★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 41 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 40 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Katherine Warren
tollából Ma 02:15-kor Amber Fleming
tollából Ma 01:56-kor Nadia Romanov
tollából Ma 01:24-kor Deidre Doherty
tollából Ma 00:14-kor Adrian Bartolomis Brouen
tollából Tegnap 23:43-kor Rowan W. Mills
tollából Tegnap 23:32-kor Seuna Silived
tollából Tegnap 23:14-kor Dr. Sylvanus Arvenson
tollából Tegnap 22:01-kor Lambert Schultz
tollából Tegnap 21:18-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
Caitlin és a bandája keresi : A Menedzserüket | |
| | Re: Caitlin és a bandája keresi : A Menedzserüket Hétf. Nov. 25 2019, 20:20 |
| Jason Sinclair - Beregisztrált! | Play by: Christopher Mason Születési hely: Brooklyn Kor: 28 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: Nők Családi állapot: Elvált Csoport: Üzlet - Manager Történetünk: anyámék mikor felfedeztek, akkor kerestek meg és te vagy az egyetlen biztos pont az életemben. A szüleim miatt kezdtem el, majd mikor láttam, hogy nem érdekli őket csak a profit, abba akartam hagyni az egészet, de te lebeszéltél róla és rávilágítottál, hogy miért is szeretem ezt csinálni. Sokakon segítek, hiszen a bevételem a koncertekből és lemezekből java részt jótékony célokra adományozom el, hiszen egy amúgy is gazdag és bebiztosított életem van, nincs szükségem egy halom pénzre, másnak nagyobb szüksége van rá. Másrészt szeretek énekelni és már két sikeres lemezen is túl vagyunk, most a harmadikra készülünk. Te intézel mindent és néha hiányos infókat küldesz át nekem, mert fáradt vagy. A válás kikészített és a munkába menekültél, ami jelenleg az én és a bandám útja. A zenészeim mind ki szeretnének szállni, mert a család fontosabb, szóval ideje új tagokat keresgélnünk. A kapcsolatunk nagyon szakmai, de mivel a feleséges elzárkózott tőled, így felettem tudsz atyáskodni, mindig is szerettél volna gyereket, csak nem adatott meg a dolog, de ezt rád bízom. Várlak nagyon bárhogy is lesz! |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Caitlin és a bandája keresi : A Menedzserüket Hétf. Nov. 25 2019, 20:07 |
| Maddox Lindwell - Beregisztrált | Play by: Ash Stymest - változtatható Születési hely: Brooklyn Kor: 22-26 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: Rád bízom - változtatható Családi állapot: Szingli Csoport: Média - dobon játszol Történetünk: Én már egy ideje befutott énekes vagyok, de mögöttem kiöregedő veteránok játszanak, akiknek a család az első már, szóval szeretnének kiszállni, az ő helyükre keresünk fiatal tehetségeket. Játssz utcán/bárban vagy bárhol, amit előre plotolunk, én vagy a managerem észreveszünk és behívunk egy befutott rock banda kiöregedő gitárosának a helyére, hogy megbeszéljük a részleteket és játssz egy kicsit a studióban. Itt találkozol velem is élőben, lehet a rajongóm is, de hamar a tudtodra hozom, hogy igazából egy szinten leszünk, ha elvállalod és nem szeretném, hogy az árnyékom legyél. Hosszú távra keresek zenészt, akikkel barátok lehetünk. Ha szeretnéd, kijátszhatjuk az ismerkedéstől is a dolgot, most készül majd a harmadik lemezem, ahol már te is játszanál. Várlak nagyon! |
|
| | Re: Caitlin és a bandája keresi : A Menedzserüket Hétf. Nov. 25 2019, 20:07 |
| Axel Hellström - Beregisztrált | Play by: Luke Mitchell - változtatható Születési hely: Brooklyn Kor: 22-26 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: Nők - változtatható Családi állapot: Szingli Csoport: Média - Gitáron játszol Történetünk: Én már egy ideje befutott énekes vagyok, de mögöttem kiöregedő veteránok játszanak, akiknek a család az első már, szóval szeretnének kiszállni, az ő helyükre keresünk fiatal tehetségeket. Játssz utcán/bárban vagy bárhol, amit előre plotolunk, én vagy a managerem észreveszünk és behívunk egy befutott rock banda kiöregedő gitárosának a helyére, hogy megbeszéljük a részleteket és játssz egy kicsit a studióban. Itt találkozol velem is élőben, lehet a rajongóm is, de hamar a tudtodra hozom, hogy igazából egy szinten leszünk, ha elvállalod és nem szeretném, hogy az árnyékom legyél. Hosszú távra keresek zenészt, akikkel barátok lehetünk. Ha szeretnéd, kijátszhatjuk az ismerkedéstől is a dolgot, most készül majd a harmadik lemezem, ahol már te is játszanál. Várlak nagyon! |
|
| | Caitlin és a bandája keresi : A Menedzserüket Hétf. Nov. 25 2019, 20:06 |
| Alex Skylar - Beregisztrált | Play by: Alex Mapeli - változtatható/Lehet nő is Születési hely: Brooklyn Kor: 22-26 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: Férfiak (Nők?) Családi állapot: Szingli Csoport: Média - Basszusgitáron játszol Történetünk: Én már egy ideje befutott énekes vagyok, de mögöttem kiöregedő veteránok játszanak, akiknek a család az első már, szóval szeretnének kiszállni, az ő helyükre keresünk fiatal tehetségeket. Játssz utcán/bárban vagy bárhol, amit előre plotolunk, én vagy a managerem észreveszünk és behívunk egy befutott rock banda kiöregedő gitárosának a helyére, hogy megbeszéljük a részleteket és játssz egy kicsit a studióban. Itt találkozol velem is élőben, lehet a rajongóm is, de hamar a tudtodra hozom, hogy igazából egy szinten leszünk, ha elvállalod és nem szeretném, hogy az árnyékom legyél. Hosszú távra keresek zenészt, akikkel barátok lehetünk. Ha szeretnéd, kijátszhatjuk az ismerkedéstől is a dolgot, most készül majd a harmadik lemezem, ahol már te is játszanál. Várlak nagyon! |
|
| | Re: Caitlin és a bandája keresi : A Menedzserüket |
| |
| mind álarcot viselünk ranggal rendelkezem |
| | Caitlin és a bandája keresi : A Menedzserüket | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |