról, hogy mire képes a fegyver az én kezemben, noha bár hiába az elismerés és a taps, csakhamar megfosztanak játékomtól és viszik el dekorációnak.
Az ajánlatra elmosolyodtam és bólintottam.
- Szeretem a kihívásokat. Ami azt illeti nekem is van egy fegyverem, aminek használata lehet kihívást jelentene önnek, bár ki tudja, lehet van elég tapasztalt, hogy megbirkózzon vele - nevettem a talán kissé szexuális fenn-hangú megjegyzésemen. Lehet kicsit hivalkodó és öntelt voltam ezen a téren is, de eddig még egyik nemtől sem jött panasz a szerszámomra és ki tudja, talán Josette is vevő lesz egyszer, hogy ágyba bújjon velem.
Ugyan a cigi terén elbuktam, mert nem dohányzott és sajnos Jack sem, így ez most nem fog összejönni, az én cigim pedig az öltözőben maradt. Míg ezen búslakodtam elcsíptem egy jó kis megjegyzést, miszerint Josette egy kínai útra fog menni.
Jack bólogatott és jó utat kívánt. Már épp indultak volna a pénzt rendezni(ha nem előre utalásos) és megbeszélni a továbbiakat, ám én ismét megszólaltam.
- Nocsak, csak nem maga is Nyingchi-be tervez menni? Én is részt veszek azon az utazáson - ejtettem meg egy mosolyt, majd felvettem a földről a felsőm és mint valami törölközőt vettem lazán a nyakam köré. - Ezek szerint nem most találkoztunk utoljára. Már most tetszik a dolog. Ezt még Ananké is így szerette volna.

BEE

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Josette & Julian #1th Day EmptyHétf. Aug. 19 2024, 14:37
Josette &Julian
"The first look"

A kard történetéről mesélek, Jack érdeklődése töretlen, ám Julian férfias párhuzamot von a régmúlt és saját maga között. Na igen... Tipikusan olyan pasasnak tűnik, aki szereti fényezni magát. Minden értelemben.
- Baljós előjel. A palota urának kedvenc testőre volt. Sajnos a palota urának első feleségének is nagy kedvence volt. Felségárulásért végezték mindkettőt. A testőrt a saját kardjával fosztották meg kiállóbb és leginkább áruló részeitől.
Egy kis horror a törtélemben és egy gonosz mosoly. Majd bemutatkozó következik eme tökéletes férfipéldány részéről. Jól forgatja a kardot, ezt sajnos meg kell állapítanom, így nem kötök bele előadásmódjába. S tapssal honorálom mutatványát. Ezután sajnos meg kell válnia a játékszerétől; bár szerencsére nem a sajátjától, hanem a kölcsön kapottól. Fegyverekkel kapcsolatos felajánlásomat - valahogy sejtettem hogy így lesz - férfiasan reagált le. Nem baj, végül is többre értékelem a szócsaták izgalmát, mint a testi érintést.
- Attól tartok, itt hiába a nagy tapasztalatom. Ha egy agyonhasznált és túlsággal karban tartott, túl polírozott fegyverről van szó... sajnos, annak szúr és hágó éle már csekély mértékkel van hatással bármire is.
Inkább a tulajdonossal váltok még pár szót, mielőtt még lezárnánk a vásárlási dolgokat. Pár szóban említem, hogy merre készülök elutazni. Esetlegesen lehetnek még olyan kívánságok Jack részéről, amit teljesíteni tudnék. Ám a cigaretta után kutató Julian elcsípi beszélgetésünk s nem titkolt örömmel számol be arról, hogy bizony útitársak leszünk. Görög mitológiai megjegyzése azért meglep. Ezek szerint nem csak ego és izom terén van jól ellátva, de esze is van. Így már érdekesebb a dolog.
- Csak aztán óvatosan pörögjön az az orsó. Nehogy megvágja magát játék közben Julian.
Jack esélyesen nem sokat érthet el a szavainkból; vagy ki tudja? De a hangulat félúton van a csípős és a fülledt között.
- Intézzük a papírmunka utolsó simításait Jack.
Intek a tulajdonosnak, hogy mutassa az irányt az irodája felé, amíg közben gyors; bár nem könnyes; búcsút veszek Carter edzőtől.
- Tegye el. Hátha szüksége lesz még rá.
Táskámból egy névjegykártyát húzok elő, és nem vagyok rest, edzőnadrágjának korcába csúsztatni; miközben kézfejemmel óvatosan hozzáérek a hasfalához. Majd elegánsan távozom Jack nyomát követve. A kártyán amúgy a nevem, telefonos elérhetőségem és a weblap címem található. Ezek után az irodában Jack és én rögzítjük az utolsó aláírásokat elektronikusan és az utalás utolsó mozzanata is megtörténik. Így elégedetten távozom az edzőteremből, előttem a fiúk már leléptek és nem is vártak meg. Jól is tették. Ha nincs egyéb fennakadás, akkor visszaülök a kocsimba és elhajtok. Még jó pár dolgot el kell intéznem a Kínai út előtt.

