★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 119 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 101 vendég :: 3 Bots Aaron Cunnigham, Adrian Bartolomis Brouen, Adriana Corazon Carrillo, Aidan Guinness, Aramis Ritter, Damian A. Noir, Enzo De Santis, Eric Lindström, Harvey Irvine, Jasper Whitmore, Luana Machado, Malakai Kyrie, Mallory Duval, Marcos Carmona, Qadir Abbar, Seraphine Murphy, Wendy Hart, William Roberts A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Luana Machado
tollából Ma 17:52-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:49-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:48-kor Thibault Tellier
tollából Ma 17:43-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:58-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:57-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:56-kor Jasper Whitmore
tollából Ma 14:08-kor Jude Cowen
tollából Ma 13:03-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
38
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
242
|
232
|
|
|
|
| | my evil twin Szer. Júl. 05 2017, 18:28 |
| Alexandra Drake Teljes név: Alexandra Drake Play by: Troian Bellisario Születési hely:1992 szeptember 20, Brooklyn Kor: 24 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: amit szeretnél Családi állapot: amit szeretnél Csoport: amit szeretnél
Az ikertestvérem vagy, de én mégsem tudok rólad. Még soha nem találkoztunk, pedig ugyanabban a korházban születtünk mindketten. Hogy miként lehetséges ez? Az jó kérdés. Legalábbis nekem fogalmam sincs róla, ahogyan rólad sem tudok semmit. Te viszont tisztában vagy azzal - legalábbis azt mondták neked -, hogy a szüleink direkt választottak engemet és adtak téged árvaházba. Pedig a szüleink mégcsak nem is tudtak rólad.. én születtem két perccel hamarabb, miután engem elvittek, anyu már nagyon gyenge állapotban volt, bár az is megeshet, hogy bedrogozták, így emiatt is kerülhetett sor arra, hogy teljesen kiesett neki, hogy világra hozott még egy kislányt. Mindenesetre te azóta tervezed a bosszúdat ellenem, hogy először megláttál egy Brooklyn-i bevásárlóközpontban. Nem jöttél közelebb, csak távolról figyeltél, s nézted, hogy milyen boldog vagyok anyuék mellett. Pedig, ha közelebb jöttél volna, talán már te is a családunk tagja lehetnél.. s ugyanannyira szeretnélek, mint mindenkit a családból. Hogy mik a terveid, miként akarod megvalósítani a bosszúhadjáratodat, azt csak egyedül te tudhatod én csak abban bízok, hogy a fiamat kihagyod belőle (naiv gondolat, ugye?) Nagyon, nagyon várlak! :pls: Nem szabtam meg túl sok mindent, már csak azért is, hogy a leendő megalkotója még inkább magáénak érezhesse a karaktert! :pls: Gyere, gyere és kuszáld össze az életemet! És egy kis ötlethozó: LINK, LINK2 :vigyori: |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | my evil twin | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |