New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 75 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 74 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Yelyzaveta Kravchenko
tollából
Ma 00:30-kor
Yelyzaveta Kravchenko
tollából
Ma 00:29-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 23:13-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 22:35-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Tegnap 21:52-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:39-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:35-kor
Wang Weiguang
tollából
Tegnap 19:52-kor
Andrés Casado
tollából
Tegnap 19:26-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Cali --
TémanyitásCali --
Cali -- EmptyPént. Jan. 01 2021, 19:50
Cali Befoglalva!

Play by:
Amber Heard (opcionális)
Születési hely:
Írország
Kor:
26
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
Hetero/Bi
Családi állapot:
Szabad, mint a madár
Csoport:
Választható
Történetünk:

Fura egy kapcsolat a miénk. 16 éves korodban találkoztunk először, akkor is csak az apádnak tett ígéretem apropóján. Ő volt az egyik legjobb barátom, ami azt illeti. Mindketten bérgyilkosok voltunk, hivatásunk talán legjobbjai Dublinban. Tudtál arról, hogy mivel foglalkozik az apád, de te magad soha sem akartál komolyabban belefolyni a dolgaiba. Nem ítélted el, hisz ő volt az egyedüli családod, és szeretted. Nem is volt nehéz, Victor nagyon szerethető ember volt, és annál jobb apa. Mindent megtett érted, amit csak tudott, sosem volt hiányod semmiben. Nagyon jó nevelést kaptál tőle, hisz egy általánosságban bohókás, csupa szív lánnyá cseperedtél, aki bárkivel meg tudja lelni a közös hangot. De ahogy a köreinkben sokakat, úgy édesapádat is elérte a korai vég, én nekem pedig teljesítenem kellett egy nagyon régi ígéretemet, hogy ha bármi történik vele, akkor én fogok vigyázni rád.
Csupán az apád szavaiból ismertél engem, és ugyan először győzködnöm kellett, végül beadtad a derekad és velem jöttél.  Elköltöztünk Amerikába, vettem egy farmot, és míg az készülgetett, addig New Yorkban laktunk. Sokat segítettél a ház építésében (akár akartad, akár nem), és egy olyan másfél-két év múlva már nyugodtan be is költözhettünk oda. Eleinte nem volt könnyű dolgom veled, hisz bőven a lázadó korszakodat élted még, de közben folyamatosan kezdtél elfogadni engem. Az évek során ez a kapocs még szorosabbá vált köztünk, és mára már én lettem az egyedüli személy az életedben, akiről gondolkodás nélkül mered állítani, hogy megbízol benne és bármiben, bármikor számíthatsz rá. Vagy ha nem is az egyedüli, de a legelső.
Amennyire először távol állt tőled a farm, pár évvel később pont annyira imádtad meg. Az állatokkal szeretsz a legjobban foglalkozni, megvannak a saját kedvenceid, játszol velük, babusgatod őket. Őszintén szólva én sem gondoltam volna, hogy ennyire bele fogsz nőni ebbe a szerepbe, de örülök, hogy csalódnom kellett. Engem is egyre jobban a szívedbe zártál, én szintúgy téged. Nem kell mondanom, így is tudod, hogy te vagy jelenleg a legfontosabb személy az életemben, akiért bármikor tűzbe tenném a kezem. Két ember van, akiben teljes szívemből megbízok és akinek mindent elmondok – ebből te vagy az egyik. Ebben valószínűleg az is közrejátszik, hogy már legalább 10 éve egy háztartásban élünk. Megvan ugyan a saját magánéletünk a farmon kívül is, de valahogy mindig visszahúz valami minket. Bőven volt időnk ez alatt az egy évtized alatt összemelegedni - a szó talán túl szoros értelmében.
Tudniillik ugyanis, elég fehérmájú vagy - velem legalábbis biztosan. Kimondhatatlanul szeretsz kacérkodni velem, és tudod, hogyan csavarj újra és újra az ujjaid köré. Tisztában vagy az adottságaiddal és azt ügyesen ki is használod ellenem, ha épp úgy van kedved. Néha még akkor is, mikor semmi kedved hozzá, csak unatkozol. De ne aggódj, ezt a játékot ketten játsszák. Ahogy te vagy az én gyengém, úgy én vagyok a tiéd is. Egymás afrodiziákumai vagyunk, hogy úgy fogalmazzak. Talán pont emiatt a huzavona miatt vagyunk képtelenek ráunni egymásra. Nem vagyunk szerelmesek, ugyanakkor tény, hogy a puszta testiségnél azért valamivel egyértelműen mélyebb a mi kapcsolatunk. Sokszor, túl sokszor előfordult már egy-egy közös kiruccanásunk alkalmával, hogy pont emiatt gondoltak minket egy párnak. Mi ezen általában csak jót nevetünk, mielőtt félrevonulnánk valami jól zárható helyiségbe.

// Vannak még ötleteim és tudnék is még ezen kívül írni, amit, ha a kedves leendő megalkotó igényli, meg is osztok vele PM-ben. De a kapcsolatukat és Cali általános jellemét nagyjából jól lefedi ez a kisregény, szóval gratulálok annak, aki eljutott ennek a megpróbáltatásnak a végére! lol!
Nyitott vagyok ötletelésre, nyugodtan lehet bombázni bármivel. Arc tekintetében Amber Heard-öt adtam meg, de kőbe azért még nem véstem. Ha neked más ötleted van, ha jobban el tudod más Pb-vel képzelni a karaktert, akkor csak írj és lepj meg. Nekem is vannak még ötleteim, illetve nem bánom a meglepetéseket sem, szóval biztos találunk valakit.  Wink //
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Cali --
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Blake & Cali
» Marco & Cali
» Bohemia - Alex & Cali
» Buenos Aires - Cali & Aidan
» Aidan&Cali -Osaka,Japán

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: