New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 62 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 46 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. 23 Nov. 2024 - 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Jennifer Adler
tollából
Ma 22:56-kor
Yasemin Miray Arslan
tollából
Ma 22:33-kor
Karin Bjorge
tollából
Ma 22:27-kor
Rowan W. Mills
tollából
Ma 22:23-kor
Seraphine Murphy
tollából
Ma 21:56-kor
Kristopher S. Morgan
tollából
Ma 21:39-kor
Waylon Hudson
tollából
Ma 21:35-kor
Vincent Hayden
tollából
Ma 21:15-kor
Braylen Yang
tollából
Ma 19:36-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
27
17
Hivatal
10
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
243
231

Riley
TémanyitásRiley
Riley EmptyCsüt. 21 Nov. 2024 - 18:38
Riley ----
Szabad Stoppolt Foglalt

Play by
Lili Simmons/Jenna Coleman/Karlie Kloss(változtatható)
Születési hely
Dublin
Kor
37-39
Lakhely
Választható
Szexuális beállítottság
Bi-/Heteroszexuális
Családi állapot
Egyedülálló
Csoport
Törvényen kívüliek
Történetünk
Ahogy bennem, úgy benned is megvolt már gyermekkorodban a tehetség és a potenciál, hogy az egyik legjobb válhasson belőled. A családjaink ismerték egymást, mi azonban annál kevésbé. Amennyire jók voltunk, vajmi kevésszer volt közös melónk, pedig jól kiegészítettük egymást. Te az agilitásoddal, én az erőmmel.
Egyszerre kedveltük és idegesítettük egymást. Ennek ellenére a feszültséget és a nézeteltéréseinket mindig le tudtuk vezetni a másikon. Vad, szenvedélyes, se-veled-se-nélküled kapcsolat volt a miénk. Egyikünk sem akart többet, akkor és ott fiatalon a testiség bőven kielégítette minden vágyunkat. Szerettünk egymás idegein táncolni, mégis egészen megértőek voltunk egymással. Bajtársak voltunk és riválisok, szeretők és egymás legnagyobb ellenségei. De ismertük is egymást, tudtuk mikor lövünk túl egy célon.
2011-ben találkoztunk utoljára. Nem tudtad, hogy mi történt velem, hogy hol vagyok, olyan volt, mintha nem is léteztem volna. Ez valamilyen szinten bántott téged, de nem tudtad és nem is akartad megmagyarázni az érzést, így inkább az emlékemmel együtt eltemetted magadban.
Jelenleg egy újabb meló miatt keveredtél New Yorkba. Rég ajánlottak ekkora összeget egy megbízásért, te pedig már egyébként is szerettél volna ellátogatni a Nagy Almába, így elfogadtad. A probléma csak annyi, hogy a célpont nem más, mint én vagyok. Amiről neked halvány fogalmad sincs.

// Próbáltam rövidre fogni, de ennél sokkal több gondolatom és ötletem van a karakterrel és a kettejük kapcsolatával kapcsolatban. Hogy a jövő mit hoz, az meg majd eldől a játéktéren. Riley 3673325056 Ha felkeltette az érdeklődésedet, akkor egy üzenet formájában jelezz. A névhez nem ragaszkodom, PB-k pedig csak ötletek, szóval beszéljünk Wink //

livin' in new york

Wendy Hart imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Aidan Guinness
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Riley 497b9bd54ccb70341174ce4e6e75cf731fa14150
★ lakhely ★ :
Baiting Hollow
★ play by ★ :
Alexander Skarsgard
★ hozzászólások száma ★ :
7

Riley
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Tae Oh && Riley
» Big Boys don't cry • Jax && Riley •
» Riley Jackson
» Riley Hale
» Riley Hadnagy

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek-
Ugrás: