Ne állj ellen. Hamarabb szabadulsz Áhhh... na jó, oké, akkor bővítsd ezt a "használati útmutatót", hátha majd ez lesz az első ilyen, amit el is olvasok
Néhány perc, idióta kattanás meg még hiszti is? Az egész férfi nem nevében kikérem magunknak! Bár ha így szerettek minket, akkor végül is... lehet nem ellenkezek annyira
Én egyszerű vagyok, mint a faék, úgyse érteném meg
Na... naaa... De hát ha ez kell, akkor ez kell, és idő kérdése csak, hogy Dumbo újra száguldjon
Nos... it's a possibility, de nem kell ám annyira fennakadni, majd megtanuljuk, hogy... van élet a halál után Ha vízszintesbe kerülsz, alvás van... ha sötét van, alvás van... ha a kettő egyszerre történik, akkor pláne. Nem ám gondolkozni össze-vissza, az ágyat nem arra találták ki Hát mi olyan nehéz ezen?
Úgyis nekem kell majd engednem... anya az én "upgrade"-elt változatom, ellene még én se tudok győzni De nem ejtettek a fejemre, ő tanította, hogy mindig álljak ki a magam igaza mellett, ha törik, ha szakad. Nem gondolta, hogy egyszer visszafelé fog elsülni a fegyver
Hát egy ilyen fenyegetés után hogy lenne merszem nem felszerelkezni Viola készítményeivel?
Tapadós, ragadós, idióta bájgúnár... már most a szívembe zártam Csak majd előre szólj, hogy ki is az, akit kerülnöm kell Bár, ha jól hozza ezt a szerepét, akkor talán ki fogom szúrni
Talán jobban hasonlítok anyámra, mint apámra, de a feneketlen gyomrom tagadhatatlanul az ő öröksége Csak vissza ne üssön, mert aztán megnézhetem magamat egynéhány év múlva... És, lesz kis "nőies" gyümölcssaláta, ha rajtad múlik, hm?
Ugye tudod, hogy nagyon galád felvezetni valamit és aztán nem elmondani?
Még jó hogy Cuppognak fülig maszatosan... és persze engem se hagynának ki belőle Tök mindegy, hogy mit jegyzel meg, vagy pedig mit hánytorgatsz fel, mert ígyis úgyis nekem lesz igazam, és az én szavam - na meg akaratom - fog érvényesülni csak, hogy tudd
Mhm, valóban
Figyelj, én még mindig tartom magam ahhoz, hogy annak ellenére, hogy egyik másik képviselője a nemeteknek pont olyan egyszerű, mint a faék, pont ugyan olyan nehéz kiismerni titeket is, főleg, ha rátok jön a néhány perc, meg valamiféle idióta kattanás szóval nemám azt mondani, hogy csak velünk szokott probléma lenni. De azt azért tudnotok kell, hogy így szeretünk benneteket mindenféle furcsaságotokkal, néhai, nőket is megszégyenítő hisztijeitekkel és még sorolhatnám
Persze, majd még ki is adom a saját magam kis titkos módszereit és következtetési zsenialitásait, mi? Nemnem!
Ohh, tudomtudom, ami olyan lapátfüleket csinál szegényeknek, mint egy-egy kis elefántnak vissza a gyökerekhez, Lulu?
Jó, de mi van, ha nem lesznek olyan idők, mikor ott lehetne a másik? Mi van, ha egyszer-egyszer csak és kizárólag saját magatokra számíthattok majd? Akkor mi lesz? elvesztek? O.O Na, figyuka... úgy szól a sztori, hogy vannak idők, mikor bombát is robbanthatnának mellettem én akkor is alszok, csak hagyják meg a párnámat. Ilyen az, ha nagyon fáradt vagyok, kimerült, vagy... elalszok egy jó filmen >...< filmeken iszonyat jót alszok, tudod, háttérzaj és miegyebek. Viszont a másik véglet, mikor nem fizikálisan, hanem mentálisan vagyok kuka, na akkor aztán nincs alvás, agyalás van, kínlódás van, állandóan felébredés. No meg ha beteg vagyok, de az elég ritka ilyenkor pedig nem szeretek teszetosza lenni és feküdni mint egy zsák, felborult krumpli, inkább csinálok valamit.
Ááááá, értem És, ki áll győzelemre? Ki fogja hűen tartani magát a mosolyszünethez? KI fogja előbb beadni a derekát? a szeretett fiúcska nem szeret dorombolni anyunak, hogy ne legyen mérges?
Ó jajnekem!!!! Abból bármikor, bárhol, bármennyit megtudnék enni eeelképesztő! És az is, hogy eddig soha nem jártam abban az üzletben T.T Ezek után, most, hogy elhúztad előttem a mézesmadzagot, nehogy oda merj állítani bármiféle péksütemény nélkül! köszike puszillak
Amilyen tapadós ragadós az az idióta bájgúnár, biztos vagyok benne, hogy hogyha látni fogja benned a "potenciált", úgy rád fog szállni, hogy levakarni se fogod tudni >...< Előre is bocsánat érte Jaj de drága vagy T.T na már csak ezért is én fogom elmesélni és nem az a hólyag!
Óh, ebben egészen biztos voltam, kis zabagép le se tagadhatod, hogy olasz vagy, és mekkora mázlid van, hogy én se egy csipegetős fajta vagyok, szóval ha rajtam múlik, bőséggel lesz mit együnk
Na ez aztán tényleg egy hosszú sztori, és nem akarom így lebeszélni, vagy szimplán ötletelgetni, úgyhogy ezt tényleg szemtől szembe jó? aztán vagy éltek vele, vagy nem... XD készülj a leghajmeresztőbb ötleteim egyikére!
Szégyellem is magam, hogy eddig önkényesen elhappoltalak a kisasszonyok elől De mindenki elégedett? Óóó, jól megjegyeztem, hogy majd legyen idő, amikor fel tudom hánytorgatni, például, hogyha a nemet valóban nemnek, nem pedig igennek vagy talánnak fogom gondolni...
Valóban?
Ne csak a férfiaknak legyen nehéz dolga a másik nemben való kiigazodásban...
Hát, most már csak az, hogy ilyen szépen kérted, de az mindennél jobban Na de hogy következtettél? Megint valami nyakatekert női logika, amit az ember fia semmi esetre se érthet? De tudod, ami a gyerekeknek van az nem az a fajta nyakba akasztós fonott vacak, hanem ilyen gumis, ami úgy rácuppantja a fejükre hátul, hogy nincs az az erő, amivel le lehetne onnan venni Mint egy úszószemüveg Nyilván... Az úgy egyszerűbb
Azok lennénk?... Igazából csak egymás jóléte valahogy mindig jobban foglalkoztatott minket, és közben megfeledkeztünk magunkról. Ilyenkor nagy szerencse, hogy ott van a másik, aki figyel ránk... De amúgy nem, mintha Te annyira felértékelted volna a renomédat azzal, hogy minden neszre felébredsz, aztán még, ha pihenni lenne lehetőséged is azt tervezed, hogy majd őrködni fogsz...
Őt? Ki tudja? Azt se tudom, hogy hogy tudtam úgy magamra haragítani, hogy az égvilágon semmit nem mondtam neki Na jó, ez így nem egészen igaz... Röviden annyi, hogy egy rosszmájú, okoskodó és alaptalan pletyka áldozata lettem, amit mamma bekajált, és ahelyett, hogy megérdeklődte volna annak igazát, első ízben leteremtett, én pedig nem bizonyultam olyan kezesbáránynak és szófogadó fiának, mint azt eleinte remélni merte... Úgyhogy mosolyszünet köttetett kettőnk közt, meglátjuk, ki bírja tovább
Tehát akkor jobban járok, ha tényleg viszek ezt-azt magunknak? Hátha van még stikában eldugva valahol otthonról hozott portéka... meg mondjuk ha kifosztom Viola néni üzletét, akiénél finomabb pékárukat, mondjuk kalácsot és sütiket soha az életben nem ettem Például olyan triplacsokis csodát, mint amit múltkor vittem a Central Parkba, és amivel majd fénysebességgel hasítok a sztrádán
Tehát akkor ettől a bizonyos Davidtől kéne majd végighallgatnom a hosszú sztorit?... De már a rövid története is lenyűgözött, úgyhogy remélem ez a varázs nem fog megtörni, és a folytatást is inkább Te fogod nekem elmesélni
Hát, nincs mit tagadnom, bekapcsol a se lát-se hall üzemmód, ha van mit elpusztítani
Na itt-itt, bocsánat, csak a lányok vacsoraidőt hirdettek Na neeeem, ezt aztán végképp nem merném állítani nálunk nem sok bonyolultabb lény és életforma él ezen a földön. És ezt jól jegyezd meg, mert nem sokan vagyunk akik ezt beismernék
Azt az úúúúúristenit, de nagyképű valaki na sebaj... így szeretlek
Ittenem neked soha semmi nem jó >....<
És? Végülis mi az ami visszatart attól, hogy tényleg elmenj és vágass belőle? Amúgy... csak úgy mellékesen megjegyezném, hogy igazán szemrevaló, és... nekem nagyon tetszetős ez a fizimiska. Olyan.... nahát szóval érted a kedvemért egy ideig még mellőzöd azt a bizonyos fodrász széket? egy egészen picikét, aztán megválhatsz tőle, nekem kopaszon is tetszenél
Csak következtettem Én inkább úgy mondtam volna, hogy kötőfék, mint a "nagypapiknak", de.... tőlem visszafelé is fejlődhetsz Persze! Mindig az őrangyaloktól várjuk a megoldást, ahelyett, hogy felelősségteljes emberekként viselkednénk, ugye?
Rémesek és borzasztóak vagytok! Tényleg egyesével foglak kupán vágni benneteket és ágyba dugni! Aztán majd leshetem, hogy ide-oda borulsz, mert megállni se tudsz a lábadon, miközben tövig rágom az összes körmöcskémet, mert fogod a fejed, hogy az a másik ökör vajon mit csinál? Na majd... kitalálok valamit ne félj!
Örömmel hallom, hogy anyuci nem csak az én esetemben haragvó manapság és mivel tudnád őt kiengesztelni? XD Mit vétettél ellene?
Persze, hogy fenn. Ha esetleg elalszunk. Nem találunk vissza a bolyongásból Nincs kedvünk visszamenni a tömegbe, eleszik előlünk a gyerekek, és még sorolhatnám egész délután Ez egy rém hosszú sztori. Röviden és tömören, ez voltaképp egy jótékonysági tábor, olyan gyerekeknek, akiknek a családja nem engedheti meg magának a művészeti oktatást. Többen vagyunk diákok, akik egy-egy tanár segítségével, délutáni, kora esti foglalkoztatásokat tart ezeknek a gyerekeknek, és úgy láttuk jónak, ha az év végével egy pár napos kirándulást is betervezünk. Egy egész helyes, iszonyat tehetséges gyerekekkel teli, tizenhat fős osztály jött össze, hét évestől a tizenhat évesig, akik megérdemlik azt, hogy megfelelő oktatásban részesüljenek. Ebben szeretnénk később haladást elérni, és majd, ha lehetőség lesz rá, akkor megmutatni New York egyes képviselőinek, hogy igen is, ezek a gyerekek is megérdemlik a taníttatást. Röviden ez a sztori, majd ha szeretnéd, kifejtem ott, bár ahogy ismerem Davidet, tuti ott fog magyarázni meg okoskodni, hogy mekkora ötlet volt ez a "balhé".
Akkor hát kijelented, hogy magasról teszel a hangzavarra addig, amíg van terülj-terülj asztalkám, ennivaló, innivaló, kávé? Micsoda kis élősködő Pedig már elő akartam rukkolni valami ötlettel...
Nem-e? Tehát azt mondod, hogy nincs logika, nincs taktika, és ti nők mind egy szálig nyitott könyv vagytok, teljesen érthetők és olvashatók...
Ó szegény, hát mindjárt megyek és körbesajnálom, amiért olyan veszettül rossz és legkevésbé se támogató, érte semmit nem kiálló, önző és magának való barátja van, mint én... Háááát, nagyon rossz dolga van
Na bezzeg most már megfontoltabban fogalmazol... vagy éppen sehogy...
Nincsenek egymás előtt titkaink Amúgy, hogy őszinte legyek, minden elismerésem az övé... Ő ezt csinálja ki tudja már, hogy hány éve, én meg, mióta ennyire elburjánzott a rőzse, folyton kacérkodok a gondolattal, hogy az első utamba kerülő borbélyszékbe bevetem magam, hogy a szaki szabadítson meg a gonosztól Úgy érzem ez egy hajtűkanyar volt a beszélgetésben Hogy jutottunk el idáig? Semmi ilyet nem mondtam... Ahhoz minimum kis kötőféket kéne rá tetetni, mint amilyen a gyerekeknek van Vagy az őrangyalom megtehetné azt a szívességet, hogy nem csak facepalm-ol, hogyha azt látja, hülyeséget csinálok, hanem tarkón is csap, hogy vegyem fel az asztalról, ha már időközben levettem... mert közel biztos vagyok abban, hogy mindig, de legtöbbször így történik
Szerintem ő is csak most ért el arra a szintre, hogy már annyira fáradt, hogy semmi nem érdekli. Ő hisztizik folyton nekem, ha túlhajtom magam, de nem veszi észre, ha ugyanazt csinálja Vagy mondjuk kihasználhatnád, hogy ott nincs akkora ricsaj, mint a nagyvárosban, és mondjuk megpróbálhatnál pihenni...
Én nem merek állást foglalni a témában, mert a végén megneszeli, hogy miről anekdotázok olyan nagyon, és, ha az övével szembemenő állást foglalok, akkor felül az első gépre és fültövön vág... Mostanság túl sokat fenyegetőzött ezzel, nem akarom tényleg kivívni a hatodik érzékből fakadó haragját
Éhen maradni? Miért, fennáll ennek a veszélye? Egy heti hidegélelemmel megyek, biztos ami biztos De hogyhogy az iskolád hallgatóit pécézték ki táboroztatásra?
Ebben a házban élni non-stop fejfájás De ami az illeti, olyan terülj-terülj asztalkámat rittyentettek elém kajákból, kávéból és jó sok vízből, hogy a fontossági sorrendben a fejfájás miatti jajongás igencsak háttérbe szorult Különben is, rég volt már, de az emléke még megvan keresztanyámékban, hogy hogy kell kijózanítani és feléleszteni a másnaposságból egy férfit, úgyhogy gondoskodnak ők rólam, túl azon, hogy mellé úgy csörömpölnek, hogy a végeredményt kihozzák nullára
Hajajaj, rosszat szimatolok szegény fiúnak nagyon hányattatott sorsa van De ne is mondd, tudom: magának csinálta! XDD
Azért nem kell összetörni magad miatta Nekem ez is tökéletes, sőt mi több! én egy mosolyodért...... semmi
Piperehercegnő és az a jóember tudja is, hogy így hívod? Na meg, ha egy fedél alatt élsz vele, nem kell félni, két pislogás, és te is piperehercegnővé fogsz válni Ahammm, tehát azt mondod, hogy soha az életben nem lesz lehetőségem látni a felajzott kakadu fejedet, igaz? A végén elszomorodok Ohh, vagy csak azt nem akarod, hogy hozzád érjek... jólvanjólvan megjegyeztem Akkor lehet itt lenne az ideje megtanulni vigyázni rájuk? Talááán?
Na... micsoda jószívű testvéries egyed vagy te x"D De, ha ilyen alvókája van, akkor mindenképpen irigylem érte! Mostanában a legkisebb neszre is felébredek, szóval azt hiszem lesz aki majd aki őrködik a kempingben >....<
És milyen igaza is van/volt. De azt azért hozzá kell tennem, hogy minden gyerek ezt csinálja, mert türelmetlenek, és azt hiszik, hogy a siettetéssel majd felgyorsul az idő, vagy csettintésre megváltoznak a dolgok. Mondjuk, ez azért nem lenne olyan rossz, ha jobban belegondolok Bár, az utóbbi időkben inkább lassítanám azt az időt, mintsem gyorsítanám
A tiédből nem de túlképp nem vagyok se felügyelő tanár, se más, csupán a napi másfél órányi rajz/festés oktatást kell levezényelnem(amúgy pedig nem én megyek egyedül a festők közül, szóval ez szerencsére megoszlik). Reggelinél nyilván ott kell lenni, ahogy az ebédnél és a vacsoránál, ha nem akarsz éhen maradni De a maradék idő az a miénk, úgyhogy egy szavuk nem lehet, ha úgy tűnik, meglógok
Mhmm, ez pontosan így szokott lenni, hidd el nekem És mivel más forrásod nincs -vagy legalábbis jelenleg alszik... -, így kénytelen vagy arra hagyatkozni, amit én mondok És még, hogy nem értjük a női logikát
Mást se csinálok huszonöt éve De hagyni kell néha, hadd bontogassa a szárnyait. Kirúgni még nem rúgtam ki a fészekből, hogy "menjé' repülj!", úgyhogy baja nem lesz... még...
Ahaaa, jól van, kapizsgálom már De esküszöm, eltanulom Grumpy Cat arckifejezését a kedvedért, ha attól jobb lesz
Egy piperehercegnővel élek egy szobában, lassan már eltanulom tőle, hogy mennyit kell tollászkodni a tükör előtt, hogy ne úgy nézzek ki, mint egy felajzott kakadu (még ha most úgy is nézek ki, bár Viola nénikém szerint a citromsárga pulcsim sokkal rondább... ), szóval nem lesz szélrózsa minden irányába álló haj Tudod, nagyvárosi piperkőc, külsőségek meg ilyenek... Túlontúl sok szemüveget sirattam már el... Nem véletlenül nem apróztam el a készletet, pár hét alatt szanaszét szórom őket
A részeg és/vagy másnapos ember higanymozgású, hidd el, ő szenvedné el a legkevesebb sérülést, aztán meg kamillázna a romok közül, hogy "mi történt itt?"
Na szééép...
Azért csak ne siettessük az időt... Legalábbis jóanyám minket mindig erre nevelt, és kapott le a tíz körmünkről, hogyha hisztiztünk, hogy "miért nem tartunk már ott?!", vagy pedig sopánkodtunk, mert az, amire vártunk, túl gyorsan eltelt
És a tanári gárda nem fog szíjat hasítani a hátamból, hogyha elcsaklizom az idődet? Na nem, mintha megrendítene, ha igen, mert galád mód így is-úgy is megteszem, csak hát a miheztartás végett...
Elszenvedő alany? Mert eltudom képzelni, hogy annyira kéretni kell magad, ha egy kis szórakozásról van szó, igaz? És nagy duzzogva adod be a derekad... Az már több, mint "csak egy baba, ugyan már?!" szóval több esélyét látom
Azért szegényre figyelj oda, nehogy komolyabb ártalma legyen belőle... túl naiv és nem mindenki okul abból, ha nagy pofont kap az élettől :/
Nemnemnem, itt nem arról van szó, hogy így talán nem látod a vörösödő képemet, sokkal inkább arról, hogy nekem ne kelljen látnom közben a kaján pimaszságot és csillogást a szemedben, mint ilyenkor minden egyes alkalommal. Tudod, rémesen veszélyes szemeid vannak, aztán ha még vigyorogni is kezdesz mellé, a jó Istenke óvjon tőle(d)
Rém aranyos lehetsz Na majdddd ami késik az nem múlik, és jól körberöhöglek én is, mikor a szélrózsa minden irányába álló hajaddal előkullogsz akkor aztán téged is óvjon valami nagyobb hatalom, mert, hogy jól belefogok túrni abba a hajba az is biztos! A szemüveg meg úgy hallottam, hogy katasztrófajelző készüléke az embernek, és képes a józansági állapotot is jelezni Ergó, naaaagyon szétcsaptátok magatokat
Mhmmm hófehér, meg patyolat.... még a lelked is mi? De akkor mentsed a másik feledet is, hallod?! nem otthagyni az omladozó épületben
nem illik, de biz' Isten megteszem!
Hidd el, hamarabb itt lesz az, mint szeretnénk. Anya pont tegnap közölte, hogy "kettőt pislogsz, megint az iskolában fogsz ücsörögni"... ki se kászálódok onnan egész nyáron, de végtére is igaza van Mire észbe kapsz, már ott fogsz ácsorogni a taták előtt
Hmm, azért az elég hosszú idő, de sebaj, majd szuszogunk egymás mellett, nem kell ám senkihez csak egymáshoz igazodnunk. Viszont nem akarok egész nap ott ücsörögni a tanárok bűvkörében, szóval gondoltam, elmehetnénk majd valamerre csámborogni. Persze csak ha van kedved, mielőtt még azt hiszed, hogy pisztolyt tartanék a fejedhez tudod, van tartalék belőle otthon és bármire is képes vagyok
Azért nem olyan folyamatos, mint amilyennek tűnik, csak hát... jó, mentségem az nincs, de így alakult De én abszolút csak elszenvedő alany vagyok... Akkor kettő. Kettő baba már biztos ér valamit
Hát, ha úgy vesszük, a határokat ideje lenne Matteonak megszabnia a saját maga érdekében, nem várhat mindig arra, hogy majd a másik józanabb lesz nála, és elkönyveli, hogy "ebben mégse kérhetem a segítségét" Ha ő mindenkinek felelőtlenül rohan a megmentésére, akkor bizony el kell viselnie azt, hogy van, hogy kihasználják... Majd kinövi
Ki?? Ki volt az a galád, hm? De nem is szoktalak kinevetni... Csak hát most mit csináljak, ha egyszer veszettül aranyos, hogy a semmiből pirospozsgás lesz az arcod, és mindenhova is próbálsz nézni, csak rám nem? Mintha úgy nem látnám...
Hmmm... láttam valami hasonló fószert a tükörben nemrég, bár az úgy nézett ki, mint akin átment egy úthenger oda és vissza is, meg a szemüvegét is eltökítette valahol (tényleg, nem az volt az éjjeliszekrényen, ami tegnap este rajtam volt... ), de van pár paraméter, amiben ezek alapján találtam egyezőséget Bár a haj- és szakállállomány kinézetét most ne nagyon firtassuk
Kikérem magamnak, a fantáziám hófehér, és tiszta, mint a patyolat. Pont, mint a lelkem... (Nem merek felnézni a plafonra, hogy hogy is állnak azok a repedések, de lehet jobb lenne minél előbb elhagyni a házat, mielőtt a nyakamba szakad két emelet )
Illik ilyen nagy súlyt és felelősséget tenni rám?..
Tudtam én... Messze még az a szeptemberi évad, de hacsak nem vágysz kíváncsi tekintetek kereszttüzében égni a szellősre rágcsált kisestélyiben, lehet érdemes szembeszállni a molyokkal Na nem, mintha a sok tata többet látna az orra hegyénél...
Hát, volt idő, amikor szerettem, aztán múlt szeptembertől a kirándulás megrekedt a lakástól az egyetemig, valamint a suli épület legalsó és legfelső szintje közti távon, úgyhogy ez most egy szolid, enervált igen De csak nem lehet olyan könnyen kijönni a gyakorlatból
Attól függ, hogy melyik részét tekintjük érdemnek.... a folyamatos ivászatot, a részegséget és a másnaposságot, vagy azt, hogy részese lehetek az éltednek?... Ha olyan makacs és konok lesz mint az anyja, akkor nagyon nehezen lesz megvesztegethető egy babával
De ez azért elég szép nem? Legalább tudhatjátok, hogy van valaki, akire mindig lehet számítani, akár a legnagyobb bajban is. Az már egy másik kérdés, hogy nem szép dolog ezzel visszaélni.
Nadehé! Nem ér felhasználni ellenem a pirulási faktor nálam mindig nagyon nagy volt, na hát még azóta, hogy VALAKI megjelent az ijesztően nyugodt és hétköznapi életemben De hidd el, mindenemmel azon vagyok, hogy koordinálni tudjam a dolgot. Csak, hogy ne tudj mindig kinevetni
Mhm, egó legyezgetésre vágy, Don Juan? sűrű, szépen vágott szakáll...sötétbarna, egész hosszúra nőtt haj...hattttalmashosszú szempillák, fekete bogárszem .... kezd ismerős lenni? Sűrű szemöldök, világ legcukibb mosolya... na? Ismered talán? Ja igen, ha azt mondom, hogy szemüveges, mindent el is mondok vele
Hát tudod.... most már lenne rá konkrétabb ötletem de inkább megtartom magamnak, jó? a többit meg a te piszkos fantáziádra bízom
Nééézzed már! Hogy rángatja a macska bajszát chh... de csak, hogy tudd a pirulás ténylegesen a te hatásod, szóval csak rajtad áll, hogy marad, vagy sem
Ó, hát nagyon meg kell szakadnom az elviselés terén, tényleg De akkor lassan ideje lesz átnézni a kisestélyi kollekciómat, hogy szükséges-e beújítani valamivel, esetleg van még ott olyan holmi amit nem rágtak szellősre a molyok?
Bagoly mondja Nekem aztán eszemben sincs. Nem fogod elhinni de én olyan jól megvagyok telefon nélkül főleg ha van olyan, aki lefoglalja minden egyes percemet Remélem szeretsz kirándulni
Hát nem vennék rá mérget, hogy ennek bármelyik szegmensét is érdemként lehet majd említeni... Majd idővel elkezdi gyakorolni a női habitust, és onnantól kezdve győzze az ember fia kibékíteni Nem is kell tizenegynéhány év, csak pár, hátha a kellő durcit enyhíteni tudják egy szép babával, ő meg belemegy a játékba
De ez a naiv bolond tűzbe tenné a kezét bárkiért, az, hogy leimádkozta egy erkélyről, csekélység volt ahhoz mérten... És becsületére legyen mondva, hogy egy közösségi oldalra se lett kiposztolva. Tudta azért Victor is, hogy kit kell közülünk kiugrasztani az ágyból, rafkós a gyerek
Volt, nagyjából akkor, amikor kiderült, hogy senki a világon nem pirul olyan jól, mint Te
Hát azért egy kicsit konkretizálhatnánk a metrós verziót, csak mert hát nem egészen egyértelmű, hogy vajon ugyanarra gondolunk-e Végül is több ezren járnak egy nap alatt metróval...
Ja hogy te nem úgy... Tudod, most már érdeklődővé tettél, hogy akkor hogy is gondoltad te ezt a dolgot kivitelezni?
Én imádom, hogy olyan vagy, amilyen (hogy tudsz ilyen szavakat használni magadra, de komolyan?! el se ismétlem inkább! ), úgyhogy kénytelen leszek lepaktálni a sorssal, hogy semmi esetre se változtasson rajtad És remélem a pirulás is maradni fog
M-m, nem. Most már el kell viselned, sajnálom Már utána is jártam a 2020/21-es évadra tervezett programnak, úgyhogy teljesen naprakész vagyok. "Ha egy férfi azt mondja, hogy meg lesz csinálva, akkor meg lesz csinálva, nem kell félévente emlékeztetni rá!"
A telefonodon akarsz majd csüngeni? Azt mondtad, hogy a Te szórakoztatásodért kellek, és mégis, előre is a netért sopánkodsz. Szééép... mai fiatalok...
Akkor innentől kezdve minden erőmmel azon leszek, hogy kiérdemeljem azt a nemes címet, hogy végignézhessem, és részese lehessek ennek az érési folyamatnak Mr.Walker és Mr.Beam ide vagy oda Elég gyorsan megbocsájt még bármit. De már most látom, amilyen makacs kis hörcsög, tizenegynéhány év múlva ez nem lesz így O.O
Szép! Gyönyörű... Matteo helyében inkább otthagytam volna oldja meg maga, ha már hülyeségbe keverte magát
Bocsánat de hát nyah, volt lehetőséged megtapasztalni, hogy kicsit... félreérthető tudok lenni na >...< vagy micsoda
Megnyugtat ha azt mondom, hogy nem vágyok szőke hercegre? Soha nem is vágytam? A metrós verzió számomra a legtökéletesebb
Ne! Jóég, Isten ments! És nehogy azt mondd nekem, hogy a csokis is félreérthető volt, mert.... és basszus de lehet tényleg jobb lenne, ha nem beszélgetnék rémes vagyok megszoktam, hogy Freddie és Jackie esetében nemmm....nem félreérthetőek a dolgok na!!!
Jó? Minden? Még az is, hogy ennyire ciki meg idióta vagyok? Akkor hát reméld, hogy igaza van, és tényleg a sors akarta, hogy megint találkozzunk.... mert akkor annak a szemtelennek arról is kezeskednie kell, hogy ezekből az idétlen helyzetekből kivakarjon valahogy Szóval erre azért készülj Akkor is ha tíz percre, egy órára, vagy arra a két napra érkezel Ja mert igen, akkor alvó cuccot se árt hozni csak úgy... mellékesen megjegyzem khm... mert ugye az is lényeges
Eeeeejgen, szerintem a frakk az másik rendezvény lesz Azt tartogasd színház, met és egyéb jelenésre Tudod, még lesz egy olyan körünk is - már amennyiben addig nem üldözlek el Szép bizony! valami azt súgja, hogy ott még netet se fogunk rendesen fogni x"DDD vissza az őskorba
Messze még az érési folyamat vége, úgyhogy még ki tudod venni belőle a részed Majd ha már eljutunk odáig, hogy nem ül az agyamon Morgan kapitány a haverjaival, Johnnie Walkerrel és Jim Beam-mel még másnap délután négykor is, akkor végleg bezárult a kör Amy-től pedig a nevemben is kérj bocsánatot!
Semmi esetre se volt véletlen, hogy nem merte a saját lábán az ajtón keresztül elhagyni a házat... Még nekem is lesült a bőr a képemről az ő helyében is
Még jó, hogy ez nem face to face hangzott el, így legalább csak a telefonom láthatta az általad is használt emojival való arcegyezőségemet:
Itt a kérdés igazából az, hogy Te lejjebb tudsz-e adni a hercegnős mesék diktálta elvárásokból, ami a szőke hercegeket illeti, és beéred-e a metrós kiadással
Hát, azt hiszem most az egyszer szemet tudok hunyni afelett, hogy nem érzel együtt velem Mhmm, és mire gondolsz, olvassam fel nekik az előbbi kétes megfogalmazást, vagy a csokifürdőt, hátha meggondolják magukat? Hát, tudod... úgy, hogy tudod, hol lakom, és, hogy az apád rendőr, ergo tudja, hogy kell fájdalmat okozni maradandó sérülések nélkül, azt hiszem nem mertem volna Viccelek
Nekem, mióta találkoztunk a Central Parkban, minden nagyon jó Az a kelekótya, szentimentális barom odafent valami olyasmit mondogatott, hogy a "sors"... Aztán meg ki tudja, néha neki is lehet igaza És ha csak tíz percről lenne szó, akkor is mennék!
Tehát akkor a frakkot felejtsem itthon?
Most már utána néztem ennek a Watkins Glennek... Hát tényleg, igencsak szép kis hely...
Azok alapján, ahogy lefested ezt az időszakot, nem tudom eldönteni, hogy sajnálom, vagy éppen áldom az eget, amiért kimaradtam belőle? Látni, hogyan nő fel a kis moncsicsi Luciano egy, itókázás közben sumákoló, advilért könyörgő és azért küzdelmeket folytató férfiemberré Tudod mit? Lehet jobb ez így! Így legalább friss, és új nekem ez a sok információ... van min jókat nevetnem, csak hát.. szegény Amyt másodjára ráztam már fel miattad
Ohh.... aztán gondolom nem is a Micimackó, sokkal inkább ő volt a perverz
O.O Jesszuskám! Bocsánat! Így azért nem olyan nyilvánvaló, hogy mikor kell hirtelen és gyorsan, meg... gondosan kijavítani magam >...< vagy megfontoltan írogatnom face to face könnyebb
Pontosan! Az meg csak a mesékben létezik, úgyhogy... érd be azzal, ami van
Ugye, hogy ugye?
Uhm, tudod azért számomra megtisztelő, hogy nálam mégis sikerült megtörni a jeget....az más kérdés, hogy most bűntudatot kellene éreznem azért, mert miattam nem hagynak téged lógva az ősboszorkányok. Baj, ha azt mondom, hogy nem megy? De nehogy ám azt higgyék, hogy hú de micsoda szolid "kislány" vagyok jó, sokaknál nyilván szolidabb, de.... Hjajjj hmm... mertél volna mást mondani!
Dehogy is Nem téged akarlak rajzoltatni, hanem a kiskölyköket Majd elmesélem, hogy mi a sztorija ennek a kirándulásnak, vagy hát, nevezzük tábornak. Te az én szórakoztatásomért kellesz, és azért, hogy kipihend magad, lazíthass egy kicsit ^^ mert látod, csupa szív kelekótya kicsike én, még erre is gondolok ám neked is kell, hogy valami jó legyen, ne csak nekem Bármikor érkezel, ha csak egy órácskára de odajössz - ami azért valóban felesleges lenne mert túl messze van ahhoz, hogy csak egy órát ücsörögj ott - én annak is örülök na meg aztán, tényleg szép kis hely, ott távol a város zajától hmmm...hozz játszóruhát xD de legalábbis valami kényelmeset
Hát, az artikulálatlan mormogáson az advilért folytatott ádáz küzdelemben és a tükörképemnek elejtett "hogy nézel te ki?" megnyilvánulásoknál többre még nem futotta, úgyhogy who knows? Tudod, az évek, a tapasztalat és a rutin Mit gondolsz, a középsuliban a harmadik-negyedik sör felett kókadozva hogy máshogy tudtam volna a szülőknek leírni a faggatózásukra, hogy "kóruspróbán vagyok, ne irkáljatok!", ha nem a lehető legnagyobb koncentrációkészségemmel?
Hát... mondjuk úgy, hogy mindig invitálva van, csak van, amikor reggel pórul jár Legutóbb egy nálánál fiatalabb lány álmát őrizte egy perverz, kéjenc Micimackótól. Nekem ennél többet nem kellett tudnom...
Mhmmm... Mia Bella, megteszed nekem, hogy bizonyos szóhasználatokat kétszer is átgondolsz, mielőtt elküldöd?
Hát az biztos is, hogy kegyes halál, de lehet, hogy a férfiúi büszkeségem is vele együtt halna... Bár lehet a hősies befejezés csak a fehér lovas szőke hercegeknek jár, nem a B metrós, fekete hajú önjelölt "hercegeknek"
Csak természetes Tudod mit? Ez az utolsó ötlet nem is tűnik rossznak....
Azt hiszem ez a szerepkör egy életen keresztül végig fog kísérni minket... fárasztó ám! A legbiztosabb forrásból tudom, hogy már megtették a tétjeiket, és a boszorkányösztöneikkel megállapították, hogy "ha belegondolunk, Luluka soha senkit nem vitt el randira, úgyhogy valami szolid, kedves "kislány" lehet", és, hogy nem is való mellém más Hááát nem is tudom... valami azt súgja, hogy már nem lenne minden az igazi, ha nem látnálak állandóan a telefon kijelzőjén, szóval üsse kő, megküzdök a fenevadakkal
És ugye nem kötelező beugró az, hogy tudjak rajzolni? Bár előre figyelmeztetlek, hogy olyan nagy mestere vagyok a pálcikafigurák rajzolásának, hogy egy komplett óvodai csoport kalapot emelne előttem
Öhm... lehet a szombatot mégse tudom megoldani, akkorra egyeztettem időpontot Mr. Rosenshein-nel (erre is csak keresztanyám emlékszik ), de ha vasárnap kocsiba ülök, akkor is ugyanolyan szívesen látsz?
Ohhh, egy szóval nem mondtam Már csak arra lennék kíváncsi, hogy ezt valójában - nem írásban - hogyan sikerül művelned és kivitelezned Így kifejezetten virgonc vagy, de el tudom ám képzelni a világfájdalmas, kétségbeesett arcodat, ahogy vékony kis résnyire szűkített szemekkel próbálsz koncentrálni a gombokra.De az viszont tényleg dicséretes, hogy meglepően helyesen írsz Egy-két ismerősöm üzeneteihez úgy kell kódfejtőt hívnom, és azt hozzá kell tennem, hogy ilyenkor már nem is részegek, csak másnaposak réééémes! Szóval megemelem az összes kalapomat előtted
Hogy tessék? A végén kiderül, hogy Matteo az igazi Romeo és bizonyos, Victorokat szokott leimádkozni a balkonokról? Nagggyon derék ember, én mondom De Victor mit keres erkélyeken? Részegen mászott fel? O.O
Oohhh neeeem mi olyat nem tettünk De jaj már, ne légy olyan szigorú szegénnyel Nincs most épp elég baja? Itt vagyok én, élvezkedj rajtam, de ne őt bántsd x"D
NA! De most mondd, hogy nem kegyes halál?! Senkinek nem kell a vérét adnia, helyette jól szórakozik még az utolsó óráiban, és rekeszizom túlműködésben, vagy kiakadásban fog kimúlni szegény. Mindenki más pedig elkönyveli magában, hogy egy roppant vicces fiú vagy kell ennél szebb/jobb befejezés?
Nem tudom, rég láttam Ezért kérdeztem tőled, de megnyugtat, hogy nagyon is képben vagy Hmmm... ha csak a Napon fekvés jöhet szóba, javasolnám, hogy jó pár ezer mérföldet utazz délnek... ha pedig a mesterséges Nap is szóba jöhet, Jackie révén ismerek egy nagyon jó szolit de mit szolnál egy adag csokifürdőhöz? Talán így is kivitelezhető, és megtarthatod a természetes, olasz barnaságodat a csoki pedig nem menne kárba
Vérmes népség a tiétek 25 éves óriáscsecsemővé fejlődtél, Kedves? De hát, biztos csak a javadat akarják szolgálni azzal, hogy mindig érdeklődnek és kíváncsiskodnak. Vajon miféle buta fruska szállhatott rád? Amúgy meg, ha nem tennék, nem azzal lenne baj? Ne légy ilyen szigorú szegényekkel. Inkább nem írok addig, amíg tudom, hogy közöttük vagy. Vagy ne írjak amúgy se? Mit szeretnél?
Hááát, az a sztori, hogy pár tanárral táboroztatok egy kisebb csoportra való gyerkőcöt, néhány órányira innen. A helyszín Watkins Glen. Lenne tábortűz, mályvacukor, kirándulás, nyugalom, csend, szép környezet, természet lágy öle...sátrazás, sárkányasszonyok kíváncsiskodása és hangzavara nélkül... talán ki is tudnád pihenni magad végre. Ha esetleg volna kedved eljönni velem említetted párszor, hogy szereted a gyerekeket is, de természetesen én se óhajtok egész nap a nyakukban lógni >...< csak rajzoktatás címszó alatt megyek, azon túl pedig szeretném élvezni a kirándulás és a szabad szórakozás lehetőségét.
Na hát azért nem mondhatod, hogy nem nyújtom a legjobbamat a jajongásom és a szenvedésem közepette... Igaz, felettébb nagy koncentrációt igényel, hogy ne váltsak "gibberish" nyelvre, de az Matteo sajátja, és sajnos nem csak, hogyha részeg, mint az albán szamár Hát valami azt súgja, hogy nem csak jelen állapotomban, hanem amúgy is úgy lenne
De még milyen őrült... Azt meg, hogy hogy maradt rajtunk, szerintem már egyikünk se tudja, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy az már maga a történelem De ha ő ne lenne, akkor Matteo kit imádkozna le hajnalban balkonokról, erkélyekről?
Tehát szövetkeztetek ellenem?? Múltkor a fejemre olvasta, hogy álmomban behúztam neki... vajon zokon venné, ha megismételném, csak, hogy "éberen" is reprodukáljam és kicsit kiélvezzem a helyzetet?
Veszélyesebbek is... na jó, akkor eltanulom itt a házisárkányoktól, hogy hogyan is kell elég határozottan konyharuhával csapkodni De komolyan, hát valami taktikájuk van rá, mert csíp, mint a fene Én leszek az első hős... lovag... hőslovag, aki konyharuhával harcol egy sárkány ellen. Még a végén röhögőgörcsben fog elhalálozni!
Nem rendkívül veszélyes? A lökött bantunégerhez úgy érzem, ki kell feküdnöm Csillag Patrikban valahova, hogy kellően barnára sülve tudjak tökéleteset alakítani Akkor már talán az inkognitóm is meglenne a haverok előtt
Ha csak a jóasszonyok ízekre nem szednek addigra, hogy a föld alól ünnepeljem a hétvégét, nincs még program kitűzve Ne tudd meg milyen logikázás kell ahhoz, hogy úgy nézzek rá a telefonra, hogy ne jöjjön rögtön két oldalról a "nem telefonozunk az asztalnál!", vagy a "kivel beszélsz?/miért mosolyogsz?/én is hallani akarom!" Viszont ez még a vihar előtti csend... tudom, hogy van még a tarsolyukban. Send help!
Eeeee... hát, alkalomadtán lehetséges, hogy szoktam olyat nem sűrűn, de azért jellemző tud lenni, nem tagadom én se vagyok ám szent De persze, hogy így van! Aki hülye, az hülye is marad, és bár, tudja, hogy mocskosan szokta érezni magát a sok piától, mégis iszik, aztán meg jajong... na hát az ilyet, én aljas módon kiröhögöm de azért előtte körbesajnálom, meg utána is, sőt még a hajacskáját is megsimogatom, hogy érezze a törődést Szépek vagytok mondhatom pasik -.-" Amúgy mondanám, hogy itt csend van, üres a ház, anyuék wellneseznek, Corinne meg felszívódott Brooklyn valamelyik pontján, szóval egyedül vagyok összezárva a két kis majmocskával, gyere át, de nem szívesen löknélek be ilyen állapotban az oroszlánverembe Ezek ketten - velem kiegészítve - ízekre szednének
Ohh, egy őrült spanyol? Na, ez a Victor nevű teremtés is egy két lábon járó csoda lehet akkor
Ahammm... jó kutakodó vagyok, de annál inkább kitartó, ha az instáról van szó. Meg lehet, hogy lepaktáltam az ördöggel is, menet közben... ha érted mire - kire - gondolok
Iiiigen, akörnyékén van Ohh, itt még veszélyesebbek is élnek Úgy tudom, hogy a hősök és lovagok, bármivel képesek megvédeni a kis hercegnőiket, szóval el is várom, hogy feltaláld magad
ugye, hogy ugye Te figyelj? Ha ezt műveled, akkor már érzem, hogy három csaj fog összefogni ellened, és te kerülsz "rémesen veszélyes, irtandó" szerepkörbe Vagy, hogy is jegyzik az "Így neveld a sárkányod"-ban szerencsétlen hüllőket? De tudod mit? A lökött bantunéger szólhat Lottynak, biztos élvezné... a baráti köröd pedig az általam rögzített videót, miszerint nem kell neked kuka részegre innod magad ahhoz, hogy megőrülj
Na hát, akkor a kérdés. Mit tervezel a hétvégére? Van már programod? Pontosabban szombattól?
Tehát szeretsz kárörvendeni? Akkor lehet máris túl sokat árultam el az esténkből és a végén kiderül, hogy gonoszan röhögsz a markodba a nyomoromon? Én aztán nem háborgatom, felé se nézek Hogy ő még nálam is rosszabbul bírja a piát, az már az ő baja Az meg lehet az enyém lesz, hogy nem visz rá a lélek, hogy kimenjek a szobából... Különben is, olyan ricsaj szűrődik fel a konyhából, szerintem Viola nénikém épp a nagy kondérokat és üstöket mosogatja a boszorkányfőzete... akarom mondani az elkészült ebéd után
Addig nagy baj nem lehet, amíg egy bizonyos Victor Fuentes nevű híres-hírhedt, echte spanyol fenegyerek meg nem jelenik... ha felőle hall az ember, jobb, hogyha menekülőre fogja, mert ott kő kövön nem marad Na jó, szeretem ám a hülye fejét...
Egyet s mást régebbről? Hmmm...
Egészen megnyugtató, hogy édesapád, aki úgy saccra van vagy... 185 centi és nem csak hosszában, hanem széltében is igen megtermett, nem akaszkodik rá az emberre, mint egy kismajom... De úgy hírlik, hogy nagyon jó vagyok sárkányvadászatban Igaz, a fakardomat otthon hagytam, nem gondoltam, hogy itt is honos a faj, de fel tudom magam találni a jó ügy érdekében
Nem is értem mivel érdemeltelek ki Viszont érik már egy figyelmeztető a telefonomra az efféle görbe esték idejére, hogy hajnali négykor nem Morgan kapitány a lehető legjobb társaság, akit kívánhatnék... Nem tudhatod, lehet valami bantu néger törzsi rituáléval bírtam őket hallgatásra, ami fel-le trappolással és sakálvihogással jár Bár kiszuperált már a multikulturális ismeretem, úgyhogy azt hiszem egy esetleges találkakor kénytelen leszek megregulázni magamat és a legjobbamat nyújtani, és egyedül a "daliás herceg" énemet kirántani a szekrényből -ha még létezik olyan
Na jó, közben egyre érdeklődőbbé váltam, hogy mit takar az "újabb ötlet", szóval megyek és odavetem magam a cápák elé egy kávéért... ha nem hallanál ma már felőlem, tudd, hogy éppen a vallatásom és a kioktatásom zajlik...
Nem sikerült meggyőznöd Jó, egyik-másik tagadhatatlanul szép, kedves vagy humoros, ha pedig balul sülnek el a dolgok, kárörvendőnek is jó lenni képernyőn keresztül miközben örülsz, hogy nem olyan közegben élsz, ahol külön figyelmet fordítanak az efféle, forradalmi újításoknak és újabbnál újabb trendeknek Én tuti mindet megszívnám, ahogy ismerem magam Ez esetben viszont javaslom, hogy ne háborgasd, mielőtt lapcsánkára tapsolja a szád
Becsszó! Amit pedig megígérek, abból nem szoktam kihátrálni, csak... még lélekben fel kell készülnöm rá... tudod, nagyon veszélyes vagyok, ha nyakon csap az alkohol szóóóóóval mindent a maga idejében! De, addig is szeretném azt hinni, hogy egy tapasztalt ivó társaságában baj, nem történhet.....ugye???? vagy ne legyek olyan hiszékeny, mint a végzőseitek voltak?
Attól függ, hogy mi számít rossznak?... láttam már egyet s mást régebbről
Lényegesen! Apu csak piszkál és szívat, ha szimpatikus vagy neki. Ez a két gyerek, Lotty főleg, úgy rád akaszkodik, mint egy kismajom, és lecibálni nem tudnád magadról. Olyan lenne, mint egy kinövés a hátadon. És, mivel most éli a hercegnős korszakát, mindig meg kell védeni őt, Lotty hercegnőt a gonosz sárkánytól a nap 24 órájában.
Csak gratulálni tudok akkor egy ideig még nem is rukkolok elő az újabb ötleteimmel, hagyok egy kis időd, hogy magadhoz térj, vagy pedig.... feltámadj Látod milyen csupa szív vagyok? Ahhhaaaa, most, hogy ezt hozzátetted, még csak véletlenül se hiszem el, hogy falhoz állítottad őket, és pisszegtél, amint megszólaltak na majd, ha az elkövetkezendő hetekben megint megkapom őket, kölcsönveszlek a kis családodtól, hogy itt kamatoztasd a gyerekfárasztási tudásodat Nem menekülsz! Amúgy is látnod kell ezt a két kis csibészt
Mindig azok, nincs új a nap alatt... De a szükség törvényt bont, majd most megmakacsolják magukat, becsszó Hát... amiből eddig részem volt, mondjuk szerencsére csak a nézésük szempontjából, vannak helyzetek, amikor váratlanul jól sül el, de... hát a miénk nem lesz az Főleg, hogy Matteo tényleg próbál pihenni, én meg nem hagyok neki nyugtot, úgyhogy vészes közelségbe a számmal csak a keze kerülhet, amikor beletenyerel, hogy kussoljak már el...
Tessék, most adtál írásos bizonyítékot, most már nem hátrálhatsz ki Ami meg a sört illeti, nos... sokat segít, hogyha közben elképzeled, hogy mennyire veszettül finom, főleg, hogyha van a közeledben egy már tapasztalt ivó, aki teljes vállszélességgel állítja, hogy a világ valaha volt legjobb itala van a kezedben Nem is tudom... 15-16 évesek lehettünk az első "nagy ivászatunkkor"? A végzősök, utólag már tudjuk, hogy csak próbálták nekünk elhinni, hogy tudjuk, mit csinálunk, és már a cumisüvegből is a sört vedeltük, annyira szeretjük...
Puszta kíváncsiságból se akarj rosszat a szemednek...
Tehát azt mondod, hogy a két pulya veszélyesebb, mint apukád egymaga?
Ezt az állítás se igazolni, se cáfolni nem tudom... Csak annyit tudok, hogy négy tájékán felnyitottunk még egy üveg rumot, a nap már jócskán fent volt, amikor Matteoval beestünk az ajtón, és lehet nem kellett volna az este emlékét tizenegy óra magasságában már gyógyszerrel háborgatni... Odahaza volt szerencsém párszor néhány futó óráig vigyázni a két harmad unokatestvéremre. Carlo nemrég múlt hét, Flora pár hónap múlva tölti a négyet. Imádni való kis kölkök Na de ne tudd meg, olyan vasszigor volt a felügyeletem alatt, egy katonai kiképzőtiszt megirigyelte volna a taktikámat A hangjukat nem lehetett hallani -és nem, nem azért, mert én voltam a hangosabb náluk röhögésben és fel-le rohangászásban is... Bár szó se róla, berozsdált már a gyerekfelügyelői tudásom, de a délutáni sziesztázó Lotty felett még én is tudnék kezességet vállalni
Mhmmm elkapod mi? És mi van a reflexeiddel? Más(sok)naposan nem döglött macska reflexek ezek? Nem pazarolom el? Tényleg elkapod? Még szerencse! Talán ez az egyik legmorbidabb challenge...
Pont azért ajánlgatom olyna önzetlenül, hogy más kivehesse belőle a részét, ha már engem nem visz rá a lélek. De nem bánom! Egy-egy kör, plusz nézzük azt a híres-neves Peronit is, hátha megértem az érthetetlent, mit "esztek" (isztok) ti annyira ezeken a keserű vackokon Addig pedig pihentesd a gyomrodat és a májadat is... na nem azt mondom, hogy én leszek a következő vedelő pajtid!
Ami pedig késik, az tudjuk, hogy nem múlik lehet behízelgem magam Matteohoz, hogy mutogasson olyan kompromittáló tartalmakat puszta kíváncsiság
Ó, nem nem! Apu révén nincs háborús övezet. Ami pedig a pisztolyarzenált illeti.... olyan sincs csak játszotta az eszét na ami van, az... az pedig kell
Tud? Ohh... tud, persze. Te Lulu, valami azt súgja, hogy még mindig a fejedben kering az alkoholgőz De ha gondolod, nyugodtan átruházom rád egyiket-másikat, ha már annyira aranyosnak látod őket Egy órát adok, és fénykorodban, teljes józanságodban is a hajadat tépnéd mellettük tudod... éppen serkenő fogacskák, nyálzás, örökös kúszás-mászás, rohangálás, mindenhez is hozzányúlkálás... ez is kell az is kell és különben is! Szinkronhiszti Délutáni szieszta van. Lotty alszik, Amy pedig... néz rám nagy kerek szemekkel, és természetesen engem használ párnának, ágynak
Hát ezt nagyon szomorúan hallom... De azért egy puszit még dobhatsz, kinyitom az ablakot és eskü el is kapom Nemmmszeretném Tudom, van ez a "Today I tried to kiss my best friend" challenge instán és tiktokon, de mi ebben nem veszünk részt...
Merészen ajánlgatod úgy, hogy még nem próbáltad Sajnálom, most, hogy ilyen merészen húzogatod a bajszomat, meg kell majd velem innod egyet, nincs apelláta Bár a feleseket sörrel jó tisztogatni, és azt se szereted... pedig egy Peroni vagy egy jó kis hazai... Átlagos hétköznapokon még szeretetteljesen is tudok gondolni ezekre, de most a gyomromé és a májamé az irányítás...
Persze, hogy meg, ne viccelj Csak a kompromittáló részletekig nem jutottam el, remélem nem is akad sok olyan... Mondjuk kit áltatok, ismerem azokat a barmokat, mint a tenyeremet
Úgy képzeltem, legalábbis amit hallottam, hogy édesapád és a hadsereg által is megirigyelt "pisztolykészlet" miatt mindig háborús övezet a ház, csak valahogy egészen máshogy...
De hát haláli aranyosak! Ahogy a kicsi pucsít... Na meg helyezkedni is tud És amíg én feltartalak, hány festékes praclival gazdagodott a padló vagy a fal?
Sajnálom, innen... azt hiszem, hogy nem tehetek semmit De, azt még mondhatom, hogy akkor nosza, kérd életed csókját tőle, de ... nem épp az jött le ebből, hogy ébren lenne Szóval, te kényszerülsz a henci szerepébe
Hogy is tanította neked annak idején az a bizonyos, Bence nevű, iszonyatosan bölcs, magyar fiú gyermek? Hogy a másnaposságra, vagy ki tudja, hogy Harlem után ez már hányadik napod? ... a páááálinka mindenre megoldás. Én felajánlottam neked, te nem éltél a lehetőséggel Pedig még válogathattál is volna. Szóval szopogasd csak a fejfájás csillapítót
Ó, persze az insta azért megvolt ... fél lábbal a sírban is
A kis rivális pedig a keresztbabám Janine - jó barátnőm - szeretett volna egy napocskát a párjával kettesben, és mivel a nagyszülők már idősek, nem szívesen hagynának rájuk egy álló napig két izgő-mozgó, megállni is képtelen gyerkőcöt. Tehát, kizárólagos alapon én voltam az, aki megkapta őket Szóval holnap reggelig háborús övezet a ház. Nem győzöm vakarni a festéket a földről, mielőtt még odaszáradna...
Csipkerózsika, mi? Ahhoz kéne valaki, aki úgy istenigazából életre csókol...
Bár... jelen pillanatban Matteo fekszik mellettem... Úgyhogy tudod mit? Nem mondtam semmit
Szóval jó "reggelt"!
Az este pedig... röviden annyit tudok mondani, hogy kevés volt ehhez az az egyetlen nap pihenő Harlem és e között, ellenben már tettem egy kitérőt egy-egy fejfájás csillapítóért, és érik még a második kör a reggeli és a kávé előtt Igaz, a szemüvegemet nem hagytam el, legalábbis itt van valamelyik az éjjeliszekrényen, úgyhogy annyira balul nem sülhettek el a dolgok, bár a galériába még nem mertem benézni, lehet jobb is
Instán se jutottam túl sokáig, csak a lényegig... szóval ki is a kis riválisod?