A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
A történetedet olvasva egyből az jött le nekem, hogy olyan ember vagy, aki két lábbal a földön jàr. Olyan, akiben megbízhatnak màsok és még képes értékelni, megbecsülni azt ami az élete részévé vàlt. Legyen szó itt emberekről vagy csak éppen egy nyugalomban eltöltött időről egy számodra kedves helyen. Határozott véleményekkel rendelkezel a környezetedről és az őszinteség sem àll tàvol tőled. Legyen az bármennyire is elfogadhatatlan a másik szàmára, de legalább az tényleg tiszta sor mindenkinek, még ha kezdetben nem is akarják hallani. De vannak olyan helyzetek - mint a Nora-val leírt szituáció is - amikor csak ez segít. Szépen írsz és örülök amiért ilyen részletes jellemzést kaptunk tőled. Egy érdekes karaktert hoztál, akinek még jó pár érdekességet tartogat az élet, mint ahogyan azt az utolsó mondatok is mutatták. Kívánok neked sok játékot neked és köszönöm, hogy olvashattalak!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!