New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 314 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 307 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Matteo & Luciano
TémanyitásRe: Matteo & Luciano
Matteo & Luciano EmptySzer. Júl. 22 2020, 13:37
9:40
Matteo
Nekem?? Pfff.... soha... Laughing Razz

Na szép... Amúgy észrevetted, hogy ezeknek soha nem jó semmi? Ha nincs senkid, az a baj; ha van valakid (így vagy úgy Rolling Eyes ), az a baj; ha érdekel valaki, az a baj; ha nem, akkor meg az. Komolyan, hogy lehetne ezeknek a kedvükre tenni?! :fhuuu:
Basszus, ne is emlegesd Matteo & Luciano 2081954265 Én mondom, ha legközelebb arra járunk, kolompot aggatok a nyakába, a cipősarkak kopogása túlzottan beleolvadt az alapzajba. Ami meg anyámat illeti... szerinted a José Luis Miguel Ángel Rodríguez vagy a Marco Antonio Juan Manuel Hernández név illik jobban hozzám, és a leendő mexikói életemhez? :???:

Aha... mondod ezt úgy, mintha te nem azt terveznéd, hogy hajnalig vallatsz és nyúzol majd. Tudom ám, ismerlek, mint a rossz pénzt! :fhuuu:

Nem, eddig élvezhetted a társaságom, nem tovább -jobbra cseréllek szemöldök Matteo & Luciano 3673325056
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Matteo & Luciano EmptySzer. Júl. 22 2020, 13:21
9:37
Lulu
Tudod, hogy miért nem mondják?! Mert a fejedbe szállna  Matteo & Luciano 2588409867  

Hát, való igaz, hogy a tények, azok... azok tények. Az más kérdés, hogy túlontúl nagy visszhangod most az asszonykórusban, szóóóval... inkább arra eddz, hogy az eddigi csúnya csorbákat kiköszörülhesd  Matteo & Luciano 38843181  Matteo & Luciano 530746732
Hidd el, Maria előtt az a tegnapi elszólásod, valljuk be elég meredek volt... szóval asszem' igen, készülj arra, hogy drága keresztanyám a nyakadba fog szállni, mint egy jó nagyra nőtt pióca Matteo & Luciano 1842050612 előbb, mint utóbb  nyaj  

Ígyis úgyis a nyakadba fognak szakadni, nem tök mindegy, hogy mikor kezded el? XD Ma este vagy holnap? Az más kérdés, hogy ma még lesz lehetőséged aludni, máskülönben hajnalig vallatnának és nyúznának... jobb, ha tőlem tudod. Amúgy meg, úgy ismersz, mint aki nem húzna ki a slamasztikából??? Matteo & Luciano 3901593525  

Jó, azért annyira nem vészes a dolog  Matteo & Luciano 757797015

Na, hát ketyeg az óra és még mindig itt vagy?  :bajod:

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Matteo & Luciano EmptyKedd Júl. 21 2020, 11:38
9:35
Matteo
Abból sose elég Matteo & Luciano 2170533746 Ha én nem mondom, más se mondja, márpedig tudvalevőnek kell lennie Laughing

Nagyszájú, cserfes banya... Shocked Mi ez a közvélemény az eddigi "szerelmi életemről"?? :fhuuu:
Fel lehet erre egyáltalán készülni?... Már csak azt várom, amikor otthon is leadják a drótot, és kapom majd a telefonokat meg üzeneteket anyámtól meg Zaira-tól Matteo & Luciano 1672389139 Maria is többet tud már, mint kellene, aztán ő se tud megülni a babérjain

És mit gondolsz, ha tizenegyig kint maradok, azzal nem csak rontok a helyzetemen? Nem mondom, nekem egy csepp ellenvetésem sincs, de ha a nyakamba szakad a ház komplett nőegylete másnap, elvárom, hogy kihúzz a slamasztikából... Laughing

Ami késik, nem múlik. Ha ennyire vágysz rá, legközelebb beültetlek valami kapualjba, aztán kamillázhatsz Laughing

Shit just went from zero to one hundred real fucking quick! Shocked Shocked
Nagyon alantas egy jószág lehetek én ezek szerint... Surprised Laughing
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Matteo & Luciano EmptyKedd Júl. 21 2020, 11:17
9:33
Lulu
Jól van, elég lesz már az önfényezésből...  Rolling Eyes  

Hogy mire? Mit tudom én? Először anyám a nyakát tette volna arra, hogy megint valami nagyszájú, cserfes banyát találtál magadnak, aki mellett még te se tudsz szóhoz jutni... aztán beugrott neki, hogy de velük soha nem mentél randira, csak tény és való volt az, hogy "léteznek". Szóval megmaradtak amellett, hogy minden bizonnyal valami nagyon szolid "kislányt" találtál, és kijelentették, hogy nem is való neked más. Szóval készülj, hogy ízekre leszel szedve  Matteo & Luciano 560292900  ezek a nők megesznek téged vacsorára! Matteo & Luciano 3544759797

Na hagyjatok engem békén az erkély jelenetekkel! Nem vagyok hajlandó még egyszer belekezdeni egybe! Mondom, maradj kint úgy.... tizenegyig, aztán betudlak juttatni anélkül, hogy bárki észrevenne. Max Melita, de az mellékes :édi:  :biggrin: Ő egyelőre a mi oldalunkon áll... amíg el nem hülyítik :fhuuu:  

Mhm, értem....

Az a csoda, hogy engem még nem hagytál el sehol, egy ilyen "nem különösebben voltam józan" pillanataidban.  :bajod:
Persze, inkább az a baj, hogy tele vagy rosszindulattal és mind ellenem irányul  :taknyos:

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Matteo & Luciano EmptyHétf. Júl. 20 2020, 21:59
9:32
Matteo
Látod látod? Nem is olyan egyszerű az életem. 0-24-ben értelmes, a köz javára fordítható, hasznos, jól megfontolt és megfogalmazott anekdotázásokból áll az egész... Laughing
Még szerencse, hogy kint állok, így maximum csak az eső tud a nyakamba szakadni, nem egy sokemeletes épület Laughing

Édes egy jó istenem... Aztán mire jutottak? Komolyan, be kéne poloskázni a házat, hidd el, olyan dolgokat tudnánk meg magunkról, amikről még csak sejtésünk se volt azelőtt.
Figyelj. Ha már elsajátítottad a házból kijuttatás tudását, akkor gondold ki, hogy hogy fogsz úgy bejuttatni, hogy nem találkozok egy vérengző asszonnyal se... Laughing Remélem van elég pléd, takaró, paplan, anyámkínja amiket össze tudsz kötni, hogy felhúzz az ablakon. Vagy növeszd meg sebtében a hajadat, hogy lezavarjunk egy Rapunzel jelenetet Razz

Nem siettetem én, egy szóval nem mondtam Surprised Tény, hogy ne húzd túl sokáig, mert röhögni attól még akarok... Laughing Csak sikerüljön egy kicsit jobban, mint anno Rosie bátyjával, ne csőre töltött puskával kelljen szembeállni a papával... ha érted... Laughing Laughing

Jobban figyelek én a holmijaimra annál, kivált a szemüvegeimre, hogy folyvást eltörjem és szétszórjam őket! Matteo & Luciano 3719483937 Nem mondom, hogy nem volt rá példa, de mentségemre szóljon, hogy nem különösebben voltam józan azon alkalmakkor...

Ne beszélj faszságokat, és nem lesz mit felhasználni ellened, ilyen egyszerű Razz Razz
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Matteo & Luciano EmptyHétf. Júl. 20 2020, 21:41
9:31
Lulu
Matteo & Luciano 1199779969  

Már megszokhattad volna Razz
Azpersze, még szép! Hát ki jártatná null24ben a száját mellettem? Nekem kellene helyetted is beszélnem! IS!!! Túl nagy feladat és felelősség, szóval visszavonom... el ne hallgass! Matteo & Luciano 3258823782

Késő bánat. A tyúkól amúgy a múlté. Eljöttem "hazulról", ezeket lehetetlenség volt már elviselni. Azt a pletyka áradatot te jószagú... már nem csak azt fejtegetik, hogy kivel vagy és merre vagy, de azt is, hogy miféle lehet a lány, hogy néz ki, milyen színű a hajaszeme, milyen a stílusa, milyenre manikűrözi a körmeit... :fél: Ugggyan az mint nálam volt... kedvencem: nem akarom elhinni, hogy ez otthon nem megy nekik!!!! Aztán eljönnek a világ végére, egyből randizni járnak... :fhuuu: kösz, ennyi doszt elég volt mára. De nem kell aggódni, ebből még te is fogsz kapni este, szóval ne siess haza  :nyalimali: majd szólok ha elvonultak a kis dúcukba.      

Azért nem kell siettetni jóvan'?

Ja, hát persze... amilyen szerencsétlen vagy, napokig vakon tapogatóznál A-ból B-be, mert ha csak kettő-három lenne, tuti, hogy eltörnéd őket, elhagynád őket és társai.
NNnaaadehejjjj!!!! Nem ám felhasználni ellenem, mert  :fhuuu: ... mert mert!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Matteo & Luciano EmptyHétf. Júl. 20 2020, 21:20
9:29
Matteo
Tudom Matteo & Luciano 3672866238

Aha... hát, köszönöm szépen, úgy néz ki, veled is csak egyel többen vagyunk... Matteo & Luciano 2373327048 Laughing
Hidd el, te lennél a legjobban meglepve, ha úgy döntenék, sztrájkolok a beszéddel, sőt, még te kérnéd ki magadnak Laughing

Persze, hogy tudok Rolling Eyes És nem fog semmi semmi rovására menni, nem kell itt aggodalmaskodnod, meg tövig rágnod a körmödet a tyúkóllal... Laughing Tényleg, mondták még a magukét azután, hogy eljöttem, vagy majd délután/este, ha hazaérek, számíthatok arra, hogy a torkomnak ugranak a hülye kérdéseikkel? Bár tudom, arra mindig számítani kell, főleg Violától... Rolling Eyes

Nem gondolnám, hogy bármelyik is jobb lenne a másiknál, de majd ha eljön a te időd, megtudjuk Laughing

A szemüveghez is kell stílus, nem ám, hogy csak egy és egy pót legyen belőle Shocked Hát az is kiegészítő, amit tudni kell ízlésesen hordani! Surprised Szóval hátrább az agarakkal a szemüvegeimtől... Matteo & Luciano 2373327048
Igen, meglehet, hogy a hálálkodást hálálkodva kell előadni Razz Neked meg végre lehet Ave Maria ASAP Laughing
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Matteo & Luciano EmptyVas. Júl. 19 2020, 10:52
9:27
Lulu
Mhmm, én is szeretlek  Matteo & Luciano 2294295132  

És mi lett volna, ha szólok? Menekülőre fogod? Szóltam volna, valamivel később...amikor itt lett volna az ideje  Matteo & Luciano 2170533746
Ritka alkalmak egyike, amikor te csendben vagy, és csak helyeselsz... lehetne belőle több  Matteo & Luciano 618794435  :biggrin:  

Én próbálkozok, esküszök! De ha azt mondanám, hogy nem lesz baj, nem leszel kibelezve, nem kell egy amúgy különösen jófej apától idegbajt kapni, én meg megyek érted ha beütne a krach, ha kell a szél hátán is, akkor se fogsz megnyugodni, ismerlek! Csak könyörögve kérlek, ne menjen a randi rovására az, hogy tele van a gatyád  :fél:  :bajod: legalább tudsz szegény lánnyal beszélgetni normálisan? XD    

Nekem annyival könnyebb a dolgom, hogy van időm felkészülni x"DD neked nem volt... bár, ha jobban belegondolok :???: .... nem tudom melyik a jobb...

Majd telepakoljuk azzal a nagy halom szemüveggel, amit összevadásztál az évek alatt  X3  Lesz Lacrimosa meg Ave Maria és minden egyéb nagy csinnadratta, ígérem! Majd hálálkodva jössz vissza a túlvilágról, hogy hálálkodj érte  :édi:  :biggrin: Mert tudod, rám számíthatsz!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Matteo & Luciano EmptySzomb. Júl. 18 2020, 22:09
9:26
Matteo
Laughing Laughing Laughing Jó, hogy emlékeztetsz, már kezdtem elfelejteni... Laughing Csak az éppenséggel nem hatott az újdonság erejével, mert te lépten-nyomon hülyét csinálsz magadból Rolling Eyes Matteo & Luciano 3672866238

Neeeem, ez nem így működik! Egy barátnak minden körülmények között értesítenie kell, ha törik, ha szakad! Ne keresd a kibúvót :nyál:
Na ugye! Ellenben nagyon szépen tudok helyeselve bólogatni, ha arról van szó Matteo & Luciano 3673325056

Hallod, mit nem értesz azon, hogy MEGNYUGTATÁS?? Matteo & Luciano 3719483937  Matteo & Luciano 1556694851  Matteo & Luciano 2425572404 Úgy állítod belém az ideget, mint az apja fogja majd a kését... Egek... Matteo & Luciano 1672389139  

Hehe... de jópofa vagy... Matteo & Luciano 2373327048  Laughing De tudod mit? Röhögj csak! Majd én is fogok, ha te leszel legközelebb ugyanebben a helyzetben! Laughing

Szép temetést szeretnék, még ha nem is lesz kit/mit a koporsóba tenni... nem kell nagy felhajtás, tudod, csak a "szűk családi réteg", Mozart Requieméből a Lacrimosa szóljon a szertartás alatt. A tort meg üljétek meg becsülettel... Rolling Eyes
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Matteo & Luciano EmptySzomb. Júl. 18 2020, 21:49
9:24
Lulu
Most mondanám, hogy egyszer mindent el kell kezdeni... de átérzem! Emlékeztetnélek arra az alkalomra, mikor Rosie bátyja nyitott ránk néhány éve, én meg két álló órán keresztül ültem kint a teraszon, már-már itatva az egereket a szégyentől. Azért akkor te is igazán jókat heherésztél rajtam, már ne is haragudj  Rolling Eyes  Matteo & Luciano 2081954265  Matteo & Luciano 1842050612  

Nem én! Mégis mikor szóltam volna, úgy... fél órája, max negyven perce történhetett, akkor meg már nagyban ott, de legalábbis arra jártál, koránt se azzal töltve az idődet, hogy a telefonon ücsörögj és velem csacsogj. Nemde? De! Akkor meg?
Mondjuk az már önmagában meglepő, hogy te nem tudsz megszólalni, szóval úgyhiszem, hogy nem lesz itt baj  Matteo & Luciano 530746732

Nem volt elődöd?... és akkor te még azon aggódsz, hogy feni a kését? Apukám, volt már szűz lánnyal dolgod? Én inkább emiatt aggódnék  :fél: de azért ja... valahol igaz, hogy apuci akkor joggal fenheti a kését   Matteo & Luciano 1691147620     

Úgyis egy kaptafa mind, legalább lenne valami újdonság is  Matteo & Luciano 2648614545  Matteo & Luciano 3617960953 lehet, hogy inkább felcsapok rendezőnek, vagy forgatókönyv írónak. Talán nagyobbat kaszálnék azzal, ha ezt megfilmesíteném  Matteo & Luciano 3922671828  

El nem hiszed, hogy mennyire segíteni szeretnék neked, de csak annyit tudok most mondani, hogy együtt megoldjuk... viszont perverz dolog lenne azt mondani, hogy majd egy ilyen, általam se ismert, idegen helyzetet együtt megoldunk... khm... na várj, összekapom a gondolataimat x"DD addig ne add ám fel, és csak, hogy tudd, rám mindig számíthatsz!  Matteo & Luciano 2246991929

Matteo & Luciano 3551645571  

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Matteo & Luciano EmptySzomb. Júl. 18 2020, 21:23
9:23
Matteo
Kedves vagy Matteo & Luciano 2373327048 Az biztos, hogy eddig ilyen nagy csorbát nem szenvedett a férfiúi büszkeségem... Sad

Utánuk néztél, engem meg nem is akartál ilyen részletekről értesíteni, hogy vigyázzak, mert az apja egy kétajtós szekrény, és ha kell, kisujjal úgy elpöccint, hogy hazáig meg se állok?! Milyen barát vagy te? :bajod:
Ha meg tudok szólalni, igen illedelmes vagyok. Tudod te, hogy jó gyereknek neveltek, mit kételkedsz bennem? :???:

Mint megtudtam, nem igen volt elődöm, úgyhogy szerintem mióta eljöttünk a házuktól, feni a késeit :fhuuu:

Vigyáznak rájuk, épp ezért, ha veszélyt észlelnek, elpuffantják az "ellenséget". Nem nézel te bűnügyi filmeket? Shocked Jó igaz, kevés olyan történetet láttam filmbe átemelve, ahol a rendőr apa eltette láb alól a lányának udvarló tagot, de majd most lesz miből ihletődni a sorozatgyárosoknak Laughing

Vivi most adja le a vizsgamunkáját, úgyhogy most kint szobrozok az egyetem előtt. Tudod, remélve, hogy a tapasztaltabb baráttól segítséget és együttérzést remélhetek, de hát, hova is gondoltam... Rolling Eyes
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Matteo & Luciano EmptySzomb. Júl. 18 2020, 20:33
9:22
Lulu
Én aztán nem! Na jó... egy kicsit Very Happy Viszont az tény, hogy tagadhatatlanul szórakoztat, hogy majrézni látlak... a sorok között... mert nem látlak  Matteo & Luciano 3008269631  Matteo & Luciano 530746732

Magadfajtáknál nagyobbak?.. akkor mit aggódsz? Nem lesz belőled se vacsora, se más... majd fogpiszkálónak használ, vagy szalvétát hajtogat belőled  Matteo & Luciano 1484373123 Nadena! Viccet félretéve. Nem minden az, aminek elsőre látszik. Biztos, hogy egy.... piszok humoros és jófej ember. Nem emlékszek rá, hogy annak idején bárki is szörnyetegként emlegette volna. Na meghát, míg te szépen összecuccoltál reggel, meg elkészültél a pöpec kis "frizkóddal", utánanéztem én ennek a Pellegrini családnak, és egészen szimpatikus az a papa. Inkább mondanám valami latin szupersztárnak, de végtelenül... szimpatikus jelenség. Légy illedelmes vele, de ne túl karót nyelt, ha megint találkoznátok. ÉS! Ne rettegj! Az ilyenek megérzik a félelmet és kihasználják  Matteo & Luciano 1907820310   Matteo & Luciano 3398899094 Azt pedig ne felejtsd el, hogy ő is olasz... már nyert ügyed van. Biztos, hogy meg kellett már küzdenie nálad vérmesebb és borzasztóbb hímegyedekkel is, akik a lányának csapták a szelet.

Higgy nekem, nem lesz itt semmiféle füstjel meg életmentőlóhalálában rohanás és hulla elásás! Még tényleg nem ébredtem fel, és azt hiszem, hogy nem is fogok még egy ideig... de amúgy meg mit izgulsz? A rendőrök amúgy is, vigyáznak az emberre, nem pedig kinyírják azokat nem? De nem úgy volt, hogy Coney-ra mentek? Oda csak nem cipeli magával az apját is O.O  Matteo & Luciano 2703332305
És most amúgy, hogy van ennyi időd csacsorászni?  :bajod:  

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Matteo & Luciano EmptySzomb. Júl. 18 2020, 20:19
9:21
Matteo
De nagyra vagy magaddal... Shocked Laughing

Köszönöm, érzem a sugárzó együttérzést, egészen melengeti a lelkemet... Rolling Eyes

Dehogynem vészes! Titkolja, de minden bizonnyal magamfajtákat reggelezik, és nálamnál nagyobb falatokat ebédel és vacsorázik Shocked Ha füstjeleket látsz Brooklyn felől... rohanj a megmentésemre, de ne úgy, mint a Baywatch-ban, lassított felvételben, hanem lóhalálában, megértetted? Shocked Laughing

Te figyelj már, nem akarsz egy kicsit inkább lelket öntetni belém? Nem venném rossz néven, sőt, nem maradna el a hálám, megkapnád az ágy jó oldalát Laughing

A krapek rendőr, szerintem tökéletesen tisztában van vele, hogy hogy és hol tüntessen el egy holttestet anélkül, hogy nyoma maradna akárcsak a létezésemnek, úgyhogy nem lenne itt szó semmiféle sírról, maximum emlékhelyről... Matteo & Luciano 1672389139
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Matteo & Luciano EmptySzomb. Júl. 18 2020, 20:10
9:19
Lulu
Hát, a másik előtt nem, de... azért megnyugtat, hogy nem untat annyira, hogy még ilyenkor az én társaságomat keresd  Matteo & Luciano 2588409867

Matteo & Luciano 530746732  Matteo & Luciano 530746732  Matteo & Luciano 530746732 ohhjaj...  Matteo & Luciano 3305246087 Óóóóóó ez pech, fiacskám! Csúnya ronda pechszéria kezdete. Nem te lettél volna, ha nem fogod ki az öregét Very Happy De biztos nem olyan vészes, mint amilyennek látod...vagy mégis???

Ha meg Viviana azt mondja, hogy jóban akar lenni veled, akkor hidd el neki! Mondjuk a lányok mindig elfogultak az apjukkal... hmmm... első lovag, meg hős és miegyebek.  Rolling Eyes Matteo & Luciano 530746732  Matteo & Luciano 38843181 így viszont már tudhatod, hogy nem szabad, sőt mi több, életveszélyes megbecsteleníteni a lányát, vagy csak játszadozni vele! De azért nyilatkozz, milyen virágot kérsz a sírodra? Razz  Matteo & Luciano 1842050612    

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Matteo & Luciano EmptySzomb. Júl. 18 2020, 20:02
9:18
Matteo
Miért, randin nem illik telefonozni?? Shocked Surprised

Nyilván nem mellette kezdtem el pötyögni neked, hülyegyerek, legyen már egy kis eszed... vagy még mindig nem szürcsölgetted el a bivalyerős kávét, amit Viola készített? Laughing

Nem akarom érteni, hogy mire gondolsz Shocked

Szóval az van, hogy teljesen véletlen találkoztam az apjával... te hallod... tudod, vannak azok a fajta apák, mint amilyenek a mieink. Olyan köpcösek, jó nagy hassal és dupla tokával. Ritkuló hajjal, szemüveggel, mert vakegerek, és az orruk hegyéig se látnak. És vannak azok, akik ennek a szöges ellentétei... na, Vivi apja van vagy két méter. Jó, annyi nincs, de akkor is kitakarta előlem a napot! Nagydarab, benga, kigyúrt állat!

Hiába mondja, ez az ürge nem akar velem jóban lenni, láttam amit láttam a szemeiben... Shocked Azt hittem elvisz egy spontán szívroham, de minimum beépít a betonba.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Matteo & Luciano EmptySzomb. Júl. 18 2020, 19:54
9:04
Lulu
Neked mi bajod?

Mit csinálsz te ilyenkor telefonközelben??? Mit keres nálad egyáltalán a telefon egy randin? És mi az, hogy kiszálltál? Mit akarsz te szagolgatni?!

Talán bányarém így kora reggel? Nem jött be neki a fehér naci mi? Bár, hogy a fenébe ne jött volna be? O.O Abban "nagyobb vagy".... ha érted mire gondolok  Wink

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásMatteo & Luciano
Matteo & Luciano EmptySzomb. Júl. 18 2020, 19:49
9:03
Matteo
Hát baszdmeg...

Nem, biztosan nem... én ebből kiszálltam... Laughing Laughing

Mindenesetre mondhatjuk, hogy én megpróbáltam Rolling Eyes Ha huzamosabb ideig nem jelentkezek, az lehet azért van, mert már alulról szagolom az ibolyát... Laughing
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Matteo & Luciano Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Matteo & Luciano
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Matteo & Luciano
» Luciano and Viviana
» La Trattoria | Matteo & Luciano
» Luciano&&Matteo - Mission Impossible...
» Double trouble┃Matteo & Luciano

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Technika részleg-
Ugrás: