Re: I love you in the most heterosexual way...... wait a minute.
Szer. 5 Feb. - 20:23
Vörösdémon
Ohh már megdícsérte a csípőmozgásom... kicsit... ráztam miközben ittunk. És tetszett neki. Ahogy neked is szokott Awwww én is nagyon szeretlek Hiányzol ám már... Holnap otthon leszel?
Szer. 5 Feb. - 19:27
Vörösdémon
Hát nem tudom három éve együtt vannak.... gondolod hogy lehet esélyem...? Awwww baby Annyira sokszor kívánom azt hogy bár heterók lennénk mindketten.... akkor járhatnánk egymással
Szer. 5 Feb. - 18:35
Életemszerelme
pfffffffff....
mi az hogy valami olyasmije? a csaj helyében dobnám a srácot, aki nem képes a nőjének sem nevezni...de persze mst a te oldaladon vagyok, lehet biszexuális a srác és van esélyed. lehet te hiányzol az életéből, az enyémből biztosan hiányoztál
Szer. 5 Feb. - 18:20
Vörösdémon
Kicsit beittunk meg ilyenek... de mielőtt bármi is történhetett volna beállított a barátnője a pótkulccsal. Meg akartam halni AMúgy meg.... üzengetünk egymásnak... Meghívott az esti előadására szóval majd csak későn jövök
Szer. 5 Feb. - 16:52
Vörösdémon
Koktéloztunk és megkérdezte hogy van e valami más harapnivalónk otthon a nyakamon kívül. Azért ennyire analfabéta én sem vagyok... És úristen a szemei... Szemmel már lefolytattunk egy három körös menetet....
Szer. 5 Feb. - 16:08
Életemszerelme
ÚRISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!
NEKED BEJÖN ÉS TE IS NEKI. De ő nem hetero? A múltkor valami nőcskéjéről fecsegett nekem, vagy most mi van? Tudom, hogy nem veszed fel a flörtölést de biztosan kacsintgatott rád? Ne ess pofára szívem
Szer. 5 Feb. - 14:42
Vörösdémon
Nemmmmmmtudom.... nem igazán... kicsit...? Úgy értem... asszem flörtölt velem. De lehet csak én képzelem bele. Tudod jól hogy még Elton Johnról se tűnne fel hogy meleg. Múltkor is te szóltál rám hogy a boltba flörtölt velem a pénztáros srác.... És nem is ismerem csak... ahh... annyira helyes. Na jól van ám... Szegény alsóim :c
Szer. 5 Feb. - 13:58
Életemszerelme
Sajnálom de beszippantott Kath, olyan csodálatos... Ahogy az egyik barátnőm szokta mondani, csak az foglalt akin fekszenek. Mondjuk tőle még nem éreztem gay vibe-okat, te igen? Beleszerettél? mi lenne ha megkeresnéd, én meg megvenném neked azért, hogy legyen kettő? a másikat meg felejtsük el...
Szer. 5 Feb. - 11:34
Vörösdémon
Nem tehetek róla hogy két napja itthon tengődöm magányosan míg te romcsizol meg bulikázol Amúgy véletlenül kizárta magát a lakásból, szóval behívtam. Odavagyok érte de foglalt Ebayről rendeltem, a galambossal együtt Felnőtt férfiaknak csak uncsi alsókat gyártanak
Kedd 4 Feb. - 21:24
Életemszerelme
Még nem találkoztál AJ-vel? Szerintem annyira nem szuperdögös, de legközelebb csinálok róla képet, ha felgyújtam a konyhát. HÉ! Hogy találkoztál vele? Kihagysz mindenből!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Öhm.... áh, dehogy. Hol is vetted?
Kedd 4 Feb. - 18:31
Vörösdémon
Nem erről van szó. Hogy volt merszed nem elmondani hogy a szomszédsrácunk ennyire hihetetlenl dögös????? És várj. Melyiket? Kérlek mondd hogy nem a baconos-tojásos lett megint halvány rózsaszín....