mind álarcot viselünk
Josett de la Roche
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
45
★ lakhely ★ :
★ idézet ★ :

★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Rose Byrne
26
Josette & Julian #1th Day EmptyHétf. Aug. 19 2024, 15:12

Josie & Juju

Lássuk be, elég hangulatromboló volt, amit a felségárulásról és a kivégzésről mesélt. Valahogy remek érzéke volt hozzá, hogyan tegye tönkre a kellemes perceket, de nem hagyott alább a lelkesedésem, nem hagytam letörni magam, a kardos bemutató után már újra kezdett helyre állni az egóm is és a jókedvem is. Láthatóan Josette is élvezte a bemutatóm és Jacknek is tetszett, még ha a kard nem is maradt nálam, hanem bekerült a kiállító térbe, pontosabban a helyére.
A fegyverekre tett megjegyzésem... nos nem a kellő hatást váltotta ki, hanem valami egészen mást. Pedig már vártam volna valami frappáns visszavágást, nem pedig gyomrost. Hirtelen lereagálni sem tudtam. Valahogy nem erre voltam felkészülve, így csak résnyire tátott szájjal néztem rá és láthatóan már le is pöccintette, újra Jackkel foglalkozott. Nem mondom, hogy féltékeny voltam, hiszen munka ügy és bevétel, de valahogy mégsem éreztem jogosnak, hogy én vagyok a sztár, erre mégis a menedzser kapja a figyelmet.
Mikor kiderült, hogy ugyanakkor és ugyan oda utazunk ismételten magamhoz vettem a szót, Jack pedig kezdett türelmetlenkedni. Lévén, hogy nem ismerte a görög mitológiát, neki kínaiul hangozhatott minden szavunk. Lehet, hogy fizikus voltam, de ismertem a mitológiát. Leginkább a keleti mitológiát és vallást, hiszen keleten utaztam sokat, de a görög és a norvég legendák, mitológiák sem álltak tőlem távol. Nyomozásaim során nem egyszer szorultam rá a mitológiai és vallási ismeretekre, főleg külföldön. Sok minden megragadt bennem és egyébként is érdekeltek a misztikus dolgok. Valahogy ezek sorra végig kísérték az életemet.
Mielőtt még távoznának megkapom tőle a névjegykártyáját. Elég impozáns helyre. Még egy szolid pociérintést is kapok tőle. Bármi rövidke és visszafogott volt, azért jó volt. Nem tudtam elrejteni vigyoromat, miközben utánuk pillantottam. Kezembe vettem a kártyát, majd megszemléltem és miután elmentek én is elindultam letusolni. Azt hiszem ez sikeres kis nap volt.
Tudom, nem szép dolog a válás után ilyen könnyen mások bugyijában turkálni, hiszen nemrég még valaki az én boxeremben turkált, de lássuk be, Roman is ezt teszi. Sőt, ő már mellettem megtalálta az új nagy őt, pedig házasok voltunk. Akkor meg miért legyen bűntudatom? Ő most is boldog párkapcsolatban él, míg nekem a munkám teszi ki az életem, mint régen. Nekem is jár valaki, nem csak neki. Igaz, haragudtam rá, amiért ilyen csúnyán felszarvazott a régi új szerelmével és még számos kalandjával, de összességében nem éreztem azt, hogy agyon kéne lőnöm, vagy hozzá kéne kötöznöm valami kilövésre kész atombombához. Pusztán csak haragudtam és csalódott voltam.
Persze gyűlölhettem volna, de már akkor pontosan tudtam milyen ember, amikor megismertem őt. Nem árult zsákba macskát. Tudtam róla, hogy nagy kan és hűtlen, de valahol bíztam benne, hogy miattam képes lesz megváltozni. De nem volt. És ez fájt.
Kissé kesernyés szájízzel zuhanyoztam le, pedig már túltettem magam a váláson. De azért az emlékek még éltek bennem, viszont nekem a jövőre kellett gondolnom, nem a múlton rágódni.

BEE

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Josette & Julian #1th Day Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Josette & Julian #1th Day
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Josette Fitzpatrick
» Jonathan ✗✗ Josette
» Thunder ✗✗ Josette
» Mira & Julian
» a friend in need -- julian & jem

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